- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.661
baya kıdemli kklisiniz siz maşallah meslek tehlikeli yanlız benim eşim pastacı 53ile evlenip bı kaç ayda 63e çıkmaması sebep sonrası saten doğum kiloları emzirirken dolabı ekmek arası yemelerine vs 84u gördüm minicik boylaHepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Ben ve doga3 bundan 6 sene önceydi sanırım 7. takımda birlikteydik.
KK ya 2008 den beri üyeyim hep çok aktif bir üyeydim.Önce 2008 Kasım anneleriyle başlamıştım.Oradayken Kk ya editör olmuştum.Sonra bebişler büyümeye başlayınca diyete yönelmeye başladıkDiyet bölümünde çok aktif olunca,diyet ve sağlık bölümünün editörü yapıldım.Karatay diyeti topici benimdir hatta :) 7. takımda bulunduğum zamanın çoğunluğunu da kaptan olarak geçirdim.Zamanla paylaşımlarım azalınca 3-4 senelik editörlüğüm bitti ve yine üyeydim
KK özgeçmişimi bildirdiğime göre asıl kısma geçebilirim
33,5 yaşındayım,8,5 yaşında 1 kızım var.Ergenlikle başlayan düzensiz beslenmeyle gelen kilo problemim hala devam etmekte.Genelde 105 kiloyum.48 bedenim..İlk ciddi diyetimi 22 yaşında herballife ile yapmıştım,4.5 ayda 25 kg verdim ancak daha fazla milkshaketen içemedim,midem kaldırmadı fazlasını ve sonra 20 kg geri aldım yaklaşık 1 senede.
Sonra hamilelik,doğum,emzirme ve üşenme dönemlerini geçirdim ve Karatay diyeti çıktı.Çok mantıklı buldum ve başladım.5-6 ay gibi bir sürede yine 23-24 kg verdim,yine yaklaşık 1 sene korudum ve sonra yine aldım
ve son olarak 3 sene önce dukan diyeti yaptım.Yine 6 ayda 25 kilo verdim.105 ten 80 e düştüm.42 beden olmuştum
Sonra çok bunaldığımdan ve duraklamaya girdiğimden biraz mola vereyim dedim.10 kg filan geri aldım.Tam yeniden başlıyorum dukana bu kadar mola yeter dedim,bir firmada aşçılığa başladım.(mesleğim aşçılık ve pastacılık).Çok yoğun çalışıyordum ve kendime ayrı yemek hazırlama imkanım olmadığımdan,ne pişirmişsem ondan yiyordum.Bu serüven de 5 ay sürdü...
Artık tekrar diyet yapmayacağım demiştim kendi kendime,çünkü nasıl olsa geri alıyorum,niye işkence edeyim ki kendime diyorum...Sokağımdaki 'Diyetisyen' pankartını görünce dayanamadım girdim sonuç:burdayım
Başlangıç kilom:102.3
Boyum:1.63
Bel:104
Hazırlıklar tamam,yarın diyetisyenimle ilk randevum var.Bayramdan sonra başlarım sanırım
çok uzun bir tanıtım yazısı oldu galiba okurken sıkılacaksınız
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
Edibe sen baya baya takipteymissin galiba üye isimlerini aklında tutma filan valla ağzım açık kaldı hiç yarışmadin mı canım
Kızlar menünu yazayım inşallah yarın oruç tutacağım bitti galiba reglim
Sabah (15:00)
2yumurtadan omlet
1tk tahin pekmez
30g prynir
Yesillik.
Ara(16:00)
10findik 1kupa kahve
Akşam(20:30)
1/3 kase mercimek çorbası
6yk kıymalı kabak yemeği
Baya bol salata
Şu:3.5lt (şekerim çıkınca bol bol ictimki dengeleyip atsın vücuttan diye)
Spor:30dk eliptik kesinlikle yapılacak yatmadan
geçmiş baya sağlammışHepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Ben ve doga3 bundan 6 sene önceydi sanırım 7. takımda birlikteydik.
KK ya 2008 den beri üyeyim hep çok aktif bir üyeydim.Önce 2008 Kasım anneleriyle başlamıştım.Oradayken Kk ya editör olmuştum.Sonra bebişler büyümeye başlayınca diyete yönelmeye başladıkDiyet bölümünde çok aktif olunca,diyet ve sağlık bölümünün editörü yapıldım.Karatay diyeti topici benimdir hatta :) 7. takımda bulunduğum zamanın çoğunluğunu da kaptan olarak geçirdim.Zamanla paylaşımlarım azalınca 3-4 senelik editörlüğüm bitti ve yine üyeydim
KK özgeçmişimi bildirdiğime göre asıl kısma geçebilirim
33,5 yaşındayım,8,5 yaşında 1 kızım var.Ergenlikle başlayan düzensiz beslenmeyle gelen kilo problemim hala devam etmekte.Genelde 105 kiloyum.48 bedenim..İlk ciddi diyetimi 22 yaşında herballife ile yapmıştım,4.5 ayda 25 kg verdim ancak daha fazla milkshaketen içemedim,midem kaldırmadı fazlasını ve sonra 20 kg geri aldım yaklaşık 1 senede.
