- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.061
Aaaaa lafa bak yaşın kaç başın kaç kızz :))evet abla 55 iyi duruyo bnde 3 yıl once falan 53-55 arasıydım
sevgilim yok yani kısa bir süre önce ayrıldık :/
suan tek hedefım meslegımı elıme almak bu gıdısle evde kalcam
Anacım bu erkekler gecede yese gündüzde yese veriyorKızlar eşim 90 kilo göbekli diyete başladı 6dan sonra bşy yemicekmiş. Kahvaltıda 1 simit 1 yuvarlak pide yedi 6ya kadar ne yesem kar dyeti yapıyormuşbu şekilde kilo verirse çatlarım ya ortadan 1 ayda 10 kilo vermiş biri geçen yıllarda
Çok iyi fikir şu fotoları asayım hemen mutfağa hiç aklıma gelmemişti, sağol tavsiye içinBrnimde eşim galatasaraylı diye bende o takımı tutmaya başlamıştım
Bide galatasaraylı semih vardı eşime benziyodu :))
tabiki bebeğim kurtarma timi harekete geçsin :))
Yazın insan daha enerjik oluyor kışın hantallaşıyoruz
Yanlış yazarım diye çekinme
Biz nanekekikten antramanlıyız :))
Önemli olan az değil doğru yemek, kaliteli kalori almak
o fotoları mutfağa assana cnm
Yiceklerden aldığın teselli seni mutlu edip
Aynadaki görüntüyü pozitif anlamda değiştiriyomu
Bizim kızda içiyor
Benden senden farklı değilimki cnm
Benden çok yoruldum ve sıkıldım
O yüzden orta düzeyde verip bu sefer adam gibi koruma yapmak istiyorum
Çünkü zaman uzadıkça ben daha çok bıkıyorum
Herkesin bünyesi farklı belki sen verebilirsin bu listeyle
Bizimkide buu diyor :))
Poni senin kız konuşuyomu
Merve senin kız ne kadarlıktı
Bnm kız yeni konuşmaya başladı abla ayakkabı dedi en sonBrnimde eşim galatasaraylı diye bende o takımı tutmaya başlamıştım
Bizim kızda içiyor
Kafam kızmın wc de ya hatlar karıştı mervee
onuda bir deneyeyim canımBenim kızım da pek sevmiyor ben de bazen suluğuna bir iki damla limon, mandalina, portakal vs sıkıyorum öyle değişik tat olunca şaşırıp içiyor. Ya da ıhlamur papatya gibi bitki çayları veriyorum yeterki sıvı alsın diye
Kızlar eşim 90 kilo göbekli diyete başladı 6dan sonra bşy yemicekmiş. Kahvaltıda 1 simit 1 yuvarlak pide yedi 6ya kadar ne yesem kar dyeti yapıyormuşbu şekilde kilo verirse çatlarım ya ortadan 1 ayda 10 kilo vermiş biri geçen yıllarda
27 aylık ablacimBrnimde eşim galatasaraylı diye bende o takımı tutmaya başlamıştım
Bizim kızda içiyor
Rica ederim cnmÇok iyi fikir şu fotoları asayım hemen mutfağa hiç aklıma gelmemişti, sağol tavsiye için
spor süresi en az 45 dk olmalı ,akşam pek önermiyorlar kasların ısınması durumundan dolayı diye biliyorum ama ne zaman yapılirsa yapılsın karşıt, spor süresi kilo verdikce çoğaltırmalıBi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
Günlük spor süresi ne olmalı sizce kızlar?
Sabah ya da akşam yapmak farkeder mi?
65 kilo biriyle 85 kilo olan birinin spor süresi aynı mı olmalı?
Bnm kız yeni konuşmaya başladı abla ayakkabı dedi en son
Anne al,gibi cümleler kurmaya yeni başladı
Merve seninki konuşuyomu27 aylık ablacim
Abla şuan tek kelime söylüyor baba , hala vs gibi hala anne demiyor süte guff diyor gel çiş yapalım değince çiş falan diyor ben değince herşeyi anlıyor bir şekilde anlatıyor derdiniMerve seninki konuşuyomu
Bizimki herşeyi anlıyoda geç konuşacak heralde
Bi gördüğü hayvanların seslerini çıkarıyor
Bide gel giy gibi kısa kelimeler
Anneye nene diyor
Ben 90 kilo civarı biri olarak kendime haftada üç dört gün 30 dk normal tempo yürüyüş hedefliyorum. Haftada bir gün de 45 dk dizlerimi yormayacak sakatlık çıkarmayacak özellikle tombik kollarımı çalıştıracak spor hareketleri istiyorum. Sabah akşam çok fark etmez gibi ama çok bilgim yok bu konuda. Kilo verdikçe hem yürüyüş süresini arttırıp hem her güne çıkarmayı, haftalık spor gün sayısını da dört beşe çıkarmayı planlıyorum. Korumak için de haftada 3-4 gün 40-60 dk yürüyüş haftada 1-2 gün spor hareketleri yeterli olur diye umut ediyorum.Bi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
bilmiyorum bu konuda fazla karamsarım galıba uzun süreli bir ilişkisi bitince insanın bir daha birine güvenmek onunla evlılık hayalı kurmak cok ütopik seyler gelıyo :/Ağzından hayır söz çıkar Bahar ne öyleevde kalmazsın, hayırlı mutlu bir yuvan olur inşallah
bende o yolu denıcem bakalım ablam hayırlısıı:))))Aaaaa lafa bak yaşın kaç başın kaç kızz :))
Sen önce mesleğini eline al bide incecik ol
Çok peşinden koşan olur
Anacım bu erkekler gecede yese gündüzde yese veriyor
Bi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
Değişecek tabi on kg bile öyle fark ediyor kiNorth River Baharlar karışmasın diye üye adını kullanayım, çok güzel bulmuşsun nanekekik. Boyum 1.60 şişman kısa top gibi yuvarlanıyorum aynen dediğin gibi saklayacak yer yok. Kendimi fotografl arda görünce dehşete kapılıp yiyeceklerle teselli oluyorum. Ama bu değişecek artık kararlıyım...
