Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öncelikle teşekkür ederim canım
Hepimiz verelim bu kiloları mecburuz canım iradeli olmaz isek bu kiloları veremeyiz ş keri yemedikçe canın istemez zaten
Tariflere gelince tabi zamanla yazarım mesela bugün fırında mücver yaptım kabak dereotu maydanoz sivri biber ve taze soğan tuz karabiber ile yaptım yağsız unsuz yaptım sadece üstüne kaşar koydum biraz annem diyabet hastası olduğundan beri undan da kaçmaya çalışıyorum açıkçası kayınvalidem de zaten diyabet başlangıcı var bu yüzden biz de çok dikkat ediyoruz.pirinç yerine mesela biber dolmasında aynı şeyi yapıp sadece pirinç yerine karnıbahar koyuyorum annem bende olduğu zaman hele çok daha fazla dikkat ediyorum çünkü şu an diyette o ve onun diyetinde asla şeker un vs yok eşimde sebze çok seven biri o yüzden genelde sebze ve et tercih ediyorum protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum.ayrıca kahvaltılarda elbette 1 dilim ekmek yiyebilirsin onu bende yiyorum her gün olmasa da o kadarı bence kahvaltı da olduğu için sıkıntı olmuyor yani diğer öğünler de de karbonhidratı alırsam baklagillerden alıyorum genelde

Börek baklava olmamış canım böyle olmaz bunları çıkarmalıyız hayatımızdan
Su da az 2 yi bulup hatta geçmelisin

Limonatayı demişsin zaten tatlandırıcı var diye o yüzden görmüyorum ben afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Çok isim var hala tatlı börek yapicam sarma pisiricem halada ev işleri var yapılacak çok çalışmam lazım çok
Aman dilosum yapma diyetteyim de :)
Afiyet olsun canım güzel menü
Menü yazayım kızlar
Sahur
Avuç içi kadar pide
Çay

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
1 tabak taze fasulye
3 parça karpuz

Su:3 lt
Afiyet olsun canım güzel
Sende demişsin baklava börek olmamış ama bundan sonra daha iyi olur inşallah cocuklarada geçmiş olsun canım

Sağol canım mücveri deneyeceğim. Hele pirinçsiz biber dolmasına ağzım açık nasıl olur. Yapmadan önce ayrıntılı tarif için yazarım sana.

Emek verip herkese tek tek cevap yazdığın için teşk.ederim cnm

Önce sen kendine inan kuzum
Yapamam edemem dersen zaten yapamazsın
Bayramdan sonra eminim burdaki katılımda motivasyonda tavan yapacak
Birbirimizi gaza getirecez
Ayrıca bişey yemek istediğinde yedikten sonra değil yemeden Önce buraya yazki seni birileri durdurabilsin
Bide jillan fazla kiloda iyi değil
Sen yürüyüş ve lesliyle devam et bir süre

Burda herkes benden baklava ister ama Bu bayram hiç yapmak cnm istemedi. Benim gelin şöbiyet yapacak

Eskiden
diyette olduğum zamanlarda yaptığım zararlı şeylerin tadına bakmadım gittiğim yerlerdede yemedim

Evettt kızlar bir ramazanıda geride bıraktık Allah kabul etsin inşallah

Benimde pek çoğunuzda olduğu gibi baya yoğundu
Gece sarma sardım
Gündüz alışveriş hazırlık iftar vs.
Işim tam bitmedi daha
Biraz çay keyfi yapıp devam edecem

Sizde Saat 24.00 dü geçti :))

Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
Sevgiler saygılar efenim :))

60kiloyum fulyacım sağol cnm bende iyiyim
Aynı koşturma devam ediyor
Bende bayramdan sonra tam olarak dönüyorum inş.
Maşallah sen izinde hem koruyup hem kilo vermişin. Ben aksine geri çok fazla aldım
Ama kızların desteğiyle verecem inş.
Sanada kolaylıklar cnm

Bayramın mübarek olsun sevgiler

Ablam ben misal yaptığım Etimek tatlısı nin dolmanın böreğin tadına bile bakmiycam gittiğim yerlerde de ya midem kötü olucak ya da şeker orucunda olucam:)

Tamam canım dediğin gibi Julian'i erteliyorum o zaman. Birşeyleri yapıp da yememek noktasına gelmem lazım benim de yoksa olmuyor. Bayram sonrası iyi bir başlangıç yaparım inşallah. Tabi bayramı da az kazayla atlatmayı diliyorum.

Göz açıp kapanınca ya kadar bı Ramazan'ı daha geri de bıraktık inşallah hakkıni verebilmişizdir
Seninde Bayramın mübarek olsun ablam saygılar bizden mefkuşum

Canım benim yememeye odakla kendini inan çok kolay olucak dene bir tamam mi yemek istediğinde bizi düşün lütfen

Naneli kekigim bizim için en büyük haz cuma günü tartıda gorucegimiz eksiler onun verecegi mutluluğun yanında tatlı börek de neymiş dimi ama

Bende yatiyim yarın yoğun bir gün beni bekliyor sabah 5,30 kalkıp markete gidicem esimi namaza gidicek ,gelen gidende çok olur büyük ev oldugumuz için kv yaşıyorum çoluk çocuk yigenler derken akşama anca kendime gelirim

Ama bayramda böyle güzel ya
İyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…