Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hepberacım kaderimiz aynı bende senin gibiyim anneleriyle içiçe olanlara hep özeniyorum. benimkilerde izmirde ben istanbuldayım çok zor çok. hele annem torunlarını öyle özlüyoki anlatamam

ahhh kıyamam sizeee...napalım biz de komşularımızla iyi geçinelim

çok bile durdu

ohh afiyet olsun,2 saat spor normalde yapsaydın,kilo veriridin kız
selam canlar...beni özledinizmi bakiimm?...sıfır kilometre laptopum geldiiiiiiiii....

hoşgeldin cnm,güle güle iyi günlerde kullan.

ohh afiyet olsun,2 saat spor normalde yapsaydın,kilo veriridin kız

aynen ya.. :))

kaçla başlamıştın cnm

80.7 idi.. ama diğerlerine göre az.. benim illa kaçamaklarım oluyor... Kursa gidiyorum erken saatte bişi götüremediğim için pogaca yiyorum.Evde kacamaklar oluyor... olsun ya.. bunada şükür :))

Günaydınlarrrrrr

dün kü menüm:

sabah:1 şeftali

öğle:2 küçük şeftali

akşam:1 ufak dilim cadı (mısır unu ,süt ev yağla yapılan bir yöresel yemek),3 ufak kaşar yedim.
annemler bendeydi mazur görün bozdum mecburen.

ara:4 ufak kurabiye yedim.(misafiirm gelecek bugün,evde yapmadım hazır aldım,hepsini taddırdı sağolsun kadın )

toplamda 3 lt suyumu içtim
.

aslında bugün patates günüm,ama misafirim var yine,arkadaşlarım gelecek,uzun zamandır görüşmedik,akşam yemeğe de kalabilirler belli değil,ona göre şekil vericem diyete ,olduğu kadar,patates salatası yapıcam bugün,bir de hazır aldıklarım var,bakalım işte nasıl olacak.

dün sabah 64.9 idim,yuvarladım 65 yazmıştım,bu sabah 64.8 çıktım,o kadar kaçamağa rağmen iyi valla,100 gr 100 gr di mi?:87::87:

çok iyi cnm maşallah,hiç yoktan iyidir ,az da olsa itsin kilolar acelemiz yok

günaydın murshh

şimdikkkk beyaz kaçarrrr:80::80::80:
önce patatesleri koyayım haşlansın,sonra evi toplayayım,süpürücem,toz alıcam daha,lavaboyu yıkayacağım,sonra kuzuları giydirim kendim hazırlanırım.anca toplanırım yani,öptüm sizi

tabi canım.. hiç yoktan iyidir :)) patates salatası ye sen.. ama yag falan koyma ayır kendine..

günaydın murshh

evet.. ramazandada lamazsam sorun yok... ben ramazanda iftardan sonra hemen yatmıcam.. 1 saat sonra yatayım ki, yemegin üstüne yatmıs olmayayım.. sonra kiloları almayalım :))

görüşrüüz... bende cıkıyorum zaten..

Bu arada kilo tablomu yazmadan geçemicem

Pazartesi: 80.7
Salı: 79.9
Çarşamba: 79.4
Perşembe: 79.0

selam canlar...beni özledinizmi bakiimm?...sıfır kilometre laptopum geldiiiiiiiii....

Hoş geldın tatlımm :) ÖZledık yahuuu hadı gule gule eskıt pcnı hayırlısı olsun bacımmmm :)

günaydın murshh

Gunaydın cnm cımmm :)

Mursh'cum öpüyorum seni tatlım :)) Görüşürüz...

Bende cnmm gene gel gene beklerım :)))

Günaydınnn Kızlarr :)))

Herkese az kcl gunler dılıyorum sevıyorum sızı :))) Pek enerjıgım bugum :)))) Agrılarımda azalıyor gececek sanırsam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…