- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.681
Hayırlı kandiller canımHerkese hayirli kandiller.. Birde giripte goren olursa benimde bir dilegim var akliniza gelirse dua edin bana da lutfen..
sagol canm carsıdaydık eve gelince farkettik ara ara cıkmadiAaaa çok üzüldüm canım merak etmiştim bende seni nasıl oldu çalan bulundumu çok geçmis olsun
İyiyim canim çok şükür gec farkettij malesfCok gecmis olsun cnm sen iyisindir ins. Gerisi hallolur hoscakal
Yazık olmuş her defasnda verdklerine ama baya baya tecrübelisin. Bi de bişy sormak istiyorm neden 9. Tkm canım?Hepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Ben ve doga3 bundan 6 sene önceydi sanırım 7. takımda birlikteydik.
KK ya 2008 den beri üyeyim hep çok aktif bir üyeydim.Önce 2008 Kasım anneleriyle başlamıştım.Oradayken Kk ya editör olmuştum.Sonra bebişler büyümeye başlayınca diyete yönelmeye başladıkDiyet bölümünde çok aktif olunca,diyet ve sağlık bölümünün editörü yapıldım.Karatay diyeti topici benimdir hatta :) 7. takımda bulunduğum zamanın çoğunluğunu da kaptan olarak geçirdim.Zamanla paylaşımlarım azalınca 3-4 senelik editörlüğüm bitti ve yine üyeydim
KK özgeçmişimi bildirdiğime göre asıl kısma geçebilirim
33,5 yaşındayım,8,5 yaşında 1 kızım var.Ergenlikle başlayan düzensiz beslenmeyle gelen kilo problemim hala devam etmekte.Genelde 105 kiloyum.48 bedenim..İlk ciddi diyetimi 22 yaşında herballife ile yapmıştım,4.5 ayda 25 kg verdim ancak daha fazla milkshaketen içemedim,midem kaldırmadı fazlasını ve sonra 20 kg geri aldım yaklaşık 1 senede.
Sonra hamilelik,doğum,emzirme ve üşenme dönemlerini geçirdim ve Karatay diyeti çıktı.Çok mantıklı buldum ve başladım.5-6 ay gibi bir sürede yine 23-24 kg verdim,yine yaklaşık 1 sene korudum ve sonra yine aldım
ve son olarak 3 sene önce dukan diyeti yaptım.Yine 6 ayda 25 kilo verdim.105 ten 80 e düştüm.42 beden olmuştum
Sonra çok bunaldığımdan ve duraklamaya girdiğimden biraz mola vereyim dedim.10 kg filan geri aldım.Tam yeniden başlıyorum dukana bu kadar mola yeter dedim,bir firmada aşçılığa başladım.(mesleğim aşçılık ve pastacılık).Çok yoğun çalışıyordum ve kendime ayrı yemek hazırlama imkanım olmadığımdan,ne pişirmişsem ondan yiyordum.Bu serüven de 5 ay sürdü...
Artık tekrar diyet yapmayacağım demiştim kendi kendime,çünkü nasıl olsa geri alıyorum,niye işkence edeyim ki kendime diyorum...Sokağımdaki 'Diyetisyen' pankartını görünce dayanamadım girdim sonuç:burdayım
Başlangıç kilom:102.3
Boyum:1.63
Bel:104
Hazırlıklar tamam,yarın diyetisyenimle ilk randevum var.Bayramdan sonra başlarım sanırım
çok uzun bir tanıtım yazısı oldu galiba okurken sıkılacaksınız
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
Oov kötü olmuş geçmiş olsun canmkızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
Hepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
KK ya 2008 den beri üyeyim hep çok aktif bir üyeydim.Önce 2008 Kasım anneleriyle başlamıştım.Oradayken Kk ya editör olmuştum.Sonra bebişler büyümeye başlayınca diyete yönelmeye başladıkDiyet bölümünde çok aktif olunca,diyet ve sağlık bölümünün editörü yapıldım.Karatay diyeti topici benimdir hatta :) 7. takımda bulunduğum zamanın çoğunluğunu da kaptan olarak geçirdim.Zamanla paylaşımlarım azalınca 3-4 senelik editörlüğüm bitti ve yine üyeydim
33,5 yaşındayım,8,5 yaşında 1 kızım var.Ergenlikle başlayan düzensiz beslenmeyle gelen kilo problemim hala devam etmekte.Genelde 105 kiloyum.48 bedenim..İlk ciddi diyetimi 22 yaşında herballife ile yapmıştım,4.5 ayda 25 kg verdim ancak daha fazla milkshaketen içemedim,midem kaldırmadı fazlasını ve sonra 20 kg geri aldım yaklaşık 1 senede.
