- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.681
günaydın
Günaydınnnnn
Olsun canım her hafta gidecek değil ya arada duracak haftaya misli misli verirsinGecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
Günaydın canımGünaydın 9.takimin azimli kızlar
Yeni uyandım çok heyecanlıyim tartidan iyi bir sonuç bekliyorum ama önce ödemi atayim geliyorum
çok güzel Yasemincim
Eski candirGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Önünde şapka çıkartıp eğiliyorum dileğim harikasin
Seydacim önünde şapka çıkartıp eğiliyorum harikasınızKızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
eski candırmerhabalar bildirim yapayım
geçen hafta.......104.5
bu hafta............104.2
giden................300 gr
Tugbacigim ben bu diyetimdeki aldigim iki karar ekmegi çıkardım yerine ceviz ekledim iki tane ve ara ogunu çıkardım yersem meyve sabah yemeyi düşünüyorum kahvaltı yaptıktan sonra ilk 5 saat kahve ve su ağzıma surmuyorum bunlar bana iyi geldi bence sende denehımmmm tamam canım ama ekmeksız yıcem bunları kafaya taktım ekmegı sadece sabhları 1 dlm yıcem
tamam canım ben dengelicem canım o dengeyı cok sağol canm
yolculuga ragmen çok güzelKilo bildirimi
geçen hafta ;76
bu hafta 75
Fark 1
Yüzde%1,36
giden bizimdir abla önümüze bakalımGünaydınnnnn 9.takımın azimli hatunları
Bidirimimi yapayım alıntılara sonra geçecem
Orda çok güzel şeyler gördüm
Bana gelince malumunuz bayramdan baya artıyla çıkmıştım hepsi gitmemiş
Inş.bu son artım olacak
Geçen hafta 96.5
Bugün 97.7
Fark +1.2
Çarşamba +3.5 du 2 günde 2.3 gitmiş
abla kurban bayramına 16 kilo gidecek bak gayet güzel gitmiş artin ablaGünaydınnnnn 9.takımın azimli hatunları
Inş.bu son artım olacak
Geçen hafta 96.5
Bugün 97.7
Fark +1.2
Sultanım sen bir listeye gir hele artiyi bidaha rüyanda görürsün :)ikişer ikişer gidicek kilolar o vakitGünaydınnnnn 9.takımın azimli hatunları
Inş.bu son artım olacak
Geçen hafta 96.5
Bugün 97.7
Fark +1.2
Kaptanım teşekkür ederiz elimizden geleni yaptık işteKızlar naptınız yaa cuma takımları böyle yuzdeler görmedi gozlerim pörtledi resmen. Tebrik ediyorum.
Habinar anladım canım ara öğün yapmayalım dımı bende aman aman aramam ara öğün ama bunuda denemem lazım
bu dedıklerini alıyım carsıdan canım maydonoz haric hiçbiri yok
Artıda olmaktn iyidir canmGecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
Süper tebrkker cnm
Tebrkler canımGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
13 kilo ödem miBenim görümcemin oğlu başladı diyete 140 kilo ile ilk başta ilk hafta 13 kilo ödem gitti
Sonra 3 er 2 şer kilo verdi şimdi 113 kilo
Bizim doktora gidiyor oda 40 kilo verdiririm garanti demiş
Aynı menü bizim yaptığımızı yapıyor
3 öğün mutlaka leptin hormonunu bekliyor aralarda 5 saat arayla besleniyor
Su kiloya göre değişiyor 3.5 litre su içiyor
Her yemekte protein ile besleniyor peşine salata sebze yemeği ve
Günde 1 porsiyon meyve
Günde 3 dl ekmek
Aşırı sebze kilo aldırıyor kızlar kesinlikle
Yıkıp geçtiniz ortalığı şeydayla
VaavvKızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
Tebrklermerhabalar bildirim yapayım
geçen hafta.......104.5
bu hafta............104.2
giden................300 gr
SüpersinTatlım liste atcak bişey yok ama şöyle diyim sabah yoğurt yedim bi kaç gün içine 2 kayısı attım 1 kaşık yulaf ezmesi menülerim orta da zaten ama protein ve sebze ikisini de almaya çalış bi de ekmek işte ekmek yemiyorum pek gerçi yulaf yedim bi kaşık o da o cinsten ama direk ekmek olarak yemedim pek onunda çok etkisi oluyor bende meyve yoğurdun içinde yediğin meyveler dışında yine yemedim bol salata yiyorum özellikle öğlen salata yiyoru.sabah öğle akşam yiyorum sabah geçe kaldıysa sabah akşam ara öğün yapmıyorum ara öğün yapınca bende pek gitmiyor kilo bi de malum iki bebek emziriyorum tabi eh bi de bu kilolar şimdi kolay kilolardı benim için hamile kalmadan önce kilom böyleydi zaten buna dönmek kolay o yüzden.asıl zorluk yeni başlıyor benim için
Bnde şaşkınlık içindeyimponim rakamsal bildirir misin rica etsemayy son zamanlarda pek bir kibarım
Hadi bkalım bzden umut bekleniyor haftayao zaman bende bu hafta ekmeksız yapıyım yogurta agırlık veriyim of aslında bu dediklerinizin hepsı mevcutki
mesela tavuk et hep yedım bu hafta peynır ve yumurtada vardı
kuru kayısımı attın canım yoksa tazemi sade bile yogurdu yerim aslında ama bağırsak bakımından iyi olur sankı kayısı ekmek y0k cumaya kadar yarında ekmek yemıcem sadece tavuk ve köfte ayran yıcem
böyle olur dımı seydam
Et tabi dkkat yaz geldi isteyince hepimz verebiliyoruzMerhaba ozur dilerim geciktim. Dün dikkat ettim bugün tartılacağım diye. 92.8 kiloyum. Ben de şaşırdım doğrusu.
