Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar benim motivasyonum cok bozuldu hic diyet yapmak istemiyorum ne yapsam acaba?
Valla canım motivasyon düşünce zor oluyor
Birileriyle konuş söyle itişecek bi arkadaş bul kendine benim ocak ayından beri komşularım kuzenlerim buradaki arkadaşlar eltim kursta arkadaşlar spordakiler hep beraber girdik diyete herkesle gündem sürekli diyet zayıflama spor konuştum yoksa diri kalamıyorsun çözümüm buydu bide hep bir beden küçük bir kıyafet aldım içine girmeye çalıştım oda çok motive etti beni

Kan grubun ne

Ağlamıyorlarsa sıkıntı olmuyor teker teker emziriyorum ama bazen çok acıkırlarsa ikisini beraber emziriyorum ama genelde o kadar acıkmadan emziriyorum zaten sıkıntı olmuyor pek valla akıllı bıdıklarım zaten hemen yoruluyorlar öyle uzun uzun ememiyorlar

ayy inşallah yarın eksı cıkarım ya
evde yemekte yok yapamadım dısarda vs olmaktan ne yapcam bilmiyorum
mangal pazardan cumartesiye alındı
orda da aynı yapcam bi suru çeşit olucak ama ekmek sadece bastırmak için 1 dilim yicem
midem bulanmasın dıye artık korkmuyorum ya başka yerde yemek yemekten

Tabi canım her yerde et tavuk salata yoğurt ya da ayran zaten oluyor problem yok o açıdan
Valla yemek yapamadığımda ben en kolayından salata yaparım genelde

Evet haklisiniz arkadaslar bu haftayi bosa gecirdim artik onumuzdeki gunlere bakicam. Daha fazla gayret etmeye calisacagim
Tatlım istersen kendini hiç beğenmediğin bi resmini buzdolabına yada gözünün önüne biyere as. Ben geçen sefer öyle yapmıştım
O resme baktıkça zayıf olmak arzun taze kalır
Yada çok giymek istediğin bi kıyafeti dolaptan çıkar göz önüne koy

Bu kadar kişi başarabiliyosa sende yapabilirsin

Döndüm şükür baharcım
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Bi geçmiş yapıp kurcalayım bakalım neler yaptınız
bayramınız nasıl geçti yasemin hanımcım :))
Yarın eksi gelmezsen o tatili zehir ederim sana
Selam kizlar yemege gittik geldik ordan koye de gittik.
Yediklerim koftecide
1tavuk sis
4 izgara abant koftr
2bardak yayik ayrani
Bol salata
Kozlenmis biber
Bulgur pilavi vardı ama yemedim :)
Gayet güzel atlatmışın tatlım
Bulgurda tabiki arada yenebilir ama bugün yememen iyi olmuş tartı öncesi şişlik olmasın

Suyada devam kizlar dunden beri bi icemedim yesilcay ya simdi koyucam ama of ozledim ya yesillcayi :)
Benimde 1.5 lt bitti

kız sana diyom yarın çok güzel eksi olacan diye :))yeterki akşamıda hafif atlat
Salata yoğurt olabilir

akşam içicem artık evet en cok turk kahvesını seviyorum
Tabiki şekersiz dimi fıstık
Ben birazcık toz tarçında koyuyorum

evet sanırım salata yıcem aksama
kahveyı hıç tarçınlı denemedım denicem senin için canım az sekerlı içerim genelde de kahveyi
ayy evet gayet guzel atlattım tatlım bu menuyude
yeşilçayımı içtim sonunda su 2 litre oldu şimdi
3 litreyi bulur sanırım yatana kadar

Yapmaya bir türlü cesaret edemedim ben ya eşim zehirleniriz diye korkutuyor beni
günaydın
zehirlenme veya hastalığa sebep olabilen peynir taze köy peyniridir.Çünkü ineğin memesinden sağdıkları gibi kullanırlar sütü.Yani pastörize etmeden.İneğin memesinden çıktığı halindeki sıcaklığı,sütün tam peynir için mayalanma sıcaklığıdır.sen evinde sütünü pastörize ettikten sonra vey direkt pastörize süt kullandıktan sonra sorun olmaz.
ben mayalama yöntemiyle yapmıyordum,kaynayan süte limon suyu veya sirke atıyorsun,kesiliyor zaten hemen,biraz daha kesilmesini bekleyip,temiz bir tülbentle süzüp,ağırlık koyuyorsun üstüne.1-2 saat sonra mis gibi lor oluyor :)
Kuru fsulye,nohut,mercimek gibi kuru bakliyatlar yüksek oranda protein içerir.dolayısıyla et,tavuk yerine geçer
Karbonhidratlar konusunda aynı fikirdeyiz ama madem doktora gittim bu kez,en azından 1 ay deneyeceğim.Yani benim menümde ekmekler,pilavlar,makarnalar,hatta değişim yapmışsam sossuz hamburger,patates vs.. bile olabilir

Tarçın tabiki damak tadı meselesi ben seviyorum
Sevmezsen beni suçlama :))

Ben geç yattığım için suyu bende 3 e tamamlarım

off yarından çok korkuyorum ya :S nedense of stres bastı gene :/
Kızz şimdi terlik geliyor haa

Benimde bildiğim
Baklagillerde bitkisel protein olsada karbonhidrat oranı daha fazla olduğu için karbon sınıfına girer tatlım

Tarçın tabiki damak tadı meselesi ben seviyorum
Sevmezsen beni suçlama :))

Ben geç yattığım için suyu bende 3 e tamamlarım

Kızz şimdi terlik geliyor haa
tarçın severim canım neden sen, sucliyim
abla ya elimde değil ya ne yapıymmmm :& bakalım ne olcak yarın erken kalkarım kalktıktan yarım saat sonra tartılırım şişlikler gider oyle daha iyi olur sanırmm
off ölecem meraktan grubu etkılemıyimde en çok derdım bu

off yarından çok korkuyorum ya :S nedense of stres bastı gene :/
Canım sakın stres yapma o zamanda kilo veremiyorsun bi ara takmıştım ben cuma günlerine Pazartesi bile tartılamıyordum hasta gibi olmuştum kortizol hormonu mu ne dediler o devereye giriyormuş kilo verdirmiyormuş sen çok güzel gidiyorsun tıkır tıkır gider senin hiç şüphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…