Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşimin memletine abla Sinop a ordanda Kütahya ya geçicez normalde 12 sinde donucektim eşimin izin iptal oldu 3 ünde donucem
baya uzakmış yaaa
Eve erken gelmen senin düzenin için daha iyi olur

Listeye girince yarış yqpicaz senle kimseye söz verme mefkuşum
nerde ne zaman istersen bebem :))
Biliyon bana yarış dedinmi akan sular durur
Tabi listedeyken olsunda daha çok işe yarasın
Boşu boşuna 1 haftada 3 kilo vermeyim

Evet tartilmistim ama sadece wp paketim vardı buraya girip haber veremedim :/
İhmalll etmicem bida :)
tatlım istersen her ihtimale karşı telini özelden kaptana yolla
Sınavlar içinde geçmiş olsun inş.geçmişindir

Ya banane haftaya da biz birinci olalım söz verdim kendime:)
senden -2bekliyorum güzellik
Bayramı ona göre geçir :))

Selam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse
rezene yada civanperçemi iyi geliyomuş heralde

Kızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım
demekki vücutta reset atıp yeni başlangıç yapmak istemiş :))

kocaaaaman AMİN

Eliptigim yaptım yavaştan sahuru hazırlayın son sahurumuz rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kız başımıza sporcumu oldun :))ramazanda spor yapanı saygıyla alkışlıyorum

Bahçeye geldim Bende jilian ablaya gidiyorum telefonuma kaydettim videosunu tatil bahçe yazlık felan dinlemek yok tam gaz devam inşallah
Bahçede işler bittimi cnm
Bende bugün çimen biçtim ot temizledim vs.
Bizim bırda otun kökü kesilmiyor, en sevmediğim iş

Valla helal olsun bu saatte spor bide jillan :))

Mefkuşum emek bizden takdir Allah'tan
Ama bu metoda yüzümü kara çıkarmaz diye düşünüyorum

Çok çok amin canım bence bu bayram hayatımızın ilkini yaşiyacaz takıma olan sorumlugumuzdan dolayı tatlılara dolmalar hayır diyip ilk defa kilo alarak değil verdiğimiz bir bayram olucak

Kaşar harici güzel beyaz peynir yisene kaşarda neymiş:))

Şimdi 3 diyince bı tirsmadim değil :)
Yok yok tırsmadim bende veririm hemide 3kilo 100gr kesin yani:))

Teşekkür ederiz fulyacım sen nasılsın herşey yolundamı
Çok şükür iyiyim canım herşey yolunda. Allah'ın izniyle bu yılki Ramazan'ın son orucunu da tuttuk mu zayıflamaya devam. Ben de uzun bir bekleyişten sonra atağa geçtim. 79 a çok yaklaştım. Ama bir 10 gündür oruç falan uykusuzluk menülere olumsuz etkiledi. Artık normale dönerim. Sen nasılsın uzun süredir yoktun? İyisindir umarım.

Teşekkür ederim cnm sende hoş geldin bende yeni yeni başladım diyete kolay gelsin hepimize

Günaydın herkese
Dünkü menumu paylasayım hemen
Sabah
1 bardak yarım yağlı süt
3 yk yulaf ezmesi
1 kuru kayısı
1 kuru incir
Yarım şeftali
Tarcin
Öğle
1 kepce mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 bardak süt
Yarım şeftali
1 kayısı
Aksam
Peynirli salata
1 dilim ekmek
3 ince dilim sucuk
Su 3 lt, 2 fincanda limonlu yeşil çay içtim

İyi vermişsn canm geçen cumadan beri mi 3 kg

En çokta senin başarın kiloları hemen verip gitmeyeceksn de mi dilek gibi

Teşekkür ederim tatlım ama benim başarım da bu takım sayesinde
Ayrıca hayır tabiki gitmek yok siz verene kadar burdayım sonra da beraber korumayı halletcez

Kızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım

Wuhuuuuuu işte bu tatlım hatta eksi çıktın bak şimdi adetten sonra daha da rahat gidicek maşallah sana sen böyle devam et yeter ki

Güzel olmuş canım patates normal de iyi değil derdim ama tartı sonrası misafirlik fırın olunca hele hele eliptiği görünce sustum :)))
Maşallah

Benim başarımda 9. Takım sayesinde tatlım
Ve ayrıca aynen ya sağlam yerdim ve tartıdan kaçtım yıllarca sanki tartıya çıkmayınca sorun yokmuş gibi

vaaoooovvv harikasınız hanımlar tebrik ediyorum azminize sağlık
ayrıca Seydan94 tebrik ediyorum harikaaa

inşallah canım

Hoşbuldum :) kesinlikleee (Y) inşallah hepimiz

Çok teşekkürler canım darısı hepinize hep beraber olsun inşallah

Bahçeye geldim Bende jilian ablaya gidiyorum telefonuma kaydettim videosunu tatil bahçe yazlık felan dinlemek yok tam gaz devam inşallah

Hey maşallah kız tebrikler gerçekten hayran kaldım sana şu an

Günaydın canım
Tatlım kötü zararlı pek bişey Yok aslında ama bana çok karışkk geldi ama ölçüler de az neyse afiyet olsun her gün yaz menülerini unutma tatlım :) bi de sporu da eklemeye çalışırsan az da olsa minik minik )
Günaydın kızlar yüzüm gözüm balon gibi şiş dudaklarıma silikon yatırmış gibi hissediyorum

Hahaha o neden kız

Günaydn herkese

Günaydın tatlım

Üzak ablada Kütahya'da 2 gün anca kalıcam orda sorun yaşamazdm düzen adına
Maşallah kızlar size
cuma menüsü olarak güzel olmuş canım akşam gözüm bir yoğurt yada sebze yemeği aramadi değil

Günaydn herkese
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…