Sonra hamilelik,doğum,emzirme ve üşenme dönemlerini geçirdim ve Karatay diyeti çıktı.Çok mantıklı buldum ve başladım.5-6 ay gibi bir sürede yine 23-24 kg verdim,yine yaklaşık 1 sene korudum ve sonra yine aldım
ve son olarak 3 sene önce dukan diyeti yaptım.Yine 6 ayda 25 kilo verdim.105 ten 80 e düştüm.42 beden olmuştum
Sonra çok bunaldığımdan ve duraklamaya girdiğimden biraz mola vereyim dedim.10 kg filan geri aldım.Tam yeniden başlıyorum dukana bu kadar mola yeter dedim,bir firmada aşçılığa başladım.(mesleğim aşçılık ve pastacılık).Çok yoğun çalışıyordum ve kendime ayrı yemek hazırlama imkanım olmadığımdan,ne pişirmişsem ondan yiyordum.Bu serüven de 5 ay sürdü...
Artık tekrar diyet yapmayacağım demiştim kendi kendime,çünkü nasıl olsa geri alıyorum,niye işkence edeyim ki kendime diyorum...Sokağımdaki 'Diyetisyen' pankartını görünce dayanamadım girdim sonuç:burdayım
Hazırlıklar tamam,yarın diyetisyenimle ilk randevum var.Bayramdan sonra başlarım sanırım
Seyda Allah kizlarina uzun omurler versin ins. Oglysunla da obur dunyada bulusmayi nasip etsin Allah
Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Geçmişe sonra bakarım
Kızlar menünu yazayım inşallah yarın oruç tutacağım bitti galiba reglim
Sabah (15:00)
2yumurtadan omlet
1tk tahin pekmez
30g prynir
Yesillik.
Ara(16:00)
10findik 1kupa kahve
Akşam(20:30)
1/3 kase mercimek çorbası
6yk kıymalı kabak yemeği
Baya bol salata
Şu:3.5lt (şekerim çıkınca bol bol ictimki dengeleyip atsın vücuttan diye)
Spor:30dk eliptik kesinlikle yapılacak yatmadan
Benim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık
Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma
Yarım saat yürüyüş
2 lt su
İyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım
Sahur
Avuç içi pide
2 üçgen karpuz
Az bişey cecil
2 zeytin
İftar
6 YK kadar zeytinyağlı Taze fasulye
Marul salatası
1 bardak şekersiz limonata
Su şimdilik 1 lt
Başarılı bir menü olmuş kaptanım. Şekersiz limonata çok iyi fikir ben de yapayım. Ben pilavı da öyle tavukla karışık pişirince ayıramadım ama başarmak için gerekirse yemek pişirme alışkanlıklarımı bile değiştirmeliyim...
Ponicigim bence 65 bile boyuna göre gayet iyi ama inşallah gönlüne göre olur ve 60'in altına bile inersin. Sarkma beni de endişelendiriyor ama şişman olmaktan iyidir diye teselli oluyorum. Inşallah sporla bu sorunu da aşarız.
