Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hem gözün aydin hem bununla gecmis olsun cnm

Ah dilegim biliyorum yogundun ama özlendin be kuzum

Hayırlı olsn tartın hep yüzünü güldürsün

Kızlar bu arada yarını deli gibi merak ediyorum
Bnde çok merak ediyorm ya artılar için elimdn geleni yaptm bakalım sonç ne olacak

oh mıs ponıcım
ne güzel 2 saat yürüyüş sıkılaşırsın negüzel
2 günde 4 saat yürüdüm artılar yüzünden

Kız o kadar yapmasan bile verirsin sen de biliyorsun kaçamak yapmayınca ne güzel verdiğini ama bundan sonra yok bak 3 gündür uğraşıyorsun ne gerek var bi gün yediğin bişey uğruna kilonu ver yersin zaten
Aynen Poni Bon 1 gün ye 3 gün eziyet çek valla hiç yeme daha iyi 1 günde alıyorsun da o aldığın 3 günde gitmiyor almak daha kolay
Aynen ya alırken çok basit verirken off of

Dilekk bunla geçmiş olsn canm bn çatlaşmtr motor dedim ama iyi ya bu kadarla atlatmışsınız

Saol canım acıktıkça su içtim bitki çayıylakapattım midemden sesler geliyor sıcak su torbası gibi :)

Afiyet olsun çok iyi

Burada bir meydan okuma var sanki bahar sana yetişecem diye neler yapmıştım ben ya hedefim sendin gözüme seni kestirmiştim şimdi sen çabuk yakalarsın beni kaçmam lazım hemde koşarak :)

Afiyet olsun pro olmuş genel olarak

Kizzzz sabah 8 cokmu erken olurki North River 9 da tartilsam 8 de uyanip olmazmi
Uyandıktan 1 saat sonra wc sonrası tartıl canım

Kızlar 1,5 lt de bitti su 4 lt oldu mola verdik eşime yine su aldırdım 1 lt almış bu sefer
Aha buda benim gibi guluk guluk sesler geliyor :)

Ayy ben menü yazmamışım

Sabah
1 medine hurması

Öğle
1 dil ananas
Biraz peynir

Ara
Yoğurt

Akşam
Tavuk sote
1 dil ananas

Acıkınca baharatlı Yoğurt

Su 3 lt
Detoks demi abla afyet olsun
Geçmiş olsun dilekcim Allah beterinden korusun çıkacağı varmış paranın

Acıkmadım abla cuma stresi bide bayram dönüşü artık yeter ama demi su içtim bol bol sanki yarın lys var gibi sınava girecez o derece :)

Detoks demi abla afyet olsun
yok cnm degil
Gündüz cnm bisey istemiyodu evdede yarim anabas vardi bosa gitmesin dedim .bugün dengesiz oldu biraz

Acıkmadım abla cuma stresi bide bayram dönüşü artık yeter ama demi su içtim bol bol sanki yarın lys var gibi sınava girecez o derece :)
acikmadiysan süper .ben aciktim valla
Gurul gurul olmayi özlemisim :))

İnşallah canım
Ayy ben menü yazmamışım

Sabah
1 medine hurması

Öğle
1 dil ananas
Biraz peynir

Ara
Yoğurt

Akşam
Tavuk sote
1 dil ananas

Acıkınca baharatlı Yoğurt

Su 3 lt
Abla bu menülere artı dayanır mı
kilo verme hızında biliyorum abla

saç tokama varana kadar cikariyorum ben fotolu güzel olur bildirimler
yok artık toka mı kız ne yaptın saçlarımı kestirsem bı kgfark eder

Bununla gelmiş geçmiş olsun canım
Ayy benim simdi aklima geldi
Menümde aradaki yogurtta chia tohumu vardi 1 ks.
chia candır tok tutar

dimi işte ben izindeyken gecivermissin ama ensendeyim

yok cnm degil
Gündüz cnm bisey istemiyodu evdede yarim anabas vardi bosa gitmesin dedim .bugün dengesiz oldu biraz

acikmadiysan süper .ben aciktim valla
Gurul gurul olmayi özlemisim :))
Abla bak bu sefer kıtlığa girmeden dengeli sağlıklı öğünler bekliyorum senden ben peşindeyim senin haberin ola :)

Yol bitti sonunda iyi geceler kızlar
Hoşgeldin canım şükür dinlen biraz

Yolla acıları bana yollaaaaa orda acı derken acılı lahmacun istedi canım :) aç yatınca tabi
Günaydın cemaaat bende tubişden önce geldim :)))
Günaydın acılı lahmacun mu geldi aklında :)bak benimde aklıma yanına bol turşu salatasi ,bakır bardakta köpüklü ayranı geldi:))

Tubişim hafta ya gelirsin inşallah
Kaçamak yapmadın sen oyuzden çıkan sabit artı ödem yada wc sorunundandir
Haftaya fazlasıyla gider canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…