Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldiniz Allah'ın izniyle burdan kopmayin veririz o kiloları birlikte

Diyetdaşlarim bende tartıldim ilk bildirimimi yapıyorum hadi bismillah
Geçen hafta 73
Bugün 71,8
Asıl diyet şimdi başlıyor haftaya listedeyim hedefim 69.8
Yaparmiyim sizin desteginizle kesinlikle yaparım Allah'ın izniyle

Poni yapma bunu ya :/
Cok severim

Her sevdiğimizi doyumsuzca yediğimiz için bu hallerdeyiz canım zaten
şimdi onlara damlayıp zayıflama zamanı

Bnde severdim ama bir sene sarma görmek istemiyorum

Ne güzel bi işe yaramış desene poni

Neden olmasın ki ben sana inanıyorum haydi bakalım

Kızlar ben haksızlık fln olmasın mevzusundan erken tardıldm tekrar tartılsam mı ki gerçi karnm davul gibi regl olamadım bi türlü

Bi de regl olunca da gitcek ooooo poni 6 lara az kaldı az maşallah

Maşallah canım
Ayrıca rica ederim tatlım ne güzel katkım varsa bunda dünyanın en mutlu insanıyım ben bi insanda 100 gram bile kilo verdirme de katkım olursa sevinirim çünkü kilo gerçekten bir hastalık

Eksiler gelmeue başlafi
Evimde pilav makarna dsha pişmedi :))

Pişmesin yenmesin ki onlar kilolar takır takır gitmeye devam etsin maşallah çok iyi veriyorsun nazar değmesin aynen devam 9 lara ramak kaldı iki haneli rakamlar sonra 8 ler 7 ler bu böyle gitcek inşallah sen bu azimle devam ettikçe

Kızlar nasılsınız gelemedim bugün pek dün gece döndüm durdum uyuyamadım sonra da kızlar uyandı iyice uykum kaçtı gündüz uyudum biraz sağolsun kayınvalidem geldi de öyle uyudum bebekleri ona emanet edip.sizler nasılsınız bayrama az kaldı bayramda cıss lar yasak aman dikkat kızlar Bayram sonrası önemli.zaten bizim takım iradelidir maşallah dimi ?

Bnm günüm alışverişle sarmayla geçti canm inşaallah iradeli olucaz snnin bayramla ilgili yememe mantığın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…