Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne öğrendim tarçın yağı 6 damla acayip yağ yakıyo muş. Ama evde yapmanız lazım. Tarifi şöyle. 6-7 tane çubuk tarçını bir kavanoza koyup üzerini örtrcek kadar sızma z. Yağı döküyosunuz tarçın çubukları nın iyice yağa banması lazım. Kapağı sıkıca kapatıp evin bir yerine koyuyosunuz. Onu gelip gidip çalkalıyosunuz. Tam 3 hafta sonra tarçın yağınız hazır. Sonra yağı süzün. Onu günde 6 damla olmak üzere her yemekte 2 şer damla kullanın. Çok güzel yağ yakıyormuş. Ben yağımı yaptım. 3 haftayı bekliyorum. Ayrıca biberli yoğurt kürümü de yaptım kızlar göbeğim baya çekildi. Bu yöntemler den yararlanalım. Doğal sonuçta zararı olmaz.

Tarif için teşekkürler tatlım

Bide geçmişi okuyup, diğer mesajlarada cevap vererek karşılıklı iletişim halinde olursak daha iyi kaynaşıp birbirimize destek olabiliriz

afiyet olsun canım

İyi bari canım sen kaçamak yapmadiysan artı olsanda sorun yok cnm ben artı çıkacağına inanmuyorum
Su 2 oldu tatlım limonata ev yapımı
Afiyet olsun canım pastanın tarifini merak ettim
2 uzun tunik aldım dileğim onuda almayacaktimda kıyafetler hep bol omuzlar düşük geliyor şimdi birde önümüz bayram sabahın köründe çıkınca kalabalık değildi pek Allah'tan

Sınavlar bitsin acısını cikaricagiz ona göre aktifligin dibine vurucaksin:)kuzuya gong kadar çok iyi gidiydun gong bozmuş 5 puan vricektim menune ama 1 puan kirdim 4 puan:)
Aynen öyle :) yarın büyük gün akşama evdeyim bugün tarti bulup tartılcam yarına fırsatım olmucak gibi

Selam hanımlar bugün diyetisyenimle ilk randevum var bakalım liste verecek mi? aslında diyetisyen listeleri bana pek mantıklı gelmez,daha önce Karatay ve Dukan yapmış biri olarak ama bu kez hızlı ve kendimi sıkıntıya sokan bir diyet düşünmüyorum.Ayda 1-2 kg verebilsem yeter diyorum.Uzun vadeye yayılsın ama tatlı tatlı vereyim,sonra bırakmamak için böyle bir yöntem buldum kendime.Kendimi kandırıcam yani sanki diyet yapmıyormuşum gibi yapıcam ,o psikolojiyi yakalayabilirsem,bırakmam diye umuyorum

selam kızlar yarında orucluyum
bu aksam 6-7 hgibi tartılcam
k.bakmayın geçmişi okuyamıyorum okadar sıcakkı hava fena susadım
dun gece sadece ıkı hasalnmıs yumurta yedım
ve 8 bardak su sabah erken kalkcaktım
erken yattım ancak eve geldım çarsıya gıdıp gelcem
ama kızlar varya suyu ıftarda 2 lıtre ıcerım kesın :) pff bakalm ne olcak tartıyı merak edıyorum

Çok geçmiş olsun canım
Pasta tmm yemissin üstüne cikoyu Yemen tamamen beyini kontrol edememek canım bize zarar aman dikkat
menü güzel poni sshursuz nasıl tutuyorsun

seydacim benim tel kendi düzeltiyor kafasına göre . direncin yüksekti doktor cozemezsek ilerde tip2dedi işte ben ihmal ettim
İki kere dün ki gibi oldum ve ikisinde de uzun süre açlık sonu yaşadım

tatlının tarifini merak ettim tatlandırıcı nasıl onu da merak ettim

Değişik düzensiz olmuş yolculuktan dolayı bugün telafi edersin canım
Şartlara kendini bu hafta menülerin çok iyiydi orucsan bugün iftardan önce değilsen yarın sabah tartil canım
Heyyy yarabbim minicik haliyle topuklu nereden çıkmış
Ay baharim yakinimda olsan bakmaz mıydım o mavişe ben,hazır çocukda özlemişken
Kanka sen sporcu adam sayılırsın kondisyonun iyidir oyuzden 4 baslaman normal yani
kız yakın olsak sana gerek yok oğlum kızın yeter bayılıyor anlamlara abilere

Sizlere günaydın bana iyi geceler :))
İyi uykular abla
daha önce Karatay yaptim güzel başlıyor ama sonra gitmiyor o dükkanı denedim ama kısıtlamalar sonra bende patlak veriyor diyetisyen bu açıdan iyi evet liste veriyor evet bizim gibi çok diyet yapmış insanlar oturup kendi de aynısını yazar ama iyi bir diyetisyen gerçekten başarı sağlıyor
Giden yağı bilmek gerçekten diyetisyene güvenmek gerekir

Bahar ya biz ne zaman gorusucez bacısı bu yaz bı organizasyon istiyorum senden 9.takimin Ankara şubesi toplantısı yapalım:)

Neredesin öyle sıcak canısı bizim burası kış resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…