Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

KİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
BAYRAM BOYUNCA MİLLET GOTURURKEN AÇ GEZDİM BEN
O KÜÇÜK BEYİNLERİZ BU KADARİ DÜŞÜNEMEZ DE BEN SÖYLİYİM SİZE
ŞEYDANİNDA BENİMDE METOM İYİDİR
O EMZİRMENİN BEN YENİ BAŞLAMAMİN ETKİSİYLE BU KADAR GUZEL KİLO VERDİK
BİZİ GEÇMİŞTE BİLEN BİLİR ZATEN,
SİZİN DE NASİL KARAKTERLİ İNSANLAR OLDUGUNU HERKES ÖĞRENDİ ZATEN
HİLE HURDAYİ BİZ BİLMEYİZ AMA BİLENLER İYİ BİLİR..
SAKİN BİR DAHA İMADA BİLE BULUNMAYİN
FESATLİGİNİZİ ÖZELDE DÖKÜN
YOKSA NE BAN UMRUMDA OLUR NE BAŞKA BİRŞEY
ŞEYTAN DİYOR HAFTAYA 3 KİLO VER İYCE KUDURSUNLAR :)

Fitt_anne @seydan94 kızlaar naaptınız siz öyle, maşallah size.

çok ihtiyacım var naaptıysanız aynını yapçam valla söz, kolunu kes deseniz keserim o derece istiyorum şu an yani
Kuzum teşekkür ederim bacım leptini devreye soktum ha bide benim kara kizim bozuldu bu hafta çok stres üzüntü yaptım artık bende normal insanlar gibi üzülünce yiyemiyorum:))

Sakiin ol canım çekemeyen anten taksın

o kahbonhidratlar bu kadar güzel olmasa keşke. inanın kaybettiğim azmi hatırlattınız bana, gaza geldim sayenizde.

wendy ikisininde maşallahlari var canım maşallah metolari çok iyi insan catlatiyor şahsım adına catladim kıskançlıktan hayal bana 2 kilo üstü

ay dimi yaa, bizim bi ayşemiz vardı belki hatırlarsınız, her hafta %3 vere vere 3 ayda 90'lardan 52'yeinip mezun oldu. neyse kıskanmıcam, bende yapçam.

Kaçamak yapmayınca kilo inatta etse bazen sonuçta sen kazanıyorsun gidiyor yeterki kaçamak yapmadan devam edebilelim

çok zor ama azim ve iradeyle başarılamayacak şey yok. inşallah en kısa sürede istediğiniz kiloda olun.

Kuzum teşekkür ederim bacım leptini devreye soktum ha bide benim kara kizim bozuldu bu hafta çok stres üzüntü yaptım artık bende normal insanlar gibi üzülünce yiyemiyorum:))

çok geçmiş olsun kızına, Allah sağlık versin yavrularımıza. Şu leptin işini bi müsait olduğunda bana da anlatırsan çok sevinirim. leptin bozmama işinizi hatırlıyorum sizin, karatay usulü mü besleniyosun peki?

Ayyy Dilek ya süpersin canım ben eski yarışmacıyım bir ayda 11 kilonun üzerinde kilo da verdim bakınız mezun karneleri topiği arkadaşlar 43.5 kilo verip mezun oldum bu yarışmadan.hele hele şu an bi de üstüne iki tane bebek emziriyorum.herkes yerken biz tek bir lokma zararlı bişey atmadık hakettiğimiz sonucu da tartı bize verdi şükürler olsun canım

Ne güzel bi yararımız olduysa sevinirim kendi adıma
İnşallah hepimiz istediğimiz hedeflerimize bir an önce sağlıkla ulaşırız

Kızlar birazdaha sevinelim sonra rehavete kapılmadan yeni hedeflere odaklanalım

Herkes kendine bi eş, rakip seçsin
2 li yada 3 lü olabilir
Bana bildirin
Listeyi yapıcam

Bakalım kim kimi geçicek
abla hirsimdan tüm camları sildim iyi bir rakip istiyorum bu arada şu 60hunluk hedeflerde belirleyebilmek

at at at stalk layacaktım arkadaşı ben de

Evet harcamışlar belli

Fitt_anne @seydan94 kızlaar naaptınız siz öyle, maşallah size.

çok ihtiyacım var naaptıysanız aynını yapçam valla söz, kolunu kes deseniz keserim o derece istiyorum şu an yani

Çok teşekkür ederim bana böylesi yarıyor Herkes kendine yarıyan şeyi bulmalı bence ben bunu buldum kendimde :)

Aslında verebilirsin sağlıklı beslenmeye başlasan bi an önce

bi de yapabilsem

Senin menülerin kötü olmuyor ki Aslında kaçamak yapmayınca

kim ne demiş kız aaa hayırdır benmı bişi kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…