- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.421
Sabahı atlamışın ama diğer öğünler gayet güzel dileğimMenüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta
8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz
Kahve soda içtim bol su , spor yok
Günaydın hedef daşım :)))Günaydın kızlar
biraz getirmiş ama daha varbu baya eksiye getirmiştir abla seni
Bu konuda herkes farklı düşünüyor ama çoğu dr da artık peynirin sütün yoğurdun light olanını değil normal yağlı olanını tercih ediyorGünaydın kizlar
Mefkurem bazen rahatsizlik olabiliyor ama idare edioz onuda :/
Kizlar ben artik sadcee koy peyniri alcam
Pazardan dun aldim markette hep yagliydi
Sudan gecirdim yagsiz oh mis gibi peynir birazdan yicz kahvaltida ne diosunuz kizlar dogru secimmi
Senin minikler nasıl tatlım gece uyuyolarmıO iyiymiş ama allahtan benim alttakiler de sağolsun iyi insanlar bugüne kadar hiç bişey demediler aksine bebeklerin sesleri gelse de biraz mutlu ol
Evde yapılanlarda çok çabuk bozuluyoBen taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallah
Ben dukan yaparkan hiç bir peynir uygun olmadığından,yarım yağlı sütle kendim yapardım.fazla süzdürdüğümde lor,az süzdürüp krema kıvamında bıraktığımda labne gibi olurdu.tavsiye ederim
Günaydın cnmGünaydın hanımlar bu arada hemen konuya dalmışım
Bende cok peyniri seviyorum canim ya cocuklugumdan kalma bisi ama nedense bunu deniyim dedim kasar peyniri diyetteyken hic almadim :)Valla canım bu konu kendimi sınırlamam asla o yüzden bişey diyemem tabi abartı yağlı olmadıkça ki ben sevmem zaten öyle ben her türlü peynir yiyorum ama her peyniri sudan geçiriyorum zaten beyaz peynirleri
Ben peynir manyağıyım sabah öğle akşam yiyebilirimsadece kilo verirken kaşar yemiyorum dediğim aşırı yağlı peynir tüketmem zaten sevmiyorum çok ama normal yağlı peynirlerin içinde ayırt etmem
Ben taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallah
Ben dukan yaparkan hiç bir peynir uygun olmadığından,yarım yağlı sütle kendim yapardım.fazla süzdürdüğümde lor,az süzdürüp krema kıvamında bıraktığımda labne gibi olurdu.tavsiye ederim
off offf tatlım sende benim yaptığım hatayı yapıyorsun inan bunlar ne süt eder nede yağdan gider tecrübe ile sabitMenumu yazayim
Kahvalti kefir
Ogle y. 1.5 su boregi
Aksam y. 3 misafir cikolatasi 2 yaprak sarmasi
3 lt su
afiyet olsun canımKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt içine biraz kefir 2 kayısı 1 kaşık yulaf ezmezi
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
2 dilim et ızgara
1 çatal humus
3 kaşık köz patlıcan salatası
Salata
Ayran 1 bardak
Su 3 lt civarı
Spor yok
Bol eksiler olsunBende sabah yazdigim gibi bugün ananas yedim
Öglen ikindi aksam 1 er dilim
Bide aksam 1.5 bardak ayran ictim
Midem bosaldi rahat ettim :))
Su 3 lt
Spor 37 dk disarda yürüyüs
İnşallah yoktur canımCanım ablam misafirim var mutfaktan çıkamadım sonrada dışarı çıktık hiç ugrayamadim
Bugün usta geldi baktı hortumu patlamış motorda hasar varmı diye çekiciyle götürdüler yarın netleşicek
Canım devlet hastanesinin diyetisyenimi devlet değişimleri hemen veriyor ve bakliyat in yanına pilav devlette normal ozelkerde değişimler daha sonra baya bı kg verince ilk etapta ekmek haklarını hep ekmek yada çorba şeklinde sonra makarna pilav ilave ediliyor onun için sordumiyi geceler hanımlar
ilkokul arkadaşlarımla buluştum konuşacak ne çok şey biriktirmişiz :) daha yeni geldim eve.Menümü paylaşayım
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
domates-salatalık
2 dilim tb ekmeği
2 kupa çay şekersiz
ara: 1 orta boy şeftali
öğlen: yoğurtlu kabak (1 adet çiğ kabak rendesi,1 bardak yoğurt,1 tatlı kaşığı zeytinyağ,tuz,nane karışımı)
2 dilim tb. ekmeği
akşam: 4 çorba kaşığı kuru fasulye
6 çorba kaşığı pilav
1 bardak yoğurt
ara: Türk kahvesi
2.5 LT su
spor:5000 küsür adım (takribi 1 saat)
Listemi tamamlayamadım bu yediklerimle eksik kaldı.2 tatlı kaşığı yağ,2 dilim ekmek,2 porsiyon meyve haklarımı bugün kullanamamış oldum.geç kalktım.güne geç başlayınca da böyle oldu.Dışarıda da işlerim vardı biraz gündüz,o da etkiledi.