Hayırlı kandiller ablam
Gayet güzel menü yürüyüşte yapılmış
Suyu artıran kaptanim
İnusilin direncin var canım tip1 diyabet yani ama ilaç kullanmamak için inatlasiyordum daha önce emzirmeyi bahane ettim sonrada onemsemedim geçenlerde oldu iftarda tatlı yemistim daha da tövbe dünyayı görmüyor gözün kilom çok değil şuan ama yoyo diyetler emzirirken yedigim paket paket helvalar bozdu sanırım sistemimi 53kgikende diyet yaptım sen düşün piskopatligimi işte
Mutfak terasın var canım meyve ve peyniri tartiyi genelde küçük meyveler hiçte masum değil malum
Canım regldim ya ondan su icebildim bu kadar yoksa ramazanda mümkün değil benimde
sporla birlikte sarkma olmuyor yani oluyor aslında ama zamanla tiparlaniyor
kızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
Selam kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 d ekmek
Izgara tavuk
Domates salatalık
Yoğurtlu köz patlıcan
Su1
Spor teravih spordan sayılır mı
Planımda ekmek yemek yoktu ama sade tavkla midem bulandı ya iyi değil zaten şu sıralar
Çok güzel bir menü olmuşBenim menüm de:
Sahur:
3 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates- salatalık
Iftar:
1 kase mercimek çorbası
4 yk tavuklu pilav
Cacık
2 hurma
Yarım saat yürüyüş
2 lt su
Merhaba :) Bugün sınav ve yolculuk yapacağım için oruç tutmadım
Sabah saat 7
6 kiraz şekersiz sütlü kahve
Saat 10
Otobüste 2si bir arada kahve
Öğlen 14:30
Karışık tost
Kivili soda (sağlıksız bir seçim oldu )
(Mecbur kaldım )
Aksam 21:00
8-9 çatal et kavurma
1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 şuan
Spor yok
Çok garip bir gündü
Poni Bon @seydan94 sagolun kızlar bende oyle diyurum vardir bunda da bi hayir
Ama madii olrak zorku bi sürecteyim
O yüzden iyi oldu ablamin telefon verebilcek olmasi
Rabbim beterinden korysun
Cuma laptpptan yada esimin telefomındam yapıcam kilo bildirimin i
ama fena odem var gerckten
Arti cıkarsa gerckten takim için üzülürm affiniza siğinirm şimdiden
:/
Aynen tatlim inşallahMenünde bi garip olmuş sabah özellikle ama sanırım yolculuktan dolayı öyle olmuş neyse canım bence yine de kötü değil su az ama kesinlikle
Allah yardımcı olmuş ablanın telefonu varmış diyelim o zaman tatlım
Ben çıkmicağına inanıyorum güzel düşün
ben almanyadayım cnmSelam arkadaşlar, dün misafirim vardı yazamadım ama ara ara hızlıca yazdıklarınıza göz attım. Dünkü menüm;
Sahur: 1 büyük sütlü çay, 1 yağda yumurta, domates-salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin.
İftar: 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık fırında karışık sebze yemeği, sütlü çay.
Bugün sahurda yediklerimi iftardan sonra yazarım.
Ev ferah ve düzenli olunca insan huzur buluyor.Bazen evdeki fazlalıkları atıyorum ama göz açıp kapayıncaya kadar tekrar doluyor. Evim daha büyük olsa onu da tıka basa doldurmayı başarırdım galiba
Bence için rahat olsun ayır gitsin. Kızım 2 yaşını doldurunca ben ayırmayı düşünüyorum. Adem Güneş'e de katılmıyorum.
45 dk çok iyi, bravo! Ben de yürümek istiyorum, sağlık için de kilo vermek için de çok iyi yürüyüş. Bir kaç yıl önce koşu bandı aldım ve hiç kullanamadım sonra da başkasına verdim. Açık havada yürümek gibi değil üstelik de dizler için zararlıymış diye duymuştum. Ramazandan sonra ben de haftada üç dört gün yürümeyi düşünüyorum.
Baharcığım gayet başarılı bence. Ramazandan sonra hepimiz spora ağırlık verelim...
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...
Misafir olayı beni çok zorluyor. Bayramdan ve misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden çok korkuyorum. Zaten iradem zayıf, böyle durumlarda dağılıp gidiyorum
Bu arada ilk çoklu alıntım hayırlı olsun:)))
her sene baklava yapardım ama bu sene hiç halim yok belki hazır yufkadan yaparım yada başka bi tatlıabla bayram hazırlıgı derken neler döktüreceksin bakalım
bende temizlik yapacaktım ama ne havaların havası güzel nede benim havam güzel bayramda şehir dışındayım zaten gelince yaparım benden kıymetlimi
Yalnız değilsin tatlım hepimizde aynı sorun varBu arada kiyafet muhabbeti olmus yaa ben pek kiyafet almiyorum uzun suredir. Zayiflicam die. Bir turlu olmadi ama 70 e geldigim anda 55 e kadar giyebilecegim tum kiyafetlerim duruyor. Hatta suankinden fazla kiyafetim var. Ins. Bu sefer hepsini giycem. Gorunce aglayasim geliyor.
