Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler kızlar
@nanekekik tatlım patates sadece bugun yedım canısı annemlerde yemek yıemedım zaten
ama haklısın bırakmam lazım
@seydan94 evet canım meyvede fazla kaçtı malesef ama bı daha böyle olmıcak ınşallah
kızlar gece saat 11 de haftalık temizliğimi yaptım
yarına sadece kapı önü ve katlancak çamaşırlarım kaldı o da gec açtım sahsı balkonum yok dışarı cıkıp toplayasım gelmedı amma ter döktüm bi bilsenize inşallah eksi olur cumaya bu kadar ter ama iyi oldu ya stresliyim bu aralr bırz iyi geldi
duşumuda aldım bı size bakıyim dedim :)
telefon bataryası cabuk bıtıyor bende laptontan alıştım laptoptan yazıyorum size :)
saat 7 den beri şarjda %53 hala ya ya orjınal samsung aletı ama ya bataryada yada sarj aletinde sorun var
eski evımde olsam bu kadar rahat yapamzdım kiracıydım ama şimdi aile apartmanı 2 katlı rahatlıkla yapıyorum
1katta ben varım 2. katta eşimin amcası onlarda köyde yazın zaten kı olsada yapardım bişi demzlerdi
eski evimde aman allahım gündüz bile temizlk sesine karısıyorlardı ya çok huysuz ihtiyarlardı
valla aramıyorum eski evimi :) sırf komsular yüzünden
şimdi etrafım sülale olsada kafam rahat enazından

çok az olmuş tatlım nasıl dayanıcan bari yoğurt yeseydin akşam yada 1 elma

Artım çok ya az yedm bugün ceza olsn bana listede olmasam hiç umursamazdm sanırım

Son düzenleme:
İyiymş rahat takılmak

Ayyy şu misafir faslı bitse artık da millet normal düzene geçse

Inş.motorda bişey çıkmaz cnm

Ilkokul arkadaşlarıyla hala görüşüyonuzmu tatlım
Ilginç olmalı :))

Menüde merak ettiğim diyetisyenin kuru baklagilin yanında pilav veriyomu

Su ve sporda gayet güzel

Ohhh maşallah çok hamaratsın tatlım gece gece işi bitirmişin

Akrabalarla birlikte oturmak seni huzursuz etmiyosa sorun yok demektir
Benimde görümcemin biri yan evde oturuyor
20 senedir öyle oturuyoz daha 1 sefer bile sorun yaşamamışızdır

Artım çok ya az yedm bugün ceza olsn bana listede olmasam hiç umursamazdm sanırım
ponim normalde çok az yeme cnm
Vücut alışıyor aza, en ufak bişey yediğinde fazla tepki veriyor

Kizlw
Bende bitmez misafir Faslı abla ya:)
İnşallah ablam

Uyumadan önce göz gezdiriyoruuumm sen napiyosun Merve ablacımm
[/QUOTE]
Bende aynısını yapıyordum tatlım
Menumu yazayim
Kahvalti kefir
Ogle y. 1.5 su boregi
Aksam y. 3 misafir cikolatasi 2 yaprak sarmasi
3 lt su
Olmamış canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli beslenebilirsin
vermişimdir herhalde Seyda dikkat etmeye çalıştm bol bol su ictim hareket ettim

Afiyet olsun canım
Bende sabah yazdigim gibi bugün ananas yedim
Öglen ikindi aksam 1 er dilim
Bide aksam 1.5 bardak ayran ictim
Midem bosaldi rahat ettim :))

Su 3 lt
Spor 37 dk disarda yürüyüs
bu baya eksiye getirmiştir abla seni

Heralde gelen giden yok daha
Herkese iyi geceler kızlar
Yarın eksilerle uyanalım inş.
uyumuş kalmışım ben abla

inşallah sorun yoktur dileğim

afiyet olsun canım liste dışı bişey yok sanırım dimi

Menüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta

8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz

Kahve soda içtim bol su , spor yok
afiyet olsun canım

Evet kizlar normaldede beslenme aliskanligim pek dogru degil bu yuzden kiloluyum zaten duzeltmeye calisacagim ins.

Canım düzeltmelisin canım bu şekilde hem kilo alırsın hem de sağlığın gider elinden sonra ne kadar istesen de döndüremezsin işte
Herkes yapıyor sende yapabilirsin kendine inan

Pilav olmasa daha iyi yani bence pirinç ne kadar yararlı ki bildiğin şeker onun yerine salatan ya da yoğurdun olsa belki 1 parça erin ya da tavuğun olsa daha iyi olurdu sanki
onun dışında kötü değil bence

O iyiymiş ama allahtan benim alttakiler de sağolsun iyi insanlar bugüne kadar hiç bişey demediler aksine bebeklerin sesleri gelse de biraz mutlu olsak keşke diyorlar

O yüzden iyiki listedeyiz

Menüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta

8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz

Kahve soda içtim bol su , spor yok

Çok güzel olmuş canım kahvaltıyı geç yediğin için öğlen yemedin herhalde gayet iyi

Yıllar sonra ilk görüştük güzeldi :) evet veriyor
Bende aynısını yapıyordum tatlım

Olmamış canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli beslenebilirsin
vermişimdir herhalde Seyda dikkat etmeye çalıştm bol bol su ictim hareket ettim

Afiyet olsun canım
bu baya eksiye getirmiştir abla seni

uyumuş kalmışım ben abla

inşallah sorun yoktur dileğim

afiyet olsun canım liste dışı bişey yok sanırım dimi

afiyet olsun canım[/QUOTE]
Evet canım hatta altında yazdığım gibi eksik bile kaldı menüm
Akşam çok baş ağrısı çektim.diyetin ilk 1 haftası oluyor bana böyle.bu kez olmaz diye unutmuştum

Valla canım bu konu kendimi sınırlamam asla o yüzden bişey diyemem tabi abartı yağlı olmadıkça ki ben sevmem zaten öyle ben her türlü peynir yiyorum ama her peyniri sudan geçiriyorum zaten beyaz peynirleri
Ben peynir manyağıyım sabah öğle akşam yiyebilirim sadece kilo verirken kaşar yemiyorum dediğim aşırı yağlı peynir tüketmem zaten sevmiyorum çok ama normal yağlı peynirlerin içinde ayırt etmem

Ben taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallah
Ben dukan yaparkan hiç bir peynir uygun olmadığından,yarım yağlı sütle kendim yapardım.fazla süzdürdüğümde lor,az süzdürüp krema kıvamında bıraktığımda labne gibi olurdu.tavsiye ederim

Ayyy onu bende yapmayı düşünüyorum da ağır oluyo mu

Pilav olmasa daha iyi yani bence pirinç ne kadar yararlı ki bildiğin şeker onun yerine salatan ya da yoğurdun olsa belki 1 parça erin ya da tavuğun olsa daha iyi olurdu sanki
onun dışında kötü değil bence
Diyetisyenimin verdiği liste böyle canım.Yoğurt vardı zaten.protein hakkımı yani et veya tavuk hakımı fasulye olarak kullandım.daha 2 dilim ekmek veya 6 kaşık daha pilav yeme hakkım vardı.
Bana göre de pirinç veya ekmek grubu tamamen şeker.eski bir karataycı ve dukancı olarak çok garipsiyorum ama bu kez doktor kontrolünde gittiğime göre doktorumu dinleyeyim bari dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…