- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.401
çok az olmuş tatlım nasıl dayanıcan bari yoğurt yeseydin akşam yada 1 elma
Artım çok ya az yedm bugün ceza olsn bana listede olmasam hiç umursamazdm sanırımAyy kıyamam korkuyordur o zaman dalgasız olsa girer
Merakta kal o zamanyok be aynı işte
Güzel canım afiyet olsun
Spor da iyi olmuş
Canım güzel ama çeyrek simit ve lahmacunu farklı günlerde yersen daha iyi olur bence
Çok daha iyi olur canım karbonhidrat aldığında ekmeği yememeye çalışırsan daha iyi olur onun yerine yoğurdu tercih edebilirsin
Akşam çok meyve olmuş sanki aslında az az canım meyve yediğinde yanında şöyle bi kase de yoğurt yersen şekerini birden fırlatmaz sağlık açısından da daha iyi olur bide patates yerine salata daha iyi bir seçenek olurdu az da olsa tüketmemeni tavsiye ederim tamamen nişasta patates hele ki kızartma
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun ah onlar minik savaşçılar öyle güçlüler ki bazen ben kızlarımın benden güçlü olduğuna inanıyorum
Yaaaa gidersen öyle olur işte heheh verirsinmhu hafta dimiii
Bence de canım kaçma kesinlikle
Hafif olmuş canım yoğurt ta yiyebilirdin akşam
Afiyet olsun canım gideceeeek o artılar dimi poni yaparsın sen
İyiymş rahat takılmakiyi geceler kızlar
@nanekekik tatlım patates sadece bugun yedım canısı annemlerde yemek yıemedım zaten
ama haklısın bırakmam lazım
@seydan94 evet canım meyvede fazla kaçtı malesef ama bı daha böyle olmıcak ınşallah
kızlar gece saat 11 de haftalık temizliğimi yaptım
yarına sadece kapı önü ve katlancak çamaşırlarım kaldı o da gec açtım sahsı balkonum yok dışarı cıkıp toplayasım gelmedı amma ter döktüm bi bilsenize inşallah eksi olur cumaya bu kadar ter ama iyi oldu ya stresliyim bu aralr bırz iyi geldi
duşumuda aldım bı size bakıyim dedim :)
telefon bataryası cabuk bıtıyor bende laptontan alıştım laptoptan yazıyorum size :)
saat 7 den beri şarjda %53 hala ya ya orjınal samsung aletı ama ya bataryada yada sarj aletinde sorun var
eski evımde olsam bu kadar rahat yapamzdım kiracıydım ama şimdi aile apartmanı 2 katlı rahatlıkla yapıyorum
1katta ben varım 2. katta eşimin amcası onlarda köyde yazın zaten kı olsada yapardım bişi demzlerdi
eski evimde aman allahım gündüz bile temizlk sesine karısıyorlardı ya çok huysuz ihtiyarlardı
valla aramıyorum eski evimi :) sırf komsular yüzünden
şimdi etrafım sülale olsada kafam rahat enazından
Tamam anlaştıkKız bu cumadan sonrasını hesap edecez :))
Ayyy şu misafir faslı bitse artık da millet normal düzene geçseCanım ablam misafirim var mutfaktan çıkamadım sonrada dışarı çıktık hiç ugrayamadim
Bugün usta geldi baktı hortumu patlamış motorda hasar varmı diye çekiciyle götürdüler yarın netleşicek
Ilkokul arkadaşlarıyla hala görüşüyonuzmu tatlımiyi geceler hanımlar
ilkokul arkadaşlarımla buluştum konuşacak ne çok şey biriktirmişiz :) daha yeni geldim eve.Menümü paylaşayım
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates-salatalık
2 dilim tb ekmeği
2 kupa çay şekersiz
ara: 1 orta boy şeftali
öğlen: yoğurtlu kabak (1 adet çiğ kabak rendesi,1 bardak yoğurt,1 tatlı kaşığı zeytinyağ,tuz,nane karışımı)
2 dilim tb. ekmeği
akşam: 4 çorba kaşığı kuru fasulye
6 çorba kaşığı pilav
1 bardak yoğurt
ara: Türk kahvesi
2.5 LT su
spor:5000 küsür adım (takribi 1 saat)
Listemi tamamlayamadım bu yediklerimle eksik kaldı.2 tatlı kaşığı yağ,2 dilim ekmek,2 porsiyon meyve haklarımı bugün kullanamamış oldum.geç kalktım.güne geç başlayınca da böyle oldu.Dışarıda da işlerim vardı biraz gündüz,o da etkiledi.
