Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen aynen biraz dinlencem bende
Hala mı ya canım çok mu hissediliyor hala

Kolay gelsin canım her yer iyice ısınmaya başladı Ramazan bitiyor ya Allah yardım ediyor gerçekten

Kolay gelsin Canım ya kız nasıl iyimi
Kız nasıl olsun çocuklarla oynucam diye düşüp duruyor onlarda hızlı hareket ediyor
valla bu bayram çok iyi geldi bana eşim de izinli rahat olcam birazcık
iyi bari canim dinlenirsin

İyi akşamlar canlar:)
Menüm
Sahur
Yoğurt + yulaf+ hurma

İftar
1.5 tavuk but
3-4 kaşık yoğurt
Yarım dilim pide
1 kase tarhana çorbası
1 bardak limonata

Su henüz 1.5 litre
Spor bugün mağaza mağaza dolaştım 15650 adım olduuu :)

Limonata hariç süper helede sporuna bayıldım:)

Sahur
1 yumurta dan omlet
3 ceviz
Biraz peynir
Domates
Zeytin 4 5 tane
Yeşil çay

İftar
1kase tarhana çorbası
4 tane ızgara köfte
Salata ayran
2lt su yeşil çay kahve içerim diye düşünüyorum
Spor ev temizliği:)

Çok isim var hala tatlı börek yapicam sarma pisiricem halada ev işleri var yapılacak çok çalışmam lazım çok

Güzel olmuş canım ama limonata yerine ayran tercih etsen daha iyi

İyi akşamlar kızlar menünu yazayım unutmadan

Sahur
Avuç içi kadar tost
Yeşillik

İftar
1kepce tarhana
2yk etli kurufasulye
5minik köfte
Salata

Şu:2lt olur spor yok

Güzel olmuş canım afiyet olsun spor da artık daha iyi olur dimi

Beğendim canım afiyet olsun maşallah

Kızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
1 tb ekmeği
3 zeytin
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
4 kaşık semizotu yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
1 kepçe brokoli çorbası
Kabak mücver fırında unsuz bol maydanoz Dereotlu 2 servis kaşığı kadar
Su 3 lt
Spor yok

Selam bayanlar,
Takımımızı birinci yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Birinciliği bir daha kimselere kaptırmayalım…
Benim iki yavru kuş da üşütmüş sıra sıra kusuyorlar, ateşleri düşmüyor. Onlarla uğraşmaktan bayadır yazamadım. Maalesef kaçamak da yaptım yüzüm de yok yazmaya. Menüm;

Sahur:
yumurta
2 dilim börek
Çay
3 dilim karpuz

İftar:
5 kaşık sulu köfte
1 dilim ekmek
1 dilim baklava

Su 1.5 lt
Spor yok

Daha bayram gelmeden kendimi kaybettim resmen. Zaten bayram için çok umutlu değilim bendeki bu iradesizlikle… Son iftar itibariyle yazılan menüler çok başarılı onları görüp ayrı bir utandım.
Bu arada Seferoğulları-Tellioğulları yarışması iyi olur bence de.

North River :

53 kiloyken diyet iyiymiş ne diyeyim. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz diyabet zor gerçekten. Bende gebelik diyabeti çıkmıştı. İnsulin kullanmadım ama diyetle kontrol altına alındı sürekli şeker ölçüm cihazıyla ölçüyordum. Bazen yüksek çıkıyordu ama ben kendim hiçbir şey hissetmiyordum. Doktor diyabet olmak istemiyorsan doğumdan sonra 70 kiloya inmen lazım demişti. Kızım 1.5 yaşında ve ben hala 90’ın üstündeyim maalesef. Mutfak tartısı benimde aklımda porsiyonları ayarlamak önemli. Su konusunda da seni örnek alıyorum ben de 3 lt içmek istiyorum.

@tubadem41 :

Telefonun için geçmiş olsun Tuba, cana gelmesinde olur böyle sıkıntılar dert etme. Bir ayda altı kilo vermene çok sevindim doğrusu her ay altı altı gitsin böyle inşallah. İnanıyorum 1 Ekim’de sen 86’nın altına bile inersin. Bu arada yeşil çaya heveslendirdin beni kız üç bardak yeşil çay içicem yazınca. Sallama çay mı kullanıyorsun yoksa otundan demleyerek mi? Alışverişe listemin en üst sırasında yeşil çay var…

SAPHIRA

Kilo alıp vermelerine bakarak umuyorum yine kolayca istediğin kiloya düşersin. Bu sefer korumayı başarmak senin için asıl başarı olacak. Benim kilolar çok yerleşik kardeş ilkokuldan beri taşıyorum onları benden ayrılabilirler mi bilmiyorum? Bu arada senin hedefin kaç? Daha önce yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.

Benim iki defa diyetisyen denemem oldu. İkisinde de bir ayda 5 kilo verdim. Aslında tam uyulursa listeler fayda ediyor ama devamında sıkılıp ikinci ay liste takip edemiyorum. Umarım sen fayda görürsün irade ve istikrar derdimizin tek ilacı… Hem diyetisyen verdiğin kiloları koruman için de yol gösterecektir, iyi yapmışsın bence diyetisyene giderek. Ben de kendim biraz verip tıkanırsam giderim diye düşünüyorum. Listene de baktım aralardaki meyvelerle birlikte iki yemek kaşığı yoğurt veya 1 çay bardağı süt tavsiye etmişti benim gittiğim bir diyetisyen kan şekeri hızlı yükselmesin diye. Belki benim diyabet riskim yüzünden böyle demiştir.

