- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.701
Tarif için teşekkürler tatlımNe öğrendim tarçın yağı 6 damla acayip yağ yakıyo muş. Ama evde yapmanız lazım. Tarifi şöyle. 6-7 tane çubuk tarçını bir kavanoza koyup üzerini örtrcek kadar sızma z. Yağı döküyosunuz tarçın çubukları nın iyice yağa banması lazım. Kapağı sıkıca kapatıp evin bir yerine koyuyosunuz. Onu gelip gidip çalkalıyosunuz. Tam 3 hafta sonra tarçın yağınız hazır. Sonra yağı süzün. Onu günde 6 damla olmak üzere her yemekte 2 şer damla kullanın. Çok güzel yağ yakıyormuş. Ben yağımı yaptım. 3 haftayı bekliyorum. Ayrıca biberli yoğurt kürümü de yaptım kızlar göbeğim baya çekildi. Bu yöntemler den yararlanalım. Doğal sonuçta zararı olmaz.
Cnm ya buraya cemır düştü sanki. Netten sinyal alamıyoruz. Ara ara düzeliyor öyle açabiliyorum.Tarif için teşekkürler tatlım
Bide geçmişi okuyup, diğer mesajlarada cevap vererek karşılıklı iletişim halinde olursak daha iyi kaynaşıp birbirimize destek olabiliriz
afiyet olsun canımSelam kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 d ekmek
Izgara tavuk
Domates salatalık
Yoğurtlu köz patlıcan
Su1
Spor teravih spordan sayılır mı
Planımda ekmek yemek yoktu ama sade tavkla midem bulandı ya iyi değil zaten şu sıralar
İyi bari canım sen kaçamak yapmadiysan artı olsanda sorun yok cnm ben artı çıkacağına inanmuyorumsagol canm carsıdaydık eve gelince farkettik ara ara cıkmadi
kısıtlama getirdim hatta
Mobil bankalair iptal ettirdim
yarin karakola gidicem kayboldu
düsürdüm diue tahmin ettik ama calinma yuksek
köti bişiye alet olırsa diye bana yansimasin diye
menımj simdilj yazamıcam canşm ama kaçrmadm
en kötüsü ödem olcak benim için
reglm yaklaşti çnkğ :/
Of rabbim beterinden korysn
İyiyim canim çok şükür gec farkettij malesf
Bakalm köti bişşye kullanirlarsa diue
Karakola bildiricem yain
Telfn masrafida çıkmıcak
Ablam verio saolsjun
Su 2 oldu tatlım limonata ev yapımıGeçmiş çok iyiymiş :) bende kendimi tanıtayım ben burda 103 kilo ile başladım 60 a indim daha sonra güzel de korurken hamile kaldım iki hafta önce tekrar başladım 70 ile şükür 60 ları tekrar gördüm hedef bu sefer 55 iki minik kızım var
Meslek dolayısıyla zordur diye düşünüyorum ama bi yandan da herşeyin tadını almışsındır diye düşünüyorum bence artık onları yememe zamanı gelmiş canım hayırlı olsun tekrar güzel kilolar veririz inşallah beraber
Allah razı olsun canım amin inşallah
Seninde Kandilin mübarek olsun 9. Takımın sultanı :)
Güzel olmuş canım sabahki tahn pekmezi bile gözüm görmedi hele ki spor da yapıldı ise maşallah
Tavuklu pilav yani pilav olmamış onun dışında iyi canım
Su artmıştır inşallah
Limonata ev yapımı diye umuyorum canım
Diğerler çok güzel
Kesinlikle canım değiştirmeliyiz başka yolu yok
Sarkma spor olduktan sonra endişelenme toplanır vücut
Tip 1 diyabet mi ? Yanlış mı söyledin canım tip 1 diyabet ağır bir hastalık ve doğuştan gelen bir rahatsızlık çocukluk döneminde çıkıyor genel de
Geçmiş olsun tatlım sen iyisin inşallah? cana geleceğine mala gelsin derim ben hep
Kilo bildirimini mutlaka yapmaya çalış canım
Afiyet olsun canım pastanın tarifini merak ettimKızlar menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
Salatalık
6 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tavuk ızgara göğüs
2 tane köfte
salata
Ayran 1 bardak
2 çatal akçaağaçla tatlandırmışım hindistancevizi sütü ile kremasını yaptığım pastadan aldım bu ne diceksiniz ama gülmeyin annem şeker hastası benim annemin de yiyebileceği sıfır rafine şeker ve unsuz yaptım ondan dolayı
Su 3 lt civarı
2 uzun tunik aldım dileğim onuda almayacaktimda kıyafetler hep bol omuzlar düşük geliyor şimdi birde önümüz bayram sabahın köründe çıkınca kalabalık değildi pek Allah'tanKimseler yok ortalıkta nerelerdesin huu
