- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.541
bende istemeye istemeye kilo bildirimimi yapayım.((83.5:84::84:
Yine 71.9 çıktımneyse ya idare eder. Sonuçta 2.9 kilo sonra 69 olcam oh bee :)
beyaz16 sen ağustos annesi değilmisin?
Dün halamın kızı gelmişti aydından.Ablası var oda dukana başlamış.1 ayda 9 kilo vermiş..Bende bugün normal yiyip haftasonu ve ramzanda devam etmeyi düşünüyorum.Ramazanda sahurda normal kahvaltı yapıcam.Gün içinde o yediğim erir zaten.İftardada daha cok protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bakalım ne olacak...
Beyaz16 cıgımada söz vermiştim snele yaparım diye ama devam edemicem canım.. sen devam et diyete istersen
Bende senın gıbı cok olumlu seyler duyuyorum zaten topıgımızdede var bı dukan mucızesı.Kıtabı okuyorum suanda yulaf kepegım gelsın baslıcam tam tempo :) Ben ramazanda oruc tutmıcaktım ole karar almıstım.Zor zor verdıgım kıloları gerı almak ıstemıyorum malumunuz.Ama ıcım rahat etmedı gen karar degıstırdım.Şöyle yapıcam 15 gun denıcem kılo verırsem veya hıc almazsam devam edıcem.Ben aynı kalmayada razıyım.Ama kılo alırsam sanırım son 15 gununu tutmam.Allah ıcımı bılıyo cok tutmak ıstıyorum ama bı taratanda rısk denıcez gorucez.Hayırlısıyla
tebriklerben 1. olmuşum
Dün halamın kızı gelmişti aydından.Ablası var oda dukana başlamış.1 ayda 9 kilo vermiş..Bende bugün normal yiyip haftasonu ve ramzanda devam etmeyi düşünüyorum.Ramazanda sahurda normal kahvaltı yapıcam.Gün içinde o yediğim erir zaten.İftardada daha cok protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bakalım ne olacak...
Beyaz16 cıgımada söz vermiştim snele yaparım diye ama devam edemicem canım.. sen devam et diyete istersen
Ya benim dediğim gibi yapalım.. Sahurda normal kahvaltı... İftarda dukan.. Kızım cok cesit var.. zaten 2. haftadan sonra sebzede olacak.. hadi beraber yapalım.. deneriz yapabilirsek devam ederiz. ne dersin canım?
Yapalım cnm ben yulaf kepegınden kucuk ekmekler yapıcam aksam o ekmekle yagzıs peynır yogurt felan yıycem.Dedıgın gıbı zor olan kısmı ılk hafta zaten sonra domates salatalık felanda yıyebılırız semız otu felan guzel olur.aksamda dedıgın gıbı ızgara tavuk yaparız yogurtla beraber kolay olabılır :) Ve normalden daha cabuk sonuc verecegını dusunuyorum.Deneyelım ne cıkar kı :)
bende bakıyorum listeye Allah Allah neden ismim yok diye meğerse deneme süresindeymişim :44: tühh yani bu hafta hiç kaçamak yapmamıştım halbuki,evet kızlar gelelim dünkü menüme
sabah 10.00 ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal,1 yemek kaşığı limon suyu, 1çay kaşığı tarçın
10.30 1 domates ,kibrit kutusu kadar peynir,4 tane zeytin,1 ince dilim kepek ekmeği ve biraz maydonoz
11.30 yeşil çay(çubuk tarçınlı)
13.00 3 adet ceviz ve 1 yumurta (haşlanmış)
13.30 1 adet soda
14.30 5 yemek kaşığı fasulye ve sarmısaklı yoğurt (yemekten sonra sarmısaklı yoğurttan dolayı ağzıma 2 tane karanfil atıyorum koku olmaması için)
15.30 yeşil çay (çubuk tarçınlı)
17.30 3 tane üzüm
18.30 4 küçük köfte ve bol salata
20.00 yeşil çay (çubuk tarçınlı ve zencefilli)
kızlar ayrıca bugünkü araştırmalarıma göre ılık yada sıcak su değil aksine soğuk su içmenin daha çok metabolizmayı hızlandırdığını duydum acaba aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?