Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar misafirlerim akşam gidicek bugünde idare edin beni sonra ful burdayım inşallah
Misafir olmasına rağmen diyetimden taviz vermiyorum helede yarın tartı gunuyken dahada dikkat edicem bugun
Helal sana dileğim
Misafir uzaktanmı yatılı olduğuna göre

Köfte sıkıntı olmaz canım küçükse 5-6yersin yanına salata ayran ama piyaz yok yarın tartı var
Kizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Canım bı turlu baslamadin bigün bı başla sağlıklı beslenme bu diyet değil ki senin yediklerin ilerde inusilin direncin kolestrol yağ kilo olarak dönecek sen yeni bir annesin ben geçen sene +13kg ile oğlum 6kg iken park dönüşü yokuşu ciksmiyordum
Bu sene o 13kg nasıl fark etti biliyor musun oğlum 11kg iken kucağımda rahatlıkla o dik yokuşu çıkıyorum
Bakıyorum minicik çocukları olan anneler incecik Nasılsa güzel yakışmış kıyafetleri ne göbekli mı çekmek için bol nede popolarini örtmek için uzun uzun giyinmemisler kendine yakışanı giymişler hareketleri sınırlı değil
Hala istediğim kiloda değilim hala bademin örten göbeğimi fortlatmayan seviyorum verilecek bı 10kg daha var ben aynadaki mı beğenmiyorum
Sen aynaya bak begeniyorsan giyinmek önemli değil kilolu güzel giyinen yokmuş diyeceksin var tabiki ama ne kadar yakıştığını tartışılır herşeyden önce sağlık canım
Demir parmaklikli olan kısım tulle cekilen kisim dibalkonum dışardan cikiyorum ancak evde balkon kspisi yok diger kisimda giris kapisi
Güle güle otur canım
Ne kadar yağ verdiğini görmekte çok motive edici
Günaydın kızlar misafirlerim akşam gidicek bugünde idare edin beni sonra ful burdayım inşallah
Misafir olmasına rağmen diyetimden taviz vermiyorum helede yarın tartı gunuyken dahada dikkat edicem bugun
kolay gelsin dileğim

Iyi yolculuklar tatlım

Kızlar 35dk eliptik yaptım 443cal yakıldı ohhh çok güzel birşey ya bu spor
maşallah cnm yaa çok azimlisin

İyi yolculuklarr merve

Benmde canımı koyuyosun çıkarayım bari ortalığa bnmkini

Tabi biz kadınlar kiloyu daha çok görüntü ve kıyafet için vermek istiyoruz
Bide bunun sağlık yönü var
Ben mesela kilo verince kuş gibi hafif hissediyodum ayrıca özgüven tavan olmuştu

Şimdi geri alınca, biraz ayakta durduğumda topuklarım belim yine ağrımaya başladı
Bide içimizi görmediğimiz için, iç organ yağlanmasıda cabasıda
Ahhh bide kimseyle karşılaşmak dahi istemiyorum :))

gerçek köy peyniri bulursab tabiki o daha sağlıklı canım katkısız oluyor organik birde ben az tuzlu olsun diye suda bekletiyorum

Yapmaya bir türlü cesaret edemedim ben ya eşim zehirleniriz diye korkutuyor beni
Günaydın hanımlar bu arada hemen konuya dalmışım
günaydın

Günaydınnnnn fıstıklar

Son kozların oynanacağı perşembe gelmişşşşş

Özellikle listedekiler hadin bakalım gösterin kendinizi
Günaydın ablacim
onlarda bugün gider abla

Günaydın kızlar kendi çocuğuna nazar ettim ay dedim dün hiç cakirmadi hep tuvalete gittik sonuç bugün sabahtan beri kaçırdı zırt pırt çiş yaptı üşüttümu acaba
en çok anne babanın degermis canım nazarı oku bol bol

Dün ki menüm
Sabah (10:0)
1yumurta
2dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin yeşillik

Ara(12:30)
Sütlü kahve

Öğle (15:00)
100g et döner
Bol salata

Akşam(18:00)
1krpce mercimek çorbası
Salata

Şu:3,.5lt spor:40dk eliptik
Harikasın canim
Kizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Canım kızlarda söylemiş zaten amaç sağlıklı beslenme azıcık sağlıklı beslenmeye gayret etsen zamanla düzene girecek zaten emziriyorsun bu senin için çok büyük avantaj bol bol kalori yakıyorsun ki geçen hafta 3 kilo verdin en fazla verenimiz sendin
Eki Görüntüle 2014259 Eki Görüntüle 2014261
Otobus yolu burasi carsiya giden otobusler burdan geciyor su etraftaki hep akraba :/
Akraba sokak desene
günaydın dilekcim kolay gelsin