Ne aldın kaptan bende aliyim dedim ama vazgeçtim çok kalabalık ti afakanlar bastı birde benim cadıya siyah topuklu ayakkabı aradık :)anası sadeligi rahatı sever benim kiz şimdiden tam bı kokoş oldu:)
Aynen öyle :) yarın büyük gün akşama evdeyim bugün tarti bulup tartılcam yarına fırsatım olmucak gibiSınavlar bitsin acısını cikaricagiz ona göre aktifligin dibine vurucaksin:)kuzuya gong kadar çok iyi gidiydun gong bozmuş 5 puan vricektim menune ama 1 puan kirdim 4 puan:)
Günaydın canım:)Günaydın kızlarrr
yarışmaya katılmak isteyenler topicine yazdım buradan davet geldi yerimiz var dyeYazık olmuş her defasnda verdklerine ama baya baya tecrübelisin. Bi de bişy sormak istiyorm neden 9. Tkm canım
Çok geçmiş olsun canımkızlar telefonumu çaldırdım bayramdan sonra ancak aktıf olabilcem telefnla allahtan laptop var pek giremıyorum annemdeyım cuma gnu gundz evımdeyım gece cıkcam köye gunduz laptopla kılo bldriimni yaparım allahtan ablamda olı s3 varmıs ankaraya dönünce yollucakmıs yenı hatta alıcam öyle böyle topARlarım
Pasta tmm yemissin üstüne cikoyu Yemen tamamen beyini kontrol edememek canım bize zarar aman dikkatBugunki menumu yazayim ama pek parlak degil tatliya dayanamiyorum ben. Canimda cok istiyor. Bu konuda birseyler uapmam lazim en azindan miktar olarak.
Kahvalti: kk peynir, 1 domates
Oglen : 1 dilim ekmek kk peynir 1 domates dereotu
Aksam : 6 yk bezelye 1 bardak kkefir
Ara ogun: sut ve yarim pasta ve 2 kare cikolata.
menü güzel poni sshursuz nasıl tutuyorsunSelam kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 d ekmek
Izgara tavuk
Domates salatalık
Yoğurtlu köz patlıcan
Su1
Spor teravih spordan sayılır mı
Planımda ekmek yemek yoktu ama sade tavkla midem bulandı ya iyi değil zaten şu sıralar
seydacim benim tel kendi düzeltiyorGeçmiş çok iyiymiş :) bende kendimi tanıtayım ben burda 103 kilo ile başladım 60 a indim daha sonra güzel de korurken hamile kaldım iki hafta önce tekrar başladım 70 ile şükür 60 ları tekrar gördüm hedef bu sefer 55 iki minik kızım var
Meslek dolayısıyla zordur diye düşünüyorum ama bi yandan da herşeyin tadını almışsındır diye düşünüyorum bence artık onları yememe zamanı gelmiş canım hayırlı olsun tekrar güzel kilolar veririz inşallah beraber
Allah razı olsun canım amin inşallah
Seninde Kandilin mübarek olsun 9. Takımın sultanı :)
Güzel olmuş canım sabahki tahn pekmezi bile gözüm görmedi hele ki spor da yapıldı ise maşallah
Tavuklu pilav yani pilav olmamış onun dışında iyi canım
Su artmıştır inşallah
Limonata ev yapımı diye umuyorum canım
Diğerler çok güzel
Kesinlikle canım değiştirmeliyiz başka yolu yok
Sarkma spor olduktan sonra endişelenme toplanır vücut
Tip 1 diyabet mi ? Yanlış mı söyledin canım tip 1 diyabet ağır bir hastalık ve doğuştan gelen bir rahatsızlık çocukluk döneminde çıkıyor genel de
Geçmiş olsun tatlım sen iyisin inşallah? cana geleceğine mala gelsin derim ben hep
Kilo bildirimini mutlaka yapmaya çalış canım
tatlının tarifini merak ettim tatlandırıcı nasıl onu da merak ettimKızlar menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
Salatalık
6 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tavuk ızgara göğüs
2 tane köfte
salata
Ayran 1 bardak
2 çatal akçaağaçla tatlandırmışım hindistancevizi sütü ile kremasını yaptığım pastadan aldım bu ne diceksiniz ama gülmeyin annem şeker hastası benim annemin de yiyebileceği sıfır rafine şeker ve unsuz yaptım ondan dolayı
Su 3 lt civarı
Değişik düzensiz olmuş yolculuktan dolayı bugün telafi edersin canımMerhaba :) Bugün sınav ve yolculuk yapacağım için oruç tutmadım
Sabah saat 7
6 kiraz şekersiz sütlü kahve
Saat 10
Otobüste 2si bir arada kahve
Öğlen 14:30
Karışık tost
Kivili soda (sağlıksız bir seçim oldu )
(Mecbur kaldım )
