- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.641
teşekkür ederim ne kadar sürede 7 lere geldin nasıl alıntı yaptım ya unutmuşum bayadır girmiyordum :)Hoşgeldin tatlım sende ben Merve yaşım 27 di 27 aylık bir kızım var 103 kusur kiloyla başladım suan 7 li rakamlardayim sende kendini tanıtır mısınilk sayfada kurallarimiz var onlarada bir bakarsın olur mu
Ayy cimcime ya :)Ay kızlar ya benim kız taşınırken iyi alıştı dolapları çekmeceleri boşaltmaya evde kıyamet kopuyorben yerleştiriyorm o boşaltıyor
Seninde canımBu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Hosgeldin canımmm :) İnsalllah istediğin kiloya ulaşırsınSelam hanımlaryeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman
Canım kışın başında 2 üst aldım yaz için 2 üst aldımBu arada kiyafet muhabbeti olmus yaa ben pek kiyafet almiyorum uzun suredir. Zayiflicam die. Bir turlu olmadi ama 70 e geldigim anda 55 e kadar giyebilecegim tum kiyafetlerim duruyor. Hatta suankinden fazla kiyafetim var. Ins. Bu sefer hepsini giycem. Gorunce aglayasim geliyor.
ay bende sarabilsem çok iyi olacak kv lerde benim başıma kalıyor sarma işi temizlik üstüne zor oluyorSelam kızlarr. Okuldn gelince sarma sardım bayram için hergün biraz biraz sarıcam burda çok seviliyo
inşallah onuda güzelce atlatirsib bahar cimaskrhpozitif cuma bir tane daha var :)
benim orası karışık tatim 2013 te başladım Mayıs gibi kasım gibi 75 leri görmüştüm sonra evlendim kilo aldim hamile kaldım doğurdum ve tekrar 94 ile başladım 2 ay önce 74 gördüm lakin izine ayrıldım şuan 76 lari görmekteyimteşekkür ederim ne kadar sürede 7 lere geldin nasıl alıntı yaptım ya unutmuşum bayadır girmiyordum :)
hemde tam cimcime canımAyy cimcime ya :)
Ne tatlıdır o simdiii
seninde mubarek olsun ponicimBu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Boyum 164 canım idealim 57 kilo olmakmış ama benm hedefim 65 duruma göre 60ı da denemek istiyorum biraz sarkma var iç bacakta ve kollarda bu canımı sıkıyorPoni Bon boyun kaç arkadaşım?
Buzluğa köfte atmak çok iyi fikir
İkinci çocuktan korkma. Bana kalırsa tek çocuk büyütmekten daha kolay. Kardeşi olması oğluma psikolojik olarak ve duygusal gelişimi için çok faydalı oldu diye düşünüyorum. Yaş farkı da çok olmamalı bence, bizimkilerin arası fazla malesef. üç -dört yaş iyi, hatta gücü yeten için iki yaş fark bile iyi.
Ah Tuba inşallah ben de tam anlamıyla tatlıya hayır diyebilirim
Bilmiyordum Yasemin, böyle faydalı bilgileri paylaşın iyi oluyor.
Geçmiş olsn cnmSınavım çok güzel geçti
2 tane :/ annemle paylaştım yoksa hepsini yerdim galiba
Vaav bu sözü tuttumVAZGEÇERSEK KAYBEDERİZ
O yüzden asla vazgeçmek yok
“Önüne çıkana “Engel” dersen, takılıp düşersin; “Basamak” dersen, bir basamak yükselirsin…”
:)
Ben 10 yıldr kilolu olduğum için hiç küçük kıyafet giyemedim ama alırdım hoşuma gidince şimdi oluyorlar diye çok mutluyum bedende 52 den 42ye düştüm darısı 38eBu arada kiyafet muhabbeti olmus yaa ben pek kiyafet almiyorum uzun suredir. Zayiflicam die. Bir turlu olmadi ama 70 e geldigim anda 55 e kadar giyebilecegim tum kiyafetlerim duruyor. Hatta suankinden fazla kiyafetim var. Ins. Bu sefer hepsini giycem. Gorunce aglayasim geliyor.
