- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.581
Daha bu neki bebişim bayramdan sonra gör sen beniMaşaallah dilekim güzel başladın
anladım tatlım yinede güzel atlatmissin misafirligiEvet canım malesf misafrlikteyken olmio ev yapimi ama sekersizdi
Çorbayı tam içmedim zaten yarım desek yeridir
CNm valla onları uydurdum ancak
Pilavı sadece tadımlık yedim midem bulanmasin diye ama hafifim
Ödem disinda
Şimdide sadece iki haslanmis yumurta yedim ve 1.5 litre su içtim
İnan su içemedim orda nedense ya :/
Yardım vs derken zaman geçti
kilo sebebi boşverTeşekkür ederim canım çöpe gitti 1 kavonoz reçel ne diyim sağlık olsun zaten zararliydi şeker sonuçta:)
Afiyet olsun gene bir örnek menüyle karşı karşıyayız ramazan bitsin şeyda ne yiyorsan ertesi gün onu yemeye çalışacağım takipteyim :)
Kızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
3parca izgara küçük tavuk parçası
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
( Mangal yapmışlar iftara :)
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
Bakalm yorumlar nasıl olcak
Günaydın kızlar tartiya az kaldı ve beni heyecan sardı
Sorma kız hele beni de o kadar zaman sonra listeye giriyorummmmm
günaydın canım umarım tartı yüzüme gülerde bende girerim içineGünaydın kızlar hepinize
Evet A grubuyum cnm. Ogunlerimi anca ayarliyorum zannediyorum birkac haftaya yoluna girer. Bende A grubu yiyeceklerine birebir uymuyorum ama mumkun oldugunca dikkat ediyorum.Ceydacım bugünkü menün sabah ve öğlen baya yetersizdi
Bence emziren biri olarak daha besleyici beslenmelisin hemde sağlıklı kilo vermek için
Heralde A grubusun
Zaten çoğumuzun köy tavuğu bulma şansı yok cnm mecburen yiyoruz
Bide et, döner gibi yağlı olmazsa o kadar farketmiyor Bence
Lahana karnıbahar dışındaki bütün sebzeleri yiyebilirsin
Önemli olan zararlı karbon almamak
Bende bazı şeylere dikkat ediyodum ama herzaman uymuyorum
Günaydın şeydamGünaydın kızlar hepinize
Bende haftaya yaşiycam o heyecanıGünaydın kızlar tartiya az kaldı ve beni heyecan sardı
Evi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım
İyi sahurlar Canlaaar Ben menüyü unuttuğumu farkettim uyuya kalmışım :/
Menüm
Sahur
1 yumurta haşlanmış rafadan
Az peynir 3-4 zeytin
Limonlu maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Limonlu çay
İftar
Yeşil salata
Yoğurt
1 kase yayla çorbası
7-8 kaşık taze fasulye
1.5 lt su
Spor yok
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...
Kaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim
Benim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle iste
Canım her ikisi de çok zor ama ben hiç öyle düşünmüyorum onlar benim bebeklerim onlar bana emanet mucizelerim herşeylerine kabulüm tüm zorluklarıyla kabul ettim savaştık biz hem de karnıma düştüğünden beri onlar tırsma onların gülüşü sevgisi yeter sende biliyorsun
Bende haftaya yaşiycam o heyecanı
tabiki canım çok şükür o ben ne dualarla ne korkular la o kavuştum verene çok şükür ama yeni nesiller bı bilmiş biraz büyüsunler göreceksin gerçi seninkiler kız çevremde gözlemlediğim kızlar daha ılımlı sakin benimkinin içine şu ara yine bı ergen kaçtı daha dün konuştuk eşimle kışın yapalım kardeş diye bugün vazgeçtik yani o kadar kötü su sendrom müdür nedir ben merkezci bir yapı var üstünde şuanCanım her ikisi de çok zor ama ben hiç öyle düşünmüyorum onlar benim bebeklerim onlar bana emanet mucizelerim herşeylerine kabulüm tüm zorluklarıyla kabul ettim savaştık biz hem de karnıma düştüğünden beri onlar tırsma onların gülüşü sevgisi yeter sende biliyorsun
afiyet olsun canım güzelUnutmadan menumu yazayım
Sahur
Yok yorgunluktan uyanamadiniz
Akşam
1 kepçe tavuklu tarhana
½ kase zeytinyağlılar fasulye
Marul salatası
3 üçgen karpuz
Su'2 lt
canım o kan grubu şeysini bilmiyorum bende ki diyetisyen listesiDiyeti ver lutfen ben de bir goz atayim. Ama benim beslenmem biraz sıkıntılı. Ben kan grubuna gore beslenmeye calisiorum. Haftada 1 defa et yiyebiliyorum. Ondada genelde kofte degil et yemegi oluyor esim cok sever eti. Tavugu da koy tavugu bulamadim henuz o yuzden kullanmiyorum suan.
