- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.561
işte benim mursh 'um :13: ya bu yulaf kepeğini nerden bulucaz ki :26: bulabilirsem bende ekmekler yapıp yerim sahurda falan... sen nerden alıcan
Cnm ben dun sıparıs ettım saka gıbı ama daha sımdı ulastı elıme :) Gurmenet.com dan aldım cok cabuk gelıo 1 gunde elıme ulastı...Cok tok tutuyomus keısnlıkle almalısın bence
Ne kadara aldın? Kargo ücreti varmı? ya birde ben eve sipariş edememki eşim benle acayip dalga geçer
ya bu çaya bal koymasakda sadece yeşilçay + tarcın yapsak nasıl olur?
su meselesine gelincede,, soguk su içince vücudumuz onu ısıtıpsindirene kadar cok enerji sarfediyormuş ve kilo verdiriyormus böylece.. ama ne kadar dogru bilmiyorum.. :44:
Cnm 500 gr kutusu 5.55 ama en az 2 kutu alabılıyosun buda 11.10 yapıo kargoda 4.23 lıra toplamda 16.98 lıra odedım ama dedıgım gıbı kargo cok hızlı ben 3 4 gune gelır dıodum cok hızlı :) Al cnm o ıste deılmı gun ıcınde gelıo ayrıca dalga gecsede sen kendını dusun cok tok tutuyomus ama ekmek tarıfı bulmam lazım sımdı :)
cnm çaya bal koymuyorum zaten sadece çubuk tarçın koyuyorum sabahları aç karnına içtiğim ılık suyun içine bal koyuyorum
valla cnm bilmiyorum ki istersen koy balı 4 gün falan dene ,baktın sana yaramıyor yani kilo verdirmiyor kesersin bal koymayı
ben 1. olmuşum
bizim bi tanıdık sıcaga yayın su içmiş kadını kardeşim görmüş inanmamış göbek gitmiş erimiş ben bugün 1o bardak sıcaga yakın su içtim bakalım 1 ay denicem kilo vermesemde olur incelsem evdeki eteklerimi giysem yeter gerisi gelir inşallahya bu çaya bal koymasakda sadece yeşilçay + tarcın yapsak nasıl olur?
su meselesine gelincede,, soguk su içince vücudumuz onu ısıtıpsindirene kadar cok enerji sarfediyormuş ve kilo verdiriyormus böylece.. ama ne kadar dogru bilmiyorum.. :44:
cnm çaya bal koymuyorum zaten sadece çubuk tarçın koyuyorum sabahları aç karnına içtiğim ılık suyun içine bal koyuyorum
'' Zayıflıyorum '' Cnm benım yulaf kepeklerım geldı ama senın tarıfı bulamadım gerıye donukte baktım ama goremedım sana zahmet bıda koyarmısın tarıfı not alıcam bıdada sormıcam söz
Bide bı kac yerde bugday kepegı ılave edın dıyo ama sence ılave edılmelımı ? Acıl cvp pleasss :)
murshcum işte sana dukan poğaça tarifi
Eğer atak dönemindeyseniz 7.5 kaşık yulaf kepeği , seyir dönemindeyseniz 10 kaşık yulaf kepeği
Yağsız tuzsuz peynir (Ben bimde satılan krem lor peynirinden kullanıyorum)
Biraz pul biber
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar alabildiğince yoğurt (light yoğurt)
Tepsinin yüzeyini zeytinyağı ile yağlayın, kağıtla silmenize lüzum yok yulaf yağı çekmiyor.
180 derece fırında 15-20 dk pişirin
Seyir döneminde 5 gün boyunca Günde 2 tane yiyebilirsiniz bu ölçüyle :) Ataktada 1 tane yiyin
Afiyet olsun
yazdm cnm:) okudun mmu??
günaaaaaaaaaaydın kızlar dün keşke perşembe bugün cuma olsaymış dün wc yüzünden tartıda aynı çıkmıştım bide 2 gündür sıcaga yakın su içiyorum sonuç 97.5
evet ya çok mutluyum ramazanda artık iftardan sonra içerim kilo almasam yine iyi ben hep ramazanda kilo alırım dün kızım gelmiş bir dersden kalmış ramazanı orda geçircek sahurda ne yesem kilo almasam diyo bende kelin ilacı olsa başına sürer dedimAyyy cok sevındım fadıme abla hıc bozma bole devam et bak gıdecek artık sonunda kılolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?