- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.441
Sıcak bi sokağa benziyorDemir parmaklikli olan kısım tulle cekilen kisim dibalkonum dışardan cikiyorum ancak evde balkon kspisi yokdiger kisimda giris kapisi
Helal sana dileğimGünaydın kızlar misafirlerim akşam gidicek bugünde idare edin beni sonra ful burdayım inşallah
Misafir olmasına rağmen diyetimden taviz vermiyorum helede yarın tartı gunuyken dahada dikkat edicem bugun
Köfte sıkıntı olmaz canım küçükse 5-6yersin yanına salata ayran ama piyaz yok yarın tartı varNorth River nazar olmustur kesin oku bol bol cocugu
Evet burasi oyle bi yer degil malesf sag sol akraba garipserler ogleden sonra gidiyor esim ise o yuzden boyle rahatlik
Islerim bitince bugun keyif vakti saglikli bi kahvaltida ettim oh mis
Ogleden sonra disarda olablrm bugn
Cok onemli bi gelişme bekliyoruz ailecek
Kafa dagitmamiz lazım
Kofteci yusufa gitcekmisiz pek istah yok zaten 3/4 köfte yerim ancak bakalim belkide gidilmez bilemiyorum şimdi
Dur evin önünu cekip atiyim :)
Canım bı turlu baslamadin bigün bı başla sağlıklı beslenme bu diyet değil ki senin yediklerin ilerde inusilin direncin kolestrol yağ kilo olarak dönecek sen yeni bir annesin ben geçen sene +13kg ile oğlum 6kg iken park dönüşü yokuşu ciksmiyordumKizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Güle güle otur canımDemir parmaklikli olan kısım tulle cekilen kisim dibalkonum dışardan cikiyorum ancak evde balkon kspisi yokdiger kisimda giris kapisi
Ne kadar yağ verdiğini görmekte çok motive ediciTuzlarsan biraz daha dayanıyor.ben tuzlu sevmediğimden buzluğa koyardım dayanırdı.bir de az az yapardım zaten.1 lt sütten 150 gr kadar lor çıkardı
Aynennn canım sana da geçmiş olsun
evet cnm devlet hastanesi doktoru.çok güzel ilgilendi.klasik diyetisyen diyeti bana göre.1 ay böyle gideyim,baktım olmuyor kendi tecrübelerime göre devam ederim
canım kaç yaşındaydı? Bezden mi kurtarmaya çalışıyorsun?
kolay gelsin dileğimGünaydın kızlar misafirlerim akşam gidicek bugünde idare edin beni sonra ful burdayım inşallah
Misafir olmasına rağmen diyetimden taviz vermiyorum helede yarın tartı gunuyken dahada dikkat edicem bugun
Iyi yolculuklar tatlımSelâm kızlar neler yapıyorsunuz bugün tartidan önceki son gün
Biz yola çıkalım yarım saat oldu önce Çorum'a uğrayacagiz sonra Ankara üzerinden Kütahya pazar da İstanbul a dönüş Allah nasip ederse
maşallah cnm yaa çok azimlisinKızlar 35dk eliptik yaptım 443cal yakıldı ohhh çok güzel birşey ya bu spor
İyi yolculuklarr merveSelâm kızlar neler yapıyorsunuz bugün tartidan önceki son gün
Biz yola çıkalım yarım saat oldu önce Çorum'a uğrayacagiz sonra Ankara üzerinden Kütahya pazar da İstanbul a dönüş Allah nasip ederse
Benmde canımı koyuyosun çıkarayım bari ortalığa bnmkiniKızlar 35dk eliptik yaptım 443cal yakıldı ohhh çok güzel birşey ya bu spor
Yok Yok kullanma sen paslansın gitsin kenardaenmde canımı koyuyosun çıkarayım bari ortalığa bnmkini
gerçek köy peyniri bulursab tabiki o daha sağlıklı canım katkısız oluyor organik birde ben az tuzlu olsun diye suda bekletiyorumGünaydın kizlar
Mefkurem bazen rahatsizlik olabiliyor ama idare edioz onuda :/
Kizlar ben artik sadcee koy peyniri alcam
Pazardan dun aldim markette hep yagliydi
Sudan gecirdim yagsiz oh mis gibi peynir birazdan yicz kahvaltida ne diosunuz kizlar dogru secimmi
Yapmaya bir türlü cesaret edemedim ben ya eşim zehirleniriz diye korkutuyor beniBen taze köy peynirine pek güvenmem canım ama afiyet olsun inşallah
