Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tebrikler harikasınız kızlarrrr

anam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor

Kız benim çeneme bakma
Ben anca atar tutarım :)))
Sonra cuma günü tırttt

valla bende hiç sevmem erken kalkmayı
Zaten kalkmıyom :)))
Çünkü küçük çocuğum yoook

Oooo işler bitmiş bahar hanımcım valla benim cnm bişey istemiyor

Yemek olarak karar veremedim
Dünden kabağım var. 1 öğün onu yerim
Diğer öğünde kineo kısırımı yapsam diyom

pc elime geçtiği an damlıyorum burayatelefondan okuyorum ama yazamıyorumzor geliyor
Neinnnn bu bahaneyi kabul etmiyom

Kız ben 3 senedir hep telden yazıyom
Daha pratik geliyor, elde kocaman şeyi tutuncaya kadar :))
160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)
Yaşına ve boyuna göre 55 iyi olur cnm bide tabi yağın dağılımıda önemli

Baharım sende ne var yok biraz anlatsana kızzz :))sevgilin varmı mesela

Sende çekinme kuzum dal sohbete
Hep diyet, kilo konuşursak zaman geçmez

eksikler vardı aldım geldim 2.150 adımmış az geldi leslie nin 30 dklık videosu var haftada 3 gün ondan yapıcam dizimi yormadan

Senin kilon az bebeğim 2 ay için 8 kilo gayet iyi

hedefi belireyelim de 9 olmazda 7 olur
Ayyy bende pek bi attım ama hayırlısı bakalım :))

eksikler vardı aldım geldim 2.150 adımmış az geldi leslie nin 30 dklık videosu var haftada 3 gün ondan yapıcam dizimi yormadan
dün kafa bi milyon olunca sorcaktım unuttum tatlım
Dizinde ne var miniskus falanmı

kendi kendine değiştiriyo falan benim telde küçükfelan

Gerçeğimi platonik olanımı :))

Gerçeği eşim
Platonik 12 yaşlarında falan
dayımın benle yaşıt oğlu vardı
platonik olsun mesela benim emre küçüktü ee bende küçüktüm benim erkek gibi maç tutkum vardı eskiden hem oynar hemde hiç kaçırmazdım dogal olarakta platonik ona vurgundum babannem sayesinde tüm bu tutku şimdi eski tadı yok futbollun

Gerçeğimi platonik olanımı :))

Gerçeği eşim
Platonik 12 yaşlarında falan
dayımın benle yaşıt oğlu vardı

Senin kilona göre normal bir hedef bence. Ben aslında daha yavaş vermek istiyordum ama 80 bile boyum için o kadar şişman ki bari eylülde 80 olayım deyip hedef büyüttüm yine. Hem yazın vermek psikoloji mi bilmem daha kolay oluyor.

Ben de telefondan okuyup pc yi açınca yazayım diyorum ama çok birikiyor olmuyor. Artık bugün telden yazmaya karar verdim. Zamanla alışırım herhalde şu anda normal klavye konforu arıyorum

boy kaçtı canım bende minicik boyla 84 kg gezdigim yazlara acıyorum ahh be yavrum aklın neredeydi göbegini içine soksan ne fayda yer yok içerde yine fırtlamış yine fırtlamış hadi göbegini çektin zor bela oo koca popoyu içine çekebilir misin ya o basenler uzun tshirtlerde care degil tır kasası gibi mübarek diyerekten başladım diyete
Ben de telefondan okuyup pc yi açınca yazayım diyorum ama çok birikiyor olmuyor. Artık bugün telden yazmaya karar verdim. Zamanla alışırım herhalde şu anda normal klavye konforu arıyorum
zmanla alışıyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…