- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.021
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 524.ETAP
(23 - 30 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............2.025 ....... 9. TAKIM
2..............1.701........ 13. TAKIM
3................1.303 ..... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%6.17...... Seydan94 (9. Takım)
2..........%5.01..... ayulduzz (9. Takım)
3..........%4.38... .... Anderes (13. Takım)
anam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyorEYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
@mefkurem 97.7 / 81.7 / -16
@askrhpozitif 75 /60 / -15
@Poni Bon 73.7 /65 / -8.7
@nanekekik 69.8 /63/-6.8
@Habinar 68.2 /
@seydan94. 62.4 / 55 / -7.4
@tubadem41 100.1 /90/ 10.1
@SAPHIRA 100.7 /
@doga3 104.2 /95/-9.2
@Edibe12 92.8 / 80 / -12.8
@pufss 82 /
@befitlady 69.5/58/ -11.5
@ayuldızz
Hedeflerinizi paylaşılmış son listeyi alıntılayarak ekleyin lütfen
hedefi belireyelim de 9 olmazda 7 oluranam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor
Kız benim çeneme bakmaaynen ablam bende öyle düşünüyorum 400 tl civarı masraf oldu valla eşim ölmüşlerimizin ruhuna olsun dedı
öylede olsun zaten
aynen belkı ekmege bile gerek kalmaz duruma bagli bu yemekte tam tamına 20 kişi olucaz
gazli içeçek içmem zaten ayran alıcam
bak ya nasıl dıyor abart dıye
pışık yemezler
keyifli geçsin inşallahda bakalım off kafa bir dünya valla bakmayın güldüğüme senden de korkmuyor değilim abla
valla bende hiç sevmem erken kalkmayıTünaydın hanımlar
geç kalkıp,güne geç başlıyoruz,kahvaltıda geç oluyor. 1 yıl boyunca cumartesi pazar dahil sabah 6.30 da kalktığımızdan özlem var sabah uykusuna.O sebeple haziran ayını kendimize tatil verdim..ancak 3 temmuz pazartesi günü kızımın yaz okulu başlıyor yani yine erken kalkacağız.bizim tatil yarın son yani
Oooo işler bitmiş bahar hanımcım valla benim cnm bişey istemiyorHuhuuuu temizlik yaptım kaptırdım yine kendimi oglumla oynadım uyuttum şimdi öğle yemeği yiyeceğim sporum akşama kaldı hava çok sıcak akşam serin serin yaparım@seydan94 Orton rakibem ne yiyorsun öğlen
Neinnnn bu bahaneyi kabul etmiyompc elime geçtiği an damlıyorum burayatelefondan okuyorum ama yazamıyorum zor geliyor
Yaşına ve boyuna göre 55 iyi olur cnm bide tabi yağın dağılımıda önemli160 boyundayım abla en son hedefim 55 daha sonra korumaya gecicem :)
giden gitsin diyorsun artırıyorummm ulennnnn :d 8 kghedefi belireyelim de 9 olmazda 7 olur
geçmiş olsun canım menüsküs mü vareksikler vardı aldım geldim 2.150 adımmış az geldi leslie nin 30 dklık videosu var haftada 3 gün ondan yapıcam dizimi yormadan
Senin kilon az bebeğim 2 ay için 8 kilo gayet iyianam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor
Ayyy bende pek bi attım ama hayırlısı bakalım :))hedefi belireyelim de 9 olmazda 7 olur
dün kafa bi milyon olunca sorcaktım unuttum tatlımeksikler vardı aldım geldim 2.150 adımmış az geldi leslie nin 30 dklık videosu var haftada 3 gün ondan yapıcam dizimi yormadan
Kız benim çeneme bakma
Ben anca atar tutarım :)))
Sonra cuma günü tırttt
valla bende hiç sevmem erken kalkmayı
Zaten kalkmıyom :)))
Çünkü küçük çocuğum yoook
Oooo işler bitmiş bahar hanımcım valla benim cnm bişey istemiyor
Yemek olarak karar veremedim
Dünden kabağım var. 1 öğün onu yerim
