- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.701
1.5 bıtmek uzere canım 2. 1.5 litreye maydonoz atıyım canım ozaman iyi fikir saol canım :)
Siz de çok iyisinizmaşallah kızlaarro neydi öyle
kızlar şimdi bizim takım 1.mi oldu@nanekekik
süper valla ozaman bu grup dısında dier yerlere pek bakmıyorum o yuzden anlamıyorum canımBelli değil daha cwnım tabi ama yüzdemiz iyi
valla bende böyle b, sonuc beklemiyodum benden canım şaşırttılar beni bayaSiz de çok iyisinizBiz battık bu hafta kesin sonuncuyuz
Tubişim kendini boşa strese sokuyosun cnmGecen cuma:100.1,
Bu cuma :100.1
fark :0
kızlar buna moralım bozuk işte ikili rakamlara hala gelemedim ya
biraz wc sorunu da var ama neden aynı çıktı almadıgıma sevindim gerçi ama neyse sizden bol eksiler gelsın barı
özür dilerim kızlar
Ayyy keşke benim olsa :))bende 68 le mezun olduydum
Tebrikler cnmGünaydın
Geçen hafta:100.9
Bugün:100.7
Fark:0.2
Maşallah çocuğaBenim görümcemin oğlu başladı diyete 140 kilo ile ilk başta ilk hafta 13 kilo ödem gitti
Sonra 3 er 2 şer kilo verdi şimdi 113 kilo
Bizim doktora gidiyor oda 40 kilo verdiririm garanti demiş
Aynı menü bizim yaptığımızı yapıyor
3 öğün mutlaka leptin hormonunu bekliyor aralarda 5 saat arayla besleniyor
Su kiloya göre değişiyor 3.5 litre su içiyor
Her yemekte protein ile besleniyor peşine salata sebze yemeği ve
Günde 1 porsiyon meyve
Günde 3 dl ekmek
Aşırı sebze kilo aldırıyor kızlar kesinlikle
Veeee dilek şovunu yaparÇok şükür metom bir kez daha emeğimin karşılığını verdi
Takımımin desteği olmasaydı bayramda bu kadar rahat diyet yapamazdim
Cansiniz can
Paylaşım için sağol cnm.Doktor tavsiyelerini de göz önünde tutup geliştirdiği diyetle 117 kilodan 90 kiloya inen Savaş Ay: Doktor izin verdiği halde salataya yağ dökmedim. '5 fındık yiyebilirsin' dediler, ben 3'le yetindim. Simitçiye bile uğramıyorum
Ele avuca sığmayan usta gazeteci Savaş Ay, yaptığı diyetle üç ayda 30 kilo birden vererek, 117 kilodan 90 kiloya kadar indi. Bel ölçüsü de 102'ye kadar inceldi. Herkesin 6 ayda verebildiği kiloları hem de sağlıklı bir şekilde üç ayda veren Ay, diyetisyenleri bile şaşırtan 'erkek diyeti'ni ve zayıflama sürecinde yaşadıklarını anlattı:
OBEZ OLMUŞUM HABERİM YOK
Bana obez dediklerinde inanamadım, Obez diye Beyaz'ın vinçle çekilen obez tiplemesi aklıma geldi. Ama kilolarımdan kendi çorabımı giyemiyordum, bütün kıyafetlerim artık streç olmuştu. Arabada geri vitesi kullanamıyordum. 2 kat merdiveni çıkamıyordum, uyuyamıyordum. Yataktan kalkmak için birinin yardımına ihtiyacım vardı. Ben kendimi görmüyordum ama gerçekten de obez olmuştum.
Hayatımda ilk kez diyet yapmaya karar verdim. Diyetisyenlerin önerdiği diyet bana hafif geldi, kendi diyet formülümü buldum. Bana dayatılmış hiçbir şeyi kabul etmediğim için diyetisyenin elime tutuşturduğu liste de yabancı geldi. Bana biri Brad Pitt olacaksın diye söz verse 'Kalsın Anthony Quinn' olayım derdim. Ama diyet listelerini yol haritası olarak gördüm, onlara bakıp kendi yolumu buldum.
