Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman 8 iyi canım 5 saat geçmiş yeterli zaten bende 7 gibi yiyorum 12 gibi yatıyorum ondan öyle yiyorum yani çok normal bence erken yemeye çalışma kıtlığa sokma vücudunu
Hahaha biraz şok etkisi oldum bu hafta doğru valla

Rakip olarak 1 değil 3 dil ekmek ye dicemde :))
Et zaten tok tutar bebeğim ekmeğe gerek kalmaz yanında salata ayran
Meyveyide abartma yada abart boşver
tavukların derisini yemiyoruz ona göre
sülale sokağı kayınpederimşn halası vs köylüsü arka bina kayınpederimin amcasının gelinleri vs en yakın benım yanı anlıcagın Mefkurem ablaaa
aman boşver sevaptır cnm evin bereketlenir

Neler yapıyon nadıl bi yol izliyon cnm
Kızın kaç yaşındaydı

Bizimde haftaya çocuklar tatile gidecek
Dönüşte bizde başlıcaz bakalım
İç çamaşırları aldık yeni klozet adaptötü aldım. Sabah halıları topladık tüm bezleri kaldırdım bezimiz bitmiş dedim. Kızım 25 aylık sen abla oldun artık anne baba gibi çişini kakanı tuvalete yapacaksn diye söyledim filan kakamız tuvalete şarkısını söyledik. Çişini bir kere altına yaptı değiştirdik temizledik. şimdi kakası var wcye banyoya girmedi altına yaparsa bekleticem bi süre rahatsız olsun diye sorıyordum sık sık wcsini endişelendi sormuyorum artık. Zor bi süreç korkuyorum ya uzun sürmez umarım

Normalde pazartesiydi
ne zaman değiştirdiler haberim yok
Ben önce pazartesi yazmıştım yinede karar defterine bakayim dedim perşembe yazıyor bende pazartesi hatırlıyordum
Günaydınn wc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
günaydın poni burdan dönüşte bende baslicam tuvalet eğitimine bakalım nasıl olacak çocuğun hazir oluşuda önemli tabi bu surecte

valla mümkün
Menüm de makarna yoktu ama aklımdan geçmişti :) Menümün altına düştüğüm notu okudun mu?Daha yemem gerekenler vardı.Hiç bir zaman bitiremedim şimdiye kadar menümü.Dondurmayı ben kendim ekledim,diyetisyenle ilgisi yoktu.yemediklerimin yerine saydım ama ne kadar doğru yaptım diyetisyene gidince görücem yazdım
listem 1500 kalorilik ve dediğim gibi şimdiye kadar hiç bitiremedim :) Diyetisyen listeleri genelde hep böyle oluyor canım.Normalde benim de alıştığım düzen protein ağırlıklı,karbonhidrattan yoksun beslenme şekli olduğundan,aklım hep etlere tavuklara ızgaralara gidiyor mesela sonra diyorum ki,bi dk senin sebze de yemen lazım,ekmeğin pilavın vs.. de var .Şeker hastalığım,insülin direncim veya troidim yok çok şükür..
diyorum ya ben hep,eski hırslarım yok,onları çok yaptım,yedim yuttum.neredeyse bir beslenme uzmanı gibi oldum,tabii mesleğimin de etkisi var.hep protein ağırlıklı diyetler yaptım,müthiş sonuçlar veriyor,çok mutlu oluyorsun kısa vadede ama sonu yok işte.Ömür boyu o şekilde beslenemiyorum ben.bir de ekmek yemediğim diyetlerde çok ciddi wc sorunları yaşadım,büyük sıkıntı ailemde 2 adet kolon kanseri vakası var..
O yüzdem sanki diyette değilmişim gibi,diyet psikolojisine girmeden devam etmek istiyorum,o sebeple diyetisyene gittim zaten..

tekrar tebrikler müthiş sonuç
canım ben menülerimle ilgili sürekli eleştirilince biraz çekildim açıkçası.doktor bu şekilde verdi dediğim halde 1 menüyle ilgili 2 gün boyunca kendimi savunmaya çalışır halde buldum.Sizdeki hırsları farkındayım ve bunları daha önce fazlasıyla yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum.O yüzden takımdan ayrılmayı da düşündüm.Cumaya kadar kilo verişime bir bakıcam,sizin de başarınızı düşürmemek adına,kendim de demotive olmamak adına bu şekilde karar verdim.ilgin ve samimiyetin için teşekkür ederim
çok çok kolay gelsin Alah sabır versin,biz çok zor halletmiştik o işi.İnşallah kolaycacık biter

aynen ablam bende öyle düşünüyorum 400 tl civarı masraf oldu valla eşim ölmüşlerimizin ruhuna olsun dedı
öylede olsun zaten
aynen belkı ekmege bile gerek kalmaz duruma bagli bu yemekte tam tamına 20 kişi olucaz
gazli içeçek içmem zaten ayran alıcam
bak ya nasıl dıyor abart dıye
pışık yemezler
keyifli geçsin inşallahda bakalım off kafa bir dünya valla bakmayın güldüğüme senden de korkmuyor değilim abla