Oo işler bitmiş bugün yatış mı birde yuruyuse nasıl gideceksiniz eşin izindemi eşin olmadığında yuruyebilecegin biryer yok mu çevredeiyi geceler kızlar
North River tatlım patates sadece bugun yedım canısı annemlerde yemek yıemedım zaten
ama haklısın bırakmam lazım
@seydan94 evet canım meyvede fazla kaçtı malesef ama bı daha böyle olmıcak ınşallah
kızlar gece saat 11 de haftalık temizliğimi yaptım
yarına sadece kapı önü ve katlancak çamaşırlarım kaldı o da gec açtım sahsı balkonum yok dışarı cıkıp toplayasım gelmedı amma ter döktüm bi bilsenize inşallah eksi olur cumaya bu kadar ter ama iyi oldu ya stresliyim bu aralr bırz iyi geldi
duşumuda aldım bı size bakıyim dedim :)
telefon bataryası cabuk bıtıyor bende laptontan alıştım laptoptan yazıyorum size :)
saat 7 den beri şarjda %53 hala ya ya orjınal samsung aletı ama ya bataryada yada sarj aletinde sorun var
eski evımde olsam bu kadar rahat yapamzdım kiracıydım ama şimdi aile apartmanı 2 katlı rahatlıkla yapıyorum
1katta ben varım 2. katta eşimin amcası onlarda köyde yazın zaten kı olsada yapardım bişi demzlerdi
eski evimde aman allahım gündüz bile temizlk sesine karısıyorlardı ya çok huysuz ihtiyarlardı
valla aramıyorum eski evimi :) sırf komsular yüzünden
şimdi etrafım sülale olsada kafam rahat enazından
Vay süperMenüm
12:00Kahvaltı
Biraz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 çatal yumurta
8:00
1kase yoğurt çorbası
4 ızgara köfte
Salata
2 ,3 parça karpuz
Kahve soda içtim bol su , spor yok
Yararlı yağlar yapılan araştırmada dışkıyla daha fazla yağ atılmasını sağlıyor korkma canım peynirin zeytinin sütün YağındanGünaydın kizlar
Mefkurem bazen rahatsizlik olabiliyor ama idare edioz onuda :/
Kizlar ben artik sadcee koy peyniri alcam
Pazardan dun aldim markette hep yagliydi
Sudan gecirdim yagsiz oh mis gibi peynir birazdan yicz kahvaltida ne diosunuz kizlar dogru secimmi
Evet canım hatta altında yazdığım gibi eksik bile kaldı menümYıllar sonra ilk görüştük güzeldi :) evet veriyor
Bende aynısını yapıyordum tatlım
Olmamış canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli beslenebilirsin
vermişimdir herhalde Seyda dikkat etmeye çalıştm bol bol su ictim hareket ettim
Afiyet olsun canım
bu baya eksiye getirmiştir abla seni
uyumuş kalmışım ben abla
inşallah sorun yoktur dileğim
afiyet olsun canım liste dışı bişey yok sanırım dimi
afiyet olsun canım
evde yaparken tuzunu biraz fazla koyup suyunda iyice baskılayıcı suzdurursen geç bozuluyor zaten lor kestirme ile yapılıyor diğerleri için ya marketteki peynir mayasindan çok az kullanacaksınız yok illa organik derseniz buzağı midesinin üst kısmından yapılan organik maya ki onuda bulmak zor biz en iyisi marketten alıp yemeye devam edelimSabahı atlamışın ama diğer öğünler gayet güzel dileğim
Günaydın hedef daşım :)))
biraz getirmiş ama daha var
Bu konuda herkes farklı düşünüyor ama çoğu dr da artık peynirin sütün yoğurdun light olanını değil normal yağlı olanını tercih ediyor
Ben kendi adıma normal yiyorum
Bence eğer gerçek köy peyniri ise diğer peynirlere göre daha sağlıklıdır, katkı maddesi yoktur
Bide eğer yağı karbonla beraber yersen vücut tutar
Senin minikler nasıl tatlım gece uyuyolarmı
Aynı zamanda mı uyanıyolar
Evde yapılanlarda çok çabuk bozuluyo
Peyniri bilmiyorum ama lor en fazla 2 günde bitirmek gerekiyor
Günaydın cnm
Iyi yapmışın :))
