- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.761
Tebrikler canım ben bekliyordum zaten sen artı desen de
Tebrikler tatlım
Maşallah devamı da olsun inşallah hep böyle
Heyecanlanmana sevindim canım inşallah güzel kilolar veririz
Meraba canım ben dilek sende azimli yeni uyelerimizdensin galibaÇok güzel vermişsin canım maşallahgiden hep yağdan olsun inşallah
Hoşgeldiniz Allah'ın izniyle burdan kopmayin veririz o kiloları birliktemerhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
Gayet doyurucu bir liste
Harika 6 kilo Rabbim daim etsin inşallahkızlar bugun tam "1 ay oldu diyete başlayalı
6 kilo gitmiş ::::)
Teşekkür ederim canimmmHarika 6 kilo Rabbim daim etsin inşallah
Poni yapma bunu ya :/Bir büyük tencere sarma sardım kızlar belim yerinde mi bilmiyorum
Bende iyi yedim bu Ramazan sarmqyiPoni yapma bunu ya :/
Cok severim
Bnde severdim ama bir sene sarma görmek istemiyorumPoni yapma bunu ya :/
Cok severim
Tartil bı bakalım poni herkes iftara yakın tartiliyorKızlar ben haksızlık fln olmasın mevzusundan erken tardıldm tekrar tartılsam mı ki gerçi karnm davul gibi regl olamadım bi türlü
Sende haftada 3 kilo vermiş biri olarakDiyetdaşlarim bende tartıldim ilk bildirimimi yapıyorum hadi bismillah
Geçen hafta 73
Bugün 71,8
Asıl diyet şimdi başlıyor haftaya listedeyim hedefim 69.8
Yaparmiyim sizin desteginizle kesinlikle yaparım Allah'ın izniyle
Poni yapma bunu ya :/
Cok severim
Bnde severdim ama bir sene sarma görmek istemiyorum
Diyetdaşlarim bende tartıldim ilk bildirimimi yapıyorum hadi bismillah
Geçen hafta 73
Bugün 71,8
Asıl diyet şimdi başlıyor haftaya listedeyim hedefim 69.8
Yaparmiyim sizin desteginizle kesinlikle yaparım Allah'ın izniyle
Kızlar ben haksızlık fln olmasın mevzusundan erken tardıldm tekrar tartılsam mı ki gerçi karnm davul gibi regl olamadım bi türlü
Maşallah canımKilo bildirimimi güncelliyorum
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
Fark -500 gr
Bu kiloyu en son lise 2de görmüştüm kızlar 11 yıl önce,çok mutluyum
Beni tekrar harekete geçirdiğin için teşekkür ederim canım @seydan94
Eksiler gelmeue başlafi
Evimde pilav makarna dsha pişmedi :))
Bnm günüm alışverişle sarmayla geçti canm inşaallah iradeli olucaz snnin bayramla ilgili yememe mantığın var mıKızlar nasılsınız gelemedim bugün pek dün gece döndüm durdum uyuyamadım sonra da kızlar uyandı iyice uykum kaçtı gündüz uyudum biraz sağolsun kayınvalidem geldi de öyle uyudum bebekleri ona emanet edip.sizler nasılsınız bayrama az kaldı bayramda cıss lar yasak aman dikkat kızlar Bayram sonrası önemli.zaten bizim takım iradelidir maşallah dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?