- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.181
Bayram bitti sayılır düzene gireriz artık canımBende yaayim menumu
Kahvalti 1 bardak kefir ve 1
bardak sut
Ogle yemegi 5 tane yaprak sarma
Aksam yemegi yarim pide
Ara ogun 1 seftali
3 lt su
Benimde pek iyi gitmiyor kizlar ama bugun biraz daha toparladim yarin daha da iyi olur tahmin ediyorum..
Şeydam yaprak sarması hariç kacamagim olmadı onuda mecbur yedim gece girdim eve yrmesem aç kalırdım:)Sana güvenim tam
Canım tartılmadın mı listedesin canım unutma lütfen dikkat etmelisin Ve telefon işi de hallolduğuna göre menülerini yazarmısın tekrar her gün
Eh kötünün iyisi canım
Canım benim bence yürüş tarzı hafif sporlar kas sisirmiyor ama için rahat olması için perşembe günü yürümez dinlendirirsin kaslariPoni Bon harikasin canim
Bizde gezmeye gitmioz evdeyiz
Mefkurem canim moral olayi cok karisik simdlk
Salata ve fasulye dusunuyorm tambugday ekmegimi dun gelirken almistim
Bende herkesten ovgu aldim farkedildi diye sevindim
Ne cok bozdum ne de cok uydum diyebilirim
Evdeki duzen gibi olmuyor hic bi yerde
Bakalm ne olcak cuma gunu
Sabit kalsam bile sevinicem o haldeyim
Su bayrami atlatalim tekrar duzene koyicam inşallah
Hatta nasip olursa sabahlari esimle sahilde yurume planimiz var sicaga kalmadan evden cikmak icin 8'9 arasi ama yuruyus yapincada arti cikanlar oluyorya kas vs acaba bende de olurmu diye korkuyorum
Ya arti cikarsam ama yapicam sanirim su telas bitsin evime gidiyim temizlj yapmam lazim haftalik onu da yapinca sabh 8 de cikmayi düşünüyorum inşallah aksilik olmaz
Şeydam yaprak sarması hariç kacamagim olmadı onuda mecbur yedim gece girdim eve yrmesem aç kalırdım:)
Ve bana gelirsek ben dün gece döndüm oğlumu yıka uyut vs derken bende geçmiş yaparken uyumuşum yine kaçamak yok çok şükür iyi atlattım bayramı bugünde sabahtan temizlik yaptım kuşlar o çiçeklerini mahvetmedimi o heryer ttopraktiAnkara'da gitmeyenleri ziyaret edeceğiz inşallah bugünde kazasız bitecek çarşamba perşembe dinlenmesi düşünüyorum çok yorucu geçti
iyi yapmışsın canım benimde şimdi totom yer gördü kahvalti yapıyorum :) en sevdiğim öğünValla ben eşimin evde olmasını fırsat bilerek temizlik vs yaptım düzenlemem gereken şeyleri düzenledim
iki bebekle iyi yapmışsın ben cam perde kapı vs yapmadım daha çünkü baya baya derin giriyorum oruç oruç yapamazdim bı mutfagi hallettim sırayla devam edeceğim kendimi yormadsnKızlar niyeyse bi yorgunluk var bugün üstümde ya eşimde yarın işe gitcekmiş iyi oldu ama bu Bayram evimin temizliğini yaptım yemeklerimi yaptım buzluğumu düzenledim mutfak dolaplarını falan düzenledim iyi oldu yoksa kızlarlayken olmuyor çok zor oluyor
iyi yapmışsın canım benimde şimdi totom yer gördü kahvalti yapıyorum :) en sevdiğim öğün
iki bebekle iyi yapmışsın ben cam perde kapı vs yapmadım daha çünkü baya baya derin giriyorum oruç oruç yapamazdim bı mutfagi hallettim sırayla devam edeceğim kendimi yormadsn
Maşallah gene iyi yetiştiriyorsun şeydacigimKızlar niyeyse bi yorgunluk var bugün üstümde ya eşimde yarın işe gitcekmiş iyi oldu ama bu Bayram evimin temizliğini yaptım yemeklerimi yaptım buzluğumu düzenledim mutfak dolaplarını falan düzenledim iyi oldu yoksa kızlarlayken olmuyor çok zor oluyor
Teşekkür ederim baharımbefitlady çok iyi gidiyorsun canım maşallah
Edibe12 P pufss kızlar ertelemeyin bayram bitince düğün olunca haziran geçince ayın birinde bunlar hep bize zarar günün başını beklemeye gerek yok günün ortasında bile başlanır diyete yeter ki isteyenin hadi inanıyoruz biz size sizde bı gayret gerçekten isteyin
doga3 SAPHIRA bayram donusunuzu dört gözle bekliyorum sonuçta siz bu işi biliyorsunuz yine başarıp bu defa korumayı da basaracaksiniz
askrhpozitif Fitt_anne @seydan94 süpersiniz kızlar
Mefkurem ablam hem bayram hem çalışmak zor olmuştur ama bitti işte bayramda bizde de
Poni Bon ne güzel iltifatlar almışsın bu defa dahada inanclisin kız neden olmasın 60-59 hedefler :)
Kesinlikle kahvaltı olmadan asla helede çay peynir oyuzden detokslarls pek anlaşamıyoruz:)Ayyy benimde çok severim bayılırım hatta
Napayım canım ya başkasının yapıcağı şeyler değildi mecbur ben yapmalıyım o işleri
O kadar detay bende giremedim ben benim camları yapmaya kalksam 3 günevin heryeri cam maşallah
Şeydam 1 kilo versem yetermiİnşallah iyi olur sonuç tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?