Ben dukan yaparkan hiç bir peynir uygun olmadığından,yarım yağlı sütle kendim yapardım.fazla süzdürdüğümde lor,az süzdürüp krema kıvamında bıraktığımda labne gibi olurdu.tavsiye ederim
günaydınGünaydın hanımlar bu arada hemen konuya dalmışım
Günaydın ablacimGünaydınnnnn fıstıklar
Son kozların oynanacağı perşembe gelmişşşşş
Özellikle listedekiler hadin bakalım gösterin kendinizi
onlarda bugün gider ablaEeee ne var ne yok kızlar nasılsınız
Benim artıların birazı gitmiş ama daha var
Yarın belki artı çıkabilirim
Şu anda cnm bişey istemiyor ama Bugün normal bi menü yapıcam
Daha ev için yemek planıda yapmadım ne yapsam bilmiyorum
en çok anne babanın degermis canım nazarı oku bol bolGünaydın kızlar kendi çocuğuna nazar ettim ay dedim dün hiç cakirmadi hep tuvalete gittik sonuç bugün sabahtan beri kaçırdı zırt pırt çiş yaptı üşüttümu acaba
Harikasın canimDün ki menüm
Sabah (10:0)
1yumurta
2dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin yeşillik
Ara(12:30)
Sütlü kahve
Öğle (15:00)
100g et döner
Bol salata
Akşam(18:00)
1krpce mercimek çorbası
Salata
Şu:3,.5lt spor:40dk eliptik
Canım kızlarda söylemiş zaten amaç sağlıklı beslenme azıcık sağlıklı beslenmeye gayret etsen zamanla düzene girecek zaten emziriyorsun bu senin için çok büyük avantaj bol bol kalori yakıyorsun ki geçen hafta 3 kilo verdin en fazla verenimiz sendinKizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Akraba sokak deseneEki Görüntüle 2014259 Eki Görüntüle 2014261
Otobus yolu burasi carsiya giden otobusler burdan geciyor su etraftaki hep akraba :/
günaydın dilekcim kolay gelsinGünaydın kızlar misafirlerim akşam gidicek bugünde idare edin beni sonra ful burdayım inşallah
sağol ablacimIyi yolculuklar tatlım
maşallah cnm yaa çok azimlisin
sağol ponicimİyi yolculuklarr merve
Benmde canımı koyuyosun çıkarayım bari ortalığa bnmkini
çok haklısın abla 103 kilolardayken falan adım atmaya halim yoktu ayaklarım nasıl ağırirdi 2 adım attım mı şimdi daha iyiyim ama daha çok kilo vermem lazım tam anlamıyla rahat hareket edemiyorumTabi biz kadınlar kiloyu daha çok görüntü ve kıyafet için vermek istiyoruz
Bide bunun sağlık yönü var
Ben mesela kilo verince kuş gibi hafif hissediyodum ayrıca özgüven tavan olmuştu
Şimdi geri alınca, biraz ayakta durduğumda topuklarım belim yine ağrımaya başladı
Bide içimizi görmediğimiz için, iç organ yağlanmasıda cabasıda
Ahhh bide kimseyle karşılaşmak dahi istemiyorum :))
Abla oturunca gitmiyor bu zalım kilolarIyi yolculuklar tatlım
maşallah cnm yaa çok azimlisin
kız onlar velinimet benimki bı odada bı salonda film izliyorlardı salona taşıyorum vallaİyi yolculuklarr merve
Benmde canımı koyuyosun çıkarayım bari ortalığa bnmkini
ilk etapta dış görünüş ama ben ablamdan biliyorum 100lu kilolarda horluyir nefes problemi vardı ki o kilolardada aktif bı yaşamı olmasına rağmen bulduğu her fırsatta uyurduTabi biz kadınlar kiloyu daha çok görüntü ve kıyafet için vermek istiyoruz
Ben mesela kilo verince kuş gibi hafif hissediyodum ayrıca özgüven tavan olmuştu
Şimdi geri alınca, biraz ayakta durduğumda topuklarım belim yine ağrımaya başladı
Hayır canım çok güzel oluyor.yağsıza yakın olduğu için ağır olması imkansız zaten
Diyetisyenimin verdiği liste böyle canım.Yoğurt vardı zaten.protein hakkımı yani et veya tavuk hakımı fasulye olarak kullandım.daha 2 dilim ekmek veya 6 kaşık daha pilav yeme hakkım vardı.
