- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.821
Aynen şeyda valla bende takılmıştım oraya :)Ayyy kızlar şu letgonun reklamına hayran kaldım zekaya bak üçüz mü diyor he letgo kullancak teknoloji var ama üçüz olduğunu çocuklar doğunca öğreniyor tövbe yarabbim
Hahaha aynen baharkorkma kız yanında ben varım
abla bunlar yine iki verir bakdetox yapsam bu kadar veremem ben bunlar detox yapsalar direk mezun olacaklardı galiba
Tamam öyle yapayım abla saolBi gazetenin üstüne yay kurusun cnm ıslak olursa bozulabilir
Haa robottanda çekmicen
1 tutam alıp sıcak suda demlicen
Benim gibimiHe benden 1 kilo fazlasını bekliyon öylemi abla :)
Sanırım hemen mezun etme dersindesin ben yavaş ve emin adımlarla sindirerek gidiyorum :) onlardaki irade bende olsa çoktaaan mezun olup kilo alıp geri geldiydim
Teşekkür ederim canımmm senin kadar olamaz :) Maşallah
Çok saçma reklam gerçektenAyyy kızlar şu letgonun reklamına hayran kaldım zekaya bak üçüz mü diyor he letgo kullancak teknoloji var ama üçüz olduğunu çocuklar doğunca öğreniyor tövbe yarabbim
Bahar senin rakip olmak istediğin biri varmı cnmTeşekkür ederim canımmm senin kadar olamaz :) Maşallah
hiç sorma reklamlarda mantık yok zaten konusturmasi yetiyor
Aynen şeyda valla bende takılmıştım oraya :)
Çok saçma reklam gerçekten
Mezun olunca bize verseler ya metabolizmalarini bak ama şu var onlar yeyincede çok çabuk alabiliyorlar ben ysemde alacağım belliBenim gibimi
Yalnız tek irade değil onlardaki meto bizde yok
Ayyy maşallah diyelim kendimiz nazar etcez kızlarımıza
Aman kızlar bu hafta bi kurşun döktürün kendinize :)))
Ne yaptınız bahar doktora gidecekti iz bugünTeşekkür ederim canımmm senin kadar olamaz :) Maşallah
haftaya inşallah ilk üçte poni ben YaseminBireysellerde 3.kim acabahiç bakmadım
Eskiden 1.olup hem bütün bireyselleri aldıydık
Bireysellerde 3.kim acabahiç bakmadım
Eskiden 1.olup hem bütün bireyselleri aldıydık
Süper bi 3 lü olur :)))haftaya inşallah ilk üçte poni ben Yasem
Yazmadı ama sizden fazla verenin olacağını sanmıyorum :))Bütün takımlar yazdı mı ki abla
Yazmadı ama sizden fazla verenin olacağını sanmıyorum :))
Benim için farketmez ablam :) Kim benimle rakip olmak isterse kabulümdurBahar senin rakip olmak istediğin biri varmı cnm
Evet gittik canım Demir değeri düşük olduğu için ameliyat günü vermediler ilaç verdiler :/
Bak bak poni hanım dereceye girdi ya eziklerdi hemen beniBahar sen hiç derceye girdin mi önceden
değerleri bı toparladım hayırlısıyla olur inşallah MinişEvet gittik canım Demir değeri düşük olduğu için ameliyat günü vermediler ilaç verdiler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?