- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.621
sınavın nasıldı canım menü güzel gong bı paket değil tane dimi doğru anladimSelam herkese :)
Bu güzel günde ve gecesinde yüregimizden geçenler dualarımız kabul olsuun inşallah
Sınavlardan dolayı bakamadım dün özür dilerim sorumluluk sahibi biriyim ama sinavlar söz konusu olunca menüyü yazmayı atladımm cezamı verebilirsiniz hakettim bunu :/
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kiraz
1 Nescafe
İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata
İftardan sonra ders çalışırken bitane gong yedim ve yanında acı bir kahve
Sınavım çok güzel geçtisınavın nasıldı canım menü güzel gong bı paket değil tane dimi doğru anladim
kızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlı olsun. bende diyetime devam ediyorum. ama bugün kadir gecesi olması münasebetiyle annem el yapımı helva kavurdu malesef 2 küçük dilim ondan yedim. şimdi pişmanım ama iş işten geçti. nefs işte. köreltmek lazım ama görünce durulmuyo ki . bakın düşünün ben helvayı saat 2 de yedim 5 dakika çok güzel tadını aldım . ama çoktaaan tadı geçti ama kalorisi bende kaldı üstelik şuan kendimi davul gibi şişmiş hissediyorum. sz siz olun gözünüzde kalsa 2 dilime çıkmayın tat anlamında biride bir beşide bir ama kalori olarak değil .şimdi ceza olarak ara öğün yapmıyorum akşamı da hafif geçiştircem üzgünüm pişmanım ama hırsım hala baki dir durmak yok rejime devam ...
Selam herkese :)
Bu güzel günde ve gecesinde yüregimizden geçenler dualarımız kabul olsuun inşallah
Sınavlardan dolayı bakamadım dün özür dilerim sorumluluk sahibi biriyim ama sinavlar söz konusu olunca menüyü yazmayı atladımm cezamı verebilirsiniz hakettim bunu :/
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
8 kiraz
1 Nescafe
İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata
Kızlar uyanınca zencefil çayı içtim boğazıma iyi gelir diye gecede Zuhal ablamın dediği gibi gargara yaptım sirke ile daha iyiyim
Sabah kahvaltısı yapmadım kuzeyin ignesiydi saç trasiydi diyur ystir derken saat 15:00de yedim birazda fazla mı yedim nedir sonra basım dönmeye bulanık görmeye midem bulanmaya başladı şeker birden yükseldi tabi
Velhasıl kelam eskiler bilir inusilin direncin vardı ve ilaçsız hallederim diyordum sanırım halledemedim Biray ilacını düzenli kullanıp tekrar kan tahlili yaptiracagim ve bugünden sonra daha daha daha çok dikkat edeceğim beslenmeme
2 olcam seneye ve son hayırlısıyla :)Öncelikle geçmiş olsun güzel geçmiş sevindim tatlım sınavın için
Bence menü kötü değil ondan kızamadım sana kötü menü ile gelsen o zaman kızabilirdim
İftardan sonraki olayı çok beğenmesem de sen de beğenmemişsin zaten ondan aynı şeyi söylemicem
Kaçıncı sınıftasın canım
Ikizlerin mi var Allah bagislasin. Bende bir ay sonra felan baslamayi dusunuyorum zaten sadece suan degil birde hergun yapmak degil de haftada uc gun felan.Tabi canım ama ilk 5 6 kilo çok hızlı gidiyor zaten Ama spor çok güzel bişey insanı rahatlatıyor bende Yen'i Doğum yaptım ve bebeklerim Yen'i küvözden çıktılar o yüzden yapamıyorum ama kiloyu veriyim kızlar da biraz büyüsün yapcam devam etcem
Afiyet olsun cnm iyi gorunuyor gayet menun.Selam herkese :)
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
8 kiraz
1 Nescafe
İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata
2 olcam seneye ve son hayırlısıyla :)
Kötü menuyle gelmicem inşaallah
Ikizlerin mi var Allah bagislasin. Bende bir ay sonra felan baslamayi dusunuyorum zaten sadece suan degil birde hergun yapmak degil de haftada uc gun felan.
Kızlar yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bi bakın :) yeni birisi var da
Bu arada kiyafet muhabbeti olmus yaa ben pek kiyafet almiyorum uzun suredir. Zayiflicam die. Bir turlu olmadi ama 70 e geldigim anda 55 e kadar giyebilecegim tum kiyafetlerim duruyor. Hatta suankinden fazla kiyafetim var. Ins. Bu sefer hepsini giycem. Gorunce aglayasim geliyor.
Selam hanımlaryeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman
Sinavin nasıldı bitti mı yoksa cuma günü bir tane daha mı vardıSelam herkese :)
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
8 kiraz
1 Nescafe
İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata
Geçmiş olsun bahar aman dikkat et ihmal etme şeker hiçbir şeye benzemiyorKızlar uyanınca zencefil çayı içtim boğazıma iyi gelir diye gecede Zuhal ablamın dediği gibi gargara yaptım sirke ile daha iyiyim
Sabah kahvaltısı yapmadım kuzeyin ignesiydi saç trasiydi diyur ystir derken saat 15:00de yedim birazda fazla mı yedim nedir sonra basım dönmeye bulanık görmeye midem bulanmaya başladı şeker birden yükseldi tabi
Velhasıl kelam eskiler bilir inusilin direncin vardı ve ilaçsız hallederim diyordum sanırım halledemedim Biray ilacını düzenli kullanıp tekrar kan tahlili yaptiracagim ve bugünden sonra daha daha daha çok dikkat edeceğim beslenmeme
sağol canım benim teşekkür ederiZKızlar yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bi bakın :) yeni birisi var da
hoşgeldin tabikide tatlimSelam hanımlaryeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman
Hoşgeldin tatlım sende ben Merve yaşım 27 di 27 aylık bir kızım var 103 kusur kiloyla başladım suan 7 li rakamlardayim sende kendini tanıtır mısınmerhabalar inşallah beraberce kurtulucaz kilolardan
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm iyi gorunuyor gayet menun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?