hoşgeldin tatlımHepinize çok teşekkürler bu sıcak karşılamalar için
maşallah tatlım çok dikkatlisin :))
o ilaç hem iştah kesiyor hemde metoyu hızlandırıyor heraldeİnusilin direncin var canım tip1 diyabet yani ama ilaç kullanmamak için inatlasiyordum daha önce emzirmeyi bahane ettim sonrada onemsemedim geçenlerde oldu iftarda tatlı yemistim daha da tövbe dünyayı görmüyor gözün kilom çok değil şuan ama yoyo diyetler emzirirken yedigim paket paket helvalar bozdu sanırım sistemimi 53kgikende diyet yaptım sen düşün piskopatligimi işte
Mutfak terasın var canım meyve ve peyniri tartiyi genelde küçük mey
Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusunkızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
[/QUOTE]Herkese hayirli kandiller.. Birde giripte goren olursa benimde bir dilegim var akliniza gelirse dua edin bana da lutfen..
Ne aldın kaptan bende aliyim dedim ama vazgeçtim çok kalabalık ti afakanlar bastı birde benim cadıya siyah topuklu ayakkabı aradık :)anası sadeligi rahatı sever benim kiz şimdiden tam bı kokoş oldu:)Hayırlı kandiller canım bugün bende aldım biseyler heryer çok pahalı bu yazı bunlarla geçiririm sanırım
İnşallah verebilirim de girerm kuzum yoksa haftaya sana eşlik ederim
seninde mubarek olsun fulya
Canım menü güzel menüyü Alıntılar dışında tek olarak yazarsan daha iyi olur
Sağol cnm
hayırlı kandiller
Tubiş geçmiş olsun nasıl çaldirdin ya teliAynen tatlim inşallah
Sınavlar bitsin acısını cikaricagiz ona göre aktifligin dibine vurucaksin:)kuzuya gong kadar çok iyi gidiydun gong bozmuş 5 puan vricektim menune ama 1 puan kirdim 4 puan:)Selam herkese :)
Bu güzel günde ve gecesinde yüregimizden geçenler dualarımız kabul olsuun inşallah
Sınavlardan dolayı bakamadım dün özür dilerim sorumluluk sahibi biriyim ama sinavlar söz konusu olunca menüyü yazmayı atladımm cezamı verebilirsiniz hakettim bunu :/
20/06/17
Sahur
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
8 kiraz
1 Nescafe
İftar
Yoğurt çorbası
Türlü 6 kaşık yedim
Yeşil salata
İftardan sonra ders çalışırken bitane gong yedim ve yanında acı bir kahve
Ay baharim yakinimda olsan bakmaz mıydım o mavişe ben,hazır çocukda özlemişkenaynı ben bi ileri iki geri
valla diloşum daha iyi alıştım ben 4de baslamıştım meger ece bile başındsn beri seviye birde yspıyormuş
maşallah 1 mi dedin birgunde geleyim kuzeye bakayımda bahar yatsın demedin valla
oo kızlar heyecanınızı seveyim 300-500 500-800 800-1 1-2 acaba ne gitti ne gitti
kolay gelsin canım çok kalabalıktır
hayırlı kandiller fulya
menü gayet güzel canım ama menüyü ayrı yazki arada kaynamasın
koşu bandın sert zemin oldugu için malesef geri baskı yapıyor
tartılacak canım ama deneme süresi bitmedi listeye haftaya girebilecek
canım benim korkum düşük riskim iki gebeliğimdede yasadım ilkini kaybettim ikincide de sürekli kanamalarla risklerle ugraştım rahmimi düşüge elverişli tutunur ttunmaz atmaya çalışıyor yine aynısı olursa oglumla ilgilienmem sorunum korkum o
Canım ben mezun olup gittim ya listeye girmem için 6 ay dolması lazım oda haftaya doluyor inşallahAlıntılama işini sevdim devam edeyim...
Ceyda hafif tempolu da olsa yürüyüş de mi yasak?
Şeyda kolaylıkla büyüt, güzel günlerini gör inşallah bebişlerinin... Keşke senin kadar sevgi dolu ve sabırlı olabilsem çocuklarıma karşı. Ben pek zorlanıyorum...
Bu hafta niye tartılmıyorsun Dilek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?