Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkesler derin uykularda benim misafirler sahurada kaldı gelemedim oyuzden yoruldum bea yarın 1den önce kalkmam geçmişi okuyum biraz uyuyum sonra iyi geceler kızlar

anladım tatlım yinede güzel atlatmissin misafirligi

Teşekkür ederim canım çöpe gitti 1 kavonoz reçel ne diyim sağlık olsun zaten zararliydi şeker sonuçta:)
kilo sebebi boşver

Tatlıya hayır güzel denmiş ama akşam çok olmuş canım hele ki tartıya da az kalmışken zararlı bişey Yok ama yine de fazla sayı olarak Bitaz daha hafifleşseydi keşke mesela köfteler ve pilav yenmeseydi ve limonata da hazırsa eğer o da çok zararlı canım o da içilmeseydi süper menü der alkış bile koyardım

Evet A grubuyum cnm. Ogunlerimi anca ayarliyorum zannediyorum birkac haftaya yoluna girer. Bende A grubu yiyeceklerine birebir uymuyorum ama mumkun oldugunca dikkat ediyorum.

Dualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz

Selam arkadaşlar, dün misafirim vardı yazamadım ama ara ara hızlıca yazdıklarınıza göz attım. Dünkü menüm;
Sahur: 1 büyük sütlü çay, 1 yağda yumurta, domates-salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin.
İftar: 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık fırında karışık sebze yemeği, sütlü çay.
Bugün sahurda yediklerimi iftardan sonra yazarım.

Ev ferah ve düzenli olunca insan huzur buluyor.Bazen evdeki fazlalıkları atıyorum ama göz açıp kapayıncaya kadar tekrar doluyor. Evim daha büyük olsa onu da tıka basa doldurmayı başarırdım galiba

Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys

Bence için rahat olsun ayır gitsin. Kızım 2 yaşını doldurunca ben ayırmayı düşünüyorum. Adem Güneş'e de katılmıyorum.
45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım

45 dk çok iyi, bravo! Ben de yürümek istiyorum, sağlık için de kilo vermek için de çok iyi yürüyüş. Bir kaç yıl önce koşu bandı aldım ve hiç kullanamadım sonra da başkasına verdim. Açık havada yürümek gibi değil üstelik de dizler için zararlıymış diye duymuştum. Ramazandan sonra ben de haftada üç dört gün yürümeyi düşünüyorum.

Baharcığım gayet başarılı bence. Ramazandan sonra hepimiz spora ağırlık verelim...

Edibe12 gelmiş
Senin ismin neydi tatlım nickin isminmi
Uyudumu çocuklar
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...

Kaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim

Misafir olayı beni çok zorluyor. Bayramdan ve misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden çok korkuyorum. Zaten iradem zayıf, böyle durumlarda dağılıp gidiyorum

Bu arada ilk çoklu alıntım hayırlı olsun:)))

Alıntılama işini sevdim devam edeyim...

Ceyda hafif tempolu da olsa yürüyüş de mi yasak?

Şeyda kolaylıkla büyüt, güzel günlerini gör inşallah bebişlerinin... Keşke senin kadar sevgi dolu ve sabırlı olabilsem çocuklarıma karşı. Ben pek zorlanıyorum...

Bende haftaya yaşiycam o heyecanı

Bu hafta niye tartılmıyorsun Dilek?

bu alıntıları gece 4 de yapmıştım göndermeden uyumuşum

tabiki canım çok şükür o ben ne dualarla ne korkular la o kavuştum verene çok şükür ama yeni nesiller bı bilmiş biraz büyüsunler göreceksin gerçi seninkiler kız çevremde gözlemlediğim kızlar daha ılımlı sakin benimkinin içine şu ara yine bı ergen kaçtı daha dün konuştuk eşimle kışın yapalım kardeş diye bugün vazgeçtik yani o kadar kötü su sendrom müdür nedir ben merkezci bir yapı var üstünde şuan
Ne istediğini bilmiyor bak bu saat oldu 2.5dan beri uyandı uyutmasimi çalışıyorum
Unutmadan menumu yazayım

Sahur
Yok yorgunluktan uyanamadiniz

Akşam
1 kepçe tavuklu tarhana
½ kase zeytinyağlılar fasulye
Marul salatası
3 üçgen karpuz

Su'2 lt
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun gayet güzel
canım o kan grubu şeysini bilmiyorum bende ki diyetisyen listesi
sabah
1 yumurta
2 kk peynir
2 dlm tam tahıllı ekmek(kepek ekmegi olmayacak)
2 ceviz yada 5 zeytin
bol yeşillik

ara
1 bardak süt
1 meyve

öğle
4 köfte kadar et
1 kase corba yada 2 dlm ekmek
salata
1 kase yogurt cacık yada ayran

ara
2 galeta 1 kk peynir
yada
1 bardak ayran 4 diyet biskuvi
yada
1 bardak ayran 1 meyve
yada
1 bardak süt 2 kare bitter

akşam
6 yk susuz sebze yemeği
1 kase corba
salata
ayran yada cacık yada yogurt

ara
2 incir 1 cb sütle pişirilip bol tarçınla tüketilecek
yada
1 bardak süt 1 meyve

gunluk 3 lt su

iyi atlatmışssın mangal olmasıda avantajına olmuş canım
abla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalım
bende temizlik yapacaktım ama ne havaların havası güzel nede benim havam güzel bayramda şehir dışındayım zaten gelince yaparım benden kıymetlimi

Ben üçüz bebek dünyaya getirdim canım herşeyi göze alarak çok zorlu bir hamilelikle 29 haftalık doğdu benim minik bebeklerim.dünyanın en büyük acısını da en güzel mutluluğunu da yaşadım çocuklarına karşı sabırlı olmayı öğrenmelisin onlar sana emanet onların hiç bişeyi bana zor gelmiyor ki biz ne zorluklar yaşadık onlarla yaşam savaşı verdiler bunlar ne ki şükürler olsun Allah'a

Poni Bon boyun kaç arkadaşım?

Buzluğa köfte atmak çok iyi fikir
İkinci çocuktan korkma. Bana kalırsa tek çocuk büyütmekten daha kolay. Kardeşi olması oğluma psikolojik olarak ve duygusal gelişimi için çok faydalı oldu diye düşünüyorum. Yaş farkı da çok olmamalı bence, bizimkilerin arası fazla malesef. üç -dört yaş iyi, hatta gücü yeten için iki yaş fark bile iyi.

Ah Tuba inşallah ben de tam anlamıyla tatlıya hayır diyebilirim

Çekirdek proteinmiş biliyomusunuz çok şaşırmıştım bizim doktor 110 gr öğünde yiyebilirsin demişti tabiki protein olarak ana öğün olarak :)
Bilmiyordum Yasemin, böyle faydalı bilgileri paylaşın iyi oluyor.

Büyücek annesi bu dönemleri geçecek başka dönemleri gelicek.allaha şükür sağlıkları yerinde olsun da boşver bak bi hasta oldu diye nasıl başında sabahladın kendi hastalığını bile unuttun boşver sendrom vs geçici şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…