Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baya kıdemli kklisiniz siz maşallah meslek tehlikeli yanlız benim eşim pastacı 53ile evlenip bı kaç ayda 63e çıkmaması sebep sonrası saten doğum kiloları emzirirken dolabı ekmek arası yemelerine vs 84u gördüm minicik boyla

Edibe sen baya baya takipteymissin galiba üye isimlerini aklında tutma filan valla ağzım açık kaldı hiç yarışmadin mı canım

Kızlar menünu yazayım inşallah yarın oruç tutacağım bitti galiba reglim
Sabah (15:00)
2yumurtadan omlet
1tk tahin pekmez
30g prynir
Yesillik.

Ara(16:00)
10findik 1kupa kahve

Akşam(20:30)
1/3 kase mercimek çorbası
6yk kıymalı kabak yemeği
Baya bol salata
Şu:3.5lt (şekerim çıkınca bol bol ictimki dengeleyip atsın vücuttan diye)
Spor:30dk eliptik kesinlikle yapılacak yatmadan

Menün iyi bence, eliptik de yaparsan tam olur. Peynirin 30 gr olduğunu nasıl biliyorsun, mutfak tartın mi var ya da yaklaşık mi söyledin? Bir de şekerinin çıktığını nasıl anlıyorsun, diyabet mısın?
Bu arada yaklaşık iki yıldır diyet başarı öykülerini, diyet günlüklerini filan okuyordum. Cuma yarışmaları oralarda tavsiye ediliyordu ama ne yalan söyleyeyim girip bakmamıştım bile. Artık kilolar canıma tak edince denemek istedim. Geçen biraz inceledim sonra da pazartesiydi galiba kk'ya üye olup geldim. Ilk defa cuma yarışmalarına katılıyorum yani. Heyecanla not ala ala takip edince isimleri falan aklımda tuttum. Acemi heyecanımı takıntılı kişilik mi bilmiyorum artık

geçmiş baya sağlammış
Umarım bu sefer hep birlikte korumanın da üstesinden geleceğiz, sürekli yemeklerin içindw olmakta baya zordur sanırımkendimi düşünüyorum da kurdun yanına kuzuları bırakip kurda kuzuyu yemicen demek gibi bişey sabret sabredebilirsen
Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Geçmişe sonra bakarım
Seninde mubarek olsun ablacim
Suya bayıldım ramazan tek zorlandığım nokta su oldu
Benim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık

Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma

Yarım saat yürüyüş
2 lt su
pilav dozajinda olmuş ama tarti öncesi olmasamiydi bilemedim afiyet olsun

Başarılı bir menü olmuş kaptanım. Şekersiz limonata çok iyi fikir ben de yapayım. Ben pilavı da öyle tavukla karışık pişirince ayıramadım ama başarmak için gerekirse yemek pişirme alışkanlıklarımı bile değiştirmeliyim...

Ben ilk zamanlar eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyordum 1-2 aydır tek yemek yapıyorum

Ponicigim bence 65 bile boyuna göre gayet iyi ama inşallah gönlüne göre olur ve 60'in altına bile inersin. Sarkma beni de endişelendiriyor ama şişman olmaktan iyidir diye teselli oluyorum. Inşallah sporla bu sorunu da aşarız.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Geçmişe sonra bakarım
Hayırlı kandiller ablam
Benim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık

Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma

Yarım saat yürüyüş
2 lt su
Gayet güzel menü yürüyüşte yapılmış
Suyu artıran kaptanim
İnusilin direncin var canım tip1 diyabet yani ama ilaç kullanmamak için inatlasiyordum daha önce emzirmeyi bahane ettim sonrada onemsemedim geçenlerde oldu iftarda tatlı yemistim daha da tövbe dünyayı görmüyor gözün kilom çok değil şuan ama yoyo diyetler emzirirken yedigim paket paket helvalar bozdu sanırım sistemimi 53kgikende diyet yaptım sen düşün piskopatligimi işte
Mutfak terasın var canım meyve ve peyniri tartiyi genelde küçük meyveler hiçte masum değil malum
Canım regldim ya ondan su icebildim bu kadar yoksa ramazanda mümkün değil benimde
sporla birlikte sarkma olmuyor yani oluyor aslında ama zamanla tiparlaniyor

2 yı zor tamamliyorum valla ramazanda

kızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım

Bugunki menumu yazayim ama pek parlak degil tatliya dayanamiyorum ben. Canimda cok istiyor. Bu konuda birseyler uapmam lazim en azindan miktar olarak.
Kahvalti: kk peynir, 1 domates
Oglen : 1 dilim ekmek kk peynir 1 domates dereotu
Aksam : 6 yk bezelye 1 bardak kkefir
Ara ogun: sut ve yarim pasta ve 2 kare cikolata.

Aaaa çok üzüldüm canım merak etmiştim bende seni nasıl oldu çalan bulundumu çok geçmis olsun

Cok gecmis olsun cnm sen iyisindir ins. Gerisi hallolur hoscakal

bezelye glisemik indeksi yuksektir aynı patates gibi fazla tuketmemeye çalış pasta cikilota olmamis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…