Tünaydın hanımlar
geç kalkıp,güne geç başlıyoruz,kahvaltıda geç oluyor. 1 yıl boyunca cumartesi pazar dahil sabah 6.30 da kalktığımızdan özlem var sabah uykusuna.O sebeple haziran ayını kendimize tatil verdim..ancak 3 temmuz pazartesi günü kızımın yaz okulu başlıyor yani yine erken kalkacağız.bizim tatil yarın son yani

tünaydın canım sabah uykusuna bende hasretim ya 2 senedir şöyle deliksiz bir uyku hatırlamıyorm

Nerelisiniz canım
Huuu Huuu sabah içtimasına kimler gelmedi :))

Poninin ayak sesleri geliyor

Bugün görünmeyenler
SAPHIRA
doga3
Habinar
P pufss
Edibe12
@ayulduzz mapusta gece gelir heralde
Ay bide o içerden çıkacak iyice tirstim
Fosforlu Cevriye koyalım lakabını
Gel ponim gel birlikte aglasalim
Yavrum halıları niye kaldırdınız zaten yapsa bile üstünden halıya akmıyor akşamda silersin yıkamaya verirsin eğitim bitince öyle halı filan kalkıp evin düzeni değişince de korkuyorlar anarmol bı durum var gibi
Sorma ilk etapta sen sık sık hadi kısalık kim önce gidecek , hadi bebeğinde götürelim oda öğrensin çişini gibi oyunla goturkenfisi söyleyecek zaten çişi baya hallettik iki günde ama Kakada sorun var zaten çok çabuk kabız olan bı çocuk dunde söyledi gittik WC ye ama yapamıyor kaka gitmiş yok diyor bilemedim gitti
Canım yanlış anlama senin hedefin zaten ayda iki kg bu yüzden bence listedeki kalori oranı yüksek benim ablam 100kusur kilo ile başladı listesi böyle değil ki
İlla ki listede olmak zorunda değilsin sonuçta ayrılıp hangi takıma gidersen git memnun çok gelecek onlara zaten iki hafta daha deneme süren var bı bakalım bu liste sende nasıl sonuçlar yaratıyor bı kontrole gityagdan ne gitmiş gör sonra bakarız cuma listesine önemli olan sağlıklı vermek böyle rahat hissediyorsan böyle vereceksin
Her bünye aynı değil ben karataydan dükkanda yaptım ama olmadı istemedi vücudum ya meyve istedi yada karbonhidrat o yüzden herşeyden biraz

hahaa hayalim benim ne mümkün ama üniversitede derslerin hep sabahti lisede 5:30da kalkıyorsun ilkokul hep sabahçı üni bitti ertesi gün işe girdim sabah çocukluğu sabah bu sabahların bı anlamı olmalı
Bu arada geçen soracaktım unuttum mesleğin nedir zira köy peynirinin çiğ sütten yapıldığını pek kimse bilmez

Kolaylıklar cnm
Valla sanki 3 çocuk büyüten ben değilim herşeyi unutmuşum :))

Önceden de diyetisyene giden arkadaşlarımız oldu ama senin menüler bize biraz fazla geldi :))ilk etapta biraz şaşırdık
Diuetisyen listesi olduğu içinde ben seni özgür bırakmaya karar vermiştim
Tabiki herkesin kendi seçimi tatlım nasıl bi yol izlemek istiyosan öyle devam edersin
Sen zaten ayda 1-2 kilo vermek istiyorum dediğin için belki bu kadar dolu listen
Şahsen kendi adıma kilo verme süreci uzadıkça insanda sabır kalmıyor bıkkınlık geliyor daha çabuk pes edebiliyor
Yalnız şunu belirtmeden geçemicem....
Burda birbirimize yorumlar yapıyorsak
O kişinin kilo vermesini istediğimiz içindir
Boşuna zaman kaybetip oyalanmasın diye
Kızların eleştirileri olmasa ben tekrar başlıyamazdım bile
Yoksa niye Burda emek ve zaman harcıyalım
Eğer liste beni gerer diyosanda liste dışıda devam edebilirsin cnm
Sen nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yap
Yada daha relaks takımlar var başka takımada geçebilirsin, alınmayız biz

Biz biraz disiplinliyiz .
Önemli olan motive olup kilo verebilmek nerde olduğunun bi önemi yok

baya yorucu geçmiş ama diet tam gaz
Huuu Huuu sabah içtimasına kimler gelmedi :))

Poninin ayak sesleri geliyor

Bugün görünmeyenler
SAPHIRA
doga3
Habinar
P pufss
Edibe12
@ayulduzz mapusta gece gelir heralde
pc elime geçtiği an damlıyorum burayatelefondan okuyorum ama yazamıyorumzor geliyor

160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)

EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ

@mefkurem 97.7 / 81.7 / -16
@askrhpozitif 75 /60 / -15
@Poni Bon 73.7 /65 / -8.7
@nanekekik 69.8 /63/-6.8
@Habinar 68.2 /
@seydan94. 62.4 / 55 / -7.4
@tubadem41 100.1 /90/ 10.1
@SAPHIRA 100.7 /
@doga3 104.2 /95/-9.2
@Edibe12 92.8 / 80 / -12.8
@pufss 82 /
@befitlady 69.5/58/ -11.5
@ayuldızz

Hedeflerinizi paylaşılmış son listeyi alıntılayarak ekleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…