Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınn wc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
Kolay gelsin, tuvalet eğitimi çok hassas konu inşallah sorusuz atlatırsınız. Ben oğluma bu konudaki cahilliğimden yanlış bir tuvalet eğitimi verip çok sıkıntı çektim. Ceza verilmez ama ödülle teşvik edebilirim diye düşündüm. Küvette oynamayı çok seviyordu, kakani söylersen küvette oynayabilirsin dedim. Çok istemiş tutamayınca aşırı üzüldü ben yine de küvette oynattim. Ama ertesi sabah kekeleyerek uyandı. Eminim bu tetikledi. 6 yaşına kadar devam etti kekelemesi.
En iyisini yapıyorsun, 1500 kalori çok ideal. Başarı öykülerinde mi okumuştum neydi birisi diyetisyen listesini alıp bununla mi doyacağım diye ağlamış sonra senin dediğin gibi listeyi bitiremiyormuş bile ve meğer ben yıllarca yanlış beslenip hiç doymamışım o yüzden yemeye devam etmişim diye hayıflanmış. Hem etkilenmiş hem de hak vermiştim. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kolaylikla kalıcı olarak verirsin bu sefer. Bizden de desteğini esirgeme.

Ayy ben çok uykucuyum çocuğu okula gönderip tekrar uyurum. Zayıflayınca bu uykuculuk da biter umarim.

tünaydın canım sabah uykusuna bende hasretim ya 2 senedir şöyle deliksiz bir uyku hatırlamıyorm
Küçük çocuk sahibi olmanın en zor yanlarından biri uykudan fedakarlık. Allah'tan benim bıdıklar da uykucu çok zorlanmadim.
160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)
55le incecik olursun hadi Bahar gençsin başarırsın görelim seni 55:)
evet iki dizimde de
Allah şifa versin. Dizlerini yormayacak sporlar bulman lazım.

anam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor
bahar düz hesap 60 yapalım seni

anam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor

hiç annesine çekmemiş uyku konusunda

@nanekekik Baharlar karışmasın diye üye adını kullanayım, çok güzel bulmuşsun nanekekik. Boyum 1.60 şişman kısa top gibi yuvarlanıyorum aynen dediğin gibi saklayacak yer yok. Kendimi fotografl arda görünce dehşete kapılıp yiyeceklerle teselli oluyorum. Ama bu değişecek artık kararlıyım...

Poni kusura bakma cnm nedense senin etiket olmadı halbuki yazarken çıkıyor nickin
Ö.değil abla görüyorm bn ztn
haydin halaya
Oy kötü olmuş ama 6 yaşında geçmiş şükür ki.

@nanekekik canm bnm kızım çok su tüketiyo 3 kere yaptı çişini yaptımı baya yapıyo halıları kaldrdk ne kadar silsekte üstüne basamayız diye. Kuzey söylüyo mu çişini

evet 1 ay ı beklemeden,1 hafta olunca gideyim diyorum doktora.bu kadar meyve benim bünyeye ters yahu çok acıktırıyor,yanında da hiç bir şey yok,süttür,yoğurttur,fındık bademdir vs.. sonra ekmek grubunu azaltıp proteini arttırabilir miyiz diyeceğim.gerçi doktor da sonuçta benim tahlillerime,yağıma suyuma bakarak verdi bu listeyi ama ben bir sorucam yine de.bu arada ayrılmaktan kastım başka takıma geçmek değil de,tamamen yarışmadan çekilmek
Ben aşçı ve pastacıyım canım.beraber devam edebilirsek zamanla çok güzel diyet tariflerim olacak tabii sizler de isterseniz
ah benim menü bir şey değil..bir arkadaşım özel diyetisyene gitmişti.listesini bana da vermişti.insülin direnci vardı kız da,2550 kalorilik bir diyet ve ekmek yemekten ekmek kafa olursun öyle bir listeydi
evet yazdığım gibi hırsınızı farkındayım ama ben geçtim oraları,biraz fazla diyet yapmışım,biraz fazla hırs yapmışım,doldurmuşum kotamı
ah canım çok teşekkür ederim desteğin için,anlaşılabildiğimi hissettim sayende inşallah hepimiz kalıcı sağlıklı kilolarımıza kavuşuruz çok amin

evet abla 55 iyi duruyo bnde 3 yıl once falan 53-55 arasıydım
sevgilim yok yani kısa bir süre önce ayrıldık :/
suan tek hedefım meslegımı elıme almak bu gıdısle evde kalcam

Kolay gelsin kuzum
Ben hiç söylemeyeyim yediğimi özelden yazarım sana akşamı hafif yapcammm ama

Poni Bon su nasıl içiyor ya ben iciremiyorum ya bir iki yudum anca
Benim kızım da pek sevmiyor ben de bazen suluğuna bir iki damla limon, mandalina, portakal vs sıkıyorum öyle değişik tat olunca şaşırıp içiyor. Ya da ıhlamur papatya gibi bitki çayları veriyorum yeterki sıvı alsın diye

Diyet tariflerini heyecanla bekliyorum

insallllah canımmmm :)))

Kızlar eşim 90 kilo göbekli diyete başladı 6dan sonra bşy yemicekmiş. Kahvaltıda 1 simit 1 yuvarlak pide yedi 6ya kadar ne yesem kar dyeti yapıyormuş bu şekilde kilo verirse çatlarım ya ortadan 1 ayda 10 kilo vermiş biri geçen yıllarda

Brnimde eşim galatasaraylı diye bende o takımı tutmaya başlamıştım
Bide galatasaraylı semih vardı eşime benziyodu :))
Mefkurem 10, takıma bi yardım edelim mi kaptan laptan yardımcıları gidiyor listeleri zaten 4 kiişydi
tabiki bebeğim kurtarma timi harekete geçsin :))

Yazın insan daha enerjik oluyor kışın hantallaşıyoruz

Ben de telefondan okuyup pc yi açınca yazayım diyorum ama çok birikiyor olmuyor. Artık bugün telden yazmaya karar verdim. Zamanla alışırım herhalde şu anda normal klavye konforu arıyorum
Yanlış yazarım diye çekinme
Biz nanekekikten antramanlıyız :))

Önemli olan az değil doğru yemek, kaliteli kalori almak

o fotoları mutfağa assana cnm
Yiceklerden aldığın teselli seni mutlu edip
Aynadaki görüntüyü pozitif anlamda değiştiriyomu

Poni Bon su nasıl içiyor ya ben iciremiyorum ya bir iki yudum anca
Bizim kızda içiyor
Benden senden farklı değilimki cnm
Benden çok yoruldum ve sıkıldım
O yüzden orta düzeyde verip bu sefer adam gibi koruma yapmak istiyorum
Çünkü zaman uzadıkça ben daha çok bıkıyorum
Herkesin bünyesi farklı belki sen verebilirsin bu listeyle

Kızım hep böyleydi canım buuu der ister sürekli
Bizimkide buu diyor :))
Poni senin kız konuşuyomu

Merve senin kız ne kadarlıktı

evet abla 55 iyi duruyo bnde 3 yıl once falan 53-55 arasıydım
sevgilim yok yani kısa bir süre önce ayrıldık :/
suan tek hedefım meslegımı elıme almak bu gıdısle evde kalcam
Ağzından hayır söz çıkar Bahar ne öyle evde kalmazsın, hayırlı mutlu bir yuvan olur inşallah

Bi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar

Günün Konusu
Günlük spor süresi ne olmalı sizce kızlar?
Sabah ya da akşam yapmak farkeder mi?
65 kilo biriyle 85 kilo olan birinin spor süresi aynı mı olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…