Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayram bitti sayılır düzene gireriz artık canım

Sana güvenim tam

Canım tartılmadın mı listedesin canım unutma lütfen dikkat etmelisin Ve telefon işi de hallolduğuna göre menülerini yazarmısın tekrar her gün

Eh kötünün iyisi canım
Şeydam yaprak sarması hariç kacamagim olmadı onuda mecbur yedim gece girdim eve yrmesem aç kalırdım:)

Canım benim bence yürüş tarzı hafif sporlar kas sisirmiyor ama için rahat olması için perşembe günü yürümez dinlendirirsin kaslari

Nasılsınız kızlar köyde iki dakika oturmak mümkün değil kv bin kızları gelmedi bu bayram iki gelin buradayız gelen giden evin işleri bitmiyor şimdi kızı uyutuyorum evde telin çektiği yerde bulmk oldukça zor

befitlady çok iyi gidiyorsun canım maşallah
Edibe12 P pufss kızlar ertelemeyin bayram bitince düğün olunca haziran geçince ayın birinde bunlar hep bize zarar günün başını beklemeye gerek yok günün ortasında bile başlanır diyete yeter ki isteyenin hadi inanıyoruz biz size sizde bı gayret gerçekten isteyin

doga3 SAPHIRA bayram donusunuzu dört gözle bekliyorum sonuçta siz bu işi biliyorsunuz yine başarıp bu defa korumayı da basaracaksiniz

askrhpozitif Fitt_anne @seydan94 süpersiniz kızlar
Mefkurem ablam hem bayram hem çalışmak zor olmuştur ama bitti işte bayramda bizde de
Poni Bon ne güzel iltifatlar almışsın bu defa dahada inanclisin kız neden olmasın 60-59 hedefler :)

Ve bana gelirsek ben dün gece döndüm oğlumu yıka uyut vs derken bende geçmiş yaparken uyumuşum yine kaçamak yok çok şükür iyi atlattım bayramı bugünde sabahtan temizlik yaptım kuşlar o çiçeklerini mahvetmedimi o heryer ttoprakti Ankara'da gitmeyenleri ziyaret edeceğiz inşallah bugünde kazasız bitecek çarşamba perşembe dinlenmesi düşünüyorum çok yorucu geçti

Valla ben eşimin evde olmasını fırsat bilerek temizlik vs yaptım düzenlemem gereken şeyleri düzenledim

iki bebekle iyi yapmışsın ben cam perde kapı vs yapmadım daha çünkü baya baya derin giriyorum oruç oruç yapamazdim bı mutfagi hallettim sırayla devam edeceğim kendimi yormadsn

iyi yapmışsın canım benimde şimdi totom yer gördü kahvalti yapıyorum :) en sevdiğim öğün

Ayyy benimde çok severim bayılırım hatta

iki bebekle iyi yapmışsın ben cam perde kapı vs yapmadım daha çünkü baya baya derin giriyorum oruç oruç yapamazdim bı mutfagi hallettim sırayla devam edeceğim kendimi yormadsn

Napayım canım ya başkasının yapıcağı şeyler değildi mecbur ben yapmalıyım o işleri
O kadar detay bende giremedim ben benim camları yapmaya kalksam 3 gün evin heryeri cam maşallah

Maşallah gene iyi yetiştiriyorsun şeydacigim

S
Teşekkür ederim baharım

Hava sıcak mayişip kaldım özlemişim ama sıcak bunalmasini , maglum kış daha yeni bitti
Bugün yeni bilgiler ışığında leptin diyeti yapmaya karar verdim
Kısaca olay şu yemek yendikten sonra 4,5 saat ağza bir lokma bile atmak yok kahve çay tüketilebilir şekersiz tabi ,aç kalmanın bana iyi geldiğini düşünüyorum helede akşam 8 de yemek yedikten sonra kahvaltıya kadar 12,14 saat atıştırma yapmaz ve 2den önce engec uyursak leptin coşuyormuş resmen bı deniyelim bak alim

Kesinlikle kahvaltı olmadan asla helede çay peynir oyuzden detokslarls pek anlaşamıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…