Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnm günüm alışverişle sarmayla geçti canm inşaallah iradeli olucaz snnin bayramla ilgili yememe mantığın var mı

Valla canım mantığım aynı aslında da bayramda da boşver bi sonraki Ramazan bayramında dilediğin gibi gönül rahatlığıyla yer içersin istediğin şeyleri istediğin kadar şimdi sık dişini kızım diyorum ben kendime bi de misafirliğe giderseniz Allah affetsin yapcak bişey Yok baktınız olmuyor yalan söyleyin kızlar hep yapmıştım işe yarıyor kendi babaannem üzerinde denedim ki biz de yemek yedirirler illaki baba tarafımın yarısından çoğu obez diğer çeyreği de ileri obez bir çeyrek kısmı normal o derece onda bile işe yaradı midem çok kötü dünden beri çok rahatsız midem öyle ağır şeyler şimdi ben almiyim dedim :))) hatta yemeden bi tane aldım ben tencereden diye yalan uydurduğum bile olmuştu :)))))

Güzel olmuş canım afiyet olsun
Spor yaparsan tam süper olur canım bence sende o ışığı gördüm yaparsın
Su da artar zaten daha

Kizlar menünu yazıp geçmiş yapacağım
Sahur (2:30)
4parmak kadar pide
1dilim kaşar
Yeşillik
7zeytin

İftar(20:30)
2/3kase şehriye çorbası
5yk zeytinyagli barbunya
Salata
1kaseye yakın yoğurt

Su:1lt şuan ama en az iki olur spor yapınca yazacağım

Canım barbunya ve şehriye çorbası ikilisi tartıyı artı olarak etkileyebilir ertesi güne karbonhidrat olduğu için haberin olsun
Afiyet olsun canım

86kılo olursam 1ekıme kadar :) hediyeyi kapıcam şimdi hesapladim
:))86 kıloda tam 20 kilo vermiş oluyorum :))
harikasın

Hoşgeldiniz Allah'ın izniyle burdan kopmayin veririz o kiloları birlikte
inşallah
çok güzel

Ben geçen şeker orucuna girdiydim ya ozaman şeker orucundayim diyince ısrar edememişlerde bozarsam günaha gireriz diye düşündüler galiba:)yarın itibariyle tekrar deniycem bakalım bayram nasıl geçecek
Şehriye çorbası olmasa mıydı karbonhidrat sonuçta
Menüm
sahur
5 üçgen karpuz(ince)
1 kk peynir
İftar
1 kepçe mısırlı nohutlu yayla çorbası
Nar ekşili peynirli maydanoz salatası.
3 çatal domatesli biber buglama
Su:2 lt
mısırın ne işi var çorbada kaptanoçem

Afiyet olsun şeyda ciğim gayet güzel karnıbahar varmı hala ya
Kilo bildirimini yapayım yarın fırsatım olmaz
Pazartesi : 76,9( cuma günü tartilamamistim taşınmadan dolayı)
Bugün 76
Fark 0,9
Yüzde %1,17

Listeye hala dönemiyorum vermem gereken 1,5 kilo daha var
gayet güzel tebrikler kaptan,bu hafta dönüyoruz artık listeye okeymiyaparsın sen

Süpersin panpa çok uzak değil 60 li rakamlara inmende demedi deme:)

Tam motive olmuşsun poni sen bayramda da dikkat ettinmi havada karada sıkıntı yok sana

O da iyiymiş en mantıklısı öyle şeyler demek canım yoksa ısrar oluyor
Karnıbahar evet canım pek yok ama geçen eşim Pazarda bulmuş bende bulursan al demiştim o da sağolsun bulmuş almış ufacık bişey koydum zaten sırf kıymadan yaptım gibi bişey oldu :)))

Bende bilmiyorum valla dilek
İki yi versem yeter bacım 3 olursa nazar değer maazallah:)
Aman nazara gelmeyelim
İnşallah haftaya o 1.5 kilo da gider canım bayramda dikkat et yeter ki gider
bayram sıkıntı olmaz canım geç yeme meselesi ve suyu hallettim mı kaçamak yapmam zaten

Selam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74

Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt

Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...

Karnıbahar i ben pek severim geçen senede Zuhal ablamın sayesinde kisiriyla tanışmıştım çok lezzetli normal kisirdan farkı yoktu gerçekten

kızlar ben geldım :)
telefonun ımeı numarasını buldum btkyı buldm arastırırken
btkyı aradım olayı anlattım 2-3 gun içinde cıhazın kapatılcagını hıc bır sımkarta vs ızın vermıcegını söledıler dilersenız kayıp basvursu yapablrsnz karakola dedıler
gerı almak ıcın vs ama ben geri almıcam sogudum telefondan resmen yaa a
mail adreslerım ordaydı ya ondan cok ıstedım kapanmasını
şimdi içim rahatladı en azından kötü niyetli kişiler kullanamıcak sizinde aklınzda bulnsun btk hemen ilgileniyor takıp noda verdı köyden inince arıcam hemen

menumı yazıyım ama sadece sahur kısmını yarın oruclu olamıcam :/
çünkü iftarda kaçırdık malesdf
sahurda
1 haslanmıs yumurta
8 buyuk bardak su içtim
iftar
toplam 2.5lıtre SU
kaçamak oldu ama köyde bayram temzlıgı var o toparlar benı kızlar kucuk bı odul oldu dıyee sayıyorum sadece
affedın beni,
telefondan içim rahatladı sımdı ancak en azından resmı kurumda iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…