Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen aynen biraz dinlencem bende
Hala mı ya canım çok mu hissediliyor hala
Evet maalesef
[QUOTE="Edibe12, post: 51880058, member: 8381

SAPHIRA

Kilo alıp vermelerine bakarak umuyorum yine kolayca istediğin kiloya düşersin. Bu sefer korumayı başarmak senin için asıl başarı olacak. Benim kilolar çok yerleşik kardeş ilkokuldan beri taşıyorum onları benden ayrılabilirler mi bilmiyorum? Bu arada senin hedefin kaç? Daha önce yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma.

Benim iki defa diyetisyen denemem oldu. İkisinde de bir ayda 5 kilo verdim. Aslında tam uyulursa listeler fayda ediyor ama devamında sıkılıp ikinci ay liste takip edemiyorum. Umarım sen fayda görürsün irade ve istikrar derdimizin tek ilacı… Hem diyetisyen verdiğin kiloları koruman için de yol gösterecektir, iyi yapmışsın bence diyetisyene giderek. Ben de kendim biraz verip tıkanırsam giderim diye düşünüyorum. Listene de baktım aralardaki meyvelerle birlikte iki yemek kaşığı yoğurt veya 1 çay bardağı süt tavsiye etmişti benim gittiğim bir diyetisyen kan şekeri hızlı yükselmesin diye. Belki benim diyabet riskim yüzünden böyle demiştir.[/QUOTE]
Hedefim 80 inşallah bu kez kalıcı olur.evet öeyvenin yanında bir şey vermemesi benim de dikkatimi çekti

evet arada birkaç kilo alıp sonra verdim daha da aşağı rakamlara indim. iyi de oldu sen de bayramdan sonra toparlarsın canım. inanıyorum ben

ben artık kafamda iyice oturttum. diyet yapmayacaksın zayıflarken. hem de kesinlikle bundan sonraki hayatında devam ettirebileceğin şekilde makul menülerle besleneceksin. spor olayını da abartmayacaksın. hergün yapabileceğin ve sürdürebileceğin kadar spor yapacaksın. çünkü kilo verme süreci bitince menülerini ve spor olayını eski haline çevirirsen kiloları geri almak da kaçınılmaz oluyor. sonra üzülen de yine biz oluyoruz o nedenle
ben bunları düzenleyerek kilo vermeye çalışıyorum. bakma araya ramazan girdi. daha iyi düzenlerim bundan sonra.

beraber başarı hikayemizi yazarız bak ben bolca nazar boncuğu isterim başarı hikayeme ne de olsa fulya kilo verecek. büyük olay

senin de bayramın mübarek olsun canım

Mutlu ve huzurlu ...

Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...

Iyi Bayramlar Güzeller

Not: Baklavasız :)

Teşekkür ederiz
Sizinde bayramınız mübarek olsun:)

Bayramınız mübarek olsun kızlarr
Eki Görüntüle 2013341

Seninde kuzum nasıl menü yazdın mı sen dün ben mi görmedim

Arkadaşlar herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle ailenizle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı nice bayramlarınız olsun

Seninde bayramın mübarek olsun

Hayırlı olsun canım telefonun için
İyi bayramlar bi de menüleri yazalım Bayram da da
Yeşilçay güzel zaten ya içtikçe tadına alışılıyor

İyi akşamlar kızlar burası resmen mahrumiyet bölgesi
Çeken yer bulmuşken hemen menü yazayım

Sabah(9:00)
1 bardak çay
1 dilim ekmek
Domates
5 zeytin
2 çatal yumurta

Öğle (13:00)
4 yk et.
Söğüş salatası
Avuç içi kadar katlama

20 kiraz , 2 parça karpuz, 4 erik( misafirlikte yediklerim millet tatlı yerken ben meyve yedim kiraz biraz fazla kaçtı dalından olunca kendimi kaybetmişim)

Akşam(19:00)

4 yk taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbasi

Su: 4lt

Afiyet olsuuuun :) Su 4 litre çok iyi güzel kaptan
Organik kiraz bulunca yemek lazım ama şifa olsuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…