- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.901
Geçiceeem seniiii:)))Ne güzel olur hemde
Ne yapicaz mi hırs yapicaz kaçamak siz diyet bol su spor ben bu dileğin havasını alırım bu hafta diyerek benden çok kilo vermeye çalışılan:))
Kaçtin bugün hedef kaç bakalimGeçiceeem seniiii:)))
Yasoo üşürsün kız yüzme boşver:)Hafta sonu da buz gibi suda deli gibi yüzeceğim bakında görün bahar hanım poni hanım ilk 3 e oynuyoruz madem ben başladım bugünden
Abla senin menüler takibimde haberin olsun :)
Ben uçmucam hedefim 72yi görmek bunun için 700 gr vermem lazımBu haftayı sporsuz gecirmemeyi planlıyorum hedefinde 66,2 hadi bakalım görelim sizlerin hedefleride pamuk eller cebe :)
Bu haftayı sporsuz gecirmemeyi planlıyorum hedefinde 66,2 hadi bakalım görelim sizlerin hedefleride pamuk eller cebe :)
Ben uçmucam hedefim 72yi görmek bunun için 700 gr vermem lazım
Şunu temiz 60 yapalım:)Sen yaparsın valla kuzum ben 61.4 diyorum
Teşekkür ederim arkadaşim yaptık oldu valla :)Kızlar tebrik ederim sizi 9. Takımın toparlanmasına çoook sevindim. O nasıl yüzde maşallahınız var.. valla başta kesin şok diyetlerdir falan dedim ama çatır çatır sağlıklı menülerle vermişsiniz kiloları.
Kocaman tebrikler
Az sizin takımı inceleyim de nasıl gitmiş onca kilo tüyolar edineyimya da siz söyleyin
700gr verirsen ya ekmek yeme bu hafta hiç sporda yap rahat olur hemideBen uçmucam hedefim 72yi görmek bunun için 700 gr vermem lazım
Bu düğünler yakınının değilse baş ağrısı sadeceSelam kızlar düğüne gittik doğru dürüst oturamadık geldik kızım durmadı
10sayfa kadar geride fotoğraflı menüler var canımKızlar tebrik ederim sizi 9. Takımın toparlanmasına çoook sevindim. O nasıl yüzde maşallahınız var.. valla başta kesin şok diyetlerdir falan dedim ama çatır çatır sağlıklı menülerle vermişsiniz kiloları.
Kocaman tebrikler
Az sizin takımı inceleyim de nasıl gitmiş onca kilo tüyolar edineyimya da siz söyleyin
10sayfa kadar geride fotoğraflı menüler var canım
Seydan ın kileri gördüm canım teşekkürler.. sıfır kaçamak ay. Maşallah. Yaz günü dondurma bile yememiş10sayfa kadar geride fotoğraflı menüler var canım
Teşekkür ederizzz canımKızlar tebrik ederim sizi 9. Takımın toparlanmasına çoook sevindim. O nasıl yüzde maşallahınız var.. valla başta kesin şok diyetlerdir falan dedim ama çatır çatır sağlıklı menülerle vermişsiniz kiloları.
Kocaman tebrikler
Kız abartma 2.4 kg diyorsun gitmez muhtemelen ama kaç giderse kabulüm bakalım göreceğiz ben bu hafta 1 kg diyorumŞunu temiz 60 yapalım:)
Seydan ın kileri gördüm canım teşekkürler.. sıfır kaçamak ay. Maşallah. Yaz günü dondurma bile yememişbol protein, az karbondihrat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?