- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.621
Tebrik ederim canım her eksi başımızın tacıGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Bozma sakın yolumuz uzun daha bu yağlar nekadar inatta etse sokup aticaz bunyeden kurtuluşlari yokinşallah canım moralim bozuldu
aslında hep öyle canım bazen 3 u bile geçiyor peynır ve yumurtada var hayatımda tavukta ete sasırdımya3 öğün 5 saat arayla öncelik protein her öğünde mutlaka protein
Su 3 litreye yakın
Bı sana yeter tuba
Yeşil çay biberiye karıştır iç
Ödem çayı yap maydonoz çok iyi oluyor
Çok şükür metom bir kez daha emeğimin karşılığını verdi
Takımımin desteği olmasaydı bayramda bu kadar rahat diyet yapamazdim
Cansiniz can
canımsınız ya ne güzel moral veriyorsunuz allah razi olsun :)Bozma sakın yolumuz uzun daha bu yağlar nekadar inatta etse sokup aticaz bunyeden kurtuluşlari yok
tamam canım halledicem bu hafta inşallahrica ederim bak biraz geçmişe döneyim dedim haşlanmış mısır gördüm 2 tane
bu tarz şeyler olabilir belki biraz daha protein ekleyebilirsin menülerine bu mısır gibi gıdaları çıkarıp biraz bu haftaki menülerini kurcala bence ben kilo veremediğimde öyle yapardım
Teşekkür ederim ablamHem gözün aydin hem bununla gecmis olsun cnm
Ah dilegim biliyorum yogundun ama özlendin be kuzum
leptin ne ya merak ettimLeptin olayi kesinlikle inanıyorum bende artik
canımm mezunıyete sadece 8 kilomu kaldı yanii süpersin
inşallah canımm hırs yaptım yeşilcay içicem şimdiHaftaya çok iyi bir rakam gelicek senden eminim
seydammm supersin yaaaaa bende haftaya dort kilo versem yaaa offf bana heemn liste atablrmısn lutfennKızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
tubiş uyudu tubiş uyuduYolla acıları bana yollaaaaa orda acı derken acılı lahmacun istedi canım :) aç yatınca tabi
Günaydın cemaaat bende tubişden önce geldim :)))
olsun canım biz bir takımız birbirimizi telafi edecegiz geöen hafta öok güzel vermiştin akşam oturup menülerini inceleriz hataları buluruz sorun degilGecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
giden eksi candırGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Kızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?