Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin tatlım sende ben Merve yaşım 27 di 27 aylık bir kızım var 103 kusur kiloyla başladım suan 7 li rakamlardayim sende kendini tanıtır mısınilk sayfada kurallarimiz var onlarada bir bakarsın olur mu
teşekkür ederim ne kadar sürede 7 lere geldin nasıl alıntı yaptım ya unutmuşum bayadır girmiyordum :)

Canım kışın başında 2 üst aldım yaz için 2 üst aldım ben uzun süredir kilolu olduğum için küçük bedenler yok elimde beden küçüldükçe alıyorum ilk evlendigde gardolabin yarısından çoğu benimdi şuan tek bir bölme benim ki onlarda giymediklerim çok fazla
Onlarida vericem hayra
Selam kızlarr. Okuldn gelince sarma sardım bayram için hergün biraz biraz sarıcam burda çok seviliyo
ay bende sarabilsem çok iyi olacak kv lerde benim başıma kalıyor sarma işi temizlik üstüne zor oluyor

askrhpozitif cuma bir tane daha var :)
inşallah onuda güzelce atlatirsib bahar cim

teşekkür ederim ne kadar sürede 7 lere geldin nasıl alıntı yaptım ya unutmuşum bayadır girmiyordum :)
benim orası karışık tatim 2013 te başladım Mayıs gibi kasım gibi 75 leri görmüştüm sonra evlendim kilo aldim hamile kaldım doğurdum ve tekrar 94 ile başladım 2 ay önce 74 gördüm lakin izine ayrıldım şuan 76 lari görmekteyim
Ayy cimcime ya :)
Ne tatlıdır o simdiii
hemde tam cimcime canım

Boyum 164 canım idealim 57 kilo olmakmış ama benm hedefim 65 duruma göre 60ı da denemek istiyorum biraz sarkma var iç bacakta ve kollarda bu canımı sıkıyor
Sınavım çok güzel geçti
2 tane :/ annemle paylaştım yoksa hepsini yerdim galiba
Geçmiş olsn cnm

VAZGEÇERSEK KAYBEDERİZ
O yüzden asla vazgeçmek yok
“Önüne çıkana “Engel” dersen, takılıp düşersin; “Basamak” dersen, bir basamak yükselirsin…”

:)
Vaav bu sözü tuttum

Ben 10 yıldr kilolu olduğum için hiç küçük kıyafet giyemedim ama alırdım hoşuma gidince şimdi oluyorlar diye çok mutluyum bedende 52 den 42ye düştüm darısı 38e

Selam hanımlar yeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman

merhabalar inşallah beraberce kurtulucaz kilolardan
SAPHIRA ve doga3 hoşgeldiniz kızlar ben Poni 28 yaşında bir çock annesiyim. 95 kiloyla 20 ay önce katıldm buraya şimdi 74 kiloyum inşaallah yarın 73ü görücem

Ay kızlar ya benim kız taşınırken iyi alıştı dolapları çekmeceleri boşaltmaya evde kıyamet kopuyorben yerleştiriyorm o boşaltıyor

Olan olmuş canım önümüze bakalim
Sınavım çok güzel geçti
2 tane :/ annemle paylaştım yoksa hepsini yerdim galiba
Ohh ohh süper diğerinde güzel geçer inşallah
Geçmiş olsun canım
O ilacı bir süre kullan zaten düzene giriyor daha sonra beslenme ile devam edince bi sıkıntı olmuyor
Kullanacağım canım
Kızlar yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bi bakın :) yeni birisi var da
Ilgın için teşekkür ederiz canım
Bak bak hirslan canım
Selam hanımlar yeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman

Hoşgeldiniz ben bahar 31yasindayim 84den 70e indim 2.5yasinda bir oğlum var şuan çalışmıyorum
Selam kızlarr. Okuldn gelince sarma sardım bayram için hergün biraz biraz sarıcam burda çok seviliyo
kolay gelsin canım

Eski üyelerin misin canım
Ay kızlar ya benim kız taşınırken iyi alıştı dolapları çekmeceleri boşaltmaya evde kıyamet kopuyorben yerleştiriyorm o boşaltıyor
belki bayram temizligine girişti
Bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar
seninde ponim

