Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yprum yok baklavaya zaten sen biliyorum yorumumu da hadi onu geç Bayram şekeri nerden çıktı hani insanın canının çekeceği bişey de değil

Gunaydin canlar benim moraller bozuk pek bisi yemiyorum gerçekten annemdeyim persembe aksam dönüyorum
Annem dunden yemek yapmış ama yemedik koyde birz kacti diye
Nohut ve taze fasulye var büyük ihtimalle taze fasulye yicem :)
Giremiyorum annemle falan ilgileniyorum ancak

Slm millet
Arife gece hiç uyumamıştım dün de akşam 22 de falan uyudum 23 de kalktım sabaha kadar yine uyuyamadım saat 6 dan sonra biraz dalmışım heralde fazla yorgunluktan
baya gelip giden oldu bizde akşam üzeri bi eltimgile gittik bugün büyük görümceye uğrarız bu sene aile dışında kimseye gidesim yok

Bizim burda bugün normal iş günü belki bikaç kişi daha gelir sonra bayram biter

Herkese kolay gelsin heralde yarın toplaşırız

Ne oldu cnm niye canın sıkkın

Taze fasülye çok güzel seçim

Günaydın herkese iki gündür batırdım +1.5 çıktım ya ama kendi cezamı kendim verdim. Umutsuzluğa kapılıp diyetten uzaklaşmak istemiyorum umarım hallederim

Kendi cezanı kendin vericeğini biliyorum canım hadi bakalım kurtul onlardan diyetten uzaklaşmak diye bişey yok ama bu da sana bi şey olsun işte bak hemen alıyoruz böyle hassas bi dengedeyiz şu an kaçamak yapmamamız gerekiyor kesinlikle

Aynen ya bünye aaz yemeye alışıyor galiba abartınca hiç affetmiyor

Çok sevindim canım.Evet canım inşallah ama fazla zaman kaybetmeden olalım ki sonra bebişte gelsin inşallah

Aynen ya bünye aaz yemeye alışıyor galiba abartınca hiç affetmiyor

Tabiki canım çok hassas bi dengede oluyoruZ kilo verirken dikkat etmeliyiz en ufak bi kaçamak yapmamalıyız yoksa alıyoruz hemen

Poni Bon harikasin canim
Bizde gezmeye gitmioz evdeyiz
Mefkurem canim moral olayi cok karisik simdlk
Salata ve fasulye dusunuyorm tambugday ekmegimi dun gelirken almistim
Bende herkesten ovgu aldim farkedildi diye sevindim
Ne cok bozdum ne de cok uydum diyebilirim
Evdeki duzen gibi olmuyor hic bi yerde
Bakalm ne olcak cuma gunu
Sabit kalsam bile sevinicem o haldeyim
Su bayrami atlatalim tekrar duzene koyicam inşallah
Hatta nasip olursa sabahlari esimle sahilde yurume planimiz var sicaga kalmadan evden cikmak icin 8'9 arasi ama yuruyus yapincada arti cikanlar oluyorya kas vs acaba bende de olurmu diye korkuyorum
Ya arti cikarsam ama yapicam sanirim su telas bitsin evime gidiyim temizlj yapmam lazim haftalik onu da yapinca sabh 8 de cikmayi düşünüyorum inşallah aksilik olmaz

Günaydın herkese iki gündür batırdım +1.5 çıktım ya ama kendi cezamı kendim verdim. Umutsuzluğa kapılıp diyetten uzaklaşmak istemiyorum umarım hallederim
Seni cok iyi anliyorum bende kacirdim artida degilim ama surekli yiyorum kendimi tutamiyorum normale donmemiz lazim cuma gunu eksi bir kilo da olmasakta notr olmamiz lazim toparla hemen lutfen bende oyle yapmaya calisiyorum. Galiba biraz destege ihtiyacimiz var kizlar. Motivasyona...

Selam kızlar dışarı çıkmadan bı bakiyim dedim misafir gelince daha yeni cikabiliyoruz dün evde olduğum için diyeti delecek bir durum olmadı asıl bugün irademi konuşturucam
Bana şans dileğin

Sana güvenim tam

Canım tartılmadın mı listedesin canım unutma lütfen dikkat etmelisin Ve telefon işi de hallolduğuna göre menülerini yazarmısın tekrar her gün
Kızlar geçmiş yapamıyorum bugün kilom 76 sabitim cumaya göre reglim de aynı zamanda

Eh kötünün iyisi canım

Limonata hazri değilse güzel
İyi akşamlar kızlar menünu yazayım unutmadan

Sahur
Avuç içi kadar tost
Yeşillik

İftar
1kepce tarhana
2yk etli kurufasulye
5minik köfte
Salata

Şu:2lt olur spor yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun
afiyet olsun

canım menü olmamış kuzularina çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerdir irade konusunda ilk zamanlarda çoğumuz bocaladik sen yeterki pes etme

branşım fen bilgisi canim

Kaçırmamak gerekiyor işte kaçırdıysan da durmak gerekiyor bi yerde ki toparlayabilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…