- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.461
yok kız yediklerimizin emilimi yavaşlıyormuş metobolizma hızlı çalışıyormuş ben kışın 80 günde bu şekil 8 kilo vermiştim
geçmiş olsun cnm
elma sirkesi migrenemi iyi geliyormuş fadime,bende migren tedavisi görüyorum da o yüzden sordum.:96:
kızlar ablam kardeşlerim beni annemlerde bekliyor annemle biz komşuyuz gideyim akşama gelirim bayyyyyyyyy
ne dersi bu merak ettim
selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((
sabah:light süt ile mısır gevreği
ara:2 tane kuru kayısı
öğle:1/4 haşlanmış tavuk göğsü,1 domates,yoğurt ve limonlu.
akşam:bir kase yoğurtlu mısır gevreği
ara:1 tane büyük boy havuç
toplamda 3,5 lt su içtim,1 tane form çayı,1 bardak ta ayran içicem.
vee gün bitmiştirr
nesine girdiniz iddiaya çok merak ettim öyle kuru kuruya idda olmaz diime ama:
KIZLAR ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.baksanıza olmuş mu
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
KAFAMI TOPLAMAYA ÇALIŞARAK ZOR HAZIRLADIM BUNU.LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Kızlar son yaptırdığım kan testinde, kolestrol oranım normal seviyeye geldi ancak 4-5 tane kan değerim düşmüş, buda Dukan Diyeti'nden kaynaklanıyor, sürekli tek gıda olan protein ile beslendiğim için bağışıklık sistemimde düşüş olmuş, bir an önce meyve ve karbonhidratta eklemem gerekiyor diyete
mutedeyyin,başladım kısmetse cnm 5 günde 5 kiloya,başlangıç kilom 65.0 bu sabah tartıldım.meyve ile başladımyarın misafirim gelecek,patates salatası yaparım,kendimde sadece patates yerim limonlu baharatlı,o yüzden değiştim günleri bakalım iyi veririsem ramazanda da devam edicem evde oldukça bu diyete,eşim gülüyo kilo veremezsin kaç ay oldu diye acayip moralimi bozdu fena gaza geldim
sabah bir şeftali yedim.öyle duruyorum bakalım.
eyy milletttt,nerdesiniz yaw,kendin çal kendin oyna yapıyorum valla burdaa:90:
dr a gittin mi.bu ağrı normalden uzun sürdü
Mursh napan gız? kilo vermeler nasıl gidiyor bakem?
Ben 5 günde 5 kilo diyetinde bugün 79.4 üm.. daha iki günüm var.. ama beyazla beraber yapıcam toplam 7 gün olacak... sende durumlar nasıl?
Cnm yarında bole devam ederse gıdıcem...Ara ara ole canımı acıtıyokı anlatamam
Offff mute hıc sorma cok kotu gıdıo hatta dıyette deılım desem yerıMotıvem acayıp bozuldu en kısa zamanda naslıcam ole abartmıyorum ama dıkkatte etmıyorum bakalım cuma husran olabılır benım ıcın (
Nedenki? agrılarından dolayımı?
hımm sağol cnm anneme söyleyeyim bunuyok kız yediklerimizin emilimi yavaşlıyormuş metobolizma hızlı çalışıyormuş ben kışın 80 günde bu şekil 8 kilo vermiştim
ne güzelllkızlar ablam kardeşlerim beni annemlerde bekliyor annemle biz komşuyuz gideyim akşama gelirim bayyyyyyyyy
fadime ne şanslısın..ben hiç ailemle bi arada olamadım.annemler konyada,kızkardeşim ankarada,erkek kardeşimse afyonda...ben denizlide...şöööyle anneme çay içmeye gidiyoruz dediler mi içim sızlar.ya da akşam kardeşimdeydik dediklerinde..
Sanırım yaa hıc bısey yapasım yok ... bakalım nasıl olacak ?
iyi akşamlar kızlar,eşim gelir birazdan,ben şöyle bi evi toplayayım,yemek için son rötuşları yapayım,yarın yien görürüşüzz:80:
Allah'ım ene2004 arkadaşımızın da kocasına bol kilolar nasip et.ene zayıflarken eşi de aynı hızla şişmanlasın..kızımıza çenelenemesin
hımm sağol cnm anneme söyleyeyim bunu
ne güzelll
gurbetlik zor di mi cnm?
hepberacım kaderimiz aynı bende senin gibiyim anneleriyle içiçe olanlara hep özeniyorum. benimkilerde izmirde ben istanbuldayım çok zor çok. hele annem torunlarını öyle özlüyoki anlatamam
cnm normalde acıkıyorum bunlarla duramıyorum,2-3 gündür pek iştahım yok bu da işime yaradı doğrusu
yemekler ve sahur güzelde 11 de meyve yada dondurma olmaz cnm ya,gerçi iftar geç oluyo ama 10 a çek bari en azındamn saati,yoksa meyve yiyip uyuyacaksın.
geçmiş olsun cnm,desteklersin merak etme
süpersinn wowww,boyun uzun sanırım senin ,hiç öyle şişman durmuyorsun.
evet yaa kilo alsın kocalarımız onlar şişmanladıkça biz yanlarında incecik görünelim inşallaaaahhh!!!:76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?