Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar tebrik ederim sizi 9. Takımın toparlanmasına çoook sevindim. O nasıl yüzde maşallahınız var.. valla başta kesin şok diyetlerdir falan dedim ama çatır çatır sağlıklı menülerle vermişsiniz kiloları.

Kocaman tebrikler
Az sizin takımı inceleyim de nasıl gitmiş onca kilo tüyolar edineyimya da siz söyleyin

Teşekkür ederim arkadaşim yaptık oldu valla :)

10sayfa kadar geride fotoğraflı menüler var canım

Menüm
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
domates
biber
yeşilik
3 yeşil zeytin
3 dilim kızarmış ve toplamda 1 çay kaşığı tereyağ sürülmüş tb ekmeği
2 kupa çay

ara: 1 porsiyon kiraz (11 adet 90 gr geldi)

öğlen:
1 çay kaşığı tereyağ ile tavada 2 yumurta
1 kase çorba
1 salatalık
1 dilim tb ekmek

ara:1 şeftali ve 2 kayısı

akşam:
1 karnıyarık (içi 1 yk yağla pişirdim.patlıcanları da 1 er tatlı kaşığı yağı üzerlerine sürerek fırınladım)
3 kaşık pilav
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt

ara:4 top dondurma
(1 dilim ekmek+1 bardak yoğurt+1 porsiyon meyve hakkım kalmıştı.Kendimce onların yerine gibi düşünerek dondurma yedim ama diyetisyen de aynı fikirde olacak mı gidince görücem )

2 lt suyum bitti ama daha içerim
Kahve içmedim henüz muhtemelen onu da içerim
spora da birazdan çıkıcam.bugün 1 saat yürüyemem sanırım ama 30 dk kesin yürürüm

Teşekkür ederizzz canım
Benim menüler duruyor canım zaten gördüğün gibi bütün tüyom bu kadar
Şunu temiz 60 yapalım:)
Kız abartma 2.4 kg diyorsun gitmez muhtemelen ama kaç giderse kabulüm bakalım göreceğiz ben bu hafta 1 kg diyorum
Seydan ın kileri gördüm canım teşekkürler.. sıfır kaçamak ay. Maşallah. Yaz günü dondurma bile yememiş bol protein, az karbondihrat..

Teşekkür ederim canım evet 0 kaçamak yaptım dondurma da bana göre şekerli şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum elimden geldiğince zaten çok tatlı seven biri değilim çok zorlanmıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…