- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.001
Şeydam sporun dibine vurucam hemdeçok oyalanmak istemiyorum sıkılmadan biran önce ulaşiyim hedefe
Evet ikiside güzel geçti bakalım geçebilecek miyim
Şeydam bu irade varken sende nasil kilo aldın eskiden merak ettim
Kızlar biz geldik benim uyku akıyor
Selam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse
Mlesef canımKesinlikle canım bende öyle düşünüyorum oyalandıkÇa kopuyor İnsan
İnşallah geçersin canım
Hahah eskiden kilo alma konusunda da o kadar iradeliydim diyim
ya aslında beni mahveden fastfood ve abur cuburdu hep
Uyuyamıyorsun da herhalde canım
Kişiden kişiye değişiyor ya o bence hatta zamandan zamana da değişiyor aydan aya yani
sağol Gülşahcim
Çok incesin tşk gülşahh
İyi vermişsn canm geçen cumadan beri mi 3 kgBende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
En çokta senin başarın kiloları hemen verip gitmeyeceksn de mi dilek gibiKızlar maşallah hepinizi çok tebrik ederim bu başarı bu takımdaki herkesin ortak başarısı :)
RsupersinSelam kızlar malum temizliğe girisince gelemedim menü mu paylasiyim hemen
Sahur
1kase menemen
3 ceviz
Biraz peynir
4 zeytin
Biber yeşillik domates
Yeşil çay
İftar
1kase yoğurt çorbası
1tabak yeşil fasulye
Salata cacık
Kahve içerim suyumu 2,5 tamamlarimm
Spor yok maalesef
Bir daha dikkat edersiniz canım kız öyle hemen takımdan atmıyorum daha çok işkence edeceğiz sanaEvet tartilmistim ama sadece wp paketim vardı buraya girip haber veremedim :/
İhmalll etmicem bida :)
Uyuyun canım yol yordu tabiKızlar biz geldik benim uyku akıyor
Poni sezeryanmiydi gizlemiş göre sezeryanda değişmiyor durum düşük yada normal doğum sonrası azalma mevcut cevrendejiler istatistik bu tabiSelam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse
Oooo çok süslü bir tebrik olmuş gülüşüm sağol
sonunda uyuyan yılanı uyandirdik tabiri caizseKızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım
Cook iyi olur aslında :) Sen şuan kaç kilosun canımİnşallah haftaya daha güzel rakam görürsün kuzu .aynı kiloda sayiliriz kim bakalım arayı açicak yarisalimmi başa baş senle haftaya kim kazanacak bakalim
WhatsApp canım :)wp ne kiz
yok ya nerde evde misafir varmis
sağol fulya
uyumak ne mümkün bahar evdeki misafir anca gitti biz daha anca yatak hazırladık şimdi kızı sallıyorumRsupersin
Bir daha dikkat edersiniz canım kız öyle hemen takımdan atmıyorum daha çok işkence edeceğiz sanaöyle kolay kurtulmak yok
Uyuyun canım yol yordu tabi
Poni sezeryanmiydi gizlemiş göre sezeryanda değişmiyor durum düşük yada normal doğum sonrası azalma mevcut cevrendejiler istatistik bu tabigeçmiş olsun
sonunda uyuyan yılanı uyandirdik tabiri caizse
güzel olmuş canimKızlar iftara gittim ve hiç kaçamak yok yuppi
Sahur
1/10 pide
1dlm kaşar
Yeşillik
5zeytin
İftar
1hurma
1keoce mercimek çorbası
3 dlm fırında patates
1kase yoğurt
Ara
5kiraz bir maden suyu
Şu:2lt spor :40dk eliptik
uyumak ne mümkün bahar evdeki misafir anca gitti biz daha anca yatak hazırladık şimdi kızı sallıyorumRsupersin
Bir daha dikkat edersiniz canım kız öyle hemen takımdan atmıyorum daha çok işkence edeceğiz sanaöyle kolay kurtulmak yok
Poni sezeryanmiydi gizlemiş göre sezeryanda değişmiyor durum düşük yada normal doğum sonrası azalma mevcut cevrendejiler istatistik bu tabigeçmiş olsun
güzel olmuş canimKızlar iftara gittim ve hiç kaçamak yok yuppi
Sahur
1/10 pide
1dlm kaşar
Yeşillik
5zeytin
İftar
1hurma
1keoce mercimek çorbası
3 dlm fırında patates
1kase yoğurt
Ara
5kiraz bir maden suyu
Şu:2lt spor :40dk eliptik
Sizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)Rsupersin
Anladim canimWhatsApp canım :)
Teşekkür ederiz kaptanımMaalesef size kaptırdık bu hafta
2 kişi bildirim yapmadı şöyle 2 li yuzdeyle gelirlerse alırız belki.