Bende ektra tuzunu az koyduydum :))evde yaparken tuzunu biraz fazla koyup suyunda iyice baskılayıcı suzdurursen geç bozuluyor zaten lor kestirme ile yapılıyor diğerleri için ya marketteki peynir mayasindan çok az kullanacaksınız yok illa organik derseniz buzağı midesinin üst kısmından yapılan organik maya ki onuda bulmak zor biz en iyisi marketten alıp yemeye
Daha alışma dönemi cnm olabilirGünaydın kızlar kendi çocuğuna nazar ettim ay dedim dün hiç cakirmadi hep tuvalete gittik sonuç bugün sabahtan beri kaçırdı zırt pırt çiş yaptı üşüttümu acaba
Ben beğendim tatlımDün ki menüm
Sabah (10:0)
1yumurta
2dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin yeşillik
Ara(12:30)
Sütlü kahve
Öğle (15:00)
100g et döner
Bol salata
Akşam(18:00)
1krpce mercimek çorbası
Salata
Şu:3,.5lt spor:40dk eliptik
Hayır olsun cnm kötü bişey değildir inş.North River nazar olmustur kesin oku bol bol cocugu
Evet burasi oyle bi yer degil malesf sag sol akraba garipserler ogleden sonra gidiyor esim ise o yuzden boyle rahatlik
Islerim bitince bugun keyif vakti saglikli bi kahvaltida ettim oh mis
Ogleden sonra disarda olablrm bugn
Cok onemli bi gelişme bekliyoruz ailecek
Kafa dagitmamiz lazım
Kofteci yusufa gitcekmisiz pek istah yok zaten 3/4 köfte yerim ancak bakalim belkide gidilmez bilemiyorum şimdi
Dur evin önünu cekip atiyim :)
Tuzlarsan biraz daha dayanıyor.ben tuzlu sevmediğimden buzluğa koyardım dayanırdı.bir de az az yapardım zaten.1 lt sütten 150 gr kadar lor çıkardıBu konuda herkes farklı düşünüyor ama çoğu dr da artık peynirin sütün yoğurdun light olanını değil normal yağlı olanını tercih ediyor
Ben kendi adıma normal yiyorum
Bence eğer gerçek köy peyniri ise diğer peynirlere göre daha sağlıklıdır, katkı maddesi yoktur
Bide eğer yağı karbonla beraber yersen vücut tutar
Senin minikler nasıl tatlım gece uyuyolarmı
Aynı zamanda mı uyanıyolar
Evde yapılanlarda çok çabuk bozuluyo
Peyniri bilmiyorum ama lor en fazla 2 günde bitirmek gerekiyor
)
Aynennn canım sana da geçmiş olsunSAPHIRA diyetin en zor zamanı ilk haftası zaten cnm hatta ilk 3 günü
O dönemi bi atlatırsak sonra insan alışıyor
Benimde dün başım ağrıdı
evet cnm devlet hastanesi doktoru.çok güzel ilgilendi.klasik diyetisyen diyeti bana göre.1 ay böyle gideyim,baktım olmuyor kendi tecrübelerime göre devam ederimCanım devlet hastanesinin diyetisyenimi devlet değişimleri hemen veriyor ve bakliyat in yanına pilav devlette normal ozelkerde değişimler daha sonra baya bı kg verince ilk etapta ekmek haklarını hep ekmek yada çorba şeklinde sonra makarna pilav ilave ediliyor onun için sordum
Menü güzel ama sen yinede pilavı akşama bırakma derim :)
İlk günler oluyor demek ki beyin aç hissediyor kendini
canım kaç yaşındaydı? Bezden mi kurtarmaya çalışıyorsun?Günaydın kızlar kendi çocuğuna nazar ettim ay dedim dün hiç cakirmadi hep tuvalete gittik sonuç bugün sabahtan beri kaçırdı zırt pırt çiş yaptı üşüttümu acaba
Aynen gidersek aklimdaki menu bu :)Bende ektra tuzunu az koyduydum :))
Gerçi burda hazır lor lar bile çabuk bozuluyor
Ordaki peynirler yüzde kaç yağlı oluyor
Daha alışma dönemi cnm olabilir
Ben beğendim tatlım
Hayır olsun cnm kötü bişey değildir inş.
Köfteciye gidersende yanında salata ayran ye
Canim diyet diye dusunme bu bi yasam bicimi diye dusunKizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Diyet yapmıcaz zaten tatlım sadece sağlıklı beslenecezKizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?