@seydan94

İkinci olmuşsun tebrikler, bir haftada 1.7 kilo efsane ne diyeyim başarılarının devamını bekliyoruz.
Annen dolayısıyla sen şekersiz orijinal tarifler biliyorsundur. Bizimle de paylaş Şeydacığım. Maşallah bayram konusunda motivasyonun iyi yazdıkların bana güç veriyor. Çayı şekersiz içmeyi başaramayınca sütle içmeye başladım, anca o zaman şekersiz içebiliyorum. Baya yıldır böyle alışkanlık oldu artık. Sonuçta az bir şey süt ama yine de kalorisini arttırıyordur diye menümde belirttim. Artık sadece süt yazsam da siz anlarsınız sütlü olduğunu. Yemeğin yanında ekmek olmaması zor gelmiyor bana ama Ramazan sonrası kahvaltılarda ne yaparım bilmiyorum bir de benim asıl sorunum tatlı şeker karşısındaki iradesizliğim. Desteklerinizle bunları aşacağıma inanıyorum.

Mefkurem

Almanya’da o kadar geç iftar olduğunu bilmiyordum. Bu yıl bitti Ramazan’da bakalım seneye biraz daha kısalır günler… Yine de Allah sabrını veriyor, Ramazan boyu havalar bile serinliyor. Aklıma takıldı Zuhal sen şimdi baklava yapınca tadına bakmayacak mısın? Ayy ben çok korkuyorum bayramdan…
Çocuklarında yanındaymış ne güzel, inşallah birlikte iyi vakit geçirirsiniz, kızınla hasret giderirsin. Verdiğin bir kilo için tebrik ederim, en ideali haftada bir kilo aslında.

befitlady

Sınavların için geçmiş olsun diyeyim. Yaz tatilini diyet ve sporla süper geçirip okullar açılınca adın gibi fit bir lady olarak dönersin inşallah.

@Puffs:
Allah dualarını, arzu ve dileklerini en hayırlı şekilde versin canım.

Fitt_anne
Dilekciğim çok iyi vermişsin. Haftaya hedeflediğin gibi 69.8’le listede görürüz seni inşallah. Şeker orucu da iyi fikirmiş. Hayata pozitif bakışını güzel ifade etmişsin, mutluğun daim olsun… Sıkılmadan hedefe ulaşmak konusunda haklısın. Bayram takım olarak spor konusunda daha çok paylaşım yapmalıyız bence. Kilo verdiğimiz bir bayram olsun temennisine de kendi adıma inancım yok ama takım arkadaşlarımın başarmasını canı gönülden isterim.

askrhpozitif
Tuniklerin hayırlı olsun Merve. Bu kilolarla kıyafet bulmak zor oluyor gerçekten. Benim de en büyük motivasyon kaynağım bir sağlığım iki kıyafet derdi. Diplomalı evhanımlığı iyidir bence kızını rahat rahat büyüt canım. Branşın neydi? Haftaya listede olman dileğiyle…

doga3
Allah şifa versin dizlerine. Kilolarımızın derdini en çok dizlerimiz çekiyor. İnşallah en yakın zamanda kilolardan kurtuluruz hep birlikte. Çalışıyor olman da bir avantaj bence. Evde yemek düşüncesinden uzaklaşmak zor oluyor. Senin hedefin kaç kiloya inmek?

@Poni Bon :
Eline sağlık bu kadar sarma ne demek çok hamaratsın belli ki. Benim oruçken halim gelmez ama canım çekti en yakın zamanda sarmayı menümde göreceksiniz…. Lise 2’deki kilona dönmene sevindim. Darısı benim de başıma… İstatistiklere geçsin diye belirteyim benim de ilk çocuktan sonra ağrı sızı baya azalmıştı demek ki herkeste aynı olmuyor.

@sonreir a la vida
Hoş geldin Deniz. Üye adın Fransızca’da mı hayata gülümse demek? Oğlunu Allah bağışlasın, annesi en yakın zamanda incecik çıtı pıtı olsun. Hayatında bir dönüm noktasındasın anlaşılan, başarılar dilerim. Kilolardan kurtulmak en önemli adım bence. Burada hep birlikte başarırız umarım.

@Habinar
Sana kesinlikle katılıyorum Yasemin, kilo vermek kıyıdan kenardan olmuyor, bu sefer hayatın merkezine alacağız inşallah. Jilian’ı da senden duydum, Leslie’yi biliyordum. Bayramdan sonra Jilian’ı deneyeyim. Küçük çocuk olunca her zaman yürüyüşe çıkılmıyor, hem böyle sporlarda lazım.

Canım benim emek harcayıp herkese uzun uzun cevap vermişsin teşekkür ederim
Canısı bqyramdan sonra eksilwrle dönücez hepimiz ben inanıyorum sana göster iradeni hadi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…