Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seydan ın kileri gördüm canım teşekkürler.. sıfır kaçamak ay. Maşallah. Yaz günü dondurma bile yememiş bol protein, az karbondihrat..
Hemde ikiz emziriyor maşallah maşallah
benim ki hafta da iki öğlen olmak kaydıyla vermişti 2yop 60g sade

Haaa bu arada aklıma gelmişken söliyim ben bugüne kadar hiç detox yapmadım 2 yıl önce burda 103.5 ile başlayıp 60 a kadar indim o zaman bile yapmadım ki şu an iki tane prematüre emzirdiğim bebeklerim var yani değil şok diyet bitki çayı dahi içemiyorum emzirdiğim için

Hemde ikiz emziriyor maşallah maşallah
benim ki hafta da iki öğlen olmak kaydıyla vermişti 2yop 60g sade
Aaaa ikiz mi emziriyor bilmiyordum maşallah kız.. onlar büyünc de peşlerinden koşmaktan gider zaten kilolar
Vay maşallah naptın kız öyle.. sen zaten kilo verme işini çözmüşsün belli.. şimdi ikizler varmış bi de çıldırınalık tam

aynen canım ikiz minik prenseslerim var Allah'a şükür.
Kilo verme işini çözdüm diyemem ama kendimi çözdüm diyebilirim bence en önemlisi de bu zaten çok sağol tekrardan :)

Teşekkür ederiz cnm
Kızlarda söylemiş zaten sıfır kaçamak ve iyi çalışan metobolizma :))

İyi akşamlar kızlar ben anca dönüyorum köyden
Menü yazayım
Sabah (10:30)
3 ince dilim sucuk
5 parça patates buglama
3 zeytin
Az köz biber
Az domates
2 çatal fıstık ezmesi
Avuç içi kadar ekmek

Aksam(20:00)
3 parmak uzunluğunda dere balığı
5 yk çoban salata
1 yk yoğurtlu semizotu
2 parça karpuz

Su:4,5 lt

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Menumude yazayım
Sabah
1yumurta az yagda
2oarmak peynir
Bol maydonoz
1dlm ekmek
Ara
2dlm elma
Öğle -aksam
2yumurtadan bol yeşillikli salata
2dlm ekmek
1kk peynir

Açıkirsam meyve yoğurt yerim

Şu:2lt spor : bugün yok
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Kahvaltı ödüllü oldu hiç yazmiyim :)bir ekmeği devirmedim ama 2 dilim ekmek eşliğinde yedim herşeyden

8:00 1 kase yoğurt çorbası
Domates salatalık
Bir avuç kiraz

45 dk leslie
Bol su soda kahve
hakettin canım AFiyet olsun

çok iyi çalışan metolari var canım sagliklida beslenince tıkır tıkır gitti maşallah

afiyet olsun canım

Kızlar maşallah

Tebrikler

@seydan94 ve @ayulduzz özelliklede size tebrikler

Dileğimin metosu malum zaten

Süpersiniz maşallah
sağol gulsahim

Spor gördüm çok iyi menü afiyet olsun

Yok okumadım ben seni yerim çıtır çıtır ama:)
Kız dilek yersin vallakim tutar seni

Afiyet olsun canım

Kahvaltı ödüllü oldu hiç yazmiyim :)bir ekmeği devirmedim ama 2 dilim ekmek eşliğinde yedim herşeyden

8:00 1 kase yoğurt çorbası
Domates salatalık
Bir avuç kiraz

45 dk leslie
Bol su soda kahve
Valla menü süper

Beni habiraya vermişler ama senide istiyorum ben:))
Dilek sen ikimizide yersin valla bu gazla
:)) ee napcaz şimdii
Üçlü olacaz sanırım olsun takip ederiz birbirimizi güzel olur
Bu haftayı sporsuz gecirmemeyi planlıyorum hedefinde 66,2 hadi bakalım görelim sizlerin hedefleride pamuk eller cebe :)
Valla öyle bi gaza geldimki sayenizde anca 68.2 den 67 1200 gr diyorum mucize benim için bu rakam

Yasoo üşürsün kız yüzme boşver:)
He he sen dedin ya artık sabah yüzecem hemde ama cidden çok soğuk ben giremiyorum parmak uçlarım uyuşuyor o derece çocuklar hiç çıkmıyor ama rus bebeleri gibi oldular :)

Teşekkür ederiz aslında O kaçamak ve istemek diyebiliriz hiç zor bişey değil demi :)
Bu diyetisyeni sen döversin demedi deme :)
Çok kavga etmişliğim vardır diyetisyenlerle
Hem pilav hem makarna bide akşam
Ara öğünlerde meyveden şekeri almışsın üstüne dondurma yemişssin bide pilav 5 dilim ekmek aboooo
Ben bu kadar değil diyette normal günlerde yemem kaç kalori acaba günlük diyetin 2000 felanmı
Ben hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı diyet yapıyordum insülin yapıyordum kendime bebek aşırı kilo alıyordu diyetisyene gittim mecburen 1800 kalori vermişti bana bu kadar yemiyordum inan
Bi arkadaş vardı burada onun menüleri böyleydi ama şeker hastasıydı hemde çok ileri boyutta sendede sağlık sorunu varmı acaba bilmeden yazıyorum kusura bakma

Bugün 69.5 tu :)
Hedef bu hafta 2.5 kilo vermek :)
67 olmaaaak !
Bu kilolar gidecek :)
Aha bi deli daha beni bana bırakın yaaa tek yarışayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…