Benimkide su kuşu hem içmeyi çok sever hemde suyuÖ.değil abla görüyorm bn ztn
haydin halaya
Oy kötü olmuş ama 6 yaşında geçmiş şükür ki.
North River canm bnm kızım çok su tüketiyo 3 kere yaptı çişini yaptımı baya yapıyo halıları kaldrdk ne kadar silsekte üstüne basamayız diye. Kuzey söylüyo mu çişini
Valla suyla tanıştı tanışalım çok içiyor hatta cevrendejiler fitligini suya borçlu diyirPoni Bon su nasıl içiyor ya ben iciremiyorum ya bir iki yudum anca
Ya işte değerlerde önemli inusilin direnci çok yuksekmis demek kievet 1 ay ı beklemeden,1 hafta olunca gideyim diyorum doktora.bu kadar meyve benim bünyeye ters yahu çok acıktırıyor,yanında da hiç bir şey yok,süttür,yoğurttur,fındık bademdir vs.. sonra ekmek grubunu azaltıp proteini arttırabilir miyiz diyeceğim.gerçi doktor da sonuçta benim tahlillerime,yağıma suyuma bakarak verdi bu listeyi ama ben bir sorucam yine de.bu arada ayrılmaktan kastım başka takıma geçmek değil de,tamamen yarışmadan çekilmek
Ben aşçı ve pastacıyım canım.beraber devam edebilirsek zamanla çok güzel diyet tariflerim olacak tabii sizler de isterseniz
ah benim menü bir şey değil..bir arkadaşım özel diyetisyene gitmişti.listesini bana da vermişti.insülin direnci vardı kız da,2550 kalorilik bir diyet ve ekmek yemekten ekmek kafa olursun öyle bir listeydi
evet yazdığım gibi hırsınızı farkındayım ama ben geçtim oraları,biraz fazla diyet yapmışım,biraz fazla hırs yapmışım,doldurmuşum kotamı
ah canım çok teşekkür ederim desteğin için,anlaşılabildiğimi hissettim sayendeinşallah hepimiz kalıcı sağlıklı kilolarımıza kavuşuruz çok amin
Abooo Seyda cisss yemiş bende ödül istiyorum 2kg verirsem bu hafta bana ne bana neKolay gelsin kuzum
Ben hiç söylemeyeyim yediğimi özelden yazarım sanaakşamı hafif yapcammm ama
Bitki çayları diüretik canım tersine vücudun suyunu azaltıyor susuzluk ihtiyacı olmuyor extra suda azalıyorBenim kızım da pek sevmiyor ben de bazen suluğuna bir iki damla limon, mandalina, portakal vs sıkıyorum öyle değişik tat olunca şaşırıp içiyor. Ya da ıhlamur papatya gibi bitki çayları veriyorum yeterki sıvı alsın diye
Birden çözülüyor benimkide tek tek kelime söylüyordu şimdi baya baya olayları anlatıyor birde telefonla konuşma merakı başladıBnm kız yeni konuşmaya başladı abla ayakkabı dedi en son
Anne al,gibi cümleler kurmaya yeni başladı
birden açılıyor abla benimkide herşeyin başını söylüyordu şimdi papağan gibiMerve seninki konuşuyomu
Bizimki herşeyi anlıyoda geç konuşacak heralde
Bi gördüğü hayvanların seslerini çıkarıyor
Bide gel giy gibi kısa kelimeler
Anneye nene diyor
Karatay yada Dukan tarzı senin için zorlayabilir canım arkadaşlarınla çıkarsın ülkede organik yada ülkede yağı düşük protein zor ama yürüyüş + bölgesel hareketler denemelisin ebru şallınin YouTube da videoları var gerçekten fark ediyorSizden yardım isteye bilir miyim ?
Benim göbek ve üst beden cook fazla vücuduma göre
Spor olarak yürüyüs sizce yeterlimi her sabah 1 saaat yürüyorum
Buna ek neler yapabılırım
karatay diyetı yapan arkadaslar gördüm bana etkılı olurmu bu diyet ?
radikal değişiklikler yapmak istiyorum
Kilodan ziyade diyete yeni baslayanla uzun süre diyette olan diyelim 65kg biri diyete yeni başladıysa yavaş yavaş 85kg biri önceden diyette ise baya bildiğin sağlam spor yapabilirBi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
Kilodan ziyade diyete yeni baslayanla uzun süre diyette olan diyelim 65kg biri diyete yeni başladıysa yavaş yavaş 85kg biri önceden diyette ise baya bildiğin sağlam spor yapabilirBi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
canım vakti zamanı gelince hepsi oluyor inan bende sen gibi karamsardimbilmiyorum bu konuda fazla karamsarım galıba uzun süreli bir ilişkisi bitince insanın bir daha birine güvenmek onunla evlılık hayalı kurmaktan cok ütopik seyler gelıyo :/
canım bölgesel Çalışman lazım birde yürürken karnını içine çekerek yürümeye çalış ben yürüyüş yaparken öyle yapıyorum oda baya bir kasları çalıştırıyorSizden yardım isteye bilir miyim ?
Benim göbek ve üst beden cook fazla vücuduma göre
Spor olarak yürüyüs sizce yeterlimi her sabah 1 saaat yürüyorum
Buna ek neler yapabılırım
karatay diyetı yapan arkadaslar gördüm bana etkılı olurmu bu diyet ?
radikal değişiklikler yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?