Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet abla 55 iyi duruyo bnde 3 yıl once falan 53-55 arasıydım
sevgilim yok yani kısa bir süre önce ayrıldık :/
suan tek hedefım meslegımı elıme almak bu gıdısle evde kalcam
Aaaaa lafa bak yaşın kaç başın kaç kızz :))
Sen önce mesleğini eline al bide incecik ol
Çok peşinden koşan olur

Anacım bu erkekler gecede yese gündüzde yese veriyor

Çok iyi fikir şu fotoları asayım hemen mutfağa hiç aklıma gelmemişti, sağol tavsiye için

Bnm kız yeni konuşmaya başladı abla ayakkabı dedi en son
Anne al,gibi cümleler kurmaya yeni başladı

Kafam kızmın wc de ya hatlar karıştı mervee
farkettom tedirginlik var

onuda bir deneyeyim canım

ay birde veriyormus valla bırakırım kilo vermeyi

27 aylık ablacim

spor süresi en az 45 dk olmalı ,akşam pek önermiyorlar kasların ısınması durumundan dolayı diye biliyorum ama ne zaman yapılirsa yapılsın karşıt, spor süresi kilo verdikce çoğaltırmalı

Merve seninki konuşuyomu

Bizimki herşeyi anlıyoda geç konuşacak heralde
Bi gördüğü hayvanların seslerini çıkarıyor
Bide gel giy gibi kısa kelimeler
Anneye nene diyor
Abla şuan tek kelime söylüyor baba , hala vs gibi hala anne demiyor süte guff diyor gel çiş yapalım değince çiş falan diyor ben değince herşeyi anlıyor bir şekilde anlatıyor derdini

Ben 90 kilo civarı biri olarak kendime haftada üç dört gün 30 dk normal tempo yürüyüş hedefliyorum. Haftada bir gün de 45 dk dizlerimi yormayacak sakatlık çıkarmayacak özellikle tombik kollarımı çalıştıracak spor hareketleri istiyorum. Sabah akşam çok fark etmez gibi ama çok bilgim yok bu konuda. Kilo verdikçe hem yürüyüş süresini arttırıp hem her güne çıkarmayı, haftalık spor gün sayısını da dört beşe çıkarmayı planlıyorum. Korumak için de haftada 3-4 gün 40-60 dk yürüyüş haftada 1-2 gün spor hareketleri yeterli olur diye umut ediyorum.

Ağzından hayır söz çıkar Bahar ne öyle evde kalmazsın, hayırlı mutlu bir yuvan olur inşallah
bilmiyorum bu konuda fazla karamsarım galıba uzun süreli bir ilişkisi bitince insanın bir daha birine güvenmek onunla evlılık hayalı kurmak cok ütopik seyler gelıyo :/

Günlük spor süresi bence antremanın yogunluguna bağlı olarak 1 yada 1.5 saat olmalı .
Kiloya göre spor süresi hızı ayarlanmalı
Spora bence ilk basladıgımız zaman yada uzun bir süre ara verdiysek 30 dk ıle baslamalı yavas yavas artırmalıyız
sabah yada aksam yapılması fark etmez hareket asıl olay fikrimce :)

Sizden yardım isteye bilir miyim ?
Benim göbek ve üst beden cook fazla vücuduma göre
Spor olarak yürüyüs sizce yeterlimi her sabah 1 saaat yürüyorum
Buna ek neler yapabılırım
karatay diyetı yapan arkadaslar gördüm bana etkılı olurmu bu diyet ?
radikal değişiklikler yapmak istiyorum

Değişecek tabi on kg bile öyle fark ediyor ki
Benimkide su kuşu hem içmeyi çok sever hemde suyu
bazen yapınca söylüyor oyun çocuğu sonuçta oyuna dalıyor azıcık kaçırınca fark Edip geliyor
Kızda destek avantaj otururken yapınca filan hep yere erkeğin yukarı çıkıyor koltuklara gelmiyor
Poni Bon su nasıl içiyor ya ben iciremiyorum ya bir iki yudum anca
Valla suyla tanıştı tanışalım çok içiyor hatta cevrendejiler fitligini suya borçlu diyir
Ya işte değerlerde önemli inusilin direnci çok yuksekmis demek ki
Bu arada tarifleri alalım seve seve benim eşimde pastacı ama hep zararlı tarifler
Kolay gelsin kuzum
Ben hiç söylemeyeyim yediğimi özelden yazarım sana akşamı hafif yapcammm ama
Abooo Seyda cisss yemiş bende ödül istiyorum 2kg verirsem bu hafta bana ne bana ne
Bitki çayları diüretik canım tersine vücudun suyunu azaltıyor susuzluk ihtiyacı olmuyor extra suda azalıyor
Bnm kız yeni konuşmaya başladı abla ayakkabı dedi en son
Anne al,gibi cümleler kurmaya yeni başladı
Birden çözülüyor benimkide tek tek kelime söylüyordu şimdi baya baya olayları anlatıyor birde telefonla konuşma merakı başladı
Merve seninki konuşuyomu

Bizimki herşeyi anlıyoda geç konuşacak heralde
Bi gördüğü hayvanların seslerini çıkarıyor
Bide gel giy gibi kısa kelimeler
Anneye nene diyor
birden açılıyor abla benimkide herşeyin başını söylüyordu şimdi papağan gibi

Karatay yada Dukan tarzı senin için zorlayabilir canım arkadaşlarınla çıkarsın ülkede organik yada ülkede yağı düşük protein zor ama yürüyüş + bölgesel hareketler denemelisin ebru şallınin YouTube da videoları var gerçekten fark ediyor
Ama Seyda gibi karbonhidrati sabah tüketip gün içinde protein ağırlıklı olabilir incelemede sağlar az karbonhidrat

Kilodan ziyade diyete yeni baslayanla uzun süre diyette olan diyelim 65kg biri diyete yeni başladıysa yavaş yavaş 85kg biri önceden diyette ise baya bildiğin sağlam spor yapabilir
Ama yağ yakimi dakikaya göre değildir yaptığınız spora göredir buda var o yüzden leslie iki mile de 30dk jillian 30dk ama yağ yakimi eşit değil

Kilodan ziyade diyete yeni baslayanla uzun süre diyette olan diyelim 65kg biri diyete yeni başladıysa yavaş yavaş 85kg biri önceden diyette ise baya bildiğin sağlam spor yapabilir
Ama yağ yakimi dakikaya göre değildir yaptığınız spora göredir buda var o yüzden leslie iki mile de 30dk jillian 30dk ama yağ yakimi eşit değil

bilmiyorum bu konuda fazla karamsarım galıba uzun süreli bir ilişkisi bitince insanın bir daha birine güvenmek onunla evlılık hayalı kurmaktan cok ütopik seyler gelıyo :/
canım vakti zamanı gelince hepsi oluyor inan bende sen gibi karamsardim

canım bölgesel Çalışman lazım birde yürürken karnını içine çekerek yürümeye çalış ben yürüyüş yaparken öyle yapıyorum oda baya bir kasları çalıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…