- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.161
Coook geçmiş olsuuun canımBen tartılmayı unutmuşum ya da bilinç altına ittimyazdıklarınızı okuyunca fark ettim. Cesaretimi toplayıp tartıldım. 93.5. Inşallah bayramı daha fazla hasar almadan atlatabilirim. Bugün düne göre daha iyiydi ama hala menümü yazıp sizi dehşete düşürmek istemiyorum. Umarım yarın yazabilecek kadar iradeli olabilirim. Çocuklar daha iyi çok şükür. Büyük atlattı sayılır küçük daha az ateşlendi, onun ateşi biraz inatçı oluyor her zaman. Kalın sağlıcakla...
Çok güzel bir menü :) Çok begendimmmmmKızlar ben bugünki menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
Örgü peynir
2 zeytin
Öğlen
1 tane biber 2 tane pazı dolması pirinçsiz
1 kase yoğurt
Akşam
Kocaman bir kase ton balıklı salata salatanın içine biraz da peynir attım
Su 3lt yi geçmiştir
Spor yok
harikasın SeydacimKızlar ben bugünki menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
Örgü peynir
2 zeytin
Öğlen
1 tane biber 2 tane pazı dolması pirinçsiz
1 kase yoğurt
Akşam
Kocaman bir kase ton balıklı salata salatanın içine biraz da peynir attım
Su 3lt yi geçmiştir
Spor yok
Bahar bu hafta senden güzel bir kilo bekliyorum bisküvi olmasa çok güzelmişİyi akşamlar :)
Menüm
Sabah
1 altınbaşak diyet bisküvi
Azıcık peynir
1 yumurta
2 zeytin
1 bardak tarçınlı süt
Ara
5 can eriği dalından
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
4 yemek kasigi taze fasulye
2 minik parça ciğer
4-5 kaşık yağsız limonlu salata
Ara 1 tane maden suyu
Aksam
3 tavuk köfte
Ayran
1 servis kaşığı Köz patlıcan salatası
Ara
Tarçınlı süt(daha içmedim )
Su 2.5 litre
Spor 30 dk yürüyüş
çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun menü yaz derim canım yazma amacımız çabuk toparlamak zatenBen tartılmayı unutmuşum ya da bilinç altına ittimyazdıklarınızı okuyunca fark ettim. Cesaretimi toplayıp tartıldım. 93.5. Inşallah bayramı daha fazla hasar almadan atlatabilirim. Bugün düne göre daha iyiydi ama hala menümü yazıp sizi dehşete düşürmek istemiyorum. Umarım yarın yazabilecek kadar iradeli olabilirim. Çocuklar daha iyi çok şükür. Büyük atlattı sayılır küçük daha az ateşlendi, onun ateşi biraz inatçı oluyor her zaman. Kalın sağlıcakla...
Biskuviyi ekmek yerine yedim Merve ablam olmazmı yinede :)harikasın Seydacim
Bahar bu hafta senden güzel bir kilo bekliyorum bisküvi olmasa çok güzelmiş
çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun menü yaz derim canım yazma amacımız çabuk toparlamak zaten
canım işlenmiş gıda olduğu için olmasa daha iyi bu hafta güzel bir yüzde gelecek bence sendenBiskuviyi ekmek yerine yedim Merve ablam olmazmı yinede :)
İçinde sadece yulaf ve tahıl var
Yarın,sabah yürüyüşlerinede başlıyorum
İnşallah :) bakalım nolcakcanım işlenmiş gıda olduğu için olmasa daha iyi bu hafta güzel bir yüzde gelecek bence senden
teşekkür ederim canım çok incesin tek tek yorum yapmışsın@Puffs:
Allah dualarını, arzu ve dileklerini en hayırlı şekilde versin canım.
Fitt_anne
Dilekciğim çok iyi vermişsin. Haftaya hedeflediğin gibi 69.8’le listede görürüz seni inşallah. Şeker orucu da iyi fikirmiş. Hayata pozitif bakışını güzel ifade etmişsin, mutluğun daim olsun… Sıkılmadan hedefe ulaşmak konusunda haklısın. Bayram takım olarak spor konusunda daha çok paylaşım yapmalıyız bence. Kilo verdiğimiz bir bayram olsun temennisine de kendi adıma inancım yok ama takım arkadaşlarımın başarmasını canı gönülden isterim.
askrhpozitif
Tuniklerin hayırlı olsun Merve. Bu kilolarla kıyafet bulmak zor oluyor gerçekten. Benim de en büyük motivasyon kaynağım bir sağlığım iki kıyafet derdi. Diplomalı evhanımlığı iyidir bence kızını rahat rahat büyüt canım. Branşın neydi? Haftaya listede olman dileğiyle…
doga3
Allah şifa versin dizlerine. Kilolarımızın derdini en çok dizlerimiz çekiyor. İnşallah en yakın zamanda kilolardan kurtuluruz hep birlikte. Çalışıyor olman da bir avantaj bence. Evde yemek düşüncesinden uzaklaşmak zor oluyor. Senin hedefin kaç kiloya inmek?
@Poni Bon :
Eline sağlık bu kadar sarma ne demek çok hamaratsın belli ki. Benim oruçken halim gelmez ama canım çekti en yakın zamanda sarmayı menümde göreceksiniz…. Lise 2’deki kilona dönmene sevindim. Darısı benim de başıma… İstatistiklere geçsin diye belirteyim benim de ilk çocuktan sonra ağrı sızı baya azalmıştı demek ki herkeste aynı olmuyor.
@sonreir a la vida
Hoş geldin Deniz. Üye adın Fransızca’da mı hayata gülümse demek? Oğlunu Allah bağışlasın, annesi en yakın zamanda incecik çıtı pıtı olsun. Hayatında bir dönüm noktasındasın anlaşılan, başarılar dilerim. Kilolardan kurtulmak en önemli adım bence. Burada hep birlikte başarırız umarım.
@Habinar
Sana kesinlikle katılıyorum Yasemin, kilo vermek kıyıdan kenardan olmuyor, bu sefer hayatın merkezine alacağız inşallah. Jilian’ı da senden duydum, Leslie’yi biliyordum. Bayramdan sonra Jilian’ı deneyeyim. Küçük çocuk olunca her zaman yürüyüşe çıkılmıyor, hem böyle sporlarda lazım.
bugünü geçiştirmissin canım aman diyeyim cumayi unutma@seydan94 annemde tarti yokki çıkamadım disarida
Ama inan sen yazana kadar unutmusum bugunu ; (
Gerçekten cikmis aklimdan afedersiniz
Menumu yaziim ama bisi yok fazla
Sabah :
2dilim tambugday ekmegi
1cay kasigi findjm kreması
1bardak cay
Saat 18
2 tane haslanmis misir
Su 1.5 litr yatana kadar 2.5 olur
Unutmam canim benim sabah erkenden bildirim yapicambugünü geçiştirmissin canım aman diyeyim cumayi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?