- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.521
vayy hiç ekmek yok.. süpersinbu kiloları ne kadar sürede verdin şeker?
Kızlar demin gittim dukanın kıtabını satın aldın.D&R dakı kız cok olumlu gerı donusler var ve bayada ılgı var bu aralar bı kıtaba dedı.Tabı tombıs bırı olarak kıtabı almaya bıraz cekındımSabahtanda yulaf kepegımı sıparıs ettım ınternetten aldım.Yulaf kepegı gelene kadar kıtabı okumam lazım Ins becerıcem bu sefer dukanı.Eddacım gelsın onuda alıcam kampıma.Sanırım onumuzdekı pzt gelecek oda
evet cnm dün hiç ekmek yemedim ama genelde sabahları 1 dilim ekmek yiyorum normal bi kahvaltı yaptığımda(kepek yada çavdar) hatta gün aşırı 1 tane yumurta bile muhakkak yiyorum çünkü vücudumun buna ihtiyacı var ,ben diyet yapmaya kasım ayında başladım yavaş yavaş veriyorum işte, 3 aydırda koşu bandında düzenli olarak yürüyorum
Kızlar demin gittim dukanın kıtabını satın aldın.D&R dakı kız cok olumlu gerı donusler var ve bayada ılgı var bu aralar bı kıtaba dedı.Tabı tombıs bırı olarak kıtabı almaya bıraz cekındımSabahtanda yulaf kepegımı sıparıs ettım ınternetten aldım.Yulaf kepegı gelene kadar kıtabı okumam lazım Ins becerıcem bu sefer dukanı.Eddacım gelsın onuda alıcam kampıma.Sanırım onumuzdekı pzt gelecek oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?