- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.601
Haklısın, benimki rahata düşkünlük galiba Allah affetsin.Ben üçüz bebek dünyaya getirdim canım herşeyi göze alarak çok zorlu bir hamilelikle 29 haftalık doğdu benim minik bebeklerim.dünyanın en büyük acısını da en güzel mutluluğunu da yaşadım çocuklarına karşı sabırlı olmayı öğrenmelisin onlar sana emanet onların hiç bişeyi bana zor gelmiyor ki biz ne zorluklar yaşadık onlarla yaşam savaşı verdiler bunlar ne ki şükürler olsun Allah'a
Yok o yasak degil de zaten dikis agrilarim yeni gecior sanirim bir ay kadar sonra anca yuruyuse baslayabilirim. Birde ben daha oncede yaklasik 20 kg verdim evlenmeden once o zaman diyetisyenle vermistim. Diyetisyenim 1.5 ay sonra yuruyuse baslatmisti. Mantigi da su sen diyetle biraz ver metabolizman durdugunda baslamalisin yuruyuse demisti. Biraz da oncesinde aktif spor yasantisi olmayanlara hem diyet hem spor yuklenip yildirilmamali goorusunu savunuyordu. Sonrasinda da haftanin 3 gunu yarim saat yuruyus yrterliymis. Tabiki hergun yurumek daha faydali ama ben biraz tembelim diyet suresince yapip sonra birakma diyet suresincede sonrada 3 gun yuru devamli olsun yter . bende bu goruse katiliyorum faydasini gordugum icin. Biraz gec baslayacagim hem bu yuzden hem de saglik acisindan cnm.Alıntılama işini sevdim devam edeyim...
Ceyda hafif tempolu da olsa yürüyüş de mi yasak?
Şeyda kolaylıkla büyüt, güzel günlerini gör inşallah bebişlerinin... Keşke senin kadar sevgi dolu ve sabırlı olabilsem çocuklarıma karşı. Ben pek zorlanıyorum...
Bu hafta niye tartılmıyorsun Dilek?
Sagll cnm hepimize hayirli kandiller olsun..Dualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz
aynı ben bi ileri iki geriPonicigim mefkuşum mezun olana kadar burdayım ama yavaş vermeyi duşunmuyorum açıkçası iki ileri bir geri olunca illallah ediyorsun bı yerden sonra
valla diloşum daha iyi alıştım ben 4de baslamıştım meger ece bile başındsn beri seviye birde yspıyormuşSen kullan bı sure memnun kalirsan bende alırım İnşallah
maşallah 1 mi dedin birgunde geleyim kuzeye bakayımda bahar yatsın demedin vallaHerkesler derin uykularda benim misafirler sahurada kaldı gelemedim oyuzden yoruldum bea yarın 1den önce kalkmam geçmişi okuyum biraz uyuyum sonra iyi geceler kızlar
Günaydın kızlar tartiya az kaldı ve beni heyecan sardı
oo kızlar heyecanınızı seveyim 300-500 500-800 800-1 1-2 acaba ne gitti ne gittiSorma kız hele beni de o kadar zaman sonra listeye giriyorummmmm
kolay gelsin canım çok kalabalıktırDualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz
hayırlı kandiller fulyaKadir geceniz mübarek olsun kızlar
menü gayet güzel canım ama menüyü ayrı yazki arada kaynamasınSelam arkadaşlar, dün misafirim vardı yazamadım ama ara ara hızlıca yazdıklarınıza göz attım. Dünkü menüm;
Sahur: 1 büyük sütlü çay, 1 yağda yumurta, domates-salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin.
İftar: 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık fırında karışık sebze yemeği, sütlü çay.
Bugün sahurda yediklerimi iftardan sonra yazarım.
Ev ferah ve düzenli olunca insan huzur buluyor.Bazen evdeki fazlalıkları atıyorum ama göz açıp kapayıncaya kadar tekrar doluyor. Evim daha büyük olsa onu da tıka basa doldurmayı başarırdım galiba
Bence için rahat olsun ayır gitsin. Kızım 2 yaşını doldurunca ben ayırmayı düşünüyorum. Adem Güneş'e de katılmıyorum.
45 dk çok iyi, bravo! Ben de yürümek istiyorum, sağlık için de kilo vermek için de çok iyi yürüyüş. Bir kaç yıl önce koşu bandı aldım ve hiç kullanamadım sonra da başkasına verdim. Açık havada yürümek gibi değil üstelik de dizler için zararlıymış diye duymuştum. Ramazandan sonra ben de haftada üç dört gün yürümeyi düşünüyorum.
Baharcığım gayet başarılı bence. Ramazandan sonra hepimiz spora ağırlık verelim...
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...
