Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şeydam sporun dibine vurucam hemde çok oyalanmak istemiyorum sıkılmadan biran önce ulaşiyim hedefe

Kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum oyalandıkÇa kopuyor İnsan

Evet ikiside güzel geçti bakalım geçebilecek miyim

İnşallah geçersin canım
Şeydam bu irade varken sende nasil kilo aldın eskiden merak ettim

Hahah eskiden kilo alma konusunda da o kadar iradeliydim diyim
ya aslında beni mahveden fastfood ve abur cuburdu hep

Kızlar biz geldik benim uyku akıyor

Uyuyamıyorsun da herhalde canım
Selam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse

Kişiden kişiye değişiyor ya o bence hatta zamandan zamana da değişiyor aydan aya yani

Bende bildirim yappayim yanlissa uyarin kizlar seydadan kopya cekiyorum.
Baslangic. 85
Bugun .82
Fark .3 kg
Yuzde .3.5
İyi vermişsn canm geçen cumadan beri mi 3 kg

Kızlar maşallah hepinizi çok tebrik ederim bu başarı bu takımdaki herkesin ortak başarısı :)
En çokta senin başarın kiloları hemen verip gitmeyeceksn de mi dilek gibi

Son düzenleme:
Kızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım

Rsupersin
Evet tartilmistim ama sadece wp paketim vardı buraya girip haber veremedim :/
İhmalll etmicem bida :)
Bir daha dikkat edersiniz canım kız öyle hemen takımdan atmıyorum daha çok işkence edeceğiz sana öyle kolay kurtulmak yok
Kızlar biz geldik benim uyku akıyor
Uyuyun canım yol yordu tabi
Selam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse
Poni sezeryanmiydi gizlemiş göre sezeryanda değişmiyor durum düşük yada normal doğum sonrası azalma mevcut cevrendejiler istatistik bu tabi geçmiş olsun
Oooo çok süslü bir tebrik olmuş gülüşüm sağol
Kızlar ben kısır döngüdeydim malum hep adet öncesi dönemde artı çıkıp diyeti bozardım, verdiklerimi almamla sonççlanırdı her ay. Aralıktan bu yana ilk kez adet öncesi artı çıkmadım
sonunda uyuyan yılanı uyandirdik tabiri caizse

uyumak ne mümkün bahar evdeki misafir anca gitti biz daha anca yatak hazırladık şimdi kızı sallıyorum

güzel olmuş canim

uyumak ne mümkün bahar evdeki misafir anca gitti biz daha anca yatak hazırladık şimdi kızı sallıyorum

güzel olmuş canim

Sizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)
Hedefime ulaştıkça hedefi küçültceem

Maalesef size kaptırdık bu hafta
2 kişi bildirim yapmadı şöyle 2 li yuzdeyle gelirlerse alırız belki.

Siz de çok iyisiniz tebrik ederim
Teşekkür ederiz kaptanım
Hepimizin hedefi aynı sağlıklı hayalimizdeki bedene ulaşmak bu yolda sizede başarılar diliyorum

Saolasın abla iyiki varsın

Yok tatlım ben eski yarışmacı olduğumdan,izne ayrılmıştım.ordan devam ediyorum yalnız kısa zamanda iyi kilolar vermişliğim vardır eskiler bilir beni
Hoşgeldin aramıza önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilolar vermek bizimlede güzel kilolar verirsin inşallah
Kızlar maşallah hepinizi çok tebrik ederim bu başarı bu takımdaki herkesin ortak başarısı :)
Şeyda başarımızın büyük payı sende tebrik ediyorum canım

Şeydam bu irade varken sende nasil kilo aldın eskiden merak ettim
Aynen yerkende sağlam yemiş senin gibi dilek :)

Çok tatlısın gülşahcım çok güzel bi jest olmuş teşekkür ederiz

Çok iyi poni demekki bişeyler değişiyor artık hadi inşallah
Hoşgeldin canım
Hep beraber hayalimizdeki bedenlere ulaşmak dileğiyle
Takım olmak birbirimize destek olmak motivasyonu her zaman yüksek tutuyor diyette bu çok önemli buranın kıymetini bilen asla bırakmıyor

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
Çok iyi bir yüzde haftaya tam gaz devam
Bayramda aklınızdan diyet zayıflama hayallerimiz hiç çıkmasın
Allah hepimize yasak olan herşeye HAYIR diyebilme iradesini nasip etsin
Hepimizin hedefleri hayalleri var
Hep birlikte hayalini kurduğumuz bedenlerimizle Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde güzel günlere selam verelim inşallah

vaaoooovvv harikasınız hanımlar tebrik ediyorum azminize sağlık
ayrıca Seydan94 tebrik ediyorum harikaaa
Aynı performansı burda da bekliyoruz tatlım :))
inşallah canım
Hoşgeldin aramıza önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilolar vermek bizimlede güzel kilolar verirsin inşallah
Hoşbuldum :) kesinlikleee (Y) inşallah hepimiz

tatlım nickine tıklayıp kişisel bilgilerden özel başlığı seçip sende bilgilerini yazar misin başlangıç kilo boy güncel kilo hedef kilo
Hedef deyince aklıma geldi

aminnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…