- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.801
Yasemin sen dileği al ben seydanin bizi gaza getirsinler şimdi biz birbirimizi biliyoruzsenin vereceğin 700, benimki 1.2 hiç mütevazı değilim
Kolay gelsin cnmKızlar bahçeye gidiyoruz yarın misafirim var orda evi toplayıp yemek hazırlayacam hepinizi tebrik ediyorum çok iyi iş çıkardınız haftaya aynen devam bizi kimse tutamaz bayramda şeker bayramında böyle yaptıysak normali düşünemiyorum bile :)
Net pek çekmiyor gölbaşında bahçede gene uğrarım öpüyorum hepinizi
kolay gelsin canımKızlar bahçeye gidiyoruz yarın misafirim var orda evi toplayıp yemek hazırlayacam hepinizi tebrik ediyorum çok iyi iş çıkardınız haftaya aynen devam bizi kimse tutamaz bayramda şeker bayramında böyle yaptıysak normali düşünemiyorum bile :)
Net pek çekmiyor gölbaşında bahçede gene uğrarım öpüyorum hepinizi
sen ödül ne yiyordun bugünBen varım bahar :)
Sen bunu dedin ya bacaklarım tütredi birdenYasemin sen dileği al ben seydanin bizi gaza getirsinler şimdi biz birbirimizi biliyoruzsenin vereceğin 700, benimki 1.2 hiç mütevazı değilim
Haftaya sen bahar poni ve tubişden güzel şeyler bekliyorumSen bunu dedin ya bacaklarım tütredi birden
Neden acaba :)
korkma kız yanında ben varımSen bunu dedin ya bacaklarım tütredi birden
Neden acaba :)
abla bunlar yine iki verir bakdetox yapsam bu kadar veremem ben bunlar detox yapsalar direk mezun olacaklardı galibaHaftaya sen bahar poni ve tubişden güzel şeyler bekliyorum
Şeydayla dilek 1 kilo verseler yeter
kolay gelsin canım
sen ödül ne yiyordun bugün
korkma kız yanında ben varım
abla bunlar yine iki verir bakdetox yapsam bu kadar veremem ben bunlar detox yapsalar direk mezun olacaklardı galiba
Eki Görüntüle 2015052
Kızlar bu kiraz saplarını nasıl kurutacam bahçeye gidiyorum pazar akşamına kadar yokum bozulurmu bu şekilde dursalar
Bi gazetenin üstüne yay kurusun cnm ıslak olursa bozulabilirEki Görüntüle 2015052
Kızlar bu kiraz saplarını nasıl kurutacam bahçeye gidiyorum pazar akşamına kadar yokum bozulurmu bu şekilde dursalar
Ödem için iyi cnm ama emzirenler kullanmıyodur heralde tam bilmiyorumKız işe yarıyor mu acaba cidden
Ödem için iyi cnm ama emzirenler kullanmıyodur heralde tam bilmiyorum
Kız erken saatte tatli mi olur sıcak havada akşam çocuklar uyuyunca yanında çayla püfür püfür balkonda yeyinHahahaha kocamla bi porsiyon tatlı bölüşcem yarın gündüz erken saatlerde
canım ödem atıcı kiraz sapı aynı zamanda bizim komşunun çocuğu tıp 2ydi kiraz saplarını kimse atmazdi yıkar kurutur ona verirdik çok ödem oluyordu yavrucaktaKız işe yarıyor mu acaba cidden
Söktürücü özelliği var hamilelerde yasak ama emzirmede bilmiyorum su bile geçer derdi drum o yüzden kesin yasaktırKesin kullanamıyordur canım bakmıyorum bile artık
Ama iyiymiş işe yarıyorsa
Kız erken saatte tatli mi olur sıcak havada akşam çocuklar uyuyunca yanında çayla püfür püfür balkonda yeyin
canım ödem atıcı kiraz sapı aynı zamanda bizim komşunun çocuğu tıp 2ydi kiraz saplarını kimse atmazdi yıkar kurutur ona verirdik çok ödem oluyordu yavrucakta
Söktürücü özelliği var hamilelerde yasak ama emzirmede bilmiyorum su bile geçer derdi drum o yüzden kesin yasaktır
He benden 1 kilo fazlasını bekliyon öylemi abla :)Haftaya sen bahar poni ve tubişden güzel şeyler bekliyorum
Şeydayla dilek 1 kilo verseler yeter
hiç sorma reklamlarda mantık yok zaten konusturmasi yetiyorAyyy kızlar şu letgonun reklamına hayran kaldım zekaya bak üçüz mü diyor he letgo kullancak teknoloji var ama üçüz olduğunu çocuklar doğunca öğreniyor tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?