Iyi yolculuklar tatlım

sağol ablacim

İyi yolculuklarr merve

sağol ponicim

çok haklısın abla 103 kilolardayken falan adım atmaya halim yoktu ayaklarım nasıl ağırirdi 2 adım attım mı şimdi daha iyiyim ama daha çok kilo vermem lazım tam anlamıyla rahat hareket edemiyorum

Iyi yolculuklar tatlım

Abla oturunca gitmiyor bu zalım kilolar
İyi yolculuklarr merve

kız onlar velinimet benimki bı odada bı salonda film izliyorlardı salona taşıyorum valla

ilk etapta dış görünüş ama ben ablamdan biliyorum 100lu kilolarda horluyir nefes problemi vardı ki o kilolardada aktif bı yaşamı olmasına rağmen bulduğu her fırsatta uyurdu

Hayır canım çok güzel oluyor.yağsıza yakın olduğu için ağır olması imkansız zaten

Deneyim bende o zaman ben ağır peynir yiyemiyorum da canım

Protein ve fasulye biraz farklı olmuş o zaman
Valla bilemem canım bazı doktorlar bazıları vermiyor ama ben fazla karbonhidrat alımına karşıyım hele hele kilo verirken sağlıklı karbonhidratlara varım ama fazla ekmek ve pirinç gibi şeyler bence sağlıklı karbonhidratlar değiller bana göre sağlıklı yaşam için bunları hayatımızda genel olarak sınırlamalıyız
Ne Karatay ne dukan bugüne kadar hiç birini yapmadım ama sanırım Karataya daha yakınım
Günaydınnnnn fıstıklar

Son kozların oynanacağı perşembe gelmişşşşş

Özellikle listedekiler hadin bakalım gösterin kendinizi

İnşallah güzel sonuçlarla gelcem yarın

Gece uyuyorlar gündüz uyuyolar bayağa uyuyorlar kızlar :)))) hele hele emince çok yoruluyorlar herhalde uyuyorlar direk o yüzden.sabah uyanışları aynı anda oluyor 5 te kalkıyorlar öyle de alıştılar o yüzden sanırım sonra tekrar uyuyorlar tabi ama 5 te kesin ayaktayız:))) gündüz farklı zamanlarda uyanıp uyudukları oluyor ama genelde aynı zamanda uyanıp uyuyorlar o da benim için avantaj açıkçası.

Bende cok peyniri seviyorum canim ya cocuklugumdan kalma bisi ama nedense bunu deniyim dedim kasar peyniri diyetteyken hic almadim :)
Hoşuma gitti tadi simdlik hafif ve lezzetli bakalım:)

İyi hoşuna gittiyse ye bence canım

Dün ki menüm
Sabah (10:0)
1yumurta
2dlm ekmek
1kk peynir
5zeytin yeşillik

Ara(12:30)
Sütlü kahve

Öğle (15:00)
100g et döner
Bol salata

Akşam(18:00)
1krpce mercimek çorbası
Salata

Şu:3,.5lt spor:40dk eliptik

Güzel olmuş canım süpersin spor su da çok çok iyi

Hey maşallah azmine sağlık

Haklısın gerçekten ya bence de öyle sağlıkta çok çok önemli güzel görünmekte tabiki ikisi de eşdeğer benim için önemi

Ayyy ne güzel devamlı olsun ama yine de ye bişey :)

Havalarda ısındı burada iyice insanın canı suistiyor sadece suda suyunu gerçi sizin orda hava bu kadar sıcak değildir
valla işte her bünye aynı değil ben ablamın diyetisyenim verdiği liste ile kilo aldım ama o düzenli kilo verdi mesela benim kan grubum et ürublerinin çoğuna karşı ama ben eti çok severim acaba bundan mı veremiyorum ki

Eeee ikisi aynı anda uyanınca emzirme işini nasıl yapıyon

Havalarda ısındı burada iyice insanın canı suistiyor sadece suda suyunu gerçi sizin orda hava bu kadar sıcak değild
Soğuk değil ama sıcak da değil cnm bu hafta kapalı yağmurlu genelde
Kız bide dün döner yemişin
Ben ne zaman döner yesem artı çıkarım belkide tuzlu olduğu için
Ama Ben normal ölçüde yemiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…