Beş öğün tam tahıllı ekmek vardı. Ben yalnızca bir öğün bir dilim ekmeğin dörtte birini yedim. Salatalara bir kaşık yağ ekleniyordu, ben sıfır yağlı salataya alıştım. Yağ ihtiyacımı sabahları zeytinin yağına ekmek batırarak karşıladım. Bir ceviz 5 fındık öneriliyordu, ben yarım ceviz üç fındıkla yetindim. Sabahları ekmek yerine susamlı simit bile tavsiye ediliyordu. Ben üç aydır simitçinin yanına bile uğramıyorum.
Eskiden Şişli'de gece yarısı lahmacun ustasını evinden alıp restoran açtıran kişiyim. Bazen resmen aşererim. Kebap yemek için uçağa atlayıp Adana'ya giderdim. Markete girince poşet poşet torbalarla çıkardım. Afyon'dan kaymak, Van'dan bal gelir bana. Urfa'dan çiğ köfte gönderirler, bulgur gelir. Diyarbakır'dan Osman Baydemir (Belediye Başkanı) peynir gönderir. Ama şekerim sınıra dayanmıştı, kötü kolesterolüm gökyüzünde geziniyordu, koah (akciğer hastalığı) teşhisi koymuşlardı. Yani vücudum artık alarm veriyordu.
İlk 20 gün yedim ama yutmadım. Gözüm doymuyordu kebapları çiğniyordum ama yutmamaya çalışıyordum. Önce gözümü doyurdum çünkü anladım ki ben acıktığım için değil, alıştığım için yiyordum. Her şeyden yalnızca bir parça yutmaya başladım.
SİRKELİ SUYLA GÜNAYDIN
Sabahları limonlu su ya da sirkeli su içerek güne başlamaya alıştım, bu metabolizmayı hızlandırıyordu. Tadını beğenmediğimde burnumu kapatarak içtim. Kahvaltıdan hemen sonra iki bardak daha su içtim. Bir saat sonra hiç susamayı beklemeden iki bardak daha. Böylece bir litre suyu sabahları tüketmeye başladım. Gün içinde üç litre kadar su içtim. Sabah kahvaltılarımı komşularımla yapıyorum. Masada her şey oluyor ama ben domates, biber, 5 zeytin ve yumurta yiyerek kalkmayı öğrendim. Ben zaten sosyal içiçiydim. Ama diyette bıraktım. Gazlı içecek de içmedim. Yalnızca ayran ve su... İki üç bardak da çay içmeye başladım. Yeşil çayı sevdim, metabolizmayı hızlandırıyormuş.
TATLARINI BİLE UNUTTUM
Tatlıya çok düşkündüm. Ama üç ayda sütlü tatlı bile yemedim. Onun yerine akşamları yatmadan önce bir bardak tam yağlı süt içtim. Biliyor musunuz? Beynin tada karşı hafızası çok zayıf, balık hafızası gibi. Yemeye yemeye, o dayanamadığım tatlıların tadını bile unuttum. Şimdi aklıma tatlı dediğinde tadı gelmiyor. Kadayıf dendiğinde benim ağzım sulanmıyor. İlk hafta 4 kilo verince, çok keyiflendim. İkinci hafta verdiğim kilolar, 7'ye kadar yükseldi ama 110 kiloda takıldım. 10 gün uğraştım sonra bir kilo veremedim. İşte o noktada anladım ki hayatıma sporu da sokmam şart...
YARIN:
Spor salonu yerine bahçede yürümeye başladım. Hayatımda ilk
Spor salonu yerine bahçede yürümeye başladım. Hayatımda ilk kez sporla tanıştım. Yürümeye vaktim olmazsa 10 dakika ip atladım.
kızlar sabah gazetesinde buldm ınterntte bkın bi
Ayyyy ben şuraya bi bayılıp geliyorumKızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
Bence kaçamaklara rağmen eksi olmanda güzel tatlımmerhabalar bildirim yapayım
geçen hafta.......104.5
bu hafta............104.2
giden................300 gr
Güncel bildiriminide gördüm bebeğim+200 kızlar
Çocuğuna geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez hastalığıMerhaba ozur dilerim geciktim. Dün dikkat ettim bugün tartılacağım diye. 92.8 kiloyum. Ben de şaşırdım doğrusu.