İnş canm hedef 72Maşallah sana
4 saat aç kaldıktan sonra 5. Saate kadar zamanda kilo veriliyormuş canım
Canım sabahları elma sirkesi ılık suyla hergün
Biberiye mate zahter yeşil çaya katıyorum birlikte içiyorum
Keten tohumu peynirin üzerine döküp yiyorum
20 dal maydonozla 1 lt su kaynat limon sık gün boyu iç
Suyuna yeşil elma doğra kabuk tarçın at iç
Bu yola başkoyduk madem kendimiz için hedefimiz hayallerimiz yapacağız inşallah
Leptin açlık hormonu canım
4 saat aç kaldıktan sonra devreye giriyor ara öğün atıştırma hep hikaye öğünlerinde öeyvenizi yemişini ye kapat 5 saat bekle sıvı tüketebilirsin
Wuuuuu yüzdeye gel tarih yazıyorsunuz
Tebrikler canım
Gene iyi toparladın ponicim
Haftaya bayrak senle tubişte eminim
Zayıfladıkça kibarlaşıyoruz heralde :)
Ben ekran görüntülerini aldım hep ataym istersenTesekkur ederim Şeyda ben de seni tebrik ederim ne yapmışsın sen öyle. Bu hafta senin geçen haftaki menülerini mi taklit etsem:)
Hftaya listedesin bni gçmeni bekliyorumKilo bildirimi
geçen hafta ;76
bu hafta 75
Fark 1
Yüzde%1,36
Teşekkürler kaptanim kızlarla gurur duyuyorum harika is ckardılar çok emek harcadılarKızlar naptınız yaa cuma takımları böyle yuzdeler görmedi gozlerim pörtledi resmen. Tebrik ediyorum.
Canım ekmek tamam kahve tamamda suya hayır dıyemıorum 1.5 litre bittibitecek çok sıcak kasaba gidip geldık öldüm sıcaktan ya ceviz yemesemde olur cok aramıorum pazartesiye hedef koymuyorum ama cumaya 2 kılo vermeyi hedefledım kendıme bakalm 9 lu rakamları görursemde gunde 2 en fazla 3 dilim ekmek yıcem toplamda aşmıcamTugbacigim ben bu diyetimdeki aldigim iki karar ekmegi çıkardım yerine ceviz ekledim iki tane ve ara ogunu çıkardım yersem meyve sabah yemeyi düşünüyorum kahvaltı yaptıktan sonra ilk 5 saat kahve ve su ağzıma surmuyorum bunlar bana iyi geldi bence sende dene
1.5 bıtmek uzere canım 2. 1.5 litreye maydonoz atıyım canım ozaman iyi fikir saol canım :)Böyle sürahime normal su sürahine fazladan varsa tabi daha iyi olur sonuçta herkes o suyu içmek zorunda değil ya da su şişesi işte anla sen nane limon zencefil maydanoz falan koyabilirsin hem aroma verir hem ödem attırır tuvalete çıkartır ben yapmıyorum şu an ama yapardım evde ne varsa limon zencefil de olur yani çok problem değil sadece limon bile attığım oluyordu evde ne varsa koyuyordum iş yarıyordu
at at at stalk layacaktım arkadaşı ben deBen ekran görüntülerini aldım hep ataym istersen
Teşekkürler kaptanim kızlarla gurur duyuyorum harika is ckardılar çok emek harcadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?