- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.041
Kolay gelsin, tuvalet eğitimi çok hassas konu inşallah sorusuz atlatırsınız. Ben oğluma bu konudaki cahilliğimden yanlış bir tuvalet eğitimi verip çok sıkıntı çektim. Ceza verilmez ama ödülle teşvik edebilirim diye düşündüm. Küvette oynamayı çok seviyordu, kakani söylersen küvette oynayabilirsin dedim. Çok istemiş tutamayınca aşırı üzüldü ben yine de küvette oynattim. Ama ertesi sabah kekeleyerek uyandı. Eminim bu tetikledi. 6 yaşına kadar devam etti kekelemesi.Günaydınnwc eğitimine başladık bana sabırlar dileyin
En iyisini yapıyorsun, 1500 kalori çok ideal. Başarı öykülerinde mi okumuştum neydi birisi diyetisyen listesini alıp bununla mi doyacağım diye ağlamış sonra senin dediğin gibi listeyi bitiremiyormuş bile ve meğer ben yıllarca yanlış beslenip hiç doymamışım o yüzden yemeye devam etmişim diye hayıflanmış. Hem etkilenmiş hem de hak vermiştim. Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kolaylikla kalıcı olarak verirsin bu sefer. Bizden de desteğini esirgeme.valla mümkün
Menüm de makarna yoktu ama aklımdan geçmişti :) Menümün altına düştüğüm notu okudun mu?Daha yemem gerekenler vardı.Hiç bir zaman bitiremedim şimdiye kadar menümü.Dondurmayı ben kendim ekledim,diyetisyenle ilgisi yoktu.yemediklerimin yerine saydım ama ne kadar doğru yaptım diyetisyene gidince görücem yazdım
listem 1500 kalorilik ve dediğim gibi şimdiye kadar hiç bitiremedim :) Diyetisyen listeleri genelde hep böyle oluyor canım.Normalde benim de alıştığım düzen protein ağırlıklı,karbonhidrattan yoksun beslenme şekli olduğundan,aklım hep etlere tavuklara ızgaralara gidiyor meselasonra diyorum ki,bi dk senin sebze de yemen lazım,ekmeğin pilavın vs.. de var .Şeker hastalığım,insülin direncim veya troidim yok çok şükür..
diyorum ya ben hep,eski hırslarım yok,onları çok yaptım,yedim yuttum.neredeyse bir beslenme uzmanı gibi oldum,tabii mesleğimin de etkisi var.hep protein ağırlıklı diyetler yaptım,müthiş sonuçlar veriyor,çok mutlu oluyorsun kısa vadede ama sonu yok işte.Ömür boyu o şekilde beslenemiyorum ben.bir de ekmek yemediğim diyetlerde çok ciddi wc sorunları yaşadım,büyük sıkıntıailemde 2 adet kolon kanseri vakası var..
O yüzdem sanki diyette değilmişim gibi,diyet psikolojisine girmeden devam etmek istiyorum,o sebeple diyetisyene
Ayy ben çok uykucuyum çocuğu okula gönderip tekrar uyurum. Zayıflayınca bu uykuculuk da biter umarim.Tünaydın hanımlar
geç kalkıp,güne geç başlıyoruz,kahvaltıda geç oluyor. 1 yıl boyunca cumartesi pazar dahil sabah 6.30 da kalktığımızdan özlem var sabah uykusuna.O sebeple haziran ayını kendimize tatil verdim..ancak 3 temmuz pazartesi günü kızımın yaz okulu başlıyor yani yine erken kalkacağız.bizim tatil yarın son yani
Küçük çocuk sahibi olmanın en zor yanlarından biri uykudan fedakarlık. Allah'tan benim bıdıklar da uykucu çok zorlanmadim.tünaydın canım sabah uykusuna bende hasretim ya 2 senedir şöyle deliksiz bir uyku hatırlamıyorm
55le incecik olursun hadi Bahar gençsin başarırsın görelim seni 55:)160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)
Allah şifa versin. Dizlerini yormayacak sporlar bulman lazım.evet iki dizimde de