Ohhh maşallah çok hamaratsın tatlım gece gece işi bitirmişiniyi geceler kızlar
@nanekekik tatlım patates sadece bugun yedım canısı annemlerde yemek yıemedım zaten
@seydan94 evet canım meyvede fazla kaçtı malesef ama bı daha böyle olmıcak ınşallah
yarına sadece kapı önü ve katlancak çamaşırlarım kaldı o da gec açtım sahsı balkonum yok dışarı cıkıp toplayasım gelmedı amma ter döktüm bi bilsenize inşallah eksi olur cumaya bu kadar ter ama iyi oldu ya stresliyim bu aralr bırz iyi geldi
telefon bataryası cabuk bıtıyor bende laptontan alıştım laptoptan yazıyorum size :)
saat 7 den beri şarjda %53 hala ya ya orjınal samsung aletı ama ya bataryada yada sarj aletinde sorun var
eski evımde olsam bu kadar rahat yapamzdım kiracıydım ama şimdi aile apartmanı 2 katlı rahatlıkla yapıyorum
1katta ben varım 2. katta eşimin amcası onlarda köyde yazın zaten kı olsada yapardım bişi demzlerdi
eski evimde aman allahım gündüz bile temizlk sesine karısıyorlardı ya çok huysuz ihtiyarlardı
ponim normalde çok az yeme cnmArtım çok ya az yedm bugün ceza olsn bana listede olmasam hiç umursamazdm sanırım
Bende bitmez misafir Faslı abla ya:)Ayyy şu misafir faslı bitse artık da millet normal düzene geçse
Inş.motorda bişey çıkmaz cnm
Ilkokul arkadaşlarıyla hala görüşüyonuzmu tatlım
Ilginç olmalı :))
Menüde merak ettiğim diyetisyenin kuru baklagilin yanında pilav veriyomu
Su ve sporda gayet güzel
Ohhh maşallah çok hamaratsın tatlım gece gece işi bitirmişin
Akrabalarla birlikte oturmak seni huzursuz etmiyosa sorun yok demektir
Benimde görümcemin biri yan evde oturuyor
20 senedir öyle oturuyoz daha 1 sefer bile sorun yaşamamışızdır
ponim normalde çok az yeme cnm
Vücut alışıyor aza, en ufak bişey yediğinde fazla tepki veriyor
[/QUOTE]Uyumadan önce göz gezdiriyoruuumm sen napiyosun Merve ablacımm
Olmamış canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli beslenebilirsinMenumu yazayim
Kahvalti kefir
Ogle y. 1.5 su boregi
Aksam y. 3 misafir cikolatasi 2 yaprak sarmasi
3 lt su
vermişimdir herhalde Seyda dikkat etmeye çalıştm bol bol su ictim hareket ettimAyy kıyamam korkuyordur o zaman dalgasız olsa girer
Merakta kal o zamanyok be aynı işte
Güzel canım afiyet olsun
Spor da iyi olmuş
Canım güzel ama çeyrek simit ve lahmacunu farklı günlerde yersen daha iyi olur bence
Çok daha iyi olur canım karbonhidrat aldığında ekmeği yememeye çalışırsan daha iyi olur onun yerine yoğurdu tercih edebilirsin
Akşam çok meyve olmuş sanki aslında az az canım meyve yediğinde yanında şöyle bi kase de yoğurt yersen şekerini birden fırlatmaz sağlık açısından da daha iyi olur bide patates yerine salata daha iyi bir seçenek olurdu az da olsa tüketmemeni tavsiye ederim tamamen nişasta patates hele ki kızartma
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun ah onlar minik savaşçılar öyle güçlüler ki bazen ben kızlarımın benden güçlü olduğuna inanıyorum
Yaaaa gidersen öyle olur işte heheh verirsinmhu hafta dimiii
Bence de canım kaçma kesinlikle
Hafif olmuş canım yoğurt ta yiyebilirdin akşam
Afiyet olsun canım gideceeeek o artılar dimi poni yaparsın sen
Afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt içine biraz kefir 2 kayısı 1 kaşık yulaf ezmezi
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
2 dilim et ızgara
1 çatal humus
3 kaşık köz patlıcan salatası
Salata
Ayran 1 bardak
Su 3 lt civarı
Spor yok
bu baya eksiye getirmiştir abla seniBende sabah yazdigim gibi bugün ananas yedim
Öglen ikindi aksam 1 er dilim
Bide aksam 1.5 bardak ayran ictim
Midem bosaldi rahat ettim :))
Su 3 lt
Spor 37 dk disarda yürüyüs
uyumuş kalmışım ben ablaHeralde gelen giden yok daha
Herkese iyi geceler kızlar
Yarın eksilerle uyanalım inş.
