- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.001
Ayy dur şimdi aklıma fırında yumurtalı peynirli ekmek geldi :))yarında onu yapayım
akşam 8 de bile yesem yatana kadar 5-6saat geçmiş oluyor
beni tanımıyonmu kızzz
Her zaman mütevaziyimdir :)))hele söz konusu yarış olunca
Yeme beni kızz :))bunu bu hafta bütün takımlara şok yaratan birimi söylüyor
En geç pazartesiye kadar yazılması gerekiyor
Rakip olarak 1 değil 3 dil ekmek ye dicemde :))Mefkurem ablam yemedım tabiki
eee senle yarısıoz kolauymı.D
bugun tavuk ızgaralar havada ucuscak ama ekmek 1 dilim yicem
herkes köyde ablam üst katta amcası oturuodu oda köydeki evine tasınıo yazın
o yuzden bendelergelinmisin derdin var
bu sulaleye gelin olmak zor
aman boşver sevaptır cnm evin bereketlenirsülale sokağı kayınpederimşn halası vs köylüsü arka bina kayınpederimin amcasının gelinleri vs en yakın benım yanı anlıcagınMefkurem ablaaa
Neler yapıyon nadıl bi yol izliyon cnmGünaydınnwc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
İç çamaşırları aldık yeni klozet adaptötü aldım. Sabah halıları topladık tüm bezleri kaldırdım bezimiz bitmiş dedim. Kızım 25 aylık sen abla oldun artık anne baba gibi çişini kakanı tuvalete yapacaksn diye söyledim filan kakamız tuvalete şarkısını söyledik. Çişini bir kere altına yaptı değiştirdik temizledik. şimdi kakası var wcye banyoya girmedi altına yaparsa bekleticem bi süre rahatsız olsun diye sorıyordum sık sık wcsini endişelendi sormuyorum artık. Zor bi süreç korkuyorum ya uzun sürmez umarımNeler yapıyon nadıl bi yol izliyon cnm
Kızın kaç yaşındaydı
Bizimde haftaya çocuklar tatile gidecek
Dönüşte bizde başlıcaz bakalım
Ben önce pazartesi yazmıştım yinede karar defterine bakayim dedim perşembe yazıyor bende pazartesi hatırlıyordumNormalde pazartesiydi
ne zaman değiştirdiler haberim yok
günaydın poni burdan dönüşte bende baslicam tuvalet eğitimine bakalım nasıl olacak çocuğun hazir oluşuda önemli tabi bu surecteGünaydınnwc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
valla mümkünBu diyetisyeni sen döversin demedi deme :)
Çok kavga etmişliğim vardır diyetisyenlerle
Hem pilav hem makarna bide akşam
Ara öğünlerde meyveden şekeri almışsın üstüne dondurma yemişssin bide pilav 5 dilim ekmek aboooo
Ben bu kadar değil diyette normal günlerde yemem kaç kalori acaba günlük diyetin 2000 felanmı
Ben hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı diyet yapıyordum insülin yapıyordum kendime bebek aşırı kilo alıyordu diyetisyene gittim mecburen 1800 kalori vermişti bana bu kadar yemiyordum inan
Bi arkadaş vardı burada onun menüleri böyleydi ama şeker hastasıydı hemde çok ileri boyutta sendede sağlık sorunu varmı acaba bilmeden yazıyorum kusura bakma
tekrar tebrikler müthiş sonuçCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 524.ETAP
(23 - 30 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............2.025 ....... 9. TAKIM
2..............1.701........ 13. TAKIM
3................1.303 ..... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%6.17...... Seydan94 (9. Takım)
2..........%5.01..... ayulduzz (9. Takım)
3..........%4.38... .... Anderes (13. Takım)
canım ben menülerimle ilgili sürekli eleştirilince biraz çekildim açıkçası.doktor bu şekilde verdi dediğim halde 1 menüyle ilgili 2 gün boyunca kendimi savunmaya çalışır halde buldum.Sizdeki hırsları farkındayım ve bunları daha önce fazlasıyla yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum.O yüzden takımdan ayrılmayı da düşündüm.Cumaya kadar kilo verişime bir bakıcam,sizin de başarınızı düşürmemek adına,kendim de demotive olmamak adına bu şekilde karar verdim.ilgin ve samimiyetin için teşekkür ederimSAPHIRA
doga3
Kızlar sizler nasılsınız alışabildinizmi takıma
Doğrusunu isterseniz sizden paylaşım olarak daha fazla beklentim vardı :))
Ne kadar çok gelirseniz o kadar çabuk ve çok kaynaşırız
Zaten çok kalabalık değiliz
Sizlerinde tecrübelerinizden yorumlarınızdan faydalanmak isteriz
Söz konusu sadece kilo, diyetde değil her konuda sohbet edebiliriz
Sizlerde yeniyiz diye çekinmeyin, dalın sohbete :))
.
