- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.841
Nasil isterseniz ablaYok kurra çekmiyelim
Isteyen istediğini seçsin
Kafamız bi dinlensinde yaparım ben listeyi
sen beni kolay lokma goruyorsun poni
Kolay gelsin canimKızlar bahçeye gidiyoruz yarın misafirim var orda evi toplayıp yemek hazırlayacam hepinizi tebrik ediyorum çok iyi iş çıkardınız haftaya aynen devam bizi kimse tutamaz bayramda şeker bayramında böyle yaptıysak normali düşünemiyorum bile :)
Net pek çekmiyor gölbaşında bahçede gene uğrarım öpüyorum hepinizi
bir ortu uzerine yay ust uste gelmicek şekildeEki Görüntüle 2015052
Kızlar bu kiraz saplarını nasıl kurutacam bahçeye gidiyorum pazar akşamına kadar yokum bozulurmu bu şekilde dursalar
Nasil isterseniz ablaYok kurra çekmiyelim
Isteyen istediğini seçsin
Kafamız bi dinlensinde yaparım ben listeyi
sen beni kolay lokma goruyorsun poni
Kolay gelsin canimKızlar bahçeye gidiyoruz yarın misafirim var orda evi toplayıp yemek hazırlayacam hepinizi tebrik ediyorum çok iyi iş çıkardınız haftaya aynen devam bizi kimse tutamaz bayramda şeker bayramında böyle yaptıysak normali düşünemiyorum bile :)
Net pek çekmiyor gölbaşında bahçede gene uğrarım öpüyorum hepinizi
bir ortu uzerine yay ust uste gelmicek şekildeEki Görüntüle 2015052
Kızlar bu kiraz saplarını nasıl kurutacam bahçeye gidiyorum pazar akşamına kadar yokum bozulurmu bu şekilde dursalar
@seydan94 evet canım dilek ödem için kullanoyorduÖdem için iyi cnm ama emzirenler kullanmıyodur heralde tam bilmiyorum
Hafta sonu da buz gibi suda deli gibi yüzeceğim bakında görün bahar hanım poni hanım ilk 3 e oynuyoruz madem ben başladım bugündenHadi kızlar çalışmalara başlıyalım
Biliyosunuz haftaya daha da önemli
Bi hafta tepede sonraki hafta dipte olmayalım Allah korusun
Herkes takım sorumluluğunu düşünerek hareket etsin
Biz liste dışındakilerde listedeki arkadaşlara örnek olarak destek olalım
O yüzden ben yürüyüşe gidiyom
mezun olmadan o dereceye bende girmek istiyorum tabi once listeye girmem lazımBak bak poni hanım dereceye girdi ya eziklerdi hemen beni
değerleri bı toparladım hayırlısıyla olur inşallah Miniş
bizim kizlarda bu azim bu hirs varken ablam haftayada evellah guzel bir yuzde yapariz durmak yok aynen devam koyden eve gecelim kosu bandina cikicamHadi kızlar çalışmalara başlıyalım
Selam gençler başladınız mı kutlamalaraben yeni girdim eve misafir gelecek ortalığı topliycam
Hadi kızlar çalışmalara başlıyalım
Benim yemekte yokYemek yaptım valla kızlar uyurken bende :)
Benim yemekte yok
Sen ne yaptın sana geliyim yemeğe:)
3 te 3 yapalım inşallah ablamHadi kızlar çalışmalara başlıyalım
Süpermiş mantar helede:)Fırında kabak mücver ve mantar sote Yaptım canım yoğurt ile yicem
Teşekkür ederim bebeğimTeşekkür ederim canımmm senin kadar olamaz :) Maşallah
Sen benim sultanımsın oyüzden uzatmıyorum ablamDilekcim sabrettiniz azmettiniz başardınız
Buna kimsenin lafı yok
Ama burda kimsenin karakteri vs.sorgulamak kimseye düşmez
Yazının o bölümü hoş olmamış
Kız Tuğba seviyom senikim ne demiş kız aaa hayırdır benmı bişi kaçırdım
KIZ senle ben yarışıyoruz okumadın sanırım :)Ya ben kimle yarişicambefitlady canısı meydan oluyorum sana varmısın kıran kırana gecicek bir haftaya
Kara kızım benim arabam :) teşekkür ederim iyi dileklerin için canım benim..o kahbonhidratlar bu kadar güzel olmasa keşke. inanın kaybettiğim azmi hatırlattınız bana, gaza geldim sayenizde.
ay dimi yaa, bizim bi ayşemiz vardı belki hatırlarsınız, her hafta %3 vere vere 3 ayda 90'lardan 52'yeinip mezun oldu. neyse kıskanmıcam, bende yapçam.
çok zor ama azim ve iradeyle başarılamayacak şey yok. inşallah en kısa sürede istediğiniz kiloda olun.
çok geçmiş olsun kızına, Allah sağlık versin yavrularımıza. Şu leptin işini bi müsait olduğunda bana da anlatırsan çok sevinirim. leptin bozmama işinizi hatırlıyorum sizin, karatay usulü mü besleniyosun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?