inşallah sorun yoktur dileğimCanım ablam misafirim var mutfaktan çıkamadım sonrada dışarı çıktık hiç ugrayamadim
Bugün usta geldi baktı hortumu patlamış motorda hasar varmı diye çekiciyle götürdüler yarın netleşicek
afiyet olsun canım liste dışı bişey yok sanırım dimiiyi geceler hanımlar
ilkokul arkadaşlarımla buluştum konuşacak ne çok şey biriktirmişiz :) daha yeni geldim eve.Menümü paylaşayım
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates-salatalık
2 dilim tb ekmeği
2 kupa çay şekersiz
öğlen: yoğurtlu kabak (1 adet çiğ kabak rendesi,1 bardak yoğurt,1 tatlı kaşığı zeytinyağ,tuz,nane karışımı)
2 dilim tb. ekmeği
6 çorba kaşığı pilav
1 bardak yoğurt
2.5 LT su
Listemi tamamlayamadım bu yediklerimle eksik kaldı.2 tatlı kaşığı yağ,2 dilim ekmek,2 porsiyon meyve haklarımı bugün kullanamamış oldum.geç kalktım.güne geç başlayınca da böyle oldu.Dışarıda da işlerim vardı biraz gündüz,o da etkiledi.
afiyet olsun canımMenüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta
8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz
Kahve soda içtim bol su , spor yok
Evet kizlar normaldede beslenme aliskanligim pek dogru degil bu yuzden kiloluyum zaten duzeltmeye calisacagim ins.
iyi geceler hanımlar
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates-salatalık
2 dilim tb ekmeği
2 kupa çay şekersiz
2 dilim tb. ekmeği
6 çorba kaşığı pilav
1 bardak yoğurt
2.5 LT su
iyi geceler kızlar
Artım çok ya az yedm bugün ceza olsn bana listede olmasam hiç umursamazdm sanırım
Menüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta
8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz
Kahve soda içtim bol su , spor yok
Yıllar sonra ilk görüştük güzeldi :) evet veriyorAyyy şu misafir faslı bitse artık da millet normal düzene geçse
Inş.motorda bişey çıkmaz cnm
Ilkokul arkadaşlarıyla hala görüşüyonuzmu tatlım
Ilginç olmalı :))
Menüde merak ettiğim diyetisyenin kuru baklagilin yanında pilav veriyomu
Su ve sporda gayet güzel
Ohhh maşallah çok hamaratsın tatlım gece gece işi bitirmişin
Akrabalarla birlikte oturmak seni huzursuz etmiyosa sorun yok demektir
Benimde görümcemin biri yan evde oturuyor
20 senedir öyle oturuyoz daha 1 sefer bile sorun yaşamamışızdır
ponim normalde çok az yeme cnm
Vücut alışıyor aza, en ufak bişey yediğinde fazla tepki veriyor
Günaydın kizlar
Mefkurem bazen rahatsizlik olabiliyor ama idare edioz onuda :/
Kizlar ben artik sadcee koy peyniri alcam
Pazardan dun aldim markette hep yagliydi
Sudan gecirdim yagsiz oh mis gibi peynir birazdan yicz kahvaltida ne diosunuz kizlar dogru secimmi
Ben taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallahGünaydın kizlar
Mefkurem bazen rahatsizlik olabiliyor ama idare edioz onuda :/
Kizlar ben artik sadcee koy peyniri alcam
Pazardan dun aldim markette hep yagliydi
Sudan gecirdim yagsiz oh mis gibi peynir birazdan yicz kahvaltida ne diosunuz kizlar dogru secimmi
Ben taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallah
Ben dukan yaparkan hiç bir peynir uygun olmadığından,yarım yağlı sütle kendim yapardım.fazla süzdürdüğümde lor,az süzdürüp krema kıvamında bıraktığımda labne gibi olurdu.tavsiye ederim
Hayır canım çok güzel oluyor.yağsıza yakın olduğu için ağır olması imkansız zatenAyyy onu bende yapmayı düşünüyorum da ağır oluyo mu
Diyetisyenimin verdiği liste böyle canım.Yoğurt vardı zaten.protein hakkımı yani et veya tavuk hakımı fasulye olarak kullandım.daha 2 dilim ekmek veya 6 kaşık daha pilav yeme hakkım vardı.Pilav olmasa daha iyi yani bence pirinç ne kadar yararlı ki bildiğin şeker onun yerine salatan ya da yoğurdun olsa belki 1 parça erin ya da tavuğun olsa daha iyi olurdu sanki
onun dışında kötü değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?