çok çok kolay gelsin Alah sabır versin,biz çok zor halletmiştik o işi.İnşallah kolaycacık biterGünaydınnwc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
aynen ablam bende öyle düşünüyorum 400 tl civarı masraf oldu valla eşim ölmüşlerimizin ruhuna olsun dedıRakip olarak 1 değil 3 dil ekmek ye dicemde :))
Et zaten tok tutar bebeğim ekmeğe gerek kalmaz yanında salata ayran
Meyveyide abartma yada abart boşver
tavukların derisini yemiyoruz ona göre
aman boşver sevaptır cnm evin bereketlenir
tünaydın canım sabah uykusuna bende hasretim ya 2 senedir şöyle deliksiz bir uyku hatırlamıyormTünaydın hanımlar
geç kalkıp,güne geç başlıyoruz,kahvaltıda geç oluyor. 1 yıl boyunca cumartesi pazar dahil sabah 6.30 da kalktığımızdan özlem var sabah uykusuna.O sebeple haziran ayını kendimize tatil verdim..ancak 3 temmuz pazartesi günü kızımın yaz okulu başlıyor yani yine erken kalkacağız.bizim tatil yarın son yani
Nerelisiniz canımMefkurem ablam yemedım tabiki
eee senle yarısıoz kolauymı.D
bugun tavuk ızgaralar havada ucuscak ama ekmek 1 dilim yicem
herkes köyde ablam üst katta amcası oturuodu oda köydeki evine tasınıo yazın
o yuzden bendelergelinmisin derdin var
bu sulaleye gelin olmak zor
Ay bide o içerden çıkacak iyice tirstim
Gel ponim gel birlikte aglasalimGünaydınnwc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
Yavrum halıları niye kaldırdınız zaten yapsa bile üstünden halıya akmıyor akşamda silersin yıkamaya verirsin eğitim bitince öyle halı filan kalkıp evin düzeni değişince de korkuyorlar anarmol bı durum var gibiİç çamaşırları aldık yeni klozet adaptötü aldım. Sabah halıları topladık tüm bezleri kaldırdım bezimiz bitmiş dedim. Kızım 25 aylık sen abla oldun artık anne baba gibi çişini kakanı tuvalete yapacaksn diye söyledim filan kakamız tuvalete şarkısını söyledik. Çişini bir kere altına yaptı değiştirdik temizledik. şimdi kakası var wcye banyoya girmedi altına yaparsa bekleticem bi süre rahatsız olsun diye sorıyordum sık sık wcsini endişelendi sormuyorum artık. Zor bi süreç korkuyorum ya uzun sürmez umarım
Canım yanlış anlama senin hedefin zaten ayda iki kg bu yüzden bence listedeki kalori oranı yüksek benim ablam 100kusur kilo ile başladı listesi böyle değil kivalla mümkün
Menüm de makarna yoktu ama aklımdan geçmişti :) Menümün altına düştüğüm notu okudun mu?Daha yemem gerekenler vardı.Hiç bir zaman bitiremedim şimdiye kadar menümü.Dondurmayı ben kendim ekledim,diyetisyenle ilgisi yoktu.yemediklerimin yerine saydım ama ne kadar doğru yaptım diyetisyene gidince görücem yazdım
listem 1500 kalorilik ve dediğim gibi şimdiye kadar hiç bitiremedim :) Diyetisyen listeleri genelde hep böyle oluyor canım.Normalde benim de alıştığım düzen protein ağırlıklı,karbonhidrattan yoksun beslenme şekli olduğundan,aklım hep etlere tavuklara ızgaralara gidiyor meselasonra diyorum ki,bi dk senin sebze de yemen lazım,ekmeğin pilavın vs.. de var .Şeker hastalığım,insülin direncim veya troidim yok çok şükür..
diyorum ya ben hep,eski hırslarım yok,onları çok yaptım,yedim yuttum.neredeyse bir beslenme uzmanı gibi oldum,tabii mesleğimin de etkisi var.hep protein ağırlıklı diyetler yaptım,müthiş sonuçlar veriyor,çok mutlu oluyorsun kısa vadede ama sonu yok işte.Ömür boyu o şekilde beslenemiyorum ben.bir de ekmek yemediğim diyetlerde çok ciddi wc sorunları yaşadım,büyük sıkıntıailemde 2 adet kolon kanseri vakası var..
O yüzdem sanki diyette değilmişim gibi,diyet psikolojisine girmeden devam etmek istiyorum,o sebeple diyetisyene gittim zaten..
