- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.741
Kuzum teşekkür ederim bacım leptini devreye soktum ha bide benim kara kizim bozuldu bu hafta çok stres üzüntü yaptım artık bende normal insanlar gibi üzülünce yiyemiyorum:))
Sakiin ol canım çekemeyen anten taksınKİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
BAYRAM BOYUNCA MİLLET GOTURURKEN AÇ GEZDİM BEN
O KÜÇÜK BEYİNLERİZ BU KADARİ DÜŞÜNEMEZ DE BEN SÖYLİYİM SİZE
ŞEYDANİNDA BENİMDE METOM İYİDİR
O EMZİRMENİN BEN YENİ BAŞLAMAMİN ETKİSİYLE BU KADAR GUZEL KİLO VERDİK
BİZİ GEÇMİŞTE BİLEN BİLİR ZATEN,
SİZİN DE NASİL KARAKTERLİ İNSANLAR OLDUGUNU HERKES ÖĞRENDİ ZATEN
HİLE HURDAYİ BİZ BİLMEYİZ AMA BİLENLER İYİ BİLİR..
SAKİN BİR DAHA İMADA BİLE BULUNMAYİN
FESATLİGİNİZİ ÖZELDE DÖKÜN
YOKSA NE BAN UMRUMDA OLUR NE BAŞKA BİRŞEY
ŞEYTAN DİYOR HAFTAYA 3 KİLO VER İYCE KUDURSUNLAR :)
Öncelikle çok teşekkür ederim canım ya aslında özel çok bişey yapmadım ama bayramda asla kaçamak yapmadım bir lokma dahi bişey yemedim bi de benim ikiz bebeklerim var onları emziriyorum Onlarında etkisi vardır muhtemelen.az karbonhidrat yemeyi tercih ediyorum bi de o kadar :)
wendy ikisininde maşallahlari var canım maşallah metolari çok iyi insan catlatiyor şahsım adına catladim kıskançlıktan hayal bana 2 kilo üstü
Kaçamak yapmayınca kilo inatta etse bazen sonuçta sen kazanıyorsun gidiyor yeterki kaçamak yapmadan devam edebilelim
Kuzum teşekkür ederim bacım leptini devreye soktum ha bide benim kara kizim bozuldu bu hafta çok stres üzüntü yaptım artık bende normal insanlar gibi üzülünce yiyemiyorum:))
KİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
o kahbonhidratlar bu kadar güzel olmasa keşke. inanın kaybettiğim azmi hatırlattınız bana, gaza geldim sayenizde.
ay dimi yaa, bizim bi ayşemiz vardı belki hatırlarsınız, her hafta %3 vere vere 3 ayda 90'lardan 52'yeinip mezun oldu. neyse kıskanmıcam, bende yapçam.
çok zor ama azim ve iradeyle başarılamayacak şey yok. inşallah en kısa sürede istediğiniz kiloda olun.
çok geçmiş olsun kızına, Allah sağlık versin yavrularımıza. Şu leptin işini bi müsait olduğunda bana da anlatırsan çok sevinirim. leptin bozmama işinizi hatırlıyorum sizin, karatay usulü mü besleniyosun peki?
abla hirsimdan tüm camları sildim iyi bir rakip istiyorum bu arada şu 60hunluk hedeflerde belirleyebilmekKızlar birazdaha sevinelimsonra rehavete kapılmadan yeni hedeflere odaklanalım
Herkes kendine bi eş, rakip seçsin
2 li yada 3 lü olabilir
Bana bildirin
Listeyi yapıcam
Bakalım kim kimi geçicek
Canım ekmek tamam kahve tamamda suya hayır dıyemıorum 1.5 litre bittibitecek çok sıcak kasaba gidip geldık öldüm sıcaktan ya ceviz yemesemde olur cok aramıorum pazartesiye hedef koymuyorum ama cumaya 2 kılo vermeyi hedefledım kendıme bakalm 9 lu rakamları görursemde gunde 2 en fazla 3 dilim ekmek yıcem toplamda aşmıcam
at at at stalk layacaktım arkadaşı ben de
Evet harcamışlar belli
SupersinnnnnnKızlar o zaman bildirimim gelsin
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 62.4
Fark 4.100 gram
Yüzde 6.17
attım favorilere, teşekkür ederim arkadaşları stalklatmak zorunda bırakmadığın için
@seydan94 gayet doyurucu menülerle gitmiş kilolar, tebrikler, düşük kh yüksek protein doğru yol zaten. bende o yola gireyim madem çok ısrar ettiniz
Bende gec kalmisim ama ancak girebildim. Ben cok dikkat etmedigim icin vermemisim zaten sabitim haftaya daha iyi olmasini umit ediyorum.
Gecen hafta: 82
Guncel kilo : 82
Fark : 0
Bu arada hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar bayramda bile 4 kilo veren var maşallah
bi de yapabilsem
kim ne demiş kız aaa hayırdır benmı bişi kaçırdımKİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?