- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.601
inşallah canım moralim bozulduTubişim hafta ya gelirsin inşallah
Kaçamak yapmadın sen oyuzden çıkan sabit artı ödem yada wc sorunundandir
Haftaya fazlasıyla gider canim
Olsun canım haftaya çok iyi bi eksi gelir ödem çayı yap kendine bol bol içGecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
Ne diyon sen dilek yaaaaGünaydın acılı lahmacun mu geldi aklında :)bak benimde aklıma yanına bol turşu salatasi ,bakır bardakta köpüklü ayranı geldi:))
inşallah canım araştırmalara girdim bileOlsun canım haftaya çok iyi bi eksi gelir ödem çayı yap kendine bol bol iç
Ne diyon sen dilek yaaaa
süper canım yaaa bana göre yani
Gecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
aynen canım şimdiden başladım araştırma vs ya kızlar ben hiç böyle olmamıştım bu kadar stres yani kilom durdu diye yani bu bende büyük bir gelişme oldugunun kanıtı bence bunada seviniyorumwc sorunu var ise ona yönelik bişeyler yap istersen canım
haftaya görebilirsin hemen karalar bağlamakk yok bazen vücut durur 1 hafta haftaya gideer sen devam
süpersin canım
aynen canım şimdiden başladım araştırma vs ya kızlar ben hiç böyle olmamıştım bu kadar stres yani kilom durdu diye yani bu bende büyük bir gelişme oldugunun kanıtı bence bunada seviniyorum
teşekkür ederim canım desteğin içingüzel bişey tabi canım ama çok stres te iyi değil kilo için bu enerji bu istek ile sen bu kilolardan kurtulursun eminim buna
ya kızlar çıldırdım strestenmi böyle oldu acaba bi de odem hıssedıyorum vucudumda of skldm sıkı bi rejime aldım kendımı
haftaya en fazla 2 kılo vermiş olarak gelmek istiyorum araştırmalara başladım
kafamda oluşturcam dıyetı kısaca netten esinlenme yani
pazartesiyi saymıcam çunku o zamana kadar gidermi bilmiyorum o yüzden kendımı hazırlıyorumki süpriz olsun bana
teşekkür ederim canım desteğin için
3 öğün 5 saat arayla öncelik protein her öğünde mutlaka proteinya kızlar çıldırdım strestenmi böyle oldu acaba bi de odem hıssedıyorum vucudumda of skldm sıkı bi rejime aldım kendımı
pazartesiyi saymıcam çunku o zamana kadar gidermi bilmiyorum o yüzden kendımı hazırlıyorumki süpriz olsun bana
Saolasın canım hedefe az kaldı tabi ufak adımlar bende ama hedefi 60 yapmayı düşünüyorum :))süper canım yaaa bana göre yani
Günaydın tebriklerGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Saolasın canımwc sorunu var ise ona yönelik bişeyler yap istersen canım
haftaya görebilirsin hemen karalar bağlamakk yok bazen vücut durur 1 hafta haftaya gideer sen devam
süpersin canım
Leptin olayi kesinlikle inanıyorum bende artikBenim görümcemin oğlu başladı diyete 140 kilo ile ilk başta ilk hafta 13 kilo ödem gitti
Sonra 3 er 2 şer kilo verdi şimdi 113 kilo
Bizim doktora gidiyor oda 40 kilo verdiririm garanti demiş
Aynı menü bizim yaptığımızı yapıyor
3 öğün mutlaka leptin hormonunu bekliyor aralarda 5 saat arayla besleniyor
Su kiloya göre değişiyor 3.5 litre su içiyor
Her yemekte protein ile besleniyor peşine salata sebze yemeği ve
Günde 1 porsiyon meyve
Günde 3 dl ekmek
Aşırı sebze kilo aldırıyor kızlar kesinlikle
Haftaya çok iyi bir rakam gelicek senden eminimya kızlar çıldırdım strestenmi böyle oldu acaba bi de odem hıssedıyorum vucudumda of skldm sıkı bi rejime aldım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?