Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar demin gittim dukanın kıtabını satın aldın.D&R dakı kız cok olumlu gerı donusler var ve bayada ılgı var bu aralar bı kıtaba dedı.Tabı tombıs bırı olarak kıtabı almaya bıraz cekındım Sabahtanda yulaf kepegımı sıparıs ettım ınternetten aldım.Yulaf kepegı gelene kadar kıtabı okumam lazım Ins becerıcem bu sefer dukanı.Eddacım gelsın onuda alıcam kampıma.Sanırım onumuzdekı pzt gelecek oda

vayy hiç ekmek yok.. süpersin bu kiloları ne kadar sürede verdin şeker?

evet cnm dün hiç ekmek yemedim ama genelde sabahları 1 dilim ekmek yiyorum normal bi kahvaltı yaptığımda(kepek yada çavdar) hatta gün aşırı 1 tane yumurta bile muhakkak yiyorum çünkü vücudumun buna ihtiyacı var ,ben diyet yapmaya kasım ayında başladım yavaş yavaş veriyorum işte, 3 aydırda koşu bandında düzenli olarak yürüyorum

Kızlar Dukan'la 20 günde bağışıklık sistemimin düştüğünü söylemiştim, dikkatli yapın, sonra sizde benim gibi meyveye dönüş yaparsınız=/

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 şeftali, bir çok vişne

ARA: yarım dilim yağsız peynirli börek (sıfır yağ)

ÖĞLE: Izgara Tavuklu-Yağsız Peynirli Salata + Portakal-Havuç Suyu

AKŞAM: Izgara Tavuklu-Yağsız Peynirli Salata + 1 çatal erişte

Kilo bildirimimi yapıyorum kızlar yarın çok önemli bi işim olduğu için acilen sabahtan çıkıcam: 71.9

Bu arada tickerımı güncelledim, 79.1 kilodan başladığım yazıyordu ama ben 80dim 900 gramıkendi çabalma vermiştimdiyete başlaamdan, yinede en doğrusu olsun diye 80 yazdım başlangıcı:) 69.9' olan hedefide 69 diye değiştirdim:)

Son düzenleme:

Cnm aslında sen sole bı oncesı sonrası resımlerını koysan super olur merak edıyorum acıkcası :))))

Günaydın kızlar ,

Bugun malum kılo bıldırımı var :18::18::18::18::18:

1 hafta dana gıbı yedıkten sonra kılom :79.9

Kahretsın yaaa kılo almak ne kolay...Benım yedıklerımden sonra kolay olur tabı

Dün halamın kızı gelmişti aydından.Ablası var oda dukana başlamış.1 ayda 9 kilo vermiş.. Bende bugün normal yiyip haftasonu ve ramzanda devam etmeyi düşünüyorum.Ramazanda sahurda normal kahvaltı yapıcam.Gün içinde o yediğim erir zaten.İftardada daha cok protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bakalım ne olacak...

Beyaz16 cıgımada söz vermiştim snele yaparım diye ama devam edemicem canım.. sen devam et diyete istersen

Son düzenleme:
*** 9. TaKıM 217. eTaP ***

Asya27: ( 53 / )
Fadime02: ( 98.8 / )
Ene2004: ( 64.2 /)
Hepbera: ( 76.9 / )
Hoppidicik: ( 83 /)
Mursh: ( 79 / 79.9 / -0.9 / % - 1.14 )
Mutedeyyin: ( 80 / 79 / 1 / % 1.25 )
Nurkelebek: ( 86.4 / 85.5 / 0.9 / % 1.04 )
Pelinkaya: ( 93.5 /)
Zayıflıyorum: ( 72.6 / 71.9 / 0.7 / % 0.96)

9. TaKıM ToPLaM KiLo: ( )

Kızlar siz bildirimlerinizi yapın.. ben geç gelicem.. gelince listeyi hazırlarım...

Günaydın Kızlarr,

Bu günlerde herkeste toplu bir motivasyon düşüklüğü var değilmi? ne yapsakta gaza gelsek acaba :))

Ben sadece 100 gr.cık eksik çıktım, yani bu cuma kilo bildirimim...64.1 ((

selam kızlar çok yorgunum kardeşimin düğününü yaptık bitti ama koşturmaktan oynamaktan ayaklarımda hal kalmadı çok acıyolar suan
düğün sonrası kilom 54.0:))) 1.5 kilo aldım nerdeyse 2 haftada ramazan da geldi ramazanda sabit kalsa keşke

kızalr bu sabah tartıldım 65.200 çıktım dün ipin ucunu kaçırdım tabi,puffff
eşimin dayısına gidicez klamaya,çanta hazırlamam gerek,vaktim kalırsa uğrıycam tekrra,olmazsa pazartesi görüşürüzz

71.9'um yine:) 2.9 kg sonra 69 oh be

Kızlar bu arada sizinle bir bilgi paylaşıcam,

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, haftada 500 gramla- max 1 kg arası vermek sağlıklıymış. Daha fazlası çok sağlıksızmış.

Pazar günü tatile gidiyorum, orda VINN'mıdır nedir çekmiyomuş sanırım, internete giremeyebilirim takım kaptanımız haberiniz olsun Döndüğümde tekrar girerim listeye umarım..

15 gün kalıcam, toplamda bi 3-4 kg verirsem 68 olurum inş:) Sonuçta yüzücemde, hem daha da az yerim offf artık 60ları görmek istiyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…