- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #206.081
saool canım :) hemen youtubeden bakıp ona göre kendıme spor programı yapcamKaratay yada Dukan tarzı senin için zorlayabilir canım arkadaşlarınla çıkarsın ülkede organik yada ülkede yağı düşük protein zor ama yürüyüş + bölgesel hareketler denemelisin ebru şallınin YouTube da videoları var gerçekten fark ediyor
Ama Seyda gibi karbonhidrati sabah tüketip gün içinde protein ağırlıklı olabilir incelemede sağlar az karbonhidrat
kac yasında evlendın Merve abla :)canım vakti zamanı gelince hepsi oluyor inan bende sen gibi karamsardim
canım bölgesel Çalışman lazım birde yürürken karnını içine çekerek yürümeye çalış ben yürüyüş yaparken öyle yapıyorum oda baya bir kasları çalıştırıyor
Hiç uzun süre uygulamadim ama yoğurdun ciddifaydalarini görenler var kimi maden suyu ile kur yapıyor kimi zencefil Zerdeçal limon pul biberlesaool canım :) hemen youtubeden bakıp ona göre kendıme spor programı yapcam
bide yoğurt kürü oda faydalımı ?
23 bitiminde evlendim canımkac yasında evlendın Merve abla :)
tamamdır tesekkür ederiim :)
zararlı karbonlar göbek yağlanması yapıyor cnmSizden yardım isteye bilir miyim ?
Benim göbek ve üst beden cook fazla vücuduma göre
Spor olarak yürüyüs sizce yeterlimi her sabah 1 saaat yürüyorum
Buna ek neler yapabılırım
karatay diyetı yapan arkadaslar gördüm bana etkılı olurmu bu diyet ?
radikal değişiklikler yapmak istiyorum
bende öyle düşünüyorum cnm birden açılacak heraldebirden açılıyor abla benimkide herşeyin başını söylüyordu şimdi papağan gib
Spor ne çok açken nede çok tokken yapılmamalıBi ara bunu yapıyoduk yeni gelen arkadaşlar sizde alıntılayıp fikrinizi belirtrsenz iyi olur canlar
Günün Konusu
Günlük spor süresi ne olmalı sizce kızlar?
Sabah ya da akşam yapmak farkeder mi?
65 kilo biriyle 85 kilo olan birinin spor süresi aynı mı olmalı?
Çoooook gecmııııs olsuuuuun Merve abllla Allah acıl sıfalar versııınnn ınsaaalllah ://Huuu huuuu kızlar neredesiniz
Benim tatil yarın bitiyor bugün dedemi gördüm anjiyo olmuştu yakında çok durgunlasmis yorgun çökmüş iyice çok fena oldum gözlerinde ışık kalmamış :-(
Yıllar insanı yorgunlaştırıyor cnmHuuu huuuu kızlar neredesiniz
Benim tatil yarın bitiyor bugün dedemi gördüm anjiyo olmuştu yakında çok durgunlasmis yorgun çökmüş iyice çok fena oldum gözlerinde ışık kalmamış :-(
Sen de erken evlenmişsin Merve. Ben 26'da evlendim.23 bitiminde evlendim canım
Ben şimdi menümü yazınca @puffs iyice gevşer diye çekiniyorum, meydan okuma nerede...Ne yapıyosunuz kızlar
Hani hiç meydan okuma falan görmüyorum
Yoksa saman altından su mu yürütüyosunuz :)))
Benim rakibimde pikniğe gittiydi ne yaptı acaba
Kız tubiş bu hafta hedefin kaçtı ona göre plan yapıcam :)))
Ben çok vercem falan de de gazlanayım biraz
@tubadem41
Sağol Baharcim rabbim bütün hastalara şifa derman versinÇoooook gecmııııs olsuuuuun Merve abllla Allah acıl sıfalar versııınnn ınsaaalllah ://
amin abla şimdiye kadar hiç böyle gormedim dedemi çok şeyler atlattı beyininde iki kere pıhtı oldu kısmi felç geçirdi defalarca anjiyo oldu kalp pili takıldı ama ilk defa bugün yorgun bitkin gördümYıllar insanı yorgunlaştırıyor cnm
Allah sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç etmesin
üniversite 3. Sınıfı bitrimistim evlendigimdeSen de erken evlenmişsin Merve. Ben 26'da evlendim.
Sen kaç yaşındaydın tatlım hatırlıyamadımSen de erken evlenmişsin Merve. Ben 26'da evlendim.
Bence şimdiye kadarki en iyi menün cnmGelelim yediklerime
Sabah 10.30
1 yk omlet
2 ince patates kızartması
2 yk yoğurtlu havuç
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı krem peynir
Öğle 15.30
1 kase kinoa
3 yk yoğurt
5 hurma
Akşam 20.00
1 tane ızgara balık
Salata
2 tane yulaflı biskuvi
2 lt su ( 2.5 yapmaya çalışacağım yatana kadar)
30 dk yürüyüş
Olur olur canım kan bu kaynar can bu çeker gözüne gönlüne göre birini bulunca bak bakalım eskisi aklına geliyor mubilmiyorum bu konuda fazla karamsarım galıba uzun süreli bir ilişkisi bitince insanın bir daha birine güvenmek onunla evlılık hayalı kurmak cok ütopik seyler gelıyo :/
Geçmiş olsun canım zaman acımasız bedene şimdiden iyi bakmak gerekHuuu huuuu kızlar neredesiniz
Bende 25da evlendim gecesine 26 oldum :)Sen de erken evlenmişsin Merve. Ben 26'da evlendim.
Yok kız bugün gayet iyi sadece hurma 5cok üçte bırak sen :)Ben şimdi menümü yazınca @puffs iyice gevşer diye çekiniyorum, meydan okuma nerede...
Gelelim yediklerime
Sabah 10.30
1 yk omlet
2 ince patates kızartması
2 yk yoğurtlu havuç
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı krem peynir
Öğle 15.30
1 kase kinoa
3 yk yoğurt
5 hurma
Akşam 20.00
1 tane ızgara balık
Salata
2 tane yulaflı biskuvi
2 lt su ( 2.5 yapmaya çalışacağım yatana kadar)
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?