iyi atlatmışssın mangal olmasıda avantajına olmuş canımKızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
abla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalımRamazanda gecem gündüzüm karıştığı için pek aktif olamıyorum kızlar
Sabah uyuduğumda 9 u geçiyodu
Kalkıncada sersem gibi oluyorum
Bayram hazırlığını nasıl yapıcam bilmiyorum
Bayramdan sonra telafi ederim
Alıntılama işini sevdim devam edeyim...
Ceyda hafif tempolu da olsa yürüyüş de mi yasak?
Şeyda kolaylıkla büyüt, güzel günlerini gör inşallah bebişlerinin... Keşke senin kadar sevgi dolu ve sabırlı olabilsem çocuklarıma karşı. Ben pek zorlanıyorum...
Bu hafta niye tartılmıyorsun Dilek?
Buzluğa köfte atmak çok iyi fikirBir aylık mı sana bir liste vereyim canım emzirirken vermişti diyetisyen birde fırsatın olunca köfte yap at buzluga yada tavuk baget al hasla hem 2.5yasindaki çocuğun içinde lazım olur
İki tane olması zor ama şimdi en büyük avantajin aynı olmaları birde bı büyük bir küçük daha fena sürekli kontrol etmek küçüğü alsan kıskanmak ara vs off off ikinciden tirsiyorim
super
Kızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
Bilmiyordum Yasemin, böyle faydalı bilgileri paylaşın iyi oluyor.Çekirdek proteinmiş biliyomusunuz çok şaşırmıştım bizim doktor 110 gr öğünde yiyebilirsin demişti tabiki protein olarak ana öğün olarak :)
bu alıntıları gece 4 de yapmıştım göndermeden uyumuşum
tabiki canım çok şükür o ben ne dualarla ne korkular la o kavuştum verene çok şükür ama yeni nesiller bı bilmiş biraz büyüsunler göreceksin gerçi seninkiler kız çevremde gözlemlediğim kızlar daha ılımlı sakin benimkinin içine şu ara yine bı ergen kaçtı daha dün konuştuk eşimle kışın yapalım kardeş diye bugün vazgeçtik yani o kadar kötü su sendrom müdür nedir ben merkezci bir yapı var üstünde şuan
Ne istediğini bilmiyor bak bu saat oldu 2.5dan beri uyandı uyutmasimi çalışıyorum
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun gayet güzel
canım o kan grubu şeysini bilmiyorum bende ki diyetisyen listesi
sabah
1 yumurta
2 kk peynir
2 dlm tam tahıllı ekmek(kepek ekmegi olmayacak)
2 ceviz yada 5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 bardak süt
1 meyve
öğle
4 köfte kadar et
1 kase corba yada 2 dlm ekmek
salata
1 kase yogurt cacık yada ayran
ara
2 galeta 1 kk peynir
yada
1 bardak ayran 4 diyet biskuvi
yada
1 bardak ayran 1 meyve
yada
1 bardak süt 2 kare bitter
akşam
6 yk susuz sebze yemeği
1 kase corba
salata
ayran yada cacık yada yogurt
ara
2 incir 1 cb sütle pişirilip bol tarçınla tüketilecek
yada
1 bardak süt 1 meyve
gunluk 3 lt su
iyi atlatmışssın mangal olmasıda avantajına olmuş canım
abla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalım
bende temizlik yapacaktım ama ne havaların havası güzel nede benim havam güzel bayramda şehir dışındayım zaten gelince yaparım benden kıymetlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?