Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın, benimki rahata düşkünlük galiba Allah affetsin.

Yok o yasak degil de zaten dikis agrilarim yeni gecior sanirim bir ay kadar sonra anca yuruyuse baslayabilirim. Birde ben daha oncede yaklasik 20 kg verdim evlenmeden once o zaman diyetisyenle vermistim. Diyetisyenim 1.5 ay sonra yuruyuse baslatmisti. Mantigi da su sen diyetle biraz ver metabolizman durdugunda baslamalisin yuruyuse demisti. Biraz da oncesinde aktif spor yasantisi olmayanlara hem diyet hem spor yuklenip yildirilmamali goorusunu savunuyordu. Sonrasinda da haftanin 3 gunu yarim saat yuruyus yrterliymis. Tabiki hergun yurumek daha faydali ama ben biraz tembelim diyet suresince yapip sonra birakma diyet suresincede sonrada 3 gun yuru devamli olsun yter . bende bu goruse katiliyorum faydasini gordugum icin. Biraz gec baslayacagim hem bu yuzden hem de saglik acisindan cnm.

Ponicigim mefkuşum mezun olana kadar burdayım ama yavaş vermeyi duşunmuyorum açıkçası iki ileri bir geri olunca illallah ediyorsun bı yerden sonra
aynı ben bi ileri iki geri
Sen kullan bı sure memnun kalirsan bende alırım İnşallah
valla diloşum daha iyi alıştım ben 4de baslamıştım meger ece bile başındsn beri seviye birde yspıyormuş
Herkesler derin uykularda benim misafirler sahurada kaldı gelemedim oyuzden yoruldum bea yarın 1den önce kalkmam geçmişi okuyum biraz uyuyum sonra iyi geceler kızlar
maşallah 1 mi dedin birgunde geleyim kuzeye bakayımda bahar yatsın demedin valla

Günaydın kızlar tartiya az kaldı ve beni heyecan sardı

Sorma kız hele beni de o kadar zaman sonra listeye giriyorummmmm
oo kızlar heyecanınızı seveyim 300-500 500-800 800-1 1-2 acaba ne gitti ne gitti

Dualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz
kolay gelsin canım çok kalabalıktır

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
hayırlı kandiller fulya
menü gayet güzel canım ama menüyü ayrı yazki arada kaynamasın
koşu bandın sert zemin oldugu için malesef geri baskı yapıyor
tartılacak canım ama deneme süresi bitmedi listeye haftaya girebilecek
canım benim korkum düşük riskim iki gebeliğimdede yasadım ilkini kaybettim ikincide de sürekli kanamalarla risklerle ugraştım rahmimi düşüge elverişli tutunur ttunmaz atmaya çalışıyor yine aynısı olursa oglumla ilgilienmem sorunum korkum o

Sadece kilo vermek için spor yapılmıyor ki canım yüksek kilolar verince vücut sarkıyor etler yumuşuyor spor bunlar için de önemli

Cok tesekkur ettim diyet listesi icin

Korkma güzelim Allah yardımcı olur inşallah zamanı vakti gelince

Sadece kilo vermek için spor yapılmıyor ki canım yüksek kilolar verince vücut sarkıyor etler yumuşuyor spor bunlar için de önemli
Haklisin cnm ama ilk 5-6 kiloyu vucut kendi toparliyor o yuzden sonrasinda spor sıkıntı olmuyor. Tabi birazda bundan 5 yil once yaptim ben bunu simdi iki dogum uzerine yapicam yine ayni toparlanmayi gosterir vucut diye düşünüyorum

sorma seydam anne olunca anlıyorsun sıradan bi hastalıgın bile şükür sebebi oldugunu beterini göstermemesi için dualar etmeyi gerçekten anne olunca yüregi büyüyor insanın bütün çocukları bagrını yarıp içine alası geliyor insanın
geçenlerde ablam dediki zor buldugunuz için mi dilinizden düşmüyor biz hiç bu kadar şükretmezdik bi babası gelip bi sen gelip severken verene şükürler olsun diyorsunuz dedi

Haklısın, benimki rahata düşkünlük galiba Allah affetsin.
her insan bir olmuyor canım önemli olan kalpleri güzel yaralamadan büyütebilmek Rabbim istemese emanet etmezdi ol derse oldurur
Ben kaçıyorum artık, hayırlı kandiller, iradeli iftarlar...
hayırlı kandiller canım
mantıklı bir ilerleyiş ama bende spor manyaklıgı var yaptımı yapasım yapmadıkça yatasım geliyor

Cok tesekkur ettim diyet listesi icin
rica ederim canım bununla haftaşık 1-1,5 ygadan veriyordum 3 aylıkken başlamıştım emzirmek spor size bol bol emzirin

Tabi canım ama ilk 5 6 kilo çok hızlı gidiyor zaten Ama spor çok güzel bişey insanı rahatlatıyor bende Yen'i Doğum yaptım ve bebeklerim Yen'i küvözden çıktılar o yüzden yapamıyorum ama kiloyu veriyim kızlar da biraz büyüsün yapcam devam etcem

Belki de ablan doğru diyordur canım biz de o kadar zor kavuştuk ki onlara bizim de öyle şükür dilimizden eksik olmuyor

Dualarınız kabul olduğu bir kandil olsun inşallah kızlaryeni kalktım sayılır ortalığı topliyip bayram alışverişine çıkacağım çocuklara kendime bir tunik alabilirim belki bakicigiz
Hayırlı kandiller canım bugün bende aldım biseyler heryer çok pahalı bu yazı bunlarla geçiririm sanırım
Bende haftaya yaşiycam o heyecanı
İnşallah verebilirim de girerm kuzum yoksa haftaya sana eşlik ederim
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
seninde mubarek olsun fulya

Canım menü güzel menüyü Alıntılar dışında tek olarak yazarsan daha iyi olur
Sağol cnm
Ben kaçıyorum artık, hayırlı kandiller, iradeli iftarlar...
hayırlı kandiller

Selam herkese :)
Bu güzel günde ve gecesinde yüregimizden geçenler dualarımız kabul olsuun inşallah

Sınavlardan dolayı bakamadım dün özür dilerim sorumluluk sahibi biriyim ama sinavlar söz konusu olunca menüyü yazmayı atladımm cezamı verebilirsiniz hakettim bunu :/
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kiraz
1 Nescafe

İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata

İftardan sonra ders çalışırken bitane gong yedim ve yanında acı bir kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…