Diğer öğünde kineo kısırımı yapsam diyom
Neinnnn bu bahaneyi kabul etmiyom
Kız ben 3 senedir hep telden yazıyom
Daha pratik geliyor, elde kocaman şeyi tutuncaya kadar :))
Yaşına ve boyuna göre 55 iyi olur cnm bide tabi yağın dağılımıda önemli
Baharım sende ne var yok biraz anlatsana kızzz :))sevgilin varmı mesela
Sende çekinme kuzum dal sohbete
Hep diyet, kilo konuşursak zaman geçmez
evet iki dizimde degeçmiş olsun canım menüsküs mü var
Gerçeğimi platonik olanımı :))herkes ilk sevgilisini anlatsın
cok gecmiş olsun dr ne kadarına izin veriyorsa onu yap cnm zorlamaevet iki dizimde de
platonik olsun mesela benim emre küçüktü ee bende küçüktüm benim erkek gibi maç tutkum vardı eskiden hem oynar hemde hiç kaçırmazdımGerçeğimi platonik olanımı :))
Gerçeği eşim
Platonik 12 yaşlarında falan
dayımın benle yaşıt oğlu vardı
Gerçeğimi platonik olanımı :))
Gerçeği eşim
Platonik 12 yaşlarında falan
dayımın benle yaşıt oğlu vardı
platonik olsun mesela benim emre küçüktü ee bende küçüktüm benim erkek gibi maç tutkum vardı eskiden hem oynar hemde hiç kaçırmazdımdogal olarakta platonik ona vurgundum babannem sayesinde tüm bu tutku şimdi eski tadı yok futbollun
Senin kilona göre normal bir hedef bence. Ben aslında daha yavaş vermek istiyordum ama 80 bile boyum için o kadar şişman ki bari eylülde 80 olayım deyip hedef büyüttüm yine. Hem yazın vermek psikoloji mi bilmem daha kolay oluyor.anam benim hedef minnak kaldı herkes uçtu gdiyor
canım hepsi ben ayrılıyorum yazmış benim de dikkatimi çekti de baktımMefkurem 10, takıma bi yardım edelim mi kaptan laptan yardımcıları gidiyor listeleri zaten 4 kiişydi
Ben de telefondan okuyup pc yi açınca yazayım diyorum ama çok birikiyor olmuyor. Artık bugün telden yazmaya karar verdim. Zamanla alışırım herhalde şu anda normal klavye konforu arıyorumKız benim çeneme bakma
Ben anca atar tutarım :)))
Sonra cuma günü tırttt
valla bende hiç sevmem erken kalkmayı
Zaten kalkmıyom :)))
Çünkü küçük çocuğum yoook
Oooo işler bitmiş bahar hanımcım valla benim cnm bişey istemiyor
Yemek olarak karar veremedim
Dünden kabağım var. 1 öğün onu yerim
Diğer öğünde kineo kısırımı yapsam diyom
Neinnnn bu bahaneyi kabul etmiyom
Kız ben 3 senedir hep telden yazıyom
Daha pratik geliyor, elde kocaman şeyi tutuncaya kadar :))
Yaşına ve boyuna göre 55 iyi olur cnm bide tabi yağın dağılımıda önemli
Baharım sende ne var yok biraz anlatsana kızzz :))sevgilin varmı mesela
Sende çekinme kuzum dal sohbete
Hep diyet, kilo konuşursak zaman geçmez
boy kaçtı canım bende minicik boyla 84 kg gezdigim yazlara acıyorum ahh be yavrum aklın neredeydi göbegini içine soksan ne fayda yer yok içerde yine fırtlamış yine fırtlamış hadi göbegini çektin zor bela oo koca popoyu içine çekebilir misin ya o basenler uzun tshirtlerde care degil tır kasası gibi mübarek diyerekten başladım diyeteSenin kilona göre normal bir hedef bence. Ben aslında daha yavaş vermek istiyordum ama 80 bile boyum için o kadar şişman ki bari eylülde 80 olayım deyip hedef büyüttüm yine. Hem yazın vermek psikoloji mi bilmem daha kolay oluyor.
zmanla alışıyorsunuz kızlarBen de telefondan okuyup pc yi açınca yazayım diyorum ama çok birikiyor olmuyor. Artık bugün telden yazmaya karar verdim. Zamanla alışırım herhalde şu anda normal klavye konforu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?