- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.481
hepberacım kaderimiz aynı bende senin gibiyim anneleriyle içiçe olanlara hep özeniyorum. benimkilerde izmirde ben istanbuldayım çok zor çok. hele annem torunlarını öyle özlüyoki anlatamam
evet.. pazar gününden beri dolapta bulunan corneti yemiş bulunmaktayım
ceza olarak 2 saat spor yaptım.İnş. telafi eder... ama yerken cok mutlu oldumuzun zamandan sonra ilk kayda değer kaçamagım oldu edda yok, yerine ben kaçamak yapim bari
ohh afiyet olsun,2 saat spor normalde yapsaydın,kilo veriridin kızevet.. pazar gününden beri dolapta bulunan corneti yemiş bulunmaktayım
ceza olarak 2 saat spor yaptım.İnş. telafi eder... ama yerken cok mutlu oldumuzun zamandan sonra ilk kayda değer kaçamagım oldu edda yok, yerine ben kaçamak yapim bari
selam canlar...beni özledinizmi bakiimm?...sıfır kilometre laptopum geldiiiiiiiii....
Kilom 79Böyle giderse yarın 78 i görürüm inş...
ohh afiyet olsun,2 saat spor normalde yapsaydın,kilo veriridin kız
kaçla başlamıştın cnm
aynen ya.. :))
80.7 idi.. ama diğerlerine göre az.. benim illa kaçamaklarım oluyor... Kursa gidiyorum erken saatte bişi götüremediğim için pogaca yiyorum.Evde kacamaklar oluyor... olsun ya.. bunada şükür :))
Günaydınlarrrrrr
dün kü menüm:
sabah:1 şeftali
öğle:2 küçük şeftali
akşam:1 ufak dilim cadı (mısır unu ,süt ev yağla yapılan bir yöresel yemek),3 ufak kaşar yedim.
annemler bendeydi mazur görün bozdum mecburen.
ara:4 ufak kurabiye yedim.(misafiirm gelecek bugün,evde yapmadım hazır aldım,hepsini taddırdı sağolsun kadın)
toplamda 3 lt suyumu içtim.
Keşke yemeseydin.. daha fazla cıkardın :))
aslında bugün patates günüm,ama misafirim var yine,arkadaşlarım gelecek,uzun zamandır görüşmedik,akşam yemeğe de kalabilirler belli değil,ona göre şekil vericem diyete ,olduğu kadar,patates salatası yapıcam bugün,bir de hazır aldıklarım var,bakalım işte nasıl olacak.
dün sabah 64.9 idim,yuvarladım 65 yazmıştım,bu sabah 64.8 çıktım,o kadar kaçamağa rağmen iyi valla,100 gr 100 gr di mi?:87::87:
çok iyi cnm maşallah,hiç yoktan iyidir ,az da olsa itsin kilolar acelemiz yok
günaydın murshh
şimdikkkk beyaz kaçarrrr:80::80::80:
önce patatesleri koyayım haşlansın,sonra evi toplayayım,süpürücem,toz alıcam daha,lavaboyu yıkayacağım,sonra kuzuları giydirim kendim hazırlanırım.anca toplanırım yani,öptüm sizi
Bende 2.5 sene gurbetlik çektim ama su an annemlerle beraberim. Ama bir kızkardeşim çoook uzagımızda onu cok özlüyorum
ene şey sormussun neye iddiaya girdiniz eşinle diye.. eşimin maaşına girdik...
kız sen zaten incesin..hey Allah'ım..benim gibi olsan nolcak:86:
selam canlar...beni özledinizmi bakiimm?...sıfır kilometre laptopum geldiiiiiiiii....
çok iyi cnm maşallah,hiç yoktan iyidir ,az da olsa itsin kilolar acelemiz yok
günaydın murshh
Mursh'cum öpüyorum seni tatlım :)) Görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?