- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.741
hadi hayırlı olsun canım başarırsın sana güveniyorumKızlar diyetisyenden geldim.ayda 1 kez görüşecwkmişiz kendisiylw.gayet iyi açıklamalarda bulundu hepsi de bildiğim ama uygulamadığım şeyler
Neyse bayramdan sonra başlayacağımı söyledim tamam dedi
Birazdan resmini çeker atarım
Hosgeldin ablacım vrirsinn tabki 105e kadar gelmişşsn tıkır tıkır gidr :)merhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
süperrr tebriklerEki Görüntüle 2012321
Gecen cuma :101.9
Pazartesi :101.5
Bu hafta :100.1
Fark : cumadan cumaya :1.800
Cuma pazartesi :1.4
Rabbim sana şükürler olsun
Canım benım hayırlı olsun inşallahBu tamamen örnek liste.besinlerin yerine geçenleri ve değişimleri nasıl yapacağımla ilgili de listeler verdi anlattı hayırlısı olsun bakalım heyecanlandım
merhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
hadi hayırlı olsun canım başarırsın sana güveniyorum
100 gr ler bile önemli canım böyle böyle hedefe varıcazGeçen hafta 74.1
Bugün 73.9
Fark -200
Yüzde hesaplamayı unutmuşum ya
evet faydalanırım iyi olur sağol..İnşallah canım hep beraber halledeceğiz.artık diyet yapıp kiloyu vermek değil,ömür boyu sağlıklı beslenme şeklinde dülünüyorum.aklında bir diyet yoksa sen de benimkini yap istersen.değişim listelerini de gönderirim ben sana istersen
eski candır poni bir ileri iki geri olacağına az az gitsinGeçen hafta 74.1
Bugün 73.9
Fark -200
1 ay için güzel rakam canımkızlar bugun tam "1 ay oldu diyete başlayalı
6 kilo gitmiş ::::)
Kızlar diyetisyenden geldim.ayda 1 kez görüşecwkmişiz kendisiylw.gayet iyi açıklamalarda bulundu hepsi de bildiğim ama uygulamadığım şeyler
İnşallah güzel sonuçlar alirsin canım İzmir'de mısınız
hep birlikte kurtulucaz kilolardan inşallahmerhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
Eki Görüntüle 2012321
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.9
Fark -200
kızlar bugun tam "1 ay oldu diyete başlayalı
Bu tamamen örnek liste.besinlerin yerine geçenleri ve değişimleri nasıl yapacağımla ilgili de listeler verdi anlattı hayırlısı olsun bakalım heyecanlandım
Evet cnm İzmirdeyim inşallahinşallah güzel sonuçlar alirsin canım İzmir'de mısınız
hep birlikte kurtulucaz kilolardan inşallah
Bizimkinde yoktu cnm yeni geldi.sizinkine bir sor belki vardırSAPHIRA A bütün asm lerde dietisten varmı acaba bi bakayım bende
kız tuba kaç gündür artısın diye kalbime inecekti :)))Eki Görüntüle 2012321
çok erken saatte tatrılmışın tatlım iftara 1-2saat kala tekrar tartıl benceGeçen hafta 74.1
Bugün 73.9
Fark -200
tel gelnceye kadar idare et tatlım uzak kalmamaya çalışkızlar laptondan zor olıuyro ya eşimn telefonu kasıp duruo of of bakalm ne olcak
daha ne olsun fıstık çok güzel başladın inş.böyle devam ederkızlar bugun tam "1 ay oldu diyete başlayalı
yeni yolun hayırlı olsun cnmKızlar diyetisyenden geldim.ayda 1 kez görüşecwkmişiz kendisiylw.gayet iyi açıklamalarda bulundu hepsi de bildiğim ama uygulamadığım şeyler
Hoşgeldin cnm zühal bendemerhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
seçeneklerinin olması güzelmiş cnmBu tamamen örnek liste.besinlerin yerine geçenleri ve değişimleri nasıl yapacağımla ilgili de listeler verdi anlattı hayırlısı olsun bakalım heyecanlandım
Oruç değilsen yarın tartıl cnmKızlar kuafordeyim niye bilmiyorum tam çekmiyor gayette havadar biyerdeyim oysa
Tuğba'nın fotoyu gördüm Tuğba cuma bildirim yaparken ptesi katma kız 1.8superrr ötesi maşallah
Gelelim bana
Cuma:70.5
Ptesi:72.7
Güncel:70.2
Fark:300g
% : 0.43
Teşekkürler canım evet her şey yeniyor aslında dengelendiği sürece sorun yokyeni yolun hayırlı olsun
seçeneklerinin olması güzelmiş cnm
bazen hatlarda problem oluyor canım eksi candırKızlar kuafordeyim niye bilmiyorum tam çekmiyor gayette havadar biyerdeyim oysa
Tuğba'nın fotoyu gördüm Tuğba cuma bildirim yaparken ptesi katma kız 1.8superrr ötesi maşallah
Gelelim bana
Cuma:70.5
Ptesi:72.7
Güncel:70.2
Fark:300g
% : 0.43
nerelisin kız senNorth River Mefkurem
Valla bende sasirdim
Hat alm kntrlü
Bugn ve yarin yemek yapmıcam
Çnkğ yarin aksam köye gidicm
Saglklı beslencem tabiji :)
Gruplarda kacıncı olcaz bakalim çok merak ediyırım :))
kopartmayiz canm biz seni ablandan teli ne zaman alacaksınEsimin telfnu laptop detken kopmamaya calişiyorum canlar
Şimdi ankaraya gidiyor yarin kargoya vericekbazen hatlarda problem oluyor canım eksi candır
nerelisin kız sen
Köken artvin ama orda kimse yok tabii
:)
kopartmayiz canm biz seni ablandan teli ne zaman alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?