Inş.haftaya listedesin güzellikKilo bildirimi
geçen hafta ;76
bu hafta 75
Fark 1
Yüzde%1,36
Güzelim sen yanlış anladınCanım ekmek tamam kahve tamamda suya hayır dıyemıorum 1.5 litre bittibitecek çok sıcak kasaba gidip geldık öldüm sıcaktan ya ceviz yemesemde olur cok aramıorum pazartesiye hedef koymuyorum ama cumaya 2 kılo vermeyi hedefledım kendıme bakalm 9 lu rakamları görursemde gunde 2 en fazla 3 dilim ekmek yıcem toplamda aşmıcam
Kızlar naptınız yaa cuma takımları böyle yuzdeler görmedi gozlerim pörtledi resmen. Tebrik ediyorum.
Teşekkürler kaptanlarim bayramda salmayinca ödülünü aldık çok şükür fotoğraflı paylaştık zira kendimiz bile yüzdeleri hesaplarken inanamadik bı kaç kere hesapladikmaşallah kızlaarro neydi öyle
akşam 20:00 da kesin belli olur canım okızlar şimdi bizim takım 1.mi oldu@nanekekik
Kızlar naptınız yaa cuma takımları böyle yuzdeler görmedi gozlerim pörtledi resmen. Tebrik ediyorum.
Teşekkür ederiz arkadaşlarmaşallah kızlaarro neydi öyle
sağol canım benim sizibde oldukça yüksek yüzdenimaşallah kızlaarro neydi öyle
Daha belli değil tatlımkızlar şimdi bizim takım 1.mi oldu@nanekekik
sorma abla ya Su çok geldi yada az 74 u görürüm diyordum ama olmadıTubişim kendini boşa strese sokuyosun cnm
Biz makine değiliz. Hrr hafta aynı oranda veremeyiz. Bazen az Bazen çok olur Bazen ne yapsakda veremeyiz. Önemli olan yılmadan devam etmek
Ayyy keşke benim olsa :))bende 68 le mezun olduydum
Tebrikler bebeğim
Tebrikler cnm
Eksi olsun bizim olsun canısı
Maşallah çocuğa
Veeee dilek şovunu yapar
Çoooooook tebrikler bitanem
HA-Rİ-KA-SINNNNNNNN
Paylaşım için sağol cnm.
Allah rahmet eylesin bende severdim
Ayyyy ben şuraya bi bayılıp geliyorum
Kız şeyda biz dilekden şov bekliyodukta sen gizli gizli ne yaptın öyle
Tuuuu Tuuuu maşallah
Çoooooook tebrikler canım
SÜPERSİNNNNNN
Bence kaçamaklara rağmen eksi olmanda güzel tatlım
Eminim bundan sonra daha iyi olacak
Güncel bildiriminide gördüm bebeğim
Şu 3 gündür çok çabaladın o yüzden teşekkür ederim
Artının hemen hemen hepsi gitmiş
Çocuğuna geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez hastalığı
Senide burda daha çok görürsek seviniriz
Inş.haftaya listedesin güzellik
Dün okadar yoldan sonra yine iyi eksi çıkmışın
çok geçmiş olsun kuzuyaDünkü menümü de yazayım:
Sabah:
3 kasik menemen
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğlen:
1 peynirli poğaça
Aksam:
3 tane mercimek köftesi
Spor yok
Şu 2.5 lt
Akşam yazacaktım misafir gidince ama kızım iyileşmedi daha misafirin yanında üstüme yerlere öyle bir kustu ki moralim bozuldu, gece de uyumadı 2.30 'a kadar.
Sabahtan beri bütün yazdıklarınızı okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Okurken de tartı sonucunu yazma vaktini gecirmisim. Yoksa heyecanla sabah tartildim
Herkese laf şöyle bahar kendin yapma bahar
Geçen hafta :70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde :0.57
eee kötü deilki 6o lara düşmüşsün tebriklerHerkese laf şöyle bahar kendin yapma bahar
Geçen hafta :70.2
Bu hafta:69.8
Fark:0.4
Yüzde :0.57
Sanırım öyle oldu ne demek canım hepimizin sorumlulugulizteyde uğraşicam öyle oluyor baharım eline sağlık bu arada
Onun için değil canım bildirimleri rakamsal yazalim geçen hafta bu hafta şeklinde diyorum ama kendim yeni fark ettim yazmadigimieee kötü deilki 6o lara düşmüşsün tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?