tekrar tebrikler müthiş sonuç
canım ben menülerimle ilgili sürekli eleştirilince biraz çekildim açıkçası.doktor bu şekilde verdi dediğim halde 1 menüyle ilgili 2 gün boyunca kendimi savunmaya çalışır halde buldum.Sizdeki hırsları farkındayım ve bunları daha önce fazlasıyla yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum.O yüzden takımdan ayrılmayı da düşündüm.Cumaya kadar kilo verişime bir bakıcam,sizin de başarınızı düşürmemek adına,kendim de demotive olmamak adına bu şekilde karar verdim.ilgin ve samimiyetin için teşekkür ederim
çok çok kolay gelsin Alah sabır versin,biz çok zor halletmiştik o işi.İnşallah kolaycacık biter
hahaa hayalim benim ne mümkün ama üniversitede derslerin hep sabahti lisede 5:30da kalkıyorsun ilkokul hep sabahçı üni bitti ertesi gün işe girdim sabah çocukluğu sabah bu sabahların bı anlamı olmalıTünaydın hanımlar
geç kalkıp,güne geç başlıyoruz,kahvaltıda geç oluyor. 1 yıl boyunca cumartesi pazar dahil sabah 6.30 da kalktığımızdan özlem var sabah uykusuna.O sebeple haziran ayını kendimize tatil verdim..ancak 3 temmuz pazartesi günü kızımın yaz okulu başlıyor yani yine erken kalkacağız.bizim tatil yarın son yani
Kolaylıklar cnmİç çamaşırları aldık yeni klozet adaptötü aldım. Sabah halıları topladık tüm bezleri kaldırdım bezimiz bitmiş dedim. Kızım 25 aylık sen abla oldun artık anne baba gibi çişini kakanı tuvalete yapacaksn diye söyledim filan kakamız tuvalete şarkısını söyledik. Çişini bir kere altına yaptı değiştirdik temizledik. şimdi kakası var wcye banyoya girmedi altına yaparsa bekleticem bi süre rahatsız olsun diye sorıyordum sık sık wcsini endişelendi sormuyorum artık. Zor bi süreç korkuyorum ya uzun sürmez umarım
Önceden de diyetisyene giden arkadaşlarımız oldu ama senin menüler bize biraz fazla geldi :))ilk etapta biraz şaşırdıkbiraz çekildim açıkçası.doktor bu şekilde verdi dediğim halde 1 menüyle ilgili 2 gün boyunca kendimi savunmaya çalışır halde buldum.Sizdeki hırsları farkındayım ve bunları daha önce fazlasıyla yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum.O yüzden takımdan ayrılmayı da düşündüm.Cumaya kadar kilo verişime bir bakıcam,sizin de başarınızı düşürmemek adına,kendim de demotive olmamak adına bu şekilde karar verdim.ilgin ve samimiyetin için teşekkür ederim
baya yorucu geçmiş ama diet tam gazgünaydın canlarr
anam dün bi misafir bastırmıs beni nefes alamadım
öğlen 2 bucuk 3 civari eşimin halasının kızları geldi
megersem akşama düğün varmiş zemin kattayım ya
herkes benim evde toplandı tabi ve ben 4 bucuktan5'e kadar 3 çeşit yemek hazırladım
enişte ve amca geldi ilk önce bize onlara dondurma ikram ettim 5bucuk 6 gibi yemek verdim
sonra yeemegği toparla düzenle mutfaği falan hala ile yenge ve cocukları geldi
haydaa bi çay faslı çayın yanına hazır bişiler aldırdım koydum
güya dus yapıp öyle hazırlancaktım düğüne nefes alamadımki terden geberdim
alelacele ıslak mendille silinip giyindim
8 bucuga doğru cıktık düğüne spor olsun dye horon teptim bir defa
düğünden cıktık köye gidene kadar gene bendeydiler kalabalk yanı bakmayın enıste amxa hala cocuklar dedğime
dedim kahve yapayım kahve yaptım 12 bcuk gibi gittiler
tabi biz alelacele düğüne gittikya mutfak kaldı öyle :S
ama öyle bir yorulmusumki!!!
gece mutfaği toparladım evi süpürdüm
bugnde 2de köy arabasıyla etlerı doldurdduk cıkcaz ama akşama inmiş olucam
inanin dünden berihiç bişi yiyemedim düğün salonunda kuck kutu meyve suyu içtim sadece
valla nefis yemekler yaptım millete ama bir lokma yemedim
sonra yerim dedim ama vaktım olmadıkı
saat anca 2 buckta yattım
Mefkurem varım ablam tabikii ayy bitanesiniz kızlarr yaaa harikasınız
sizleri çok seviyorum
dnkü menüm gayet az
sabah
domates
salatalık
1kkpeynir
2 dilim kepek ekmeği
1.5 litre su
1fincan yeşilçay,
--ÖĞLE---
1 dilim karpuz
2 dilim kavun
birz peynir (unutmusum şimdi aklıma geldi .
pipetli meyvesuyu
şimdide kahvalti ediiim
dünkü yaptıklarımda sunlar
-nohut
pilav
sebzeli tavuk sote
tavuk sote artmadı ama nohut ve pilavi köye yolladımhiçbirinin tadini bilmıorum
pc elime geçtiği an damlıyorum buraya
160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)anacım bende çok su içiyom da benim pis mide tatmin olmuyor
kızartma olarak bende pek yapmam çokda severim ama normali çok yağ çekiyor yağsız nasıl olur denemedim
Ayy bide ne zamandır aklımda unsuz ekmek yapıcam
ivetttt
Kız madem sülale sokağı o kadar kişi niye size geldi aslında büyüğün evine gidilir
Mesajın başında bisürü yemek yaptım falan deyince ben de sevindiydim bu kesin yemiştir diye
menün beni hayal kırıklığına uğrattı
bugün telafi et bari
Senin hedef kaçtı tatlım
Boyunuda yazmamışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?