- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.061
Aynen aynen biraz dinlencem bendesağol canım aynen ben de öyle düşünüyorum.ramazan serin geçti İzmirde bile ama biz beşik gibi sallandık hala sallanıyoruz ara ara.yağmurlu gibi sıkıntılıysı hep hava.bu sabah da depremle uyandım mesela
biraz dinlenirsin
Kız nasıl olsun çocuklarla oynucam diye düşüp duruyor onlarda hızlı hareket ediyorKolay gelsin canım her yer iyice ısınmaya başladı Ramazan bitiyor ya Allah yardım ediyor gerçekten
Kolay gelsin Canım ya kız nasıl iyimi
iyi bari canim dinlenirsinvalla bu bayram çok iyi geldi bana eşim de izinli rahat olcam birazcık
Bence diyetten çikmazsak artı göstermez akşamları erken yiyelim atıştırma yapmayalım veee spora başlıyorum
Limonata hariç süper helede sporuna bayıldım:)İyi akşamlar canlar:)
Menüm
Sahur
Yoğurt + yulaf+ hurma
İftar
1.5 tavuk but
3-4 kaşık yoğurt
Yarım dilim pide
1 kase tarhana çorbası
1 bardak limonata
Su henüz 1.5 litre
Spor bugün mağaza mağaza dolaştım 15650 adım olduuu :)
Bir bardak 3 kcal içtiğim limonatanin ama tatlandırıcı olduğu için yinede olmasa iyi olurdu :)Limonata hariç süper helede sporuna bayıldım:)
İyi akşamlar canlar:)
Menüm
Sahur
Yoğurt + yulaf+ hurma
İftar
1.5 tavuk but
3-4 kaşık yoğurt
Yarım dilim pide
1 kase tarhana çorbası
1 bardak limonata
Su henüz 1.5 litre
Spor bugün mağaza mağaza dolaştım 15650 adım olduuu :)
İyi akşamlar kızlar menünu yazayım unutmadan
Sahur
Avuç içi kadar tost
Yeşillik
İftar
1kepce tarhana
2yk etli kurufasulye
5minik köfte
Salata
Şu:2lt olur spor yok
Sahur
1 yumurta dan omlet
3 ceviz
Biraz peynir
Domates
Zeytin 4 5 tane
Yeşil çay
İftar
1kase tarhana çorbası
4 tane ızgara köfte
Salata ayran
2lt su yeşil çay kahve içerim diye düşünüyorum
Spor ev temizliği:)
Menü yazayım kızlar
Sahur
Avuç içi kadar pide
Çay
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
1 tabak taze fasulye
3 parça karpuz
Su:3 lt
Canım benim emek harcayıp herkese uzun uzun cevap vermişsin teşekkür ederim@Puffs:
Allah dualarını, arzu ve dileklerini en hayırlı şekilde versin canım.
Fitt_anne
Dilekciğim çok iyi vermişsin. Haftaya hedeflediğin gibi 69.8’le listede görürüz seni inşallah. Şeker orucu da iyi fikirmiş. Hayata pozitif bakışını güzel ifade etmişsin, mutluğun daim olsun… Sıkılmadan hedefe ulaşmak konusunda haklısın. Bayram takım olarak spor konusunda daha çok paylaşım yapmalıyız bence. Kilo verdiğimiz bir bayram olsun temennisine de kendi adıma inancım yok ama takım arkadaşlarımın başarmasını canı gönülden isterim.
askrhpozitif
Tuniklerin hayırlı olsun Merve. Bu kilolarla kıyafet bulmak zor oluyor gerçekten. Benim de en büyük motivasyon kaynağım bir sağlığım iki kıyafet derdi. Diplomalı evhanımlığı iyidir bence kızını rahat rahat büyüt canım. Branşın neydi? Haftaya listede olman dileğiyle…
doga3
Allah şifa versin dizlerine. Kilolarımızın derdini en çok dizlerimiz çekiyor. İnşallah en yakın zamanda kilolardan kurtuluruz hep birlikte. Çalışıyor olman da bir avantaj bence. Evde yemek düşüncesinden uzaklaşmak zor oluyor. Senin hedefin kaç kiloya inmek?
@Poni Bon :
Eline sağlık bu kadar sarma ne demek çok hamaratsın belli ki. Benim oruçken halim gelmez ama canım çekti en yakın zamanda sarmayı menümde göreceksiniz…. Lise 2’deki kilona dönmene sevindim. Darısı benim de başıma… İstatistiklere geçsin diye belirteyim benim de ilk çocuktan sonra ağrı sızı baya azalmıştı demek ki herkeste aynı olmuyor.
@sonreir a la vida
Hoş geldin Deniz. Üye adın Fransızca’da mı hayata gülümse demek? Oğlunu Allah bağışlasın, annesi en yakın zamanda incecik çıtı pıtı olsun. Hayatında bir dönüm noktasındasın anlaşılan, başarılar dilerim. Kilolardan kurtulmak en önemli adım bence. Burada hep birlikte başarırız umarım.
@Habinar
Sana kesinlikle katılıyorum Yasemin, kilo vermek kıyıdan kenardan olmuyor, bu sefer hayatın merkezine alacağız inşallah. Jilian’ı da senden duydum, Leslie’yi biliyordum. Bayramdan sonra Jilian’ı deneyeyim. Küçük çocuk olunca her zaman yürüyüşe çıkılmıyor, hem böyle sporlarda lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?