Sonra hamilelik,doğum,emzirme ve üşenme dönemlerini geçirdim ve Karatay diyeti çıktı.Çok mantıklı buldum ve başladım.5-6 ay gibi bir sürede yine 23-24 kg verdim,yine yaklaşık 1 sene korudum ve sonra yine aldım
ve son olarak 3 sene önce dukan diyeti yaptım.Yine 6 ayda 25 kilo verdim.105 ten 80 e düştüm.42 beden olmuştum
Sonra çok bunaldığımdan ve duraklamaya girdiğimden biraz mola vereyim dedim.10 kg filan geri aldım.Tam yeniden başlıyorum dukana bu kadar mola yeter dedim,bir firmada aşçılığa başladım.(mesleğim aşçılık ve pastacılık).Çok yoğun çalışıyordum ve kendime ayrı yemek hazırlama imkanım olmadığımdan,ne pişirmişsem ondan yiyordum.Bu serüven de 5 ay sürdü...
Artık tekrar diyet yapmayacağım demiştim kendi kendime,çünkü nasıl olsa geri alıyorum,niye işkence edeyim ki kendime diyorum...Sokağımdaki 'Diyetisyen' pankartını görünce dayanamadım girdim sonuç:burdayım
Başlangıç kilom:102.3
Boyum:1.63
Bel:104
Hazırlıklar tamam,yarın diyetisyenimle ilk randevum var.Bayramdan sonra başlarım sanırım
çok uzun bir tanıtım yazısı oldu galiba okurken sıkılacaksınız
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
Seninde mubarek olsun ablacimKandiliniz mübarek olsun kızlar
Geçmişe sonra bakarım
Suya bayıldım ramazan tek zorlandığım nokta su olduKızlar menünu yazayım inşallah yarın oruç tutacağım bitti galiba reglim
Sabah (15:00)
2yumurtadan omlet
1tk tahin pekmez
30g prynir
Yesillik.
Ara(16:00)
10findik 1kupa kahve
Akşam(20:30)
1/3 kase mercimek çorbası
6yk kıymalı kabak yemeği
Baya bol salata
Şu:3.5lt (şekerim çıkınca bol bol ictimki dengeleyip atsın vücuttan diye)
Spor:30dk eliptik kesinlikle yapılacak yatmadan
pilav dozajinda olmuş ama tarti öncesi olmasamiydi bilemedim afiyet olsunBenim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık
Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma
Yarım saat yürüyüş
2 lt su
İyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım
Sahur
Avuç içi pide
2 üçgen karpuz
Az bişey cecil
2 zeytin
İftar
6 YK kadar zeytinyağlı Taze fasulye
Marul salatası
1 bardak şekersiz limonata
Su şimdilik 1 lt
Ben ilk zamanlar eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyordum 1-2 aydır tek yemek yapıyorumBaşarılı bir menü olmuş kaptanım. Şekersiz limonata çok iyi fikir ben de yapayım. Ben pilavı da öyle tavukla karışık pişirince ayıramadım ama başarmak için gerekirse yemek pişirme alışkanlıklarımı bile değiştirmeliyim...
