Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar... Biliyorsunuz ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum ama 4 gün yaptım.Kaçamaklarıma ragmen 1.7 kilo verdim,çok şükür.Dün dedim ki; camının istediği bişey yiyeyim.Gittim kendime pide aldım.Birde mısır yedim.Kalkıp sonra sporumu yaptım tabi :)) ya inanırmısınız gün boyu pide ve mısır bana yetti.Kendime cok sasıyorum.Ben normalde 2 pide yerdim üstüne yine yemek yerdim ama hiç açlık hissetmedim.Midem küçükdü herhalde çok sevindim :)) Bu 5 günde 5 kilo diyeti işe yaradı :))
ve biliyormusunuz geri almadımda o kiloyu.. sabah baktım aynıyım :))

Son düzenleme:
Günaydın canım :)) dukana başladınmı.. ben daha kahvaltı yapmadım.başlasammı başlamasammı bilemedim :)) şöyle güzel bir kahvaltımı yapsam diyorum

Cnm ben sabah 2 dılım kepek ekmegı karpuz peynır yedım yanı dukana baslayamam bu durumda hem bende senın gıbı pazar gunu kendıme bı kapanıs yapmak ıstıyorum pzt orucla beraber baslıcam dukana.6 gun atak yapıcam sonra sebzelerı eklıcem.Bence cok kolay olucak .;Planlamada ole ama bakalım teorıkte nasıl olacak.Yulaf kepegım geldıgı ıcın kendımı daha ıyı hıssedıyorum cunku hıc acıktırmıyormus :)

ne guzel pazar gunu bende bole bısey yapmayı dusunuyorum hem oruc onu hem dukan onu kendıme 1 ogun ızın verıcem :)

valla bıkmıstım biliyormusun? iyi oldu.. o zaman bende gideyim kahvaltımı yapayım bari :)) senden haber bekliyordum :))

ben bu ay verilecek kilonun az kalmasından dolayı biraz ipin ucunu kaçırdım birde düğün telaşı felan çok diyete adapte olamadım. ben cok cok abartarak yemek yemedim açıkcası sadece suyu içmeyi bıraktım ve sanırım ödem oldu
ben seninde cok iyi gittiğini düşünmüyorum sende bi alıp bi veriyosun yanlış hatırlamıyorsam

Asya27 - Hoppidicik ve Fadime02 arkadaşlarım..
Eğer bu böyle devam edecekse takımdan ayrılmak durumundasınız, ama gerçekten kilo vermek için buradaysanız lütfen bunu bize yansıtın...
ben gercekten kilo vermek için burdayım canım baska arkadaslar da var neler neler yiyip söylüyolar burda
ben burda motivasyon düşürdüğümü hiç tahmin etmiyordum çok sasırdım bu yazıya
fadime02 sürekli kaçamak yapıyo sürekli kilo alıyo ya da duruyo onda haklısın
ama hoppidicikle benim aynı durumda görülmeme anlam veremedim
neyse fazlasıyla uzattım sanırım takımdan ayrılıyorum
kendinize iyi bakın herkese güzel kilo vermeler

yok takımdan ayrıldıgını söylemedim... evet bende bi aralar alıp verdim.. ama uzun sürmedi bu durum... tamam yazdıklarımı neden hemen kötüye yoruyorsunuz. :44: Ben bizim iyiliğimiz için diyorum.O kadar güzel kilo verdin sonra aldın , biraz dikkat et demek istedim. Bunda kızacak bişi yokki... :26: Benimde kilo aldıgım dönemlerim oldu tabi... ama toparlanıyoruz.
Motivasyon düşüklüğünüde herkes için söyledim sana ait yazdıgım bişi değil sadece... Yani kaçamak yapıyorsak telafi edelim değil mi Kötü birşey mi söyledim şimdi...