Misafir olayı beni çok zorluyor. Bayramdan ve misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden çok korkuyorum. Zaten iradem zayıf, böyle durumlarda dağılıp gidiyorum
Bu arada ilk çoklu alıntım hayırlı olsun:)))
tartılacak canım ama deneme süresi bitmedi listeye haftaya girebilecekAlıntılama işini sevdim devam edeyim...
Ceyda hafif tempolu da olsa yürüyüş de mi yasak?
Şeyda kolaylıkla büyüt, güzel günlerini gör inşallah bebişlerinin... Keşke senin kadar sevgi dolu ve sabırlı olabilsem çocuklarıma karşı. Ben pek zorlanıyorum...
Bu hafta niye tartılmıyorsun Dilek?
canım benim korkum düşük riskim iki gebeliğimdede yasadım ilkini kaybettim ikincide de sürekli kanamalarla risklerle ugraştım rahmimi düşüge elverişli tutunur ttunmaz atmaya çalışıyor yine aynısı olursa oglumla ilgilienmem sorunum korkum o@Poni Bon boyun kaç arkadaşım?
Buzluğa köfte atmak çok iyi fikir
İkinci çocuktan korkma. Bana kalırsa tek çocuk büyütmekten daha kolay. Kardeşi olması oğluma psikolojik olarak ve duygusal gelişimi için çok faydalı oldu diye düşünüyorum. Yaş farkı da çok olmamalı bence, bizimkilerin arası fazla malesef. üç -dört yaş iyi, hatta gücü yeten için iki yaş fark bile iyi.
Ah Tuba inşallah ben de tam anlamıyla tatlıya hayır diyebilirim
Bilmiyordum Yasemin, böyle faydalı bilgileri paylaşın iyi oluyor.
Yok o yasak degil de zaten dikis agrilarim yeni gecior sanirim bir ay kadar sonra anca yuruyuse baslayabilirim. Birde ben daha oncede yaklasik 20 kg verdim evlenmeden once o zaman diyetisyenle vermistim. Diyetisyenim 1.5 ay sonra yuruyuse baslatmisti. Mantigi da su sen diyetle biraz ver metabolizman durdugunda baslamalisin yuruyuse demisti. Biraz da oncesinde aktif spor yasantisi olmayanlara hem diyet hem spor yuklenip yildirilmamali goorusunu savunuyordu. Sonrasinda da haftanin 3 gunu yarim saat yuruyus yrterliymis. Tabiki hergun yurumek daha faydali ama ben biraz tembelim diyet suresince yapip sonra birakma diyet suresincede sonrada 3 gun yuru devamli olsun yter . bende bu goruse katiliyorum faydasini gordugum icin. Biraz gec baslayacagim hem bu yuzden hem de saglik acisindan cnm.
Cok tesekkur ettim diyet listesi icinbu alıntıları gece 4 de yapmıştım göndermeden uyumuşum
tabiki canım çok şükür o ben ne dualarla ne korkular la o kavuştum verene çok şükür ama yeni nesiller bı bilmiş biraz büyüsunler göreceksin gerçi seninkiler kız çevremde gözlemlediğim kızlar daha ılımlı sakin benimkinin içine şu ara yine bı ergen kaçtı daha dün konuştuk eşimle kışın yapalım kardeş diye bugün vazgeçtik yani o kadar kötü su sendrom müdür nedir ben merkezci bir yapı var üstünde şuan
Ne istediğini bilmiyor bak bu saat oldu 2.5dan beri uyandı uyutmasimi çalışıyorum
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun gayet güzel
canım o kan grubu şeysini bilmiyorum bende ki diyetisyen listesi
sabah
1 yumurta
2 kk peynir
2 dlm tam tahıllı ekmek(kepek ekmegi olmayacak)
2 ceviz yada 5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 bardak süt
1 meyve
öğle
4 köfte kadar et
1 kase corba yada 2 dlm ekmek
salata
1 kase yogurt cacık yada ayran
ara
2 galeta 1 kk peynir
yada
1 bardak ayran 4 diyet biskuvi
yada
1 bardak ayran 1 meyve
yada
1 bardak süt 2 kare bitter
akşam
6 yk susuz sebze yemeği
1 kase corba
salata