Bana göre de pirinç veya ekmek grubu tamamen şeker.eski bir karataycı ve dukancı olarak çok garipsiyorum ama bu kez doktor kontrolünde gittiğime göre doktorumu dinleyeyim bari dedim
Günaydınnnnn fıstıklar
Son kozların oynanacağı perşembe gelmişşşşş
Özellikle listedekiler hadin bakalım gösterin kendinizi
Sabahı atlamışın ama diğer öğünler gayet güzel dileğim
Günaydın hedef daşım :)))
biraz getirmiş ama daha var
Bu konuda herkes farklı düşünüyor ama çoğu dr da artık peynirin sütün yoğurdun light olanını değil normal yağlı olanını tercih ediyor
Ben kendi adıma normal yiyorum
Bence eğer gerçek köy peyniri ise diğer peynirlere göre daha sağlıklıdır, katkı maddesi yoktur
Bide eğer yağı karbonla beraber yersen vücut tutar
Senin minikler nasıl tatlım gece uyuyolarmı
Aynı zamanda mı uyanıyolar
Evde yapılanlarda çok çabuk bozuluyo
Peyniri bilmiyorum ama lor en fazla 2 günde bitirmek gerekiyor
Günaydın cnm
Iyi yapmışın :))
Bende cok peyniri seviyorum canim ya cocuklugumdan kalma bisi ama nedense bunu deniyim dedim kasar peyniri diyetteyken hic almadim :)
Hoşuma gitti tadi simdlik hafif ve lezzetli bakalım:)
Dün ki menüm
Sabah (10:0)
1yumurta
2dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin yeşillik
Ara(12:30)
Sütlü kahve
Öğle (15:00)
100g et döner
Bol salata
Akşam(18:00)
1krpce mercimek çorbası
Salata
Şu:3,.5lt spor:40dk eliptik
Kızlar 35dk eliptik yaptım 443cal yakıldı ohhh çok güzel birşey ya bu spor
Tabi biz kadınlar kiloyu daha çok görüntü ve kıyafet için vermek istiyoruz
9.takım harıl harıl spor yapıp kalori yakıyor heralde
Bende bşrazdan yürüyüşümü yaparım
Ilginç bi şekilde bugün cnm bişey yemek istemiyor inş.akşamda aynı şekilde düşünürüm :))
Havalarda ısındı burada iyice insanın canı suistiyor sadece suda suyunu9.takım harıl harıl spor yapıp kalori yakıyor heralde
Bende bşrazdan yürüyüşümü yaparım
Ilginç bi şekilde bugün cnm bişey yemek istemiyor inş.akşamda aynı şekilde düşünürüm :))
valla işte her bünye aynı değil ben ablamın diyetisyenim verdiği liste ile kilo aldım ama o düzenli kilo verdiDeneyim bende o zaman ben ağır peynir yiyemiyorum da canım
Protein ve fasulye biraz farklı olmuş o zaman
Valla bilemem canım bazı doktorlar bazıları vermiyor ama ben fazla karbonhidrat alımına karşıyım hele hele kilo verirken sağlıklı karbonhidratlara varım ama fazla ekmek ve pirinç gibi şeyler bence sağlıklı karbonhidratlar değiller bana göre sağlıklı yaşam için bunları hayatımızda genel olarak sınırlamalıyız
Ne Karatay ne dukan bugüne kadar hiç birini yapmadım ama sanırım Karataya daha yakınım
İnşallah güzel sonuçlarla gelcem yarın
Gece uyuyorlar gündüz uyuyolar bayağa uyuyorlar kızlar :)))) hele hele emince çok yoruluyorlar herhalde uyuyorlar direk o yüzden.sabah uyanışları aynı anda oluyor 5 te kalkıyorlar öyle de alıştılar o yüzden sanırım sonra tekrar uyuyorlar tabi ama 5 te kesin ayaktayız:))) gündüz farklı zamanlarda uyanıp uyudukları oluyor ama genelde aynı zamanda uyanıp uyuyorlar o da benim için avantaj açıkçası.
İyi hoşuna gittiyse ye bence canım
Güzel olmuş canım süpersin spor su da çok çok iyi
Hey maşallah azmine sağlık
Haklısın gerçekten ya bence de öyle sağlıkta çok çok önemli güzel görünmekte tabiki ikisi de eşdeğer benim için önemi
Ayyy ne güzel devamlı olsun ama yine de ye bişey :)
çok yorucu valla birşey anlamayacaksınız tatildenSelâm kızlar neler yapıyorsunuz bugün tartidan önceki son gün
Eeee ikisi aynı anda uyanınca emzirme işini nasıl yapıyonGece uyuyorlar gündüz uyuyolar bayağa uyuyorlar kızlar :)))) hele hele emince çok yoruluyorlar herhalde uyuyorlar direk o yüzden.sabah uyanışları aynı anda oluyor 5 te kalkıyorlar öyle de alıştılar o yüzden sanırım sonra tekrar uyuyorlar tabi ama 5 te kesin ayaktayız:))) gündüz farklı zamanlarda uyanıp uyudukları oluyor ama genelde aynı zamanda uyanıp uyuyorlar o da benim için avantaj açık
Soğuk değil ama sıcak da değil cnm bu hafta kapalı yağmurlu geneldeHavalarda ısındı burada iyice insanın canı suistiyor sadece suda suyunugerçi sizin orda hava bu kadar sıcak değild
Kız bide dün döner yemişinvalla işte her bünye aynı değil ben ablamın diyetisyenim verdiği liste ile kilo aldım ama o düzenli kilo verdimesela benim kan grubum et ürublerinin çoğuna karşı ama ben eti çok severim acaba bundan mı veremiyoru
Döndüm şükür baharcım@sonreir a la vida
@cesurveguzel
bayram nasıl geçiyor canlar kaçamak yoktur inşallah
Habinar acemihayat28 ne zaman döneceksiniz bakalım sizinde tartının çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?