- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #205.941
Değdi valla canım
ohooo rakipler çok sıkıBU HAFTAKİ CENGAVERLER
Yarışımız bugün itibariyle başlamıştır, cuma kilo bildirimine kadar.....
Kilo farklarına takılmayın
Yüzdesi fazla olan galip sayılacaktır
Mefkurem ------- @tubadem41
North River ------- @seydan94
Habinar --- @ayulduzz --- @befitlady
@Poni Bon ------askrhpozitif
SAPHIRA ----- doga3
Edibe12 ------ P pufss
Herkesin gazası mübarek olsun
Selam Ceyda. Rakip olmuşuz, sevindim hadi bakalım. Benim de aklından sen geçiyordunMenumu yazayim kizlar
Kahvalti: 1 bardak kefir
Ogle yemegi: 5 kasik menemen 2 dilim ekmek 3 kasik yogurt
Aksam: 1 kiymali pide
Biraz az değil mi bu Zuhal nasıl dayanıyorsun? Ben 12.45'e kadar bir hurma yesem başım ağrır. Haftaya cuma senden baya iyi bir sonuç duyacağız gibi....Bugün kaç sefer menüleri alıntıladım
Tlf.kafayı yedi, arada takılıp kendini kapatıyor
Hepsi uçmuş geri dönemicem
Bugünlük affedin
Bugün biraz geç kalktım tartı içinde bekleyince menü geç başladı
10.45 __
1 hurma
12.45 __
2 dil.ç.ekm
Peynir
5 zeytin
Maydonoz
20.00__
1 tb.kabak
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Rica ederim bebeğimSelam Ceyda. Rakip olmuşuz, sevindim hadi bakalım. Benim de aklından sen geçiyordunMefkurem çok iyi olmuş liste teşekkürler.
Ceydacığım menünü de yorumlayayım bari, ben çok iyi anlamıyorum tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar ama kahvaltı daha güçlü akşam yemeği ise daha hafif olabilir. Onun dışında bence başarılı geçmiş günün. Yeni doğum yaptığın için spor olamaz, emzirdigin için bol su içmişsindir diye tahmin ediyorum. Haftaya cuma kaç olacaksın merak ediyorum..
Tatlım geç kalkınca öyle oldu bide tartı olunca şişlik biraz gitsin diye bekledim yoksa kalktıntan hemen sonra 1-2bar sirkeli yada limonlu suyumu içerim 1 kurumeyve vs.yerimBiraz az değil mi bu Zuhal nasıl dayanıyorsun? Ben 12.45'e kadar bir hurma yesem başım ağrır. Haftaya cuma senden baya iyi bir sonuç duyacağız gibi....
Pazartesi ne tartisi var ben fransiz kaldim o cuma degil miydi☺Kızlar lütfen haftasonu dikkat edelim
Pazartesi tartısını kimse unutmasın
Bende yeni gordum ama iyi rakip olmusuz benim aksam menum kotu bugun ama yemek yapamiyorum benim en buyuk eksim bu. Boyle seyler yiyorum esim disaridan isteyince. Ama yarin annemin yanina gidiyorum menum daha iyi olur haftaya 80 i hedefliyorum ben cnm ins. Olur. Senin menun de iyi gorunuyor bence. Azicikta su icsen geriye kalan sekerli kahve kek felan zamanla duzelebilir. Bu arada yorumla menumu istedigin gibi rahat ol. Bana da iyi olur.Benim bugün yediklerim yine pek iyi değil ama en azından içsel bir motivasyon artışı var diye teselli oluyorum bir de eski yediklerime göre bu ne ki diyorum.
Sabah
2 yk patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
Ara
1 muz
Ogle
1 dilim az yağlı havuçlu kek
2 mercimek köftesi
Ara
Şekerli kahve (bu son gercekten)
Akşam
Fırında üç köfte domates
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Spor yok
Su 2 lt
9. Takıma has bir kural haftasonu kontrolü kaybetmeyelim diye herkes pazartesi tartılıp yazıyor.Pazartesi ne tartisi var ben fransiz kaldim o cuma degil miydi☺
1 EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
Mefkurem 97.7 / 81.7 / -16
askrhpozitif 75 /60 / -15
@Poni Bon 73.7 /65 / -8.7
North River 69.8 /
Habinar 68.2 /
@seydan94 62.4 /
@tubadem41 100.1 /
SAPHIRA 100.7 /
doga3 104.2 /
Edibe12 92.8 / 80 / -12.8
P pufss 82 /
Hedeflerinizi paylaşılmış son listeyi alıntılayarak ekleyin lütfen
Haftasonu kaçamaklarını önlemek için takım içi tartılıyoruz cnm kontrol amaçlıPazartesi ne tartisi var ben fransiz kaldim o cuma degil miydi☺
Öğlenki kekin yerine salata ayran olsa menün tam olacakmış canısıBenim bugün yediklerim yine pek iyi değil ama en azından içsel bir motivasyon artışı var diye teselli oluyorum bir de eski yediklerime göre bu ne ki diyorum.
Sabah
2 yk patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
Ara
1 muz
Ogle
1 dilim az yağlı havuçlu kek
2 mercimek köftesi
Ara
Şekerli kahve (bu son gercekten)
Akşam
Fırında üç köfte domates
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Spor yok
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?