ayran yada cacık yada yogurt
ara
2 incir 1 cb sütle pişirilip bol tarçınla tüketilecek
yada
1 bardak süt 1 meyve
gunluk 3 lt su
iyi atlatmışssın mangal olmasıda avantajına olmuş canım
abla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalım
bende temizlik yapacaktım ama ne havaların havası güzel nede benim havam güzel bayramda şehir dışındayım zaten gelince yaparım benden kıymetlimi
aynı ben bi ileri iki geri
valla diloşum daha iyi alıştım ben 4de baslamıştım meger ece bile başındsn beri seviye birde yspıyormuş
maşallah 1 mi dedin birgunde geleyim kuzeye bakayımda bahar yatsın demedin valla
oo kızlar heyecanınızı seveyim 300-500 500-800 800-1 1-2 acaba ne gitti ne gitti
kolay gelsin canım çok kalabalıktır
hayırlı kandiller fulya
menü gayet güzel canım ama menüyü ayrı yazki arada kaynamasın
koşu bandın sert zemin oldugu için malesef geri baskı yapıyor
tartılacak canım ama deneme süresi bitmedi listeye haftaya girebilecek
canım benim korkum düşük riskim iki gebeliğimdede yasadım ilkini kaybettim ikincide de sürekli kanamalarla risklerle ugraştım rahmimi düşüge elverişli tutunur ttunmaz atmaya çalışıyor yine aynısı olursa oglumla ilgilienmem sorunum korkum o
Haklisin cnm ama ilk 5-6 kiloyu vucut kendi toparliyor o yuzden sonrasinda spor sıkıntı olmuyor. Tabi birazda bundan 5 yil once yaptim ben bunu simdi iki dogum uzerine yapicam yine ayni toparlanmayi gosterir vucut diye düşünüyorumSadece kilo vermek için spor yapılmıyor ki canım yüksek kilolar verince vücut sarkıyor etler yumuşuyor spor bunlar için de önemli
Bu anlamsiz emojiyi nasil ekledigimi anlamadim bu arada cnm kusura bakmaCok tesekkur ettim diyet listesi icin
sorma seydam anne olunca anlıyorsun sıradan bi hastalıgın bile şükür sebebi oldugunu beterini göstermemesi için dualar etmeyi gerçekten anne olunca yüregi büyüyor insanın bütün çocukları bagrını yarıp içine alası geliyor insanınBüyücek annesi bu dönemleri geçecek başka dönemleri gelicek.allaha şükür sağlıkları yerinde olsun da boşver bak bi hasta oldu diye nasıl başında sabahladın kendi hastalığını bile unuttun boşver sendrom vs geçici şeyler bunlar
her insan bir olmuyor canım önemli olan kalpleri güzel yaralamadan büyütebilmek Rabbim istemese emanet etmezdi ol derse oldururHaklısın, benimki rahata düşkünlük galiba Allah affetsin.
hayırlı kandiller canımBen kaçıyorum artık, hayırlı kandiller, iradeli iftarlar...
mantıklı bir ilerleyiş ama bende spor manyaklıgı var yaptımı yapasım yapmadıkça yatasım geliyorYok o yasak degil de zaten dikis agrilarim yeni gecior sanirim bir ay kadar sonra anca yuruyuse baslayabilirim. Birde ben daha oncede yaklasik 20 kg verdim evlenmeden once o zaman diyetisyenle vermistim. Diyetisyenim 1.5 ay sonra yuruyuse baslatmisti. Mantigi da su sen diyetle biraz ver metabolizman durdugunda baslamalisin yuruyuse demisti. Biraz da oncesinde aktif spor yasantisi olmayanlara hem diyet hem spor yuklenip yildirilmamali goorusunu savunuyordu. Sonrasinda da haftanin 3 gunu yarim saat yuruyus yrterliymis. Tabiki hergun yurumek daha faydali ama ben biraz tembelim diyet suresince yapip sonra birakma diyet suresincede sonrada 3 gun yuru devamli olsun yter . bende bu goruse katiliyorum faydasini gordugum icin. Biraz gec baslayacagim hem bu yuzden hem de saglik acisindan cnm.
