Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olsun canım haftaya çok iyi bi eksi gelir ödem çayı yap kendine bol bol iç

Günaydın acılı lahmacun mu geldi aklında :)bak benimde aklıma yanına bol turşu salatasi ,bakır bardakta köpüklü ayranı geldi:))
Ne diyon sen dilek yaaaa

wc sorunu var ise ona yönelik bişeyler yap istersen canım
haftaya görebilirsin hemen karalar bağlamakk yok bazen vücut durur 1 hafta haftaya gideer sen devam

Eki Görüntüle 2014842
Geçen hafta 68.7
Bu cuma 68.2
Fark -500
Zuhal ablaaaa :)))

süpersin canım

ya kızlar çıldırdım strestenmi böyle oldu acaba bi de odem hıssedıyorum vucudumda of skldm sıkı bi rejime aldım kendımı
haftaya en fazla 2 kılo vermiş olarak gelmek istiyorum araştırmalara başladım
kafamda oluşturcam dıyetı kısaca netten esinlenme yani
pazartesiyi saymıcam çunku o zamana kadar gidermi bilmiyorum o yüzden kendımı hazırlıyorumki süpriz olsun bana

haftaya görebilirsin hemen karalar bağlamakk yok bazen vücut durur 1 hafta haftaya gideer sen devam

süpersin canım
aynen canım şimdiden başladım araştırma vs ya kızlar ben hiç böyle olmamıştım bu kadar stres yani kilom durdu diye yani bu bende büyük bir gelişme oldugunun kanıtı bence bunada seviniyorum

aynen canım şimdiden başladım araştırma vs ya kızlar ben hiç böyle olmamıştım bu kadar stres yani kilom durdu diye yani bu bende büyük bir gelişme oldugunun kanıtı bence bunada seviniyorum

güzel bişey tabi canım ama çok stres te iyi değil kilo için bu enerji bu istek ile sen bu kilolardan kurtulursun eminim buna

mantıklı canım menülerine bak neyi fazla yedin bu hafta bütün menülerine göz at ve onu yapma

teşekkür ederim canım desteğin için

rica ederim bak biraz geçmişe döneyim dedim haşlanmış mısır gördüm 2 tane
bu tarz şeyler olabilir belki biraz daha protein ekleyebilirsin menülerine bu mısır gibi gıdaları çıkarıp biraz bu haftaki menülerini kurcala bence ben kilo veremediğimde öyle yapardım

3 öğün 5 saat arayla öncelik protein her öğünde mutlaka protein
Su 3 litreye yakın
Bı sana yeter tuba
Yeşil çay biberiye karıştır iç
Ödem çayı yap maydonoz çok iyi oluyor

süper canım yaaa bana göre yani
Saolasın canım hedefe az kaldı tabi ufak adımlar bende ama hedefi 60 yapmayı düşünüyorum :))

Günaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Günaydın tebrikler

süpersin canım
Saolasın canım

Benim görümcemin oğlu başladı diyete 140 kilo ile ilk başta ilk hafta 13 kilo ödem gitti
Sonra 3 er 2 şer kilo verdi şimdi 113 kilo
Bizim doktora gidiyor oda 40 kilo verdiririm garanti demiş
Aynı menü bizim yaptığımızı yapıyor
3 öğün mutlaka leptin hormonunu bekliyor aralarda 5 saat arayla besleniyor
Su kiloya göre değişiyor 3.5 litre su içiyor
Her yemekte protein ile besleniyor peşine salata sebze yemeği ve
Günde 1 porsiyon meyve
Günde 3 dl ekmek
Aşırı sebze kilo aldırıyor kızlar kesinlikle

Leptin olayi kesinlikle inanıyorum bende artik

Haftaya çok iyi bir rakam gelicek senden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…