Siz de çok iyisiniz tebrik ederim
Saolasın abla iyiki varsınSelamlar kızlar
Güzel dilekleriniz için hepinize teşk.ederim
harikasın tatlım listeye süper bi giriş yapmışın
Iyi yolculuklar mervem
Ama arabada çocuğu kucağa alıştırma koltuğunda otursun
yeni spora başladığın içinde olabilir tatlım ayrıca hiçde kötü değil eksi olsun bizim olsun
Benim not pek hoş olmamış :))ektrem durum 2 ye göre yazılsa
sanada iyi yolculuklar cnm köydede kolay gelsin
yine fazla değilmiş :))benim rekorum daha fazla
aman tubacım bayram deyip salma bak haftayada bildirim var sonra toparlaması zor olur
çok güzel başlangıç tatlım maşallah inş.devamı gelsin
Hoşgeldin aramıza önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilolar vermek bizimlede güzel kilolar verirsin inşallahYok tatlım ben eski yarışmacı olduğumdan,izne ayrılmıştım.ordan devam ediyorumyalnız kısa zamanda iyi kilolar vermişliğim vardır eskiler bilir beni
Şeyda başarımızın büyük payı sende tebrik ediyorum canımKızlar maşallah hepinizi çok tebrik ederim bu başarı bu takımdaki herkesin ortak başarısı :)
Aynen yerkende sağlam yemiş senin gibi dilek :)Şeydam bu irade varken sende nasil kilo aldın eskiden merak ettim
Çok tatlısın gülşahcım çok güzel bi jest olmuş teşekkür ederiz
Çok iyi poni demekki bişeyler değişiyor artık hadi inşallahKızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım
Hoşgeldin canımSizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)
Hedefime ulaştıkça hedefi küçültceem
vaaoooovvv harikasınız hanımlar tebrik ediyorum azminize sağlıkCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 523.ETAP
(16 - 23 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,138 ....... 9. TAKIM
2..............0,950........ 12. TAKIM
3................0,762..... 7. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2.59...... Tezbitsin (13. Takım)
2..........%2,49..... Seydan94 (9. Takım)
3..........%1.885..... Efser (7. Takım)
@seydan94 canim tebrikler çok iddialı bir giriş yaptın
inşallah canımAynı performansı burda da bekliyoruz tatlım :))
Hoşbuldum :) kesinlikleee (Y) inşallah hepimizHoşgeldin aramıza önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilolar vermek bizimlede güzel kilolar verirsin inşallah
Teşekkür ederiz fulyacım sen nasılsın herşey yolundamıkızlar tebrik ederim harikasınız
tatlım nickine tıklayıp kişisel bilgilerden özel başlığı seçip sende bilgilerini yazar misin başlangıç kilo boy güncel kilo hedef kiloSizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)
Hedefime ulaştıkça hedefi küçültceem
aminnnn canımKızlar hepinizi tebrik ediyorum
Çok iyi bir yüzde haftaya tam gaz devam
Bayramda aklınızdan diyet zayıflama hayallerimiz hiç çıkmasın
Allah hepimize yasak olan herşeye HAYIR diyebilme iradesini nasip etsin
Hepimizin hedefleri hayalleri var
Hep birlikte hayalini kurduğumuz bedenlerimizle Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde güzel günlere selam verelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?