Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güle güle giy canimm

Günaydın temizlik bitsin geliyorum bol eksilerimiz olsun inşallah
bende bir yandan düzen oturtmaya bir yandanda valiz hazırlamaya çalışıyorum

diyetisyene akupunktur için gitmiştim ne diyetisyenin nede akupunkturun faydasını görmüştüm

Çabuk dön kız aramıza yokluğun hissediliyor telefon dan haber varmi
Kızlar tartıldm ve sok oldum :)) sonıc geliyorrrrrrrr

Eki Görüntüle 2012321
Gecen cuma :101.9
Pazartesi :101.5
Bu hafta :100.1
Fark : cumadan cumaya :1.800
Cuma pazartesi :1.4
Rabbim sana şükürler olsun
Hahhaha birde regl olmasan ne olacaktı acaba harikasın aksama yakın tartilsan demekki daha çok gidecek 2li rakamları kesin görürsün
Güle güle giy canimm
sağol canım benim

Edibecigim benim koşu bandim var çok faydasını gördüm ama bozulduevde spor aleti iyi sanki her zaman dışarı çıkamıyorum sanki daha iyi ter attırıyor gibi geliyor ama dışarda yürüyüşun yerinde ayrı mutluluk hormonu salgılıyor resmen,Ramazan'dan sonra bende düzene sokucam inşallah

yarışmaya katılmak isteyenler topicine yazdım buradan davet geldi yerimiz var dye
Hm anladm canm

Midem kötü canm şu sıralar böyle daha rahat midem iftarla sahur arası az ya

Eki Görüntüle 2012321
Gecen cuma :101.9
Pazartesi :101.5
Bu hafta :100.1
Fark : cumadan cumaya :1.800
Cuma pazartesi :1.4
Rabbim sana şükürler olsun
Bomba
Süpersin

askrhpozitif Fitt_anne valla şaşırdım yaa beklemıodm 7,8 defa tartıldım valla ama aynı cıkınca tamam dedım uctumevde :)
saouln kızlar valla reglm yaklştı amaa ya ilk defa böle bişi oldu
cumadan cumaya sayıyorduk bır haftada 1800 mu verdım yani çüş ıoha falan oldum yani

buranın eksıklıgını farkedıom canım bende :/
teleofndan ses yok ama hattı tamamen iptal ettirdim
ablamda yarın ankaradan göndercek bakalm alısabilcekmıyım
yenı hatta alıcam kontorluı avea sanırm ama hatlarda ucukya varmı onerınız

merhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…