Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inanılcak gibi değil çünükü cok cok iyi inşallah devamıda gelir hemencik gider kilolar
Teşekkür ederiz arkadaşlar
Kızlarımız maşallah iyi iş çıkardı
aynen canım bayıldımmm 9. takım tazelenmiş yenilenmiş bomba gibi başladı

sağol canım benim sizibde oldukça yüksek yüzdeni

Daha belli değil tatlım
sorma abla ya Su çok geldi yada az 74 u görürüm diyordum ama olmadı
sizin kadar olmasada

Teşekkür ederim sultanım Dilek'le yarışa girince böyle oldu valla

@ayulduzz @seydan94 kızlaar naaptınız siz öyle, maşallah size.

çok ihtiyacım var naaptıysanız aynını yapçam valla söz, kolunu kes deseniz keserim o derece istiyorum şu an yani
valla bunların metobalizma insanı sinir eden cinsten sabahtan gidip yağ aldırmak bu kadar eksilmezdim ben

kolay gelsin sıcakta zor yaa
güneşe göre sildim canım güneş nereye ben ordan tersi yine bitmek üzere şükür

çok ihtiyacım var naaptıysanız aynını yapçam valla söz, kolunu kes deseniz keserim o derece istiyorum şu an yani
Wendicim hoşgeldin cnm
Kendileride söyler ama ben bi giriş yapayım :))
Öncelikle bayramı sıfır kaçamakla geçirdiler
Bide ikisininde çok iyi çalışan metoları var
Ayrıca Şeyda ikiz bebek emziriyor

aynen canım bayıldımmm 9. takım tazelenmiş yenilenmiş bomba gibi başladı
Aynen öyle tatlım
Şimdi gördüm Sizde çok iyiymişiniz
Kesin 1.olduk dediydiniz heralde :)))

evet umutluydum taaakii sizi görene kadar sağlık olsunnn gönüller bir olsuun bizde haftaya oluruz

valla bunların metobalizma insanı sinir eden cinsten sabahtan gidip yağ aldırmak bu kadar eksilmezdim ben

valla bende yağ aldırsam bırak eksilmeyi tutabildiğim kadar ödem tutar yine artı çıkarım kesin

Wendicim hoşgeldin cnm
Kendileride söyler ama ben bi giriş yapayım :))
Öncelikle bayramı sıfır kaçamakla geçirdiler
Bide ikisininde çok iyi çalışan metoları var
Ayrıca Şeyda ikiz bebek emziriyor

merhaba mefkure ablacım, maşallah arkadaşlara. ben emzirirken bile kilo alıyodum ya

valla bende yağ aldırsam bırak eksilmeyi tutabildiğim kadar ödem tutar yine artı çıkarım kesin

merhaba mefkure ablacım, maşallah arkadaşlara. ben emzirirken bile kilo alıyodum ya
Herkesin bünyesi farklı cnm yaaa
Ama insan test ederek kendine neyin iyi geldiğini bulabilir
Bizim kızlar kadar olmasada yinede verebiliriz :))önemli olan sabırla kaçamaksız yola devam etmek

Herkesin bünyesi farklı cnm yaaa
Ama insan test ederek kendine neyin iyi geldiğini bulabilir
Bizim kızlar kadar olmasada yinede verebiliriz :))önemli olan sabırla kaçamaksız yola devam etmek

Allah hepimize istediğimiz kilolarda olmayı nasip etsin inşallah, kesinlikle haklısın, kaçamaksız devam.

Öncelikle çok teşekkür ederim canım ya aslında özel çok bişey yapmadım ama bayramda asla kaçamak yapmadım bir lokma dahi bişey yemedim bi de benim ikiz bebeklerim var onları emziriyorum Onlarında etkisi vardır muhtemelen.az karbonhidrat yemeyi tercih ediyorum bi de o kadar :)

Kızlar birazdaha sevinelim sonra rehavete kapılmadan yeni hedeflere odaklanalım

Herkes kendine bi eş, rakip seçsin
2 li yada 3 lü olabilir
Bana bildirin
Listeyi yapıcam

Bakalım kim kimi geçicek

Mantıklı bence Dilek'le yarışmak bana iyi geldi bu hafta mesela bu tarz yarışlar bence iyi oluyor

Kızlar birazdaha sevinelim sonra rehavete kapılmadan yeni hedeflere odaklanalım

Herkes kendine bi eş, rakip seçsin
2 li yada 3 lü olabilir
Bana bildirin
Listeyi yapıcam

Bakalım kim kimi geçicek

Mantıklı bence Dilek'le yarışmak bana iyi geldi bu hafta mesela bu tarz yarışlar bence iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…