Selam hanımlaryeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman
merhabalar inşallah beraberce kurtulucaz kilolardan
Ay kızlar ya benim kız taşınırken iyi alıştı dolapları çekmeceleri boşaltmaya evde kıyamet kopuyorben yerleştiriyorm o boşaltıyor
Olan olmuş canım önümüze bakalimkızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlı olsun. bende diyetime devam ediyorum. ama bugün kadir gecesi olması münasebetiyle annem el yapımı helva kavurdu malesef 2 küçük dilim ondan yedim. şimdi pişmanım ama iş işten geçti. nefs işte. köreltmek lazım ama görünce durulmuyo ki . bakın düşünün ben helvayı saat 2 de yedim 5 dakika çok güzel tadını aldım . ama çoktaaan tadı geçti ama kalorisi bende kaldı üstelik şuan kendimi davul gibi şişmiş hissediyorum. sz siz olun gözünüzde kalsa 2 dilime çıkmayın tat anlamında biride bir beşide bir ama kalori olarak değil .şimdi ceza olarak ara öğün yapmıyorum akşamı da hafif geçiştircem üzgünüm pişmanım ama hırsım hala baki dir durmak yok rejime devam ...
Ohh ohh süper diğerinde güzel geçer inşallahSınavım çok güzel geçti
2 tane :/ annemle paylaştım yoksa hepsini yerdim galiba
Kullanacağım canımGeçmiş olsun canım
O ilacı bir süre kullan zaten düzene giriyor daha sonra beslenme ile devam edince bi sıkıntı olmuyor
Ilgın için teşekkür ederiz canımKızlar yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bi bakın :) yeni birisi var da
Bak bak hirslan canımBu arada kiyafet muhabbeti olmus yaa ben pek kiyafet almiyorum uzun suredir. Zayiflicam die. Bir turlu olmadi ama 70 e geldigim anda 55 e kadar giyebilecegim tum kiyafetlerim duruyor. Hatta suankinden fazla kiyafetim var. Ins. Bu sefer hepsini giycem. Gorunce aglayasim geliyor.
Selam hanımlaryeriniz varmış Hoş geldim mi o zaman
Hoşgeldiniz ben bahar 31yasindayim 84den 70e indim 2.5yasinda bir oğlum var şuan çalışmıyorummerhabalar inşallah beraberce kurtulucaz kilolardan
kolay gelsin canımSelam kızlarr. Okuldn gelince sarma sardım bayram için hergün biraz biraz sarıcam burda çok seviliyo
Eski üyelerin misin canımteşekkür ederim ne kadar sürede 7 lere geldin nasıl alıntı yaptım ya unutmuşum bayadır girmiyordum :)
Ay kızlar ya benim kız taşınırken iyi alıştı dolapları çekmeceleri boşaltmaya evde kıyamet kopuyorben yerleştiriyorm o boşaltıyor
seninde ponimBu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Baktı anasında iş yokOlan olmuş canım önümüze bakalim
Ohh ohh süper diğerinde güzel geçer inşallah
Kullanacağım canım
Ilgın için teşekkür ederiz canım
Bak bak hirslan canım
Hoşgeldiniz ben bahar 31yasindayim 84den 70e indim 2.5yasinda bir oğlum var şuan çalışmıyorum
kolay gelsin canım
Eski üyelerin misin canım
belki bayram temizligine girişti
seninde ponim
Merhaba :) tabii okurum muhakkak kurallarınızı hoş buldum :*Merhaba tatlım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var bi göz at istersen uygunsa senin içinde tabiki hoşgeldin aramıza
inşallah doğam :*merhabalar inşallah beraberce kurtulucaz kilolardan
ahh 7 li rakammlarrr hayal gibii :) bebişini Allah bağışlasın canım :*hoşgeldin tabikide tatlimhemencik kendimi tanitayim ben Merve yaşım 27 di 27 aylık bir kızım var 103 kusur kiloyla başladım suan 7 li rakamlardayim sende kendini tanıtır mısın
inşallahhhh hepimizzz :*Hosgeldin canımmm :) İnsalllah istediğin kiloya ulaşırsın
Hoşbulduk Allah bağışlasın :) maşallah darısı başımıza :*
Cümlemzin canim şuan kaç kilosun ki , banada 6 li rakamlar hayal geliyorMerhaba :) tabii okurum muhakkak kurallarınızı hoş buldum :*
inşallah doğam :*
ahh 7 li rakammlarrr hayal gibii :) bebişini Allah bağışlasın canım :*
inşallahhhh hepimizzz :*
Hoşbulduk Allah bağışlasın :) maşallah darısı başımıza :*
Teşekkürler inşallah istediğimiz kilolara ineceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?