Fadime02 bu haftada düzene girmezse, böyle gitmeyecek...
Hoppidickde ugruyordu baya ama ortalıkta yok...
Neyse ben görüşlerimi beyan ettim... Demekki yanlış etmişim... :44:

Son düzenleme:

Asya saçmalama yaa bole bısey ıcın topık bırakılırmı.Delı delı konusma ıstıfan kabul edılmedı Hıh

canım belki içinde kötü bi niyet yok ama konuşmlarının nereye gittiğini düşünmeden yazıyosun sanırım
ya da ben mi çok fevri davrandım bilmiyorum ama yazını görünce çok sinirlendim
takımdan atılmadan kendim çıkayım bari dedim

yok hayır.. sözümün nereye gittiğini biliyorum. Ben bi kaç kere daha böyle konusmalar yazdım bilirsin.Ben sadece Ramazanda geldi, dikkat etmemiz açısından yazdım mesajı.Kızacak bişey yokki... Atılmak diye birşey yok... Çıkma, sadece dikkat et.. Ben cıkaralım demedim zaten.. Yazımı dikkatli okursan, böyle devam ederseniz olmaz demişim... Yani hepimiz dikkat edelim diye... Kırdıysam kusura bakma.. Ama anlatamadım kendimi sanırım... :44:

Tmm işte biriniz anlatamamış diğeriniz anlayamamış.Ortada koca bi yanlış anlaşılma var.Giden yok gelen yok hersey normal.Zaten sunun surasında 3 kılon kalmıs onuda verınce mezun olacaksın.Gerılmeyelım bence daha fazla .Öpüşün barışın bakıyım Aaaaaaa :13::13::13::13:

bende fevri davrandım sanırım kusura bakma mute son 3 kilomuda verip takımdan ayrılmak istiyorum tatsızlık cıkmasın

Hahhh şöle yawww Sakin olun hanımlar hepimizin amacı aynı çelişmeyelim.

EDEN KENDİNE EDER. Yemek isteyen kilo alıp alıp fil gibi olmak isteyenler devam etsinler.Kendilerini kandırırlar biz kendi yolumuzda bıldıgımızden sasmadan devam edelim :86::86::86:

O Hopidickte gelsin kızıcam ona gelmiyo artık hiç.Bacccımmmm diye ses etmiyo.Geziyodur kesın fınk fınk sokaklarda (Günahınımı aldım ne )

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar görüşürüz oğlum hasta kulağım ağrıyo diye ağlayıp durdu sabaha kadar hasteneye gittim orta kulak iltihabı olmuş daha yeni kullanmıstık antibiyotik yine kullanmak zorunda kaldım uyuyodu uyandı atesi var yavrucağın

Geçmiş olsun cnm allah şifas versin.Benim yeğeniminde olmuştu çok kötü bişey inş biran önce geçer

bende fevri davrandım sanırım kusura bakma mute son 3 kilomuda verip takımdan ayrılmak istiyorum tatsızlık cıkmasın

Bak ya.. Tatsızlık falan cıktıgı yok.. Neyse anlaştık... Kiloları vermeden kaçmak yok :))

Ay cok heyecanlıyım ya.. Ramazan nasıl gecek bakalım :)) ya mursh bu dukan sence pahalımı ya? haftada kaça mal olur sence?

geçmiş olsun...

Cnm walla bende cok heycanlıyım ramazan ıcın ve cokta umıtlıyım acıkcası.İnş umdugumuz gıbı gecer :)

Walla cnm sımdı kıtabını okuyorum ben...Bana sımdıden 36 mılyona mal oldu daha pazar gunu alısverıs yapıcam Peynır lıght yourt tavuk gogusu felan Walla parasına bakmıcaz artık mute bu ıse basladıgımız gıbı devam etcez zaten oglen yemıcez bı sahur bıde ıftar da yıycez .İftarda az yedıgımız ıcın dınamık oluruz bı 30 dk spor yaparız.Şimdi tek sorun ıftardan sonra atıstırmalık ne yıyebılırız onu bulmak.Ben pek aramam ama genede bılgı edınmek gerek.Gercı ben 6 gun cok sıkı tutcam ıftardan sonrada bol bol su ıcıcem.Su cok onemlıymıs bu dıyette en az 1.5 ıcın dıo ben 2 lt kadar cıkıcam İnş :)

Bakın dukan ne diyor ;

1 lt su 1 kilo ağırlığındayken 9 gr tuz 1 kilo suyu 1 veya 2 gun vücudumuzda tutabiliyormuş.Bunun için diyeti bıraktıgımızda hemen kılo alıyormusuz.Tuz vucuttakı suyu tutup agır gosterıyor bızı.

Bu sebeple kaçamak yapacaksanızda o gun çok tuz ve sudan uzak durun.Ertesi sabah çabalamalarınız ve kendınıze guvenınız azalmaz.

ya ben zaten acıkcası sadece iftarda yapıcam.. sahurda değil.. mümkün değil bu tempoda dayanamam.Çok yogunum ramazanda... neyse ya.. ben ayarlarım onu :)))

hım.. anlamadım ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…