Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işte benim mursh 'um :13: ya bu yulaf kepeğini nerden bulucaz ki :26: bulabilirsem bende ekmekler yapıp yerim sahurda falan... sen nerden alıcan

Cnm ben dun sıparıs ettım saka gıbı ama daha sımdı ulastı elıme :) Gurmenet.com dan aldım cok cabuk gelıo 1 gunde elıme ulastı...Cok tok tutuyomus keısnlıkle almalısın bence

Cnm ben dun sıparıs ettım saka gıbı ama daha sımdı ulastı elıme :) Gurmenet.com dan aldım cok cabuk gelıo 1 gunde elıme ulastı...Cok tok tutuyomus keısnlıkle almalısın bence

Ne kadara aldın? Kargo ücreti varmı? ya birde ben eve sipariş edememki eşim benle acayip dalga geçer

Ne kadara aldın? Kargo ücreti varmı? ya birde ben eve sipariş edememki eşim benle acayip dalga geçer

Cnm 500 gr kutusu 5.55 ama en az 2 kutu alabılıyosun buda 11.10 yapıo kargoda 4.23 lıra toplamda 16.98 lıra odedım ama dedıgım gıbı kargo cok hızlı ben 3 4 gune gelır dıodum cok hızlı :) Al cnm o ıste deılmı gun ıcınde gelıo ayrıca dalga gecsede sen kendını dusun cok tok tutuyomus ama ekmek tarıfı bulmam lazım sımdı :)

cnm çaya bal koymuyorum zaten sadece çubuk tarçın koyuyorum sabahları aç karnına içtiğim ılık suyun içine bal koyuyorum

'' Zayıflıyorum '' Cnm benım yulaf kepeklerım geldı ama senın tarıfı bulamadım gerıye donukte baktım ama goremedım sana zahmet bıda koyarmısın tarıfı not alıcam bıdada sormıcam söz

Bide bı kac yerde bugday kepegı ılave edın dıyo ama sence ılave edılmelımı ? Acıl cvp pleasss :)

Son düzenleme:

yok kız o nerdeyse 24 saat evde.. imam oldugu için
neyse arkadasın eve sipariş etirrim

cnm çaya bal koymuyorum zaten sadece çubuk tarçın koyuyorum sabahları aç karnına içtiğim ılık suyun içine bal koyuyorum

evet bende kiraz sapı + tarcın + elma sirkeli bi su içiyordum ama bal koymam gerekirmi sence

Bugünkü menüm:

SABAH: Yarım dilim yağsız poğaça + 1 kibrit kutusu boyutunda light beyaz peynir

ÖĞLE: 1 coca cola zero

AKŞAM: 1 ayran + 1 büyük tabakta Izgara tavuklu sezar salata + 1 çatal iskender :)

Biraz önce 72.5 kilo çıktım yuh neyse canım sabah daha az çıkıcam demek oluyo bu, dün akşam 73 çıkmıştım çnkü

Son düzenleme:
murshcum işte sana dukan poğaça tarifi

Eğer atak dönemindeyseniz 7.5 kaşık yulaf kepeği , seyir dönemindeyseniz 10 kaşık yulaf kepeği

Yağsız tuzsuz peynir (Ben bimde satılan krem lor peynirinden kullanıyorum)

Biraz pul biber

Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar alabildiğince yoğurt (light yoğurt)

Tepsinin yüzeyini zeytinyağı ile yağlayın, kağıtla silmenize lüzum yok yulaf yağı çekmiyor.

180 derece fırında 15-20 dk pişirin

Seyir döneminde 5 gün boyunca Günde 2 tane yiyebilirsiniz bu ölçüyle :) Ataktada 1 tane yiyin

Afiyet olsun

bizim bi tanıdık sıcaga yayın su içmiş kadını kardeşim görmüş inanmamış göbek gitmiş erimiş ben bugün 1o bardak sıcaga yakın su içtim bakalım 1 ay denicem kilo vermesemde olur incelsem evdeki eteklerimi giysem yeter gerisi gelir inşallah

Merhaba ,
Forumu incelerken gördüm 25 kilo vermişsiniz harikasınız.Ne kadar sürede ve hangi diyetle ya da nelerle destekleyerek başardığınızı öğrenebilir miyim? Benim de 25 kilo vermem lazım şu anda 85ten 83e indim,kaldı 23 kilo ama ben çok zor kilo veriyorum spor yapamadığım için.metabolizmam da çok yavaş

Ne olur bana da anlatın sırrınızı :84:

yazdm cnm:) okudun mmu??

yazdm cnm:) okudun mmu??

Saol tatlım aldım tarıfını elıne saglık...Tadı nasıl sence yenılebılır bıseymı ? Bıde dedım yaa bugday kepegı ılave edın dıyor sence kullanılmalımı yoksa dırek bundanmı yapılmalı ?

günaaaaaaaaaaydın kızlar dün keşke perşembe bugün cuma olsaymış dün wc yüzünden tartıda aynı çıkmıştım bide 2 gündür sıcaga yakın su içiyorum sonuç 97.5

Ayyy cok sevındım fadıme abla hıc bozma bole devam et bak gıdecek artık sonunda kılolar :)
evet ya çok mutluyum ramazanda artık iftardan sonra içerim kilo almasam yine iyi ben hep ramazanda kilo alırım dün kızım gelmiş bir dersden kalmış ramazanı orda geçircek sahurda ne yesem kilo almasam diyo bende kelin ilacı olsa başına sürer dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…