Baktı anasında iş yok

Merhaba tatlım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var bi göz at istersen uygunsa senin içinde tabiki hoşgeldin aramıza
Merhaba :) tabii okurum muhakkak kurallarınızı hoş buldum :*
inşallah doğam :*
hoşgeldin tabikide tatlim hemencik kendimi tanitayim ben Merve yaşım 27 di 27 aylık bir kızım var 103 kusur kiloyla başladım suan 7 li rakamlardayim sende kendini tanıtır mısın
ahh 7 li rakammlarrr hayal gibii :) bebişini Allah bağışlasın canım :*
Hosgeldin canımmm :) İnsalllah istediğin kiloya ulaşırsın
inşallahhhh hepimizzz :*
SAPHIRA ve doga3 hoşgeldiniz kızlar ben Poni 28 yaşında bir çock annesiyim. 95 kiloyla 20 ay önce katıldm buraya şimdi 74 kiloyum inşaallah yarın 73ü görücem

Hoşbulduk Allah bağışlasın :) maşallah darısı başımıza :*

Cümlemzin canim şuan kaç kilosun ki , banada 6 li rakamlar hayal geliyor

[QUOTE="SAPHIRA, bu son olsun inşallah .....sağolun kızlar ben 104.5 kiloyla başlıyorum ilk hedef iki hanelere düşmek.....nanekekik evet 2010 dan beri buralardayım bi kaç yıldır yanlızca okuyordum giriş yapmadan şimdi alıntı falan unutmuşum

Hepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Ben ve doga3 bundan 6 sene önceydi sanırım 7. takımda birlikteydik.
KK ya 2008 den beri üyeyim hep çok aktif bir üyeydim.Önce 2008 Kasım anneleriyle başlamıştım.Oradayken Kk ya editör olmuştum.Sonra bebişler büyümeye başlayınca diyete yönelmeye başladık Diyet bölümünde çok aktif olunca,diyet ve sağlık bölümünün editörü yapıldım.Karatay diyeti topici benimdir hatta :) 7. takımda bulunduğum zamanın çoğunluğunu da kaptan olarak geçirdim.Zamanla paylaşımlarım azalınca 3-4 senelik editörlüğüm bitti ve yine üyeydim
KK özgeçmişimi bildirdiğime göre asıl kısma geçebilirim
33,5 yaşındayım,8,5 yaşında 1 kızım var.Ergenlikle başlayan düzensiz beslenmeyle gelen kilo problemim hala devam etmekte.Genelde 105 kiloyum.48 bedenim..İlk ciddi diyetimi 22 yaşında herballife ile yapmıştım,4.5 ayda 25 kg verdim ancak daha fazla milkshaketen içemedim,midem kaldırmadı fazlasını ve sonra 20 kg geri aldım yaklaşık 1 senede.
Sonra hamilelik,doğum,emzirme ve üşenme dönemlerini geçirdim ve Karatay diyeti çıktı.Çok mantıklı buldum ve başladım.5-6 ay gibi bir sürede yine 23-24 kg verdim,yine yaklaşık 1 sene korudum ve sonra yine aldım
ve son olarak 3 sene önce dukan diyeti yaptım.Yine 6 ayda 25 kilo verdim.105 ten 80 e düştüm.42 beden olmuştum
Sonra çok bunaldığımdan ve duraklamaya girdiğimden biraz mola vereyim dedim.10 kg filan geri aldım.Tam yeniden başlıyorum dukana bu kadar mola yeter dedim,bir firmada aşçılığa başladım.(mesleğim aşçılık ve pastacılık).Çok yoğun çalışıyordum ve kendime ayrı yemek hazırlama imkanım olmadığımdan,ne pişirmişsem ondan yiyordum.Bu serüven de 5 ay sürdü...
Artık tekrar diyet yapmayacağım demiştim kendi kendime,çünkü nasıl olsa geri alıyorum,niye işkence edeyim ki kendime diyorum...Sokağımdaki 'Diyetisyen' pankartını görünce dayanamadım girdim sonuç:burdayım
Başlangıç kilom:102.3
Boyum:1.63
Bel:104
Hazırlıklar tamam,yarın diyetisyenimle ilk randevum var.Bayramdan sonra başlarım sanırım
çok uzun bir tanıtım yazısı oldu galiba okurken sıkılacaksınız
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Hoşgeldiniz SAPHIRA ve doga3 . Ben de iki üç yıldır kk diyet bölümünü takip ediyordum. Motivasyonum artsın diye bu hafta başında üye olup cuma yarışmasına katılmaya karar verdim. Sizin gibi benim kilolarıma yakın ve kilo verme konusunda tecrübeli arkadaşların katılmasına sevindim.

Teşekkürler inşallah istediğimiz kilolara ineceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…