- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.041
Valla şişkin heryerim bir iki güne iner inşallah bol su içmeye gayret edicem birde regl durumu varTeşekkür ederim tatlım ama benim başarım da bu takım sayesinde
Ayrıca hayır tabiki gitmek yok siz verene kadar burdayım sonra da beraber korumayı halletcez
Wuhuuuuuu işte bu tatlım hatta eksi çıktın bak şimdi adetten sonra daha da rahat gidicek maşallah sana sen böyle devam et yeter ki
Güzel olmuş canım patates normal de iyi değil derdim ama tartı sonrası misafirlik fırın olunca hele hele eliptiği görünce sustum :)))
Maşallah
Benim başarımda 9. Takım sayesinde tatlım
Ve ayrıca aynen ya sağlam yerdim ve tartıdan kaçtım yıllarca sanki tartıya çıkmayınca sorun yokmuş gibi
Çok teşekkürler canım darısı hepinize hep beraber olsun inşallah
Hey maşallah kız tebrikler gerçekten hayran kaldım sana şu an
Günaydın canım
Tatlım kötü zararlı pek bişey Yok aslında ama bana çok karışkk geldi ama ölçüler de az neyse afiyet olsun her gün yaz menülerini unutma tatlım :) bi de sporu da eklemeye çalışırsan az da olsa minik minik)
Hahaha o neden kız
Günaydın tatlım
Valla şişkin heryerim bir iki güne iner inşallah bol su içmeye gayret edicem birde regl durumu var
Herhalde canım öyle olduHeee bi de yol falan da yaptın ya o da etkilemiştir belki
İsmim Seçil ama zaten nickleri kullandığımız için gerekli görmemiştim ondan yazmadım canımSAPHIRA tatlım sen ismini söylemişmiydin
Bayramdan sonra başlıcam demişin ya
Aman bayramda da fazla abartmada
Artı fazla olmasın
Canım benim bı dönem geliyor kilo vermek burda bu ekiple birlikte hobi haline dönüşüyor :)açlıktan keyif alıyoruz hayatta en büyük heycanimiz cuma günkü tartı günü oluyor hemide ne heyecan gece uyku tutturamayan uyudugunda rüyanda tarti ile ilgili düşler gosteren bı heyecan :)Sizdeeeen kurtulmak isteyen kimmm :)
Hedefime ulaştıkça hedefi küçültceem
Günaydın arkadaşımGünaydın hanımlar
Teşekkür ederim tatlım ama benim başarım da bu takım sayesinde
Ayrıca hayır tabiki gitmek yok siz verene kadar burdayım sonra da beraber korumayı halletcez
Wuhuuuuuu işte bu tatlım hatta eksi çıktın bak şimdi adetten sonra daha da rahat gidicek maşallah sana sen böyle devam et yeter ki
Güzel olmuş canım patates normal de iyi değil derdim ama tartı sonrası misafirlik fırın olunca hele hele eliptiği görünce sustum :)))
Maşallah
Benim başarımda 9. Takım sayesinde tatlım
Ve ayrıca aynen ya sağlam yerdim ve tartıdan kaçtım yıllarca sanki tartıya çıkmayınca sorun yokmuş gibi
Çok teşekkürler canım darısı hepinize hep beraber olsun inşallah
Hey maşallah kız tebrikler gerçekten hayran kaldım sana şu an
Günaydın canım
Tatlım kötü zararlı pek bişey Yok aslında ama bana çok karışkk geldi ama ölçüler de az neyse afiyet olsun her gün yaz menülerini unutma tatlım :) bi de sporu da eklemeye çalışırsan az da olsa minik minik)
Hahaha o neden kız
Günaydın tatlım
Üzak ablada Kütahya'da 2 gün anca kalıcam orda sorun yaşamazdm düzen adına
Maşallah kızlar size
cuma menüsü olarak güzel olmuş canım akşam gözüm bir yoğurt yada sebze yemeği aramadi değil
günaydın
Sporu unutmuşum cnm 45 dk yürüyüş yapmıştım
Evet dün dışarda idim öğlen o yüzden bende zararlı olmayacak şeyler yemeye çalıştım
Ben temizlik yapıyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Valla Seyda temizlik sarma akşam yemeği hazırlığı vs vsKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kolay gelsin burada çok sıcak hareket etmek çok zorBen temizlik yapıyorummoladayım şu an. İzmir yanıyo,bu havada işlenmek çok zor oluyor
Ben temizlik yapıyorummoladayım şu an. İzmir yanıyo,bu havada işlenmek çok zor oluyor
Valla Seyda temizlik sarma akşam yemeği hazırlığı vs vs
sağol canım aynen ben de öyle düşünüyorum.ramazan serin geçti İzmirde bile ama biz beşik gibi sallandık hala sallanıyoruz ara ara.yağmurlu gibi sıkıntılıysı hep hava.bu sabah da depremle uyandım meselaKolay gelsin canım her yer iyice ısınmaya başladı Ramazan bitiyor ya Allah yardım ediyor gerçekten
biraz dinlenirsinvalla bu bayram çok iyi geldi bana eşim de izinli rahat olcam birazcık
Bence diyetten çikmazsak artı göstermez akşamları erken yiyelim atıştırma yapmayalım veee spora başlıyorumTunaydin kizlar bizde yoldayiz oglum uyudu uyutmamistim iyi oldu yolda uyumasi . Bende bir takima bakayim dedim . Kizlar aklinizda olsun Ramazsndan ciktigimiz icin ilk gunler arti gosterebilir tarti sonucta 18 saat dusuzluk bile fark edecek moral bozmak yok ,moral bozup diyeti bozmak hic yok .
Bizim asil bayramimiz hedefe ulasinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?