Ponicigim bence 65 bile boyuna göre gayet iyi ama inşallah gönlüne göre olur ve 60'in altına bile inersin. Sarkma beni de endişelendiriyor ama şişman olmaktan iyidir diye teselli oluyorum. Inşallah sporla bu sorunu da aşarız.Boyum 164 canım idealim 57 kilo olmakmış ama benm hedefim 65 duruma göre 60ı da denemek istiyorum biraz sarkma var iç bacakta ve kollarda bu canımı sıkıyor
Ben 10 yıldr kilolu olduğum için hiç küçük kıyafet giyemedim ama alırdım hoşuma gidince şimdi oluyorlar diye çok mutluyum bedende 52 den 42ye düştüm darısı 38e
@SAPHIRA ve @doga3 hoşgeldiniz kızlar ben Poni 28 yaşında bir çock annesiyim. 95 kiloyla 20 ay önce katıldm buraya şimdi 74 kiloyum inşaallah yarın 73ü görücem
Hayırlı kandiller ablamKandiliniz mübarek olsun kızlar
Geçmişe sonra bakarım
Gayet güzel menü yürüyüşte yapılmışBenim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık
Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma
Yarım saat yürüyüş
2 lt su
Suyu artıran kaptanimİyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım
Sahur
Avuç içi pide
2 üçgen karpuz
Az bişey cecil
2 zeytin
İftar
6 YK kadar zeytinyağlı Taze fasulye
Marul salatası
1 bardak şekersiz limonata
Su şimdilik 1 lt
İnusilin direncin var canım tip1 diyabet yani ama ilaç kullanmamak için inatlasiyordum daha önce emzirmeyi bahane ettim sonrada onemsemedim geçenlerde oldu iftarda tatlı yemistim daha da tövbe dünyayı görmüyor gözün kilom çok değil şuan ama yoyo diyetler emzirirken yedigim paket paket helvalar bozdu sanırım sistemimi 53kgikende diyet yaptım sen düşün piskopatligimi işteMenün iyi bence, eliptik de yaparsan tam olur. Peynirin 30 gr olduğunu nasıl biliyorsun, mutfak tartın mi var ya da yaklaşık mi söyledin? Bir de şekerinin çıktığını nasıl anlıyorsun, diyabet mısın?
Bu arada yaklaşık iki yıldır diyet başarı öykülerini, diyet günlüklerini filan okuyordum. Cuma yarışmaları oralarda tavsiye ediliyordu ama ne yalan söyleyeyim girip bakmamıştım bile. Artık kilolar canıma tak edince denemek istedim. Geçen biraz inceledim sonra da pazartesiydi galiba kk'ya üye olup geldim. Ilk defa cuma yarışmalarına katılıyorum yani. Heyecanla not ala ala takip edince isimleri falan aklımda tuttum. Acemi heyecanımı takıntılı kişilik mi bilmiyorum artık
Canım regldim ya ondan su icebildim bu kadar yoksa ramazanda mümkün değil benimdegeçmiş baya sağlammış
Umarım bu sefer hep birlikte korumanın da üstesinden geleceğiz, sürekli yemeklerin içindw olmakta baya zordur sanırımkendimi düşünüyorum da kurdun yanına kuzuları bırakip kurda kuzuyu yemicen demek gibi bişey sabret sabredebilirsen
Seninde mubarek olsun ablacim
Suya bayıldım ramazan tek zorlandığım nokta su oldu
pilav dozajinda olmuş ama tarti öncesi olmasamiydi bilemedim afiyet olsun
sporla birlikte sarkma olmuyor yani oluyor aslında ama zamanla tiparlaniyorPonicigim bence 65 bile boyuna göre gayet iyi ama inşallah gönlüne göre olur ve 60'in altına bile inersin. Sarkma beni de endişelendiriyor ama şişman olmaktan iyidir diye teselli oluyorum. Inşallah sporla bu sorunu da aşarız.
2 yı zor tamamliyorum valla ramazandaHayırlı kandiller ablam
Gayet güzel menü yürüyüşte yapılmış
Suyu artıran kaptanim
İnusilin direncin var canım tip1 diyabet yani ama ilaç kullanmamak için inatlasiyordum daha önce emzirmeyi bahane ettim sonrada onemsemedim geçenlerde oldu iftarda tatlı yemistim daha da tövbe dünyayı görmüyor gözün kilom çok değil şuan ama yoyo diyetler emzirirken yedigim paket paket helvalar bozdu sanırım sistemimi 53kgikende diyet yaptım sen düşün piskopatligimi işte
Mutfak terasın var canım meyve ve peyniri tartiyi genelde küçük meyveler hiçte masum değil malum
Canım regldim ya ondan su icebildim bu kadar yoksa ramazanda mümkün değil benimde
sporla birlikte sarkma olmuyor yani oluyor aslında ama zamanla tiparlaniyor
Aaaa çok üzüldüm canım merak etmiştim bende seni nasıl oldu çalan bulundumu çok geçmis olsunkızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
Cok gecmis olsun cnm sen iyisindir ins. Gerisi hallolur hoscakalkızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
bezelye glisemik indeksi yuksektir aynı patates gibi fazla tuketmemeye çalış pasta cikilota olmamis canimBugunki menumu yazayim ama pek parlak degil tatliya dayanamiyorum ben. Canimda cok istiyor. Bu konuda birseyler uapmam lazim en azindan miktar olarak.
Kahvalti: kk peynir, 1 domates
Oglen : 1 dilim ekmek kk peynir 1 domates dereotu
Aksam : 6 yk bezelye 1 bardak kkefir
Ara ogun: sut ve yarim pasta ve 2 kare cikolata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?