- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.461
Valla canım motivasyon düşünce zor oluyorKizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Havalarda ısındı burada iyice insanın canı suistiyor sadece suda suyunugerçi sizin orda hava bu kadar sıcak değildir
valla işte her bünye aynı değil ben ablamın diyetisyenim verdiği liste ile kilo aldım ama o düzenli kilo verdimesela benim kan grubum et ürublerinin çoğuna karşı ama ben eti çok severim acaba bundan mı veremiyorum ki
Eeee ikisi aynı anda uyanınca emzirme işini nasıl yapıyon
Soğuk değil ama sıcak da değil cnm bu hafta kapalı yağmurlu genelde
Kız bide dün döner yemişin
Ben ne zaman döner yesem artı çıkarım belkide tuzlu olduğu için
Ama Ben normal ölçüde yemiyom :))
Suyada devam kizlar dunden beri bi icemedim yesilcay ya simdi koyucam ama of ozledim ya yesillcayi :)
Selam kizlar yemege gittik geldik ordan koye de gittik.
Yediklerim koftecide
1tavuk sis
4 izgara abant koftr
2bardak yayik ayrani
Bol salata
Kozlenmis biber
Bulgur pilavi vardı ama yemedim :)
aynen sanırım öyle canım ya dun bi turlu içemedim khve gibi arar oldum ayyy kahvede içemıroum bayadır yaa özledım :)Alışkanlık oldu sende iyi bişey bence bu
aynen sanırım öyle canım ya dun bi turlu içemedim khve gibi arar oldum ayyy kahvede içemıroum bayadır yaa özledım :)
akşam içicem artık evet en cok turk kahvesını seviyorumKahve içebilirsn canım hele türk kahvesi gayet iyi bi içecek
ayy inşallah yarın eksı cıkarım ya
evde yemekte yok yapamadım dısarda vs olmaktan ne yapcam bilmiyorum
mangal pazardan cumartesiye alındı
orda da aynı yapcam bi suru çeşit olucak ama ekmek sadece bastırmak için 1 dilim yicem
midem bulanmasın dıye artık korkmuyorum ya başka yerde yemek yemekten
akşam içicem artık evet en cok turk kahvesını seviyorum
Tatlım istersen kendini hiç beğenmediğin bi resmini buzdolabına yada gözünün önüne biyere as. Ben geçen sefer öyle yapmıştımEvet haklisiniz arkadaslar bu haftayi bosa gecirdim artik onumuzdeki gunlere bakicam. Daha fazla gayret etmeye calisacagim
bayramınız nasıl geçti yasemin hanımcım :))Döndüm şükür baharcım
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Bi geçmiş yapıp kurcalayım bakalım neler yaptınız
Gayet güzel atlatmışın tatlımSelam kizlar yemege gittik geldik ordan koye de gittik.
Yediklerim koftecide
1tavuk sis
4 izgara abant koftr
2bardak yayik ayrani
Bol salata
Kozlenmis biber
Bulgur pilavi vardı ama yemedim :)
Benimde 1.5 lt bittiSuyada devam kizlar dunden beri bi icemedim yesilcay ya simdi koyucam ama of ozledim ya yesillcayi :)
kız sana diyom yarın çok güzel eksi olacan diye :))yeterki akşamıda hafif atlatayy inşallah yarın eksı cıkarım ya
evde yemekte yok yapamadım dısarda vs olmaktan ne yapcam bilmiyorum
mangal pazardan cumartesiye alındı
orda da aynı yapcam bi suru çeşit olucak ama ekmek sadece bastırmak için 1 dilim yicem
midem bulanmasın dıye artık korkmuyorum ya başka yerde yemek yemekten
Tabiki şekersiz dimi fıstıkakşam içicem artık evet en cok turk kahvesını seviyorum
Tatlım istersen kendini hiç beğenmediğin bi resmini buzdolabına yada gözünün önüne biyere as. Ben geçen sefer öyle yapmıştım
O resme baktıkça zayıf olmak arzun taze kalır
Yada çok giymek istediğin bi kıyafeti dolaptan çıkar göz önüne koy
Bu kadar kişi başarabiliyosa sende yapabilirsin
bayramınız nasıl geçti yasemin hanımcım :))
Yarın eksi gelmezsen o tatili zehir ederim sana
Gayet güzel atlatmışın tatlım
Bulgurda tabiki arada yenebilir ama bugün yememen iyi olmuş tartı öncesi şişlik olmasın
Benimde 1.5 lt bitti
kız sana diyom yarın çok güzel eksi olacan diye :))yeterki akşamıda hafif atlat
Salata yoğurt olabilir
Tabiki şekersiz dimi fıstık
Ben birazcık toz tarçında koyuyorum
zehirlenme veya hastalığa sebep olabilen peynir taze köy peyniridir.Çünkü ineğin memesinden sağdıkları gibi kullanırlar sütü.Yani pastörize etmeden.İneğin memesinden çıktığı halindeki sıcaklığı,sütün tam peynir için mayalanma sıcaklığıdır.sen evinde sütünü pastörize ettikten sonra vey direkt pastörize süt kullandıktan sonra sorun olmaz.Yapmaya bir türlü cesaret edemedim ben ya eşim zehirleniriz diye korkutuyor beni
günaydın
Kuru fsulye,nohut,mercimek gibi kuru bakliyatlar yüksek oranda protein içerir.dolayısıyla et,tavuk yerine geçerProtein ve fasulye biraz farklı olmuş o zaman
Valla bilemem canım bazı doktorlar bazıları vermiyor ama ben fazla karbonhidrat alımına karşıyım hele hele kilo verirken sağlıklı karbonhidratlara varım ama fazla ekmek ve pirinç gibi şeyler bence sağlıklı karbonhidratlar değiller bana göre sağlıklı yaşam için bunları hayatımızda genel olarak sınırlamalıyız
Ne Karatay ne dukan bugüne kadar hiç birini yapmadım ama sanırım Karataya daha yakınım
Tarçın tabiki damak tadı meselesi ben seviyorumevet sanırım salata yıcem aksama
kahveyı hıç tarçınlı denemedım denicem senin için canım az sekerlı içerim genelde de kahveyi
ayy evet gayet guzel atlattım tatlım bu menuyude
yeşilçayımı içtim sonunda su 2 litre oldu şimdi
3 litreyi bulur sanırım yatana kadar
Kızz şimdi terlik geliyor haaoff yarından çok korkuyorum ya :S nedense of stres bastı gene :/
Benimde bildiğimKuru fsulye,nohut,mercimek gibi kuru bakliyatlar yüksek oranda protein içerir.dolayısıyla et,tavuk yerine geçer
Karbonhidratlar konusunda aynı fikirdeyiz ama madem doktora gittim bu kez,en azından 1 ay deneyeceğim.Yani benim menümde ekmekler,pilavlar,makarnalar,hatta değişim yapmışsam sossuz hamburger,patates vs.. bile olabilir
tarçın severim canım neden sen, sucliyimTarçın tabiki damak tadı meselesi ben seviyorum
Sevmezsen beni suçlama :))
Ben geç yattığım için suyu bende 3 e tamamlarım
Kızz şimdi terlik geliyor haa
Canım sakın stres yapma o zamanda kilo veremiyorsun bi ara takmıştım ben cuma günlerine Pazartesi bile tartılamıyordum hasta gibi olmuştum kortizol hormonu mu ne dediler o devereye giriyormuş kilo verdirmiyormuş sen çok güzel gidiyorsun tıkır tıkır gider senin hiç şüphem yokoff yarından çok korkuyorum ya :S nedense of stres bastı gene :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?