Aksam 21:00
8-9 çatal et kavurma
1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 şuan
Spor yok
Çok garip bir gündü
Şartlara kendini bu hafta menülerin çok iyiydi orucsan bugün iftardan önce değilsen yarın sabah tartil canımPoni Bon @seydan94 sagolun kızlar bende oyle diyurum vardir bunda da bi hayir
Ama madii olrak zorku bi sürecteyim
O yüzden iyi oldu ablamin telefon verebilcek olmasi
Rabbim beterinden korysun
Cuma laptpptan yada esimin telefomındam yapıcam kilo bildirimin i
ama fena odem var gerckten
Arti cıkarsa gerckten takim için üzülürm affiniza siğinirm şimdiden
:/
Heyyy yarabbim minicik haliyle topuklu nereden çıkmışKimseler yok ortalıkta nerelerdesin huu
Ne aldın kaptan bende aliyim dedim ama vazgeçtim çok kalabalık ti afakanlar bastı birde benim cadıya siyah topuklu ayakkabı aradık :)anası sadeligi rahatı sever benim kiz şimdiden tam bı kokoş oldu:)
kız yakın olsak sana gerek yok oğlum kızın yeter bayılıyor anlamlara abilereAy baharim yakinimda olsan bakmaz mıydım o mavişe ben,hazır çocukda özlemişken
Kanka sen sporcu adam sayılırsın kondisyonun iyidir oyuzden 4 baslaman normal yani
İyi uykular ablaSizlere günaydın bana iyi geceler :))
daha önce Karatay yaptim güzel başlıyor ama sonra gitmiyor o dükkanı denedim ama kısıtlamalar sonra bende patlak veriyor diyetisyen bu açıdan iyi evet liste veriyor evet bizim gibi çok diyet yapmış insanlar oturup kendi de aynısını yazar ama iyi bir diyetisyen gerçekten başarı sağlıyorSelam hanımlarbugün diyetisyenimle ilk randevum var bakalım liste verecek mi? aslında diyetisyen listeleri bana pek mantıklı gelmez,daha önce Karatay ve Dukan yapmış biri olarak ama bu kez hızlı ve kendimi sıkıntıya sokan bir diyet düşünmüyorum.Ayda 1-2 kg verebilsem yeter diyorum.Uzun vadeye yayılsın ama tatlı tatlı vereyim,sonra bırakmamak için böyle bir yöntem buldum kendime.Kendimi kandırıcam yani sanki diyet yapmıyormuşum gibi yapıcam ,o psikolojiyi yakalayabilirsem,bırakmam diye umuyorum
Bahar ya biz ne zaman gorusucez bacısı bu yaz bı organizasyon istiyorum senden 9.takimin Ankara şubesi toplantısı yapalım:)Çok geçmiş olsun canım
Pasta tmm yemissin üstüne cikoyu Yemen tamamen beyini kontrol edememek canım bize zarar aman dikkat
menü güzel poni sshursuz nasıl tutuyorsun
seydacim benim tel kendi düzeltiyorkafasına göre . direncin yüksekti doktor cozemezsek ilerde tip2dedi işte ben ihmal ettim
İki kere dün ki gibi oldum ve ikisinde de uzun süre açlık sonu yaşadım
tatlının tarifini merak ettim tatlandırıcı nasıl onu da merak ettim
Değişik düzensiz olmuş yolculuktan dolayı bugün telafi edersin canım
Şartlara kendini bu hafta menülerin çok iyiydi orucsan bugün iftardan önce değilsen yarın sabah tartil canım
Heyyy yarabbim minicik haliyle topuklu nereden çıkmış
kız yakın olsak sana gerek yok oğlum kızın yeter bayılıyor anlamlara abilere
İyi uykular abla
daha önce Karatay yaptim güzel başlıyor ama sonra gitmiyor o dükkanı denedim ama kısıtlamalar sonra bende patlak veriyor diyetisyen bu açıdan iyi evet liste veriyor evet bizim gibi çok diyet yapmış insanlar oturup kendi de aynısını yazar ama iyi bir diyetisyen gerçekten başarı sağlıyor
Giden yağı bilmek gerçekten diyetisyene güvenmek gerekir
Kız tuba iyi bişey de lütfenKızlar tartıldm ve sok oldum :)) sonıc geliyorrrrrrrr
Neredesin öyle sıcak canısı bizim burası kış resmenselam kızlar yarında orucluyum
bu aksam 6-7 hgibi tartılcam
k.bakmayın geçmişi okuyamıyorum okadar sıcakkı hava fena susadım
dun gece sadece ıkı hasalnmıs yumurta yedım
ve 8 bardak su sabah erken kalkcaktım
erken yattım ancak eve geldım çarsıya gıdıp gelcem
ama kızlar varya suyu ıftarda 2 lıtre ıcerım kesın :) pff bakalm ne olcak tartıyı merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?