- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.721
Tarti yüzüne güler inşallah kuzumAynen öyle :) yarın büyük gün akşama evdeyim bugün tarti bulup tartılcam yarına fırsatım olmucak gibi
Güle güle giy canimmafiyet olsun canım
İyi bari canım sen kaçamak yapmadiysan artı olsanda sorun yok cnm ben artı çıkacağına inanmuyorum
Su 2 oldu tatlım limonata ev yapımı
Afiyet olsun canım pastanın tarifini merak ettim
2 uzun tunik aldım dileğim onuda almayacaktimda kıyafetler hep bol omuzlar düşük geliyor şimdi birde önümüz bayram sabahın köründe çıkınca kalabalık değildi pek Allah'tan
TugbaaâEki Görüntüle 2012321
Gecen cuma :101.9
Pazartesi :101.5
Bu hafta :100.1
Fark : cumadan cumaya :1.800
Cuma pazartesi :1.4
Rabbim sana şükürler olsun
bende bir yandan düzen oturtmaya bir yandanda valiz hazırlamaya çalışıyorumGünaydın temizlik bitsin geliyorum bol eksilerimiz olsun inşallah
diyetisyene akupunktur için gitmiştim ne diyetisyenin nede akupunkturun faydasını görmüştümSelam hanımlarbugün diyetisyenimle ilk randevum var bakalım liste verecek mi? aslında diyetisyen listeleri bana pek mantıklı gelmez,daha önce Karatay ve Dukan yapmış biri olarak ama bu kez hızlı ve kendimi sıkıntıya sokan bir diyet düşünmüyorum.Ayda 1-2 kg verebilsem yeter diyorum.Uzun vadeye yayılsın ama tatlı tatlı vereyim,sonra bırakmamak için böyle bir yöntem buldum kendime.Kendimi kandırıcam yani sanki diyet yapmıyormuşum gibi yapıcam ,o psikolojiyi yakalayabilirsem,bırakmam diye umuyorum
Çabuk dön kız aramıza yokluğun hissediliyor telefon dan haber varmiselam kızlar yarında orucluyum
bu aksam 6-7 hgibi tartılcam
k.bakmayın geçmişi okuyamıyorum okadar sıcakkı hava fena susadım
dun gece sadece ıkı hasalnmıs yumurta yedım
ve 8 bardak su sabah erken kalkcaktım
erken yattım ancak eve geldım çarsıya gıdıp gelcem
ama kızlar varya suyu ıftarda 2 lıtre ıcerım kesın :) pff bakalm ne olcak tartıyı merak edıyorum
Kızlar tartıldm ve sok oldum :)) sonıc geliyorrrrrrrr
Hahhaha birde regl olmasan ne olacaktı acaba harikasın aksama yakın tartilsan demekki daha çok gidecek 2li rakamları kesin görürsünEki Görüntüle 2012321
sağol canım benimGüle güle giy canimm
Edibecigim benim koşu bandim var çok faydasını gördüm ama bozulduSelam arkadaşlar, dün misafirim vardı yazamadım ama ara ara hızlıca yazdıklarınıza göz attım. Dünkü menüm;
Sahur: 1 büyük sütlü çay, 1 yağda yumurta, domates-salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin.
İftar: 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık fırında karışık sebze yemeği, sütlü çay.
Bugün sahurda yediklerimi iftardan sonra yazarım.
Ev ferah ve düzenli olunca insan huzur buluyor.Bazen evdeki fazlalıkları atıyorum ama göz açıp kapayıncaya kadar tekrar doluyor. Evim daha büyük olsa onu da tıka basa doldurmayı başarırdım galiba
Bence için rahat olsun ayır gitsin. Kızım 2 yaşını doldurunca ben ayırmayı düşünüyorum. Adem Güneş'e de katılmıyorum.
45 dk çok iyi, bravo! Ben de yürümek istiyorum, sağlık için de kilo vermek için de çok iyi yürüyüş. Bir kaç yıl önce koşu bandı aldım ve hiç kullanamadım sonra da başkasına verdim. Açık havada yürümek gibi değil üstelik de dizler için zararlıymış diye duymuştum. Ramazandan sonra ben de haftada üç dört gün yürümeyi düşünüyorum.
Baharcığım gayet başarılı bence. Ramazandan sonra hepimiz spora ağırlık verelim...
Merhaba Zühal, bir girip sonra başka yere daldım galiba. İsmim Edibe. Sen nerede yaşıyorsun, saat 10'da iftar çok geçmiş...
Misafir olayı beni çok zorluyor. Bayramdan ve misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden çok korkuyorum. Zaten iradem zayıf, böyle durumlarda dağılıp gidiyorum
Bu arada ilk çoklu alıntım hayırlı olsun:)))
Hm anladm canmyarışmaya katılmak isteyenler topicine yazdım buradan davet geldi yerimiz var dye
Midem kötü canm şu sıralar böyle daha rahat midem iftarla sahur arası az yaÇok geçmiş olsun canım
Pasta tmm yemissin üstüne cikoyu Yemen tamamen beyini kontrol edememek canım bize zarar aman dikkat
menü güzel poni sshursuz nasıl tutuyorsun
seydacim benim tel kendi düzeltiyorkafasına göre . direncin yüksekti doktor cozemezsek ilerde tip2dedi işte ben ihmal ettim
İki kere dün ki gibi oldum ve ikisinde de uzun süre açlık sonu yaşadım
tatlının tarifini merak ettim tatlandırıcı nasıl onu da merak ettim
Değişik düzensiz olmuş yolculuktan dolayı bugün telafi edersin canım
Şartlara kendini bu hafta menülerin çok iyiydi orucsan bugün iftardan önce değilsen yarın sabah tartil canım
Heyyy yarabbim minicik haliyle topuklu nereden çıkmış
kız yakın olsak sana gerek yok oğlum kızın yeter bayılıyor anlamlara abilere
İyi uykular abla
daha önce Karatay yaptim güzel başlıyor ama sonra gitmiyor o dükkanı denedim ama kısıtlamalar sonra bende patlak veriyor diyetisyen bu açıdan iyi evet liste veriyor evet bizim gibi çok diyet yapmış insanlar oturup kendi de aynısını yazar ama iyi bir diyetisyen gerçekten başarı sağlıyor
Giden yağı bilmek gerçekten diyetisyene güvenmek gerekir
BombaEki Görüntüle 2012321
kocaelideyım canımNeredesin öyle sıcak canısı bizim burası kış resmen
Çok güzel vermişsin canım maşallahkızlar bugun tam "1 ay oldu diyete başlayalı
6 kilo gitmiş ::::)
sağol canım ygdandır dıe tahmın edıom hıssedıyorum :) herkes farkedıo :) hedefıme son 14 kılo kaldı :)Çok güzel vermişsin canım maşallahgiden hep yağdan olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?