Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla şişkin heryerim bir iki güne iner inşallah bol su içmeye gayret edicem birde regl durumu var

Sizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)
Hedefime ulaştıkça hedefi küçültceem
Canım benim bı dönem geliyor kilo vermek burda bu ekiple birlikte hobi haline dönüşüyor :)açlıktan keyif alıyoruz hayatta en büyük heycanimiz cuma günkü tartı günü oluyor hemide ne heyecan gece uyku tutturamayan uyudugunda rüyanda tarti ile ilgili düşler gosteren bı heyecan :)

Selam kızlar sabah çıktım yeni girdim eve sebebi beyimin şöförlügünü yapıyorum:)
Markettin ihtiyaçlarini almaya gittik nasılda sıcak hava
Bugünde biraz yorulucam yarın rutine döneriz temizliğe devam ben

Tunaydin kizlar bizde yoldayiz oglum uyudu uyutmamistim iyi oldu yolda uyumasi . Bende bir takima bakayim dedim . Kizlar aklinizda olsun Ramazsndan ciktigimiz icin ilk gunler arti gosterebilir tarti sonucta 18 saat dusuzluk bile fark edecek moral bozmak yok ,moral bozup diyeti bozmak hic yok .
Bizim asil bayramimiz hedefe ulasinca

Sporu unutmuşum cnm 45 dk yürüyüş yapmıştım
Evet dün dışarda idim öğlen o yüzden bende zararlı olmayacak şeyler yemeye çalıştım

Dün işlerim vardı o sebeple yemek yapamadım cnm elimden geldiğince kalori almamaya çalıştım

Kolay gelsin canım her yer iyice ısınmaya başladı Ramazan bitiyor ya Allah yardım ediyor gerçekten
sağol canım aynen ben de öyle düşünüyorum.ramazan serin geçti İzmirde bile ama biz beşik gibi sallandık hala sallanıyoruz ara ara.yağmurlu gibi sıkıntılıysı hep hava.bu sabah da depremle uyandım mesela

valla bu bayram çok iyi geldi bana eşim de izinli rahat olcam birazcık
biraz dinlenirsin

Bence diyetten çikmazsak artı göstermez akşamları erken yiyelim atıştırma yapmayalım veee spora başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…