rica ederim canım bununla haftaşık 1-1,5 ygadan veriyordum 3 aylıkken başlamıştım emzirmek spor size bol bol emzirinCok tesekkur ettim diyet listesi icin
ne kusuru canımBu anlamsiz emojiyi nasil ekledigimi anlamadim bu arada cnm kusura bakma
Haklisin cnm ama ilk 5-6 kiloyu vucut kendi toparliyor o yuzden sonrasinda spor sıkıntı olmuyor. Tabi birazda bundan 5 yil once yaptim ben bunu simdi iki dogum uzerine yapicam yine ayni toparlanmayi gosterir vucut diye düşünüyorum
ay evet birde o kısmı var haa deyince olmuyorKorkma güzelim Allah yardımcı olur inşallah zamanı vakti gelince
sorma seydam anne olunca anlıyorsun sıradan bi hastalıgın bile şükür sebebi oldugunu beterini göstermemesi için dualar etmeyi gerçekten anne olunca yüregi büyüyor insanın bütün çocukları bagrını yarıp içine alası geliyor insanın
geçenlerde ablam dediki zor buldugunuz için mi dilinizden düşmüyor biz hiç bu kadar şükretmezdik bi babası gelip bi sen gelip severken verene şükürler olsun diyorsunuz dedi
her insan bir olmuyor canım önemli olan kalpleri güzel yaralamadan büyütebilmek Rabbim istemese emanet etmezdi ol derse oldurur
hayırlı kandiller canım
mantıklı bir ilerleyiş ama bende spor manyaklıgı var yaptımı yapasım yapmadıkça yatasım geliyor
rica ederim canım bununla haftaşık 1-1,5 ygadan veriyordum 3 aylıkken başlamıştım emzirmek spor size bol bol emzirin
ay evet birde o kısmı var haa deyince olmuyor
Hayırlı kandiller canım bugün bende aldım biseyler heryer çok pahalı bu yazı bunlarla geçiririm sanırımDualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz
İnşallah verebilirim de girerm kuzum yoksa haftaya sana eşlik ederimBende haftaya yaşiycam o heyecanı
seninde mubarek olsun fulyaKadir geceniz mübarek olsun kızlar
Canım menü güzel menüyü Alıntılar dışında tek olarak yazarsan daha iyi olurSelam arkadaşlar, dün misafirim vardı yazamadım ama ara ara hızlıca yazdıklarınıza göz attım. Dünkü menüm;
Sahur: 1 büyük sütlü çay, 1 yağda yumurta, domates-salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin.
İftar: 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık fırında karışık sebze yemeği, sütlü çay.
Bugün sahurda yediklerimi iftardan sonra yazarım.
Ev ferah ve düzenli olunca insan huzur buluyor.Bazen evdeki fazlalıkları atıyorum ama göz açıp kapayıncaya kadar tekrar doluyor. Evim daha büyük olsa onu da tıka basa doldurmayı başarırdım galiba
Bence için rahat olsun ayır gitsin. Kızım 2 yaşını doldurunca ben ayırmayı düşünüyorum. Adem Güneş'e de katılmıyorum.
45 dk çok iyi, bravo! Ben de yürümek istiyorum, sağlık için de kilo vermek için de çok iyi yürüyüş. Bir kaç yıl önce koşu bandı aldım ve hiç kullanamadım sonra da başkasına verdim. Açık havada yürümek gibi değil üstelik de dizler için zararlıymış diye duymuştum. Ramazandan sonra ben de haftada üç dört gün yürümeyi düşünüyorum.
Baharcığım gayet başarılı bence. Ramazandan sonra hepimiz spora ağırlık verelim...
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...
Misafir olayı beni çok zorluyor. Bayramdan ve misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden çok korkuyorum. Zaten iradem zayıf, böyle durumlarda dağılıp gidiyorum
Bu arada ilk çoklu alıntım hayırlı olsun:)))
Sağol cnmbu alıntıları gece 4 de yapmıştım göndermeden uyumuşum
tabiki canım çok şükür o ben ne dualarla ne korkular la o kavuştum verene çok şükür ama yeni nesiller bı bilmiş biraz büyüsunler göreceksin gerçi seninkiler kız çevremde gözlemlediğim kızlar daha ılımlı sakin benimkinin içine şu ara yine bı ergen kaçtı daha dün konuştuk eşimle kışın yapalım kardeş diye bugün vazgeçtik yani o kadar kötü su sendrom müdür nedir ben merkezci bir yapı var üstünde şuan
Ne istediğini bilmiyor bak bu saat oldu 2.5dan beri uyandı uyutmasimi çalışıyorum
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun gayet güzel
canım o kan grubu şeysini bilmiyorum bende ki diyetisyen listesi
sabah
1 yumurta
2 kk peynir
2 dlm tam tahıllı ekmek(kepek ekmegi olmayacak)
2 ceviz yada 5 zeytin
bol yeşillik
ara
1 bardak süt
1 meyve
öğle
4 köfte kadar et
1 kase corba yada 2 dlm ekmek
salata
1 kase yogurt cacık yada ayran
ara
2 galeta 1 kk peynir
yada
1 bardak ayran 4 diyet biskuvi
yada
1 bardak ayran 1 meyve
yada
1 bardak süt 2 kare bitter
akşam
6 yk susuz sebze yemeği
1 kase corba
salata
ayran yada cacık yada yogurt
ara
2 incir 1 cb sütle pişirilip bol tarçınla tüketilecek
yada
1 bardak süt 1 meyve
gunluk 3 lt su
iyi atlatmışssın mangal olmasıda avantajına olmuş canım
abla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalım
bende temizlik yapacaktım ama ne havaların havası güzel nede benim havam güzel bayramda şehir dışındayım zaten gelince yaparım benden kıymetlimi
hayırlı kandillerBen kaçıyorum artık, hayırlı kandiller, iradeli iftarlar...
Seninde canım :)Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?