- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.761
Tebrikler canım ha gayret taşınma ramazan bayram tatil bitti gittiKilo bildirimi
geçen hafta ;76
bu hafta 75
Fark 1
Yüzde%1,36
Düze çıkarsın eksi bile olursun abla gayet güzelGünaydınnnnn 9.takımın azimli hatunları
Bidirimimi yapayım alıntılara sonra geçecem
Orda çok güzel şeyler gördüm
Bana gelince malumunuz bayramdan baya artıyla çıkmıştım hepsi gitmemiş
Inş.bu son artım olacak
Geçen hafta 96.5
Bugün 97.7
Fark +1.2
Çarşamba +3.5 du 2 günde 2.3 gitmiş
kesinlikle atıştırma ara öğün yok canımHabinar anladım canım ara öğün yapmayalım dımı bende aman aman aramam ara öğün ama bunuda denemem lazım
bu dedıklerini alıyım carsıdan canım maydonoz haric hiçbiri yok
Ayy çok sağol canım.
tamam canım ara ögün yok cok yemedım zatenTebrikler canım ha gayret taşınma ramazan bayram tatil bitti gitti
kesinlikle atıştırma ara öğün yok canım
Eğer böyle yaparsan çok güzel gider sende az yeme kendini kıtlığa sokma mis gibi otur sebze pro ye yoğurt çok önemli
Yemeğe bir lokma proteinle başla vücut insülin salgılamaz o zaman sonra meyve yemiş neyse ye kapat 5 saat bekle
Zor ama verdiğin kiloları görünce alışır yaşam tarzı haline getirirsin canım
Kuzenimiz 140 kilo insülin direnci kolestrol mevcuttu bak hepsi gitti bu şekilde
Eşim de 120 kiloyken insülin direnci mevcuttu yok şimdi bu şekilde gitti
Bizde 5 kişi bu diyetle müthiş kilolar verdi :)
Bugun basladim cnm bakalim yediklerimiv duzenliyorum ne kadar degistirebilirsem..kim ne demiş kız aaa hayırdır benmı bişi Kredi kartini buldum ben haberin olsunkaçırdım
Dilekcim sabrettiniz azmettiniz başardınızKİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
BAYRAM BOYUNCA MİLLET GOTURURKEN AÇ GEZDİM BEN
O KÜÇÜK BEYİNLERİZ BU KADARİ DÜŞÜNEMEZ DE BEN SÖYLİYİM SİZE
ŞEYDANİNDA BENİMDE METOM İYİDİR
O EMZİRMENİN BEN YENİ BAŞLAMAMİN ETKİSİYLE BU KADAR GUZEL KİLO VERDİK
BİZİ GEÇMİŞTE BİLEN BİLİR ZATEN,
SİZİN DE NASİL KARAKTERLİ İNSANLAR OLDUGUNU HERKES ÖĞRENDİ ZATEN
HİLE HURDAYİ BİZ BİLMEYİZ AMA BİLENLER İYİ BİLİR..
SAKİN BİR DAHA İMADA BİLE BULUNMAYİN
FESATLİGİNİZİ ÖZELDE DÖKÜN
YOKSA NE BAN UMRUMDA OLUR NE BAŞKA BİRŞEY
ŞEYTAN DİYOR HAFTAYA 3 KİLO VER İYCE KUDURSUNLAR :)
bende demiştim seydan aAyy çok sağol canım.
Kızlar ben kesinlikle inanmamak değil. Merak ettim ne yemiş de vermiş diye.. Örnek alalım diye. Yanlış anlamayın sakın. Emeğinize sağlık
alıntımı şimdi okudum neden kredi kartı cıkmıs orda ya DBugun basladim cnm bakalim yediklerimiv duzenliyorum ne kadar degistirebilirsem..
Ayy çok sağol canım.
Kızlar ben kesinlikle inanmamak değil. Merak ettim ne yemiş de vermiş diye.. Örnek alalım diye. Yanlış anlamayın sakın. Emeğinize sağlık
İnşallah kaptanım herkes versin sağlığına kavuşsun tek temennimiz hepimizinvalla bende böyle b, sonuc beklemiyodum benden canım şaşırttılar beni bayaneyse haftaya daha iyi oluruz hepimiz inşallahh böyle kilolar verildikce seviniyorum
Ayyy kuzum benim kaç haftalık doğdular canım. Allah bağışlasın. Çok zor prematüre bebek bakımı.Anlıyorum canım tabiki insan merak eder normal gördüğün gibi 0 kaçamak :) ha bu arada spor yapamıyorum çünkü ben martta Doğum yaptım daha prematüre iki bebeğim var
Ayyy kuzum benim kaç haftalık doğdular canım. Allah bağışlasın. Çok zor prematüre bebek bakımı.
Rabbim cennetinde şefaatçi eylesin canım. Diğer kuzulara uzun omur versin. Sana da kolaylık versin. Benim de kızım 30. haftada doğmuştu. Yarın 8 yaşına girecek inşallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.29 haftalık üçüz bebek dünyaya getirdim oğlumuzu kaybettik.. kızlarımda 2 ay hastane de kaldılar onlar eve geldi şükür tabiki zorlukları var ama onların sevgisi herşeyin üstünde
Rabbim cennetinde şefaatçi eylesin canım. Diğer kuzulara uzun omur versin. Sana da kolaylık versin. Benim de kızım 30. haftada doğmuştu. Yarın 8 yaşına girecek inşallah.
nice sağlıklı yaşlara minik savaşçı onlar benim kardeşim 800g doğdu şimdi boyu boyunu geçmiş deli kanlı rabbim uzun ömür versin herkesin yavrusunaRabbim cennetinde şefaatçi eylesin canım. Diğer kuzulara uzun omur versin. Sana da kolaylık versin. Benim de kızım 30. haftada doğmuştu. Yarın 8 yaşına girecek inşallah.
Allah sabır versin meleğin için diğerlerini de sizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömür versinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.29 haftalık üçüz bebek dünyaya getirdim oğlumuzu kaybettik.. kızlarımda 2 ay hastane de kaldılar onlar eve geldi şükür tabiki zorlukları var ama onların sevgisi herşeyin üstünde
tebrik ediyorum bende menü incelemeye geldimÇok teşekkür ederim bana böylesi yarıyor Herkes kendine yarıyan şeyi bulmalı bence ben bunu buldum kendimde :)
Allah sabır versin meleğin için diğerlerini de sizlere bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
tebrik ediyorum bende menü incelemeye geldim
olur abla ister rakipleri kura çekelim ister herkes kendi secsinKızlar birazdaha sevinelimsonra rehavete kapılmadan yeni hedeflere odaklanalım
Herkes kendine bi eş, rakip seçsin
2 li yada 3 lü olabilir
Bana bildirin
Listeyi yapıcam
Bakalım kim kimi geçicek
maşallah canım emzirmek tek çok kalori yakıyor dikkate edince tıkır tıkır gidiyorBana bayramlarda bişey oluyor bence 2 sene önce de Bayram da böyle iyi bişey vermiştim :))))
Doğru beslenme ile gidiyor canımo kahbonhidratlar bu kadar güzel olmasa keşke. inanın kaybettiğim azmi hatırlattınız bana, gaza geldim sayenizde.
ay dimi yaa, bizim bi ayşemiz vardı belki hatırlarsınız, her hafta %3 vere vere 3 ayda 90'lardan 52'yeinip mezun oldu. neyse kıskanmıcam, bende yapçam.
çok zor ama azim ve iradeyle başarılamayacak şey yok. inşallah en kısa sürede istediğiniz kiloda olun.
çok geçmiş olsun kızına, Allah sağlık versin yavrularımıza. Şu leptin işini bi müsait olduğunda bana da anlatırsan çok sevinirim. leptin bozmama işinizi hatırlıyorum sizin, karatay usulü mü besleniyosun peki?
bahar haftaya biz bomba gibi gelmemiz lazımabla hirsimdan tüm camları sildim iyi bir rakip istiyorum bu arada şu 60hunluk hedeflerde belirleyebilmek
güzel sozmusDilekcim sakinol canım bak şu sözü çok severim
Birine çamur atarken iyi düşün önce Kendi ellerin kirlenir
Ne güzel söylemişler tartı fotoğraflari bile var daha ne yapalım
Eline sağlık ponicim
zamanla olur tatlım her hafta gidecek diye bir kaide yokBende gec kalmisim ama ancak girebildim. Ben cok dikkat etmedigim icin vermemisim zaten sabitim haftaya daha iyi olmasini umit ediyorum.
Gecen hafta: 82
Guncel kilo : 82
Fark : 0
Bu arada hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar bayramda bile 4 kilo veren var maşallah
bitti canım çok şükür pazar dan sonra evimdeyim tam gaz ilerlicemTebrikler canım ha gayret taşınma ramazan bayram tatil bitti gitti
Düze çıkarsın eksi bile olursun abla gayet güzel
kesinlikle atıştırma ara öğün yok canım
Eğer böyle yaparsan çok güzel gider sende az yeme kendini kıtlığa sokma mis gibi otur sebze pro ye yoğurt çok önemli
Yemeğe bir lokma proteinle başla vücut insülin salgılamaz o zaman sonra meyve yemiş neyse ye kapat 5 saat bekle
Zor ama verdiğin kiloları görünce alışır yaşam tarzı haline getirirsin canım
Kuzenimiz 140 kilo insülin direnci kolestrol mevcuttu bak hepsi gitti bu şekilde
Eşim de 120 kiloyken insülin direnci mevcuttu yok şimdi bu şekilde gitti
Bizde 5 kişi bu diyetle müthiş kilolar verdi :)
yok canım estağfurullah tabiki birbirimizden nasıl yol izlemiş ogrenicezAyy çok sağol canım.
kim ne dediyse boşver canım herşey ortadaKİMSEYE EMEĞİMİZİ YEDİRTMEM
BAYRAM BOYUNCA MİLLET GOTURURKEN AÇ GEZDİM BEN
O KÜÇÜK BEYİNLERİZ BU KADARİ DÜŞÜNEMEZ DE BEN SÖYLİYİM SİZE
ŞEYDANİNDA BENİMDE METOM İYİDİR
O EMZİRMENİN BEN YENİ BAŞLAMAMİN ETKİSİYLE BU KADAR GUZEL KİLO VERDİK
BİZİ GEÇMİŞTE BİLEN BİLİR ZATEN,
SİZİN DE NASİL KARAKTERLİ İNSANLAR OLDUGUNU HERKES ÖĞRENDİ ZATEN
HİLE HURDAYİ BİZ BİLMEYİZ AMA BİLENLER İYİ BİLİR..
SAKİN BİR DAHA İMADA BİLE BULUNMAYİN
FESATLİGİNİZİ ÖZELDE DÖKÜN
YOKSA NE BAN UMRUMDA OLUR NE BAŞKA BİRŞEY
ŞEYTAN DİYOR HAFTAYA 3 KİLO VER İYCE KUDURSUNLAR :)
başın sağolsun canım kızlara da uzun ömürler versin allahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.29 haftalık üçüz bebek dünyaya getirdim oğlumuzu kaybettik.. kızlarımda 2 ay hastane de kaldılar onlar eve geldi şükür tabiki zorlukları var ama onların sevgisi herşeyin üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?