Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ablam kardeşlerim beni annemlerde bekliyor annemle biz komşuyuz gideyim akşama gelirim bayyyyyyyyy

fadime ne şanslısın..ben hiç ailemle bi arada olamadım.annemler konyada,kızkardeşim ankarada,erkek kardeşimse afyonda...ben denizlide...şöööyle anneme çay içmeye gidiyoruz dediler mi içim sızlar.ya da akşam kardeşimdeydik dediklerinde..

ne dersi bu merak ettim

Ben hafızlık çalısıyorum.Kuran cüzlerini tekrarlıyorum.Dersim o.. Ayrıyetten Kuran Kursu öğreticiliği için alımlar oluyor.Bu sebeplede ilmihal falan çalısıyorum işte...

selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((

Aaa yapma nur... Alacagın güzel kıyafetleri düşün... Düzgün fizikle heryerde istediğin gibi yiyebilecegini düşün

nesine girdiniz iddiaya çok merak ettim öyle kuru kuruya idda olmaz diime ama:

Eşimin maaşına iddiaya girdik

evet bende netten okudum.Diyorki suyla orucunuzu acıp corba için.. sonra 15 20 dk. gezinin,namazınızı falan kılan sonra yiyin diyor... O 15 dk. beklemezseniz kan şekeriniz yükselir ve asırı tatlı ihtiyacı hissedersiniz diyor..

aman aman dikkat et... bu arada fotolat süpermiş :))

bende bugün 79.4 çıktım :))) bakalaım sen kaç çıkacaksın merak ediyorum..

eyy milletttt,nerdesiniz yaw,kendin çal kendin oyna yapıyorum valla burdaa:90:

Tatil, ramazan yaklastı cok fazla girilmiyor.Ve ramazandada cok girelecegini sanmıyorum.Ramazan bi cıksın gerekli ayarlamalrı yaparız :))

Mursh napan gız? kilo vermeler nasıl gidiyor bakem?
Ben 5 günde 5 kilo diyetinde bugün 79.4 üm.. daha iki günüm var.. ama beyazla beraber yapıcam toplam 7 gün olacak... sende durumlar nasıl?

dr a gittin mi.bu ağrı normalden uzun sürdü

Cnm yarında bole devam ederse gıdıcem...Ara ara ole canımı acıtıyokı anlatamam

Mursh napan gız? kilo vermeler nasıl gidiyor bakem?
Ben 5 günde 5 kilo diyetinde bugün 79.4 üm.. daha iki günüm var.. ama beyazla beraber yapıcam toplam 7 gün olacak... sende durumlar nasıl?

Offff mute hıc sorma cok kotu gıdıo hatta dıyette deılım desem yerı Motıvem acayıp bozuldu en kısa zamanda naslıcam ole abartmıyorum ama dıkkatte etmıyorum bakalım cuma husran olabılır benım ıcın (

Nedenki? agrılarından dolayımı?

yok kız yediklerimizin emilimi yavaşlıyormuş metobolizma hızlı çalışıyormuş ben kışın 80 günde bu şekil 8 kilo vermiştim
hımm sağol cnm anneme söyleyeyim bunu
kızlar ablam kardeşlerim beni annemlerde bekliyor annemle biz komşuyuz gideyim akşama gelirim bayyyyyyyyy
ne güzelll

gurbetlik zor di mi cnm?

iyi akşamlar kızlar,eşim gelir birazdan,ben şöyle bi evi toplayayım,yemek için son rötuşları yapayım,yarın yien görürüşüzz:80:

evet.. pazar gününden beri dolapta bulunan corneti yemiş bulunmaktayım
ceza olarak 2 saat spor yaptım.İnş. telafi eder... ama yerken cok mutlu oldum uzun zamandan sonra ilk kayda değer kaçamagım oldu edda yok, yerine ben kaçamak yapim bari

hepberacım kaderimiz aynı bende senin gibiyim anneleriyle içiçe olanlara hep özeniyorum. benimkilerde izmirde ben istanbuldayım çok zor çok. hele annem torunlarını öyle özlüyoki anlatamam

Bende 2.5 sene gurbetlik çektim ama su an annemlerle beraberim. Ama bir kızkardeşim çoook uzagımızda onu cok özlüyorum

ene şey sormussun neye iddiaya girdiniz eşinle diye.. eşimin maaşına girdik...

yok yaaa 1.65 civarında boyum =/

Son bir kaç gündür bir alıyorum bir veriyorum kiloları:) 72.3'e çıkmıştım, 71.7ye indim tekrar, gerçi akşam tartıldım, umarım sabah daha da az çıkarım Meyveyi de ekledim diyetime, daha güzel ve eğlenceli oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…