- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.981
Şeydam bu irade varken sende nasil kilo aldın eskiden merak ettimSende çabucak gel artık :)
Hedefi aynen bayağa azalttım bakalım ne zaman ulaşcaz
Haha valla canım manken değil ama manken gibi anne olmak istiyorum kısmetse :)))
Tartıldım demiştin kilo vermiş misin başladı mı diyete:) İnşallah gircem listeye
1.olmuşuz ya tebrik ederim kızlar harika iş çıkardınızCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 523.ETAP
(16 - 23 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,138 ....... 9. TAKIM
2..............0,950........ 12. TAKIM
3................0,762..... 7. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2.59...... Tezbitsin (13. Takım)
2..........%2,49..... Seydan94 (9. Takım)
3..........%1.885..... Efser (7. Takım)
@seydan94 canim tebrikler çok iddialı bir giriş yaptın
100 Gr gitmiş sadece yarından itibaren daha dikkat edicem :)Tartıldım demiştin kilo vermiş misin başladı mı diyete
Süpeeeer cook sevindim :)1.olmuşuz ya tebrik ederim kızlar harika iş çıkardınız
Şeyda ciğim derece yapmışsınboşuna şeyda başkan demiyorum sana harkasin
Yolculuk iyi yormuştur yatabilicenmi kalabalık mi evKızlar biz geldik benim uyku akıyor
Oluruz niye olmasın buradaki kızlar müthiş azimli canısıSüpeeeer cook sevindim :)
Tebrikler:)
İnşallah hep 1. Oluruz
İnşallah haftaya daha güzel rakam görürsün kuzu .aynı kiloda sayiliriz kim bakalım arayı açicak yarisalimmi başa baş senle haftaya kim kazanacak bakalim100 Gr gitmiş sadece yarından itibaren daha dikkat edicem :)
70.8 çıktı
Ya banane haftaya da biz birinci olalım söz verdim kendime:)bir hafta siz bir hafta biz paylaşalım
Sağol ablam normalde oturduda uykusu gelince aksilik yaptı bende onla bir arkaya oturdum artık ilk fırsatta koltuğuna aldım
Aynen canım öyle oldu bende uyandırdım araba durunca anasına çekmiş
doydum canım sorun olmadı
Teşekkür ederim fulyacigim . Kesinlikle harikayim:)kızlar tebrik ederim harikasınız
Kaptan menüsü olmuş resmen:)Menüm gelsin
Sahur
Yok
İftar
1 kâse mercimek çorbası
2 yk söğüş salata
6 YK tavuk sote
3 yk cacık
Su:600 ml suan
sen yaparsın zaten biliyorum tatlımTeşekkür ederim fulyacigim . Kesinlikle harikayim:)
Geçmiş olsun canım regl agrisinu beklerken çekerdim bebe olunca gerçekten azaldiydi sana etki etmemiş demekki:)Selam kızlar iftara 1 saat kala regl oldm şu an eşimde yok kızımlaym iki büklümüm bi çocuk olursa sancı kalmaz derler kim dediyse
Ben listeye haftaya giricem bayram olmayaydi iyiydi ama şartları zorliycam bakalım sen verdin mi kilosen yaparsın zaten biliyorum tatlım
Akşam olmamış canım ya bu tür kaçamaklar hedeften uzaklaştırır biktirir bizi bence biraz sabret hedefe ulaşınca makul miktarlarda yeriz hep beraberKizlar ben bu gun biraz kacirdim aksam ama yazayim menumu. Genelde gunduz iyide aksam esim gelince pek parlak olmuyor. zaten ya tatli krizim oluyor yada esime dayanamiyorum.Allah tan emziriyorum da biraz tolere ediyorum durumu
Kahvalti 1 bardak kefir 1 domates kk peynir
Ogle yemegi 1 kase yogurt 2 kare cikolatta
Aksam yemegi 1 kucuk pizza 100 gr patates kizartmasi
Su 3 lt
wp ne kizEvet tartilmistim ama sadece wp paketim vardı buraya girip haber veremedim :/
İhmalll etmicem bida :)
yok ya nerde evde misafir varmisYolculuk iyi yormuştur yatabilicenmi kalabalık mi ev
sağol fulyakızlar tebrik ederim harikasınız
yaparsın canım. 600 gr verdim. az oldu ama menüleri azcık bozdum ondan oldu. yarın arife zaten. sonra normal devam edeceğim. haftaya inşallah güzel bir rakam görürüm.Ben listeye haftaya giricem bayram olmayaydi iyiydi